brak logo

Emar Sp.j.

Białystok

Opinie o Emar Sp.j.

gal anonim 2011-10-31 00:57
Nie wiem, czy o tym samym Emarze myślimy, ale opinia jest totalnie nietrafiona. Firma może i z potencjałem, ale szefostwo nieprzewidywalne i nie szanuje pracownika. Brak zakresu obowiązków daje pole do manipulacji, a pajda pod stołem nie daje poczucia stabilności. Każdemu, kto chciałby pracować w tej firmie poleciłbym zwrócić uwagę na umowę, bowiem czasem niełatwo ją otrzymać. Przejrzyste zasady to nie jest to, co lubią właściciele tej firmy. Zarobić może i się da, ale jedynie dzięki nadgodzinom, o które nie jest trudno w sezonie podręcznikowym. Jeśli komuś pasuje praca po 12-14h dziennie, to gorąco polecam ;>
1
hoho 2012-03-16 10:09
ta opinia jest nie adekwatna do realizmu ponieważ pisał ją ktoś z kierownictwa tejże firmy prawda jest smutna i woła o pomstę do nieba dużo wiem o emarze i nie jestem w stanie napisać żadnych pozytywnych argumentów po prostu mobbing na najwyższym poziomie przełożona istna [usunięte przez moderatora] zerowe pojęcie o handlu kasa słaba czas pracy do bólu ogólna strategia firmy jest .... a raczej jej niema wszystko jest na głowie pracowników po to żeby z nich zrobić koły ofiarne i nie dać kasy po prostu taki jest stan rzeczy i tak było zawsze i będzie na wieki wieków ame
2
gl3 2014-07-02 16:28
Nie polecam pracy ani współpracy z tą firmą, przedstawiają warunki handlowe, z których później się nie wywiązują. Szkoda czasu. ZERO PROFESJONALIZMU.
1
x 2015-02-02 20:24
Nie polecam, firma nie jest w ogóle zarządzana, brak jasnych zasad pracy i współpracy.Przepływ informacji w ogóle nie istnieje. Dziwię się,że ta firma jeszcze w ogóle funkcjonuje. Totalny wyzysk pracownika.
2
Beto 2016-04-21 21:16
No niedobrze, że klienci się skarżą, ale są też tacy, co sobie firmę chwalą @bard. No a jeśli pracownicy nie mają na co narzekać, to super. Podobno jest sporo szkoleń, a dla mnie to idealnie.
grallll123 2016-12-07 16:36
Najgorsza księgarnia jaką znam! Słaby towar, ceny z kosmosu, totalny wyzysk pracowników. Jeśli chodzi o szefostwo - brak jakichkolwiek kwalifikacji, kompetencji, zero profesjonalizmu, szczególne ze strony synalka szefa - Marcina R. Ten człowiek nikogo nie szanuje, poniża, jeśli sam popełni jakiś błąd to od razu zwala to na kogoś innego. Jeśli chodzi o samych klientów - nawet jeśli niezadowolony człowiek przyjdzie z paragonem by zwrócić towar to i tak Rutkowski nic nie odda, jeszcze się wywrzeszczy i tyle. Ogólnie nieuczciwy gość;/ Od tej firmy radzę trzymać się z daleka.
Pipka 2017-01-15 00:20
Cyrk dwojga ludzi. Wyzysk. Pensja nie adewkatna do białostockich biedronkowych standarów. 18 letni pracownicy sobie chwalą.
XXL12 2017-03-19 05:15
XXL12
Słowo daję jak te wpisy przeczytałam myślałam że to o innej firmie. Pracowałam w firmie 12 lat i nie narzekam. Było tak jak szef powiedział żadnej ściemy. Jak było u synka nie wiem nie polemizuję. Ale jak można pisać o braku profesjonalizmu jeśli firma stale była w Gazelach Biznesu. Dwa razy była najlepszą firmą w regionie zdobywając Super Gazelę. Co do wynagrodzenia wieloletni pracownicy mieli dobrze. Nie wiem jak jest teraz. Jak odchodziłam było dużo zwolnień między innymi za przekręty. Podejrzewam że ta kadra tworzy tych bardzo krytycznie nastawionych. Trochę szczerości proszę to nieuczciwe.
Zostaw swoją opinię o Emar Sp.j. - Białystok
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Emar Sp.j.