brak logo

Jawal Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe

Kielce

Opinie o Jawal Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe

jan 2011-09-30 06:23:36
Waldek wszyscy dobrze wiemy że jest inaczej wiec nie pisz głupot
Lech49 2012-08-07 11:46:14
Mialem okazje pracowac w firmie JAWAL. Zlego slowa nie dam powiedziec.Dbalosc o pracownika b.dobra,pieniadze na czas.Pracownicy zgrani i oddani firmie,moga liczyc na zrozumienie i pomoc pracodawcy
bezrobotny 2013-03-15 22:42:21
[usunięte przez moderatora] Jawal to jedna wielka ściema wraz z tym Prezesem [usunięte przez moderatora] Pracownika nie szanują a teraz to nawet oddechu nie ma. Siedzi [usunięte przez moderatora] w Monitorze i patrze co każdy robi i obniża wszystkim stawki i etaty. Jak nie musisz to nie rób w tej firmie bo nie ważne jakbyś się starał to i tak będą mieli cię w [usunięte przez moderatora] i na końcu zwolnią bez uprzedzenia. Szkoda tylko tych dziewczyn z biuro bo jedyne normalne osoby.
kierowca 2013-03-27 19:48:42
Lech49 to [usunięte przez moderatora] ... który dodał sobie taką super opinie hehe
bo kto inny pisze o tej firmie dobrze
1
older 2013-03-28 13:07:48
Uczucia, co do tej firmy mam mieszane. W sumie fałszywi ludzie w szczególności Pan [usunięte przez moderatora] , który nie szanuje ludzi z wykształceniem wyższym od jego własnego, drugi w kolejności sam jaśnie wielmożny Pan [usunięte przez moderatora] .- zachowanie błazna i z główką chyba też nie do końca wszystko dobrze. Najbardziej promienną postacią w tym burdelu jest Pan [usunięte przez moderatora] . - miły człowiek, ale mało kompetentny.
byly pracownik 2013-04-18 20:41:01
a [usunięte przez moderatora] nie firma, przesladowania na kazdym kroku, [usunięte przez moderatora] czekają przed kamerami na wykroczenia. Ale jeśli się już zdecydujecie na prace w tej pseudo firmie to radze chodzić tam z dyktafonem [usunięte przez moderatora]
robotnik 2013-04-20 21:56:54
nie polecam tam pracować
Ofiara jawala 2013-04-21 07:47:39
Nie gadaj "byly pracownik".
Jest idealnie.
Firma idzie do piachu, zamiast przypilnować robót to siedzą przed telewizorami i wymyślają następne głupoty, [usunięte przez moderatora] nie jest zły.
Pozwolą się wysikać (z kupą gorzej, bo jak za długo siedzi się w kiblu to biegają i patrzą co robisz), można w TV wystąpić (jawalowej), z szefem porozmawiać (jak cię opieprza), dostać obniżkę (kasy i etatu).
Ofiara jawala 2013-04-21 08:20:26
Zabrakło Mi miejsca w poprzedniej wypowiedzi.
[usunięte przez moderatora] jest super.
Można sobie [usunięte przez moderatora] i umżeć.
Nawet będą z tego zadowoleni.
Ciekawe któryz nich pierwszy wyląduje w Morawicy.
[usunięte przez moderatora] Szkoda Mi tylko ludzi którzy stracą pracę przez tych [usunięte przez moderatora]
Nie będę więcej pisał, bo mogą myśleć przez 2 lata i Mnie rozszyfrują (będą wiedzieli kto pisze).

[usunięte przez moderatora] Szukajcie kto to pisał.
He He He.
1
ktoś 2015-01-28 20:46:48
Ivan - będziesz tam pracował na warunkach jakie CI podyktują - nieoszukuj się że dostaniesz coś więcej. Jak zaczynałem tam pracować to była mowa o premiach na koniec budowy - no niestety firma od 2010 roku nie zamkneła żadnej budowy na plus więc premii dla pracowników nie było.
Praca w Jawal jest idealna dla studentów socjologii piszących pracę nt. mobingu.
Jedyne co było ok to kasa do 10 dnia każdego miesiąca żadnych obsów!
A rotacja kadry przeolbrzymia!

ktoś 2015-02-15 22:25:37
Jasne że kończyła budowy. Ale zarząd twierdził że są same straty.
Indka 2016-05-11 21:10:32
Dobrze jest też zajrzeć na stronę internetową firmy, bo tam może być coś o pracy @life.
Misza 2016-11-19 19:14:45
firma dno. Nie polecam nikomu
Zostaw swoją opinię o Jawal Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jawal Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe