brak logo

Kielart Konserwacja Zabytków Sp. z o.o.

Szczecin

Opinie o Kielart Konserwacja Zabytków Sp. z o.o.

hans 2013-11-29 18:22:17
pracowałem jako podwykonawca firma Kelart nie wypłaciła mi 5000 zł z ostatniej faktury uważajcie na ta firmie ma bandyckie zagrania popełniłem parę błędów z notatkami bo zasada to co na piśmie to święte a jeszcze raz uwzajcie robota zrobiona bez usterek odebrana a pieniędzy niema
2
oszukany 2014-11-20 23:36:16
Ostrzegam przed tą firmą, nie płacą podwykonawcom, zwodzą. Przekazuję sprawę do sądu.
2
info 2015-08-04 09:55:12
Podpisuję, się pod tymi opiniami. Szkoda, że nie znalazłem ich wcześniej. Byłem ich podwykonawcą w Świnoujściu. Faktura nie zapłacona. Zwodzą od ładnych paru tygodni. Otrzymałem harmonogram spłat. I nic. Zwrot kaucji - to też wielki znak zapytania. Pewnie sprawa zakończy się w sądzie.
1
Olo 2015-08-25 20:28:51
Nie jestes jedyny mi tez zalegaja za Šwinoujscie nie ma na co czekac juz do sadu ich oddalem
1
Farma 2015-09-15 12:45:00
Na jednej budowie w Świnoujściu ich oszukali dlatego były opóźnienia ale na innych budowach płacą na bieżąco. Na razie jest ok.
Boski 2015-10-05 21:38:47
To ze ich oszukali to ich sprawa ja nie jestem Św.Mikolajem zeby im fundowac 19 tys mam papiery podpisane i co i nic zeruja na takich ludziach i ciagna dalej inne budowy tak to mozna sie bawic Oszusci!!!
1
Boss 2015-10-20 17:35:05
Firma Kielart nie wyplacila mi naleznosci ponad 20 tys zlotych , mam podpisane protoko koncowy i FV jak sie okazalo w mniemaniu Prezesa tej spolki kierownik budowy w tym dniu nie byl uprawniony do podpisania protokolu a to kto byl ?
A fakture to w biurze Kielart przyjela tez osoba nieuprawniona czyli ktos kto potwierdza wplyniecie FV pieczatka jest nieuprawnioany . Rozpoczynam wlasnie proces sadowy o zaplate za Admirala w Swinoujsciu z Kielartem . . .
1
Boski 2015-10-23 15:09:49
To moze Prezes niech zatrudnia sam siebie jak wszyscy w jego firmie sa nieuprawnieni? Pani z biura nie ,kierownik budowy nie to kto???
podwykonawca 2015-11-10 09:27:52
Jak najbardziej od 3 miesięcy proszę się o 70000 tyś faktury powystawiane protokoły poodpisywane i nic zero odzewu. tylko do sadu z nimi i możne coś człowiek z tego wyszarpie .
Wynajmujący 2015-11-23 13:08:44
Firma wynajmuje ode mnie mieszkanie dla swoich pracowników i od 2 miesięcy zalegają z płatnościami czynszu... Kontakt z nimi jest także utrudniony.
1
Vit 2015-11-24 20:26:23
Renowacja stolarki 600 mkw w MDK stargard uciete 70 tys 60 tys do zapłacenia 4.tydzień brak.płatności miasto dawno zapłaciło a ja mam komorników na głowie wypowiedzenie kredytu po prostu czarna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] umowę rozwiązała inna firma bo porostu nie mam na nic ludzie bez sumienia 8 miesięcy pracy dla.nich brak. Słów ludzie ostrzegam wszystkich
2
budowlaniec 2016-01-11 10:35:27
Jak to jest z osobami zatrudnionymi w firmie Kielart chodzi mi o wyplate i warunki pacy ?
Dziadu 2016-01-28 12:46:03
Kielart ogłosił upadłość więc powodzenia w odzyskaniu należności.
kiki 2016-02-07 19:50:58
Mnie się udało odzyskać swoją kasę za pracę, zanim ogłosili upadłość, powodzenia innym w odzyskaniu, ale w tej sytuacji to chyba mało realne :/
Raf 2016-02-11 14:10:53
Sąd Rejonowy Szczecin-Centrum w Szczecinie XII Wydział Gospodarczy podaje do publicznej wiadomości, iż postanowieniem z dnia 1 lutego 2016 roku ustanowiono tymczasowego nadzorcę sądowego w osobie Jana Kipera w sprawie o ogłoszenie upadłości KIELART KONSERWACJA ZABYTKÓW spółki z ograniczoną odpowiedzialnością w Szczecinie - sygn. akt XII GU 11/16.
1
pracownik 2016-03-07 18:27:51
tylko kiedy wypłaty za grudzień będą?????
bodzio 2016-03-07 21:26:41
Nic juz nie bedzie oglosili upadlosc i h...
Z.Stańczyk 2016-05-20 14:46:30
Upadli to co bredzisz??
Piotr 2016-06-20 21:28:50
Ale kiedy upadli i co ważniejsze kto teraz zajmuje się konserwacją zabytków, bo jeśli nikt to może warto przemyśleć tę sprawę i spróbować z nimi trochę popracować w ramach innej firmy, bo powiem Ci że jestem od lat w tej branży i w tym zawodzie i chciałem tu pracować
Zostaw swoją opinię o Kielart Konserwacja Zabytków Sp. z o.o. - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kielart Konserwacja Zabytków Sp. z o.o.