brak logo

Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej

Reda

Opinie o Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej

MOPS 2012-02-07 18:52:01
praca w MOPS w Redzie to jeden wielki mobbing, z jednego powodu -kierowniczki, która swoją prezencją opycha na odległość nie wspominając, że zero kompetencji do wykonywanego stanowiska, żenada !
grześ 2012-07-04 12:45:08
codziennie słychać śmiech - rechot jak się tam idzie czy tak zachowują się urzędnicy żenada co na to władze miasta a dla ludzi nie mają czasu
1
Wladzia 2012-07-06 19:24:21
W gops-ch jest dokładnie to samo kierownicy niekompetentni prezencji \\\\\\\"0\\\\\\\" dotyczy to Gniewina,jest stosowany mobbing nie wiem jak długo to wytrzymam,dokształcam się być może pokażę Wielkiej Pani Kierownik z\\\\\\\" szerokimi plecami \\\\\\\" bez matury gdzie jej miejsce.
Takie sytuacje są możliwe tylko w Polsce ,jedna wielka korupcja!!!!!!
1
Redzianka 2012-07-07 13:22:00
Kierowniczka z MOPS w Redzie powinna już dawno być odwołana z tego stanowiska choćby za sam odrażający wygląd, brak predyspozycji, przylizywanie się do burmistrza a przede wszystkim za mobbing, !! Pracownicy są zastraszani, niskie zarobki itp. Skandal co tam się dzieje !
Prawdziwa Władzia 2012-09-19 09:53:58
Proszę się nie podszywać pod czyjeś personalia , opinia o gopsie Gniewino jest nieprawdą.Za takie wpisy grożą konsekwencje karne.
prawnik 1 2012-10-29 22:03:10
wyraze sie jasno ! pewne osoby zajmujace stanowiska w mops reda i przynalezne to tzw cwaniactwo urzedowe.pomoc dla ludzi to fikcja.zenada ze takie osoby pracuja i caly system jest do zmian.odpowiednie wladze powiadomimy i to od zaraz.....czs na zmiany te pozytywne
Ania 2014-10-28 10:51:59
A ja nie mogę powiedzieć złego słowa na temat MOPSU w Redzie,przy ulicy Puckiej.Pani Klebba-kerowniczka bodajże bardzo ludzka i konkretna osoba-mnie bardzo pomogła w wypełnianiu papierologii .Ma swoje lepsze i gorsze dni ,jak każdy człowiek -ale złego słowa nie powiem .Pozdrawiam .-Ania.
2
robos 2014-11-30 19:28:16
Witam, szukam kontaktu z panią Adamkiewicz, ta pani o której był reportaż w TVN o odebraniu sądownie dziecka bodajże Agaty, proszę o jakiś kontakt, chciałbym w jakiś sposób pomóc tej rodzinie.
Mój mail eryknord18@gmail.com
1
marco 2015-05-31 09:31:15
mops reda to najgorszy urzad w woj, pomorskim, nic niemozna zalatwic, utrudniaja w zalatwieniu spraw. sa to osoby zatrudnione tam niekompetentne . wnioskuje o wymiane calego personelu lacznie z kierowniczka
Ania 2015-08-31 00:36:18
....napisze tak : pensja 1400 na rękę, pracy bardzo dużo, zawsze któraś z pracownic na zwolnieniu lekarskim, (w ostatnim czasie 3 osoby) więcej ludzi w biurze niż u podopiecznych, wykorzystywanie stanowiska i zastraszanie przez Kierowniczkę, szkoda że p.Burmistrz tego nie dostrzega, instytucja rodem z PRL.
Janka 2016-03-08 17:47:18
Dobrze, że sprawdziłam te opinie, bo znowu przyjmują tam do pracy ale już się nie dziwie dlaczego po tylu negatywnych komentarzach hehe
1
aska 2016-05-18 10:37:27
czy ktos z was byl w Osrodku na jakims stażu badz tez praktyce? Mam z uczelni do odrobenia praktyki, najlepiej jakbym zrobila je przez wkakacje, chcialabym podpatrzec pracy tam
anonin 2016-11-27 18:49:04
W każdym mieście jest tak samo.Najgorsze jednak jest to jak panie urzdniczki wdzierają się w prywatne życie rodzin jak pluskwy.Z całego serca odradzam decydowania się na bycie rodziną zastpczą. Te chodzące mądrości potrafą tak zatruć życie ,że odechciewa się wszystkiego.No chyba że poza granicami " PRLu".

Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej - Reda
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej