brak logo

Advox S.C. Agencja Marketingowa

Kalisz

Opinie o Advox S.C. Agencja Marketingowa

Tomek_pzn 2013-02-22 11:54:43
Jestem programistą. Pracowałem w Advox 2 lata. Bardzo fajna atmosfera w pracy, można się ciągle rozwijać. No i co ważne - nieźle płacą, a wypłata zawsze była na czas. Pracowałem w kilku agencjach w Poznaniu, ale polecić mogę jedynie Advox - mimo luźnej atmosfery, każdy wie co ma robić.
Paweł_PHP 2013-03-12 19:07:39
Też pracowałem w Advox i też polecam. Fajna atmosfera, biuro w centrum miasta i duże możliwości rozwoju. Do tego uczciwe pieniądze - co w dzisiejszych czasach nie jest już tak oczywiste...
zoom 2013-03-20 17:01:13
Znalazłem właśnie ich ogłoszenie http://www.advox.pl/o-nas/kariera i przeglądam opinie, ale jeśli tak polecacie to wysyłam CV :)
Sylwia 2013-05-22 13:27:50
Od niedawna pracuję w tej agencji i póki co potwierdza się to, co tu piszą:) Co mnie urzeka to właśnie atmosfera w pracy - normalni ludzie, bez despotycznych zapędów;) No i czuję się tu doceniana, co dla mnie też się liczy.
Piter 2014-03-25 16:49:18
Bardzo niemiła rekrutacja. Gość na rozmowie wyniosły i niesympatyczny. Odbije się to przeciwko Tobie kolego.Spodziewa się nie wiadomo jakich kwalifikacji, a oferuje na stażu pół etatu 600-700 brutto. W IT to stawka śmieszna, za jedną stronę dostają z pięć razy tyle. Osobom, którym podziękowano powiem jedno:nie ma czego żałować. Jelenia do roboty za prawie darmo już mają.
3
Armand 2014-04-19 01:44:23
Nie wiem na jakiej rekrutacji to było, ale jeżeli takie wrażenie odniosłeś to przepraszamy.

Ponadto 700zł na rękę (20h w miesiącu) za staż dla testera bez doświadczenia, (bo tylko w takiej sytuacji mogła się taka oferta zdarzyć) to nie są chyba najgorsze warunki w tym kraju (dla studenta w bardzo elastycznych godzinach pracy)?
My nie ukrywamy ile płacimy, na stronie są oferty i zawsze z tzw widełkami. Po 1-2 miesiącach przeszkolenia myślimy o innych stawkach.
Armand 2014-04-21 18:38:39
Przepraszam pomyliłem się, chodziło mi o 20h w tygodniu czyli pół etatu.
. 2014-06-16 23:29:09
to nie jest wrażenie tylko fakty
2
klient 2015-01-23 14:04:06
kilka lat temu korzystałem z usług firmy przy stworzeniu strony, wydawało mi się że jest dobrą i uczciwą firmą, co prawda miałem dofinansowanie z unii więc nie brałem pod uwagę kosztów za stronę. Drugą moją stronę stworzyła dla mnie firma bxm.pl z warszawy bo z branży mieli już podobne strony w realizacjach. Polecam obie firmy, z naciskiem na bxm bo utrzymanie strony jest za 350zł rocznie.
ms 2016-08-05 11:27:42
Świetny pracodawca. Bardzo ludzcy szefowie, którzy traktują pracowników po partnersku i doceniają zaangażowanie. Dobre pieniądze, bardzo fajny socjal (karty sportowe, ubezpieczenia, masaże, imprezy) i super atmosfera, a do tego widać, że firma się rozwija (skala projektów, budżety klientów, zaplecze). Ekstra miejsce na dłużej.
df 2016-08-05 15:11:24
@ms jak to milo czytac takie pozytywne komenatrze na temat firmy jak wiaodmo nie kazda moze sie czyms takim pochwalić..szkoda ze teraz nie maja ofert
Zostaw swoją opinię o Advox S.C. Agencja Marketingowa - Kalisz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Advox S.C. Agencja Marketingowa