brak logo

Dywanopol-Polska Import Eksport Hurt Detal Arkadiusz Aleksiewicz

Kamieniec Ząbkowicki

Opinie o Dywanopol-Polska Import Eksport Hurt Detal Arkadiusz Aleksiewicz

aero 2011-10-29 23:56
Wreszcie ktoś napisał uczciwie prawde, tylko kolego jak ja tam pracowałem to zarabiało sie jeszcze mniej a ( usunięte przez administratora ) sie jak ( usunięte przez administratora ), ale tak słyszałem już ze ma znowu dwóch nowych ( usunięte przez administratora )do roboty, ciekawe na jak długo, jedno słowo które się nie spodoba i wypad za brame. L( usunięte przez administratora ) Mam nadzieje ze wkoncu mu ktoś wygarnie i facet zrozumie że jest coś z nim nie halo.
vectra 2012-03-22 12:03
Nie polecam nikomu tej firmy, dywany coraz ciensze a ceny coraz wyższe, jakosc wyrobów beznadziejna do tego własciciel jakiś dziwny.
vectra 2012-04-03 21:31
[usunięte przez moderatora] Dywanopol niestety jest dla mnie marną firmą i nikomu w dalszym ciagu jej nie polecam.
aero 2012-04-03 21:56
[usunięte przez moderatora] Ja pracuje z nimi 3 lata konkretna firma poukładany personel, dywanów tej firmy sprzedaje najwięcej chociaż współpracuje również z innymi.[usunięte przez moderatora]
1
arjen 2014-12-17 10:17
Praca jak praca poprostu trzeba pracować a nie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lecieć będą wyniki pracy będą większe pieniążki jak się nie opieprzasz to i szef zadowolony pozdro dla szefa Aleksa!
Grzegorz 2015-10-22 00:02
współpracuję z tą firmą od ponad roku i jedyne co mogę powiedzieć to to ze firma mocno stoi na nogach, ciągły zapas towaru, personel wyszkolony dobrze zawsze chętnie pomoze, doradzi itp. A co do samego właściciela to są jakieś pomówienia ponieważ jest to bardzo kulturalny i otwarty człowiek, a to że trzyma personel w ryzach twardą ręką to niestety taki jego obowiązek bo inaczej zrobili by z jego firmy to samo co politycy z naszą kochaną polską( SPRZEDALI I ROZKRADLI). Ze szczerymi pozdrowieniami w stronę Aleksa i oby do przodu !!!
1
Asiek 2016-01-14 21:45
Witam
Zakupiłam ostatnio dywan w sklepie w Nysie. Jestem bardzo zadowolona z jakości oraz ceny, która jak się okazało była bardzo przystępna ale najbardziej zaskoczyła mnie profesjonalna i strasznie miła obsługa. Szybko, rzetelnie i z uśmiechem. Na pewno wrócę tam jeszcze nie raz i na pewno nie sama!
@Józek 2016-04-17 10:14
Witam wszystkich ! Współpracuję z firmą Dywanopol praktycznie od początku jej istnienia i nie mam żadnych zastrzeżeń co do jakości obsługi oraz jakości produktów ,a co do właściciela firmy , uważam że jest to bardzo sympatyczny i wyrozumiały facet , a co do pracowników jego firmy którzy tam pracowali to niektórych osobiście bym dwa razy szybciej wyrzucił z pracy niż Arek ,pozdrawiam Bystrzyca
lucas 2016-04-28 09:06
Polecam firme. Płacą terminowa.
1
marek 2016-04-29 10:40
Już długo pracuję jakiś większych problemów nigdy nie było. Na pewno plusem tu jest fakt, że jest rozsądny przełożony. Nie ma jakiś wymagań ponad miarę. Firmę prowadzą osoby, które dobrze czują rynek.
ńn m 2016-05-22 20:35
@marek to super że nie było wiekszych problemow :))
Krystyna 2017-02-16 11:56
Dywanopolu - nikomu nie polecę. Dywany a la 'szmata' - koszmar. Po roku robi się szmata. Obsługa niedouczona - totalna dezinformacja, sprzedawca wprowadza w błąd konsumenta, nie orientuje się zupełnie w procedurze reklamacyjnej. Opowiada, ze gwarancja trwa rok w Dywanopolu.Widać Dywanopol rządzi się swoimi prawami.Oczywiście "zaufany" rzeczoznawca, nie uznaje reklamacji. Mam odmowę i ruszam do Rzecznika Ochrony Praw Konsumenta. Dywanopol sprzedaje niezadowolenie za całkiem przyzwoite pieniądze. Omijacie szerokim łukiem.
1
Dywanopol Polska 2017-02-16 21:17
Witamy, cała dokumentacja wraz ze zdjęciami Pani reklamacji dla zainteresowanych do wglądu w naszym salonie. Sytuacja tak absurdalna, że aż śmieszna. Dywan za 100 złotych po roku czasu zupełnie nie do poznania, do tego brudny , nawet nie został odkurzony. Chce Pani wymianę na nowy a opisuje, że po roku robi się szmata- jakieś zaprzeczenie. Bezczelność i brak szacunku. W naszym salonie pracują profesjonalnie przeszkolone i kulturalne osoby, czego niestety nie możemy powiedzieć o Pani zachowaniu.
Pozdrawiamy.
9
Sussan 2017-03-29 18:19
Dywanopol nastawiony jest na szybki zysk. Marna jakość dywanów za niska cenę. Właściciel sprzeda ile się da a potem prędko zamknie podwoje i będzie sprzedawał inne buble, tylko zmieni się właściciel. Założy firmę na teściową albo na szwagra.
coco100 2017-03-29 18:37
Żenada - Panie Właścicielu - "wielkiej" firmy pt. Dywanopol Polska. Szumna oprawa, słonie indyjskie - a w sprzedaży ewidentne buble - dywaniki a la [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do podłogi. Dywan za 168 zl a tak naprawdę wart 50 zł. Taki potężny przedsiębiorca a dziwi się konsumentom, ze dla nich 100 czy 200 zł to wiele. Jeśli to dla Pana nic nie znacząca kwota - to czemu Pan po prostu uczciwie i po ludzku tych pieniędzy nie zwróci wiedząc ze mi się należą i że sprzedał mi Pan niezadowolenie. Widocznie chciwość przesłania Panu wszystko - nie liczy się Pan z nikim i z niczym. Nastawił się Pan na zysk i nic ponadto. Wszystko chłodno przekalkulowane, wszystko przeliczone na złotówki. Współczuję - braku empatii i choćby próby zrozumienia czyjejś sytuacji. Tu nie o 160 zł chodzi Panie Aleksiewicz - ale po prostu o" najprawdziwszą " prawdę i Pan dobrze o tym wie.
Niezadowolony 2017-06-07 13:02
Wielka firma wielka pompa - sponsor Dni Nysy, a tak naprawdę oszust nastawiony na szybkie zyski. Sprzedaje buble, zatrudnia dziwny personel, nikt nic nie wie, informacje sprzedawców są niejasne jeśli chodzi o sprzedawany towar. Jeżździ Ferrari a jakże - nabił w butelkę wielu klientów, to i pieniążków sie nazbierało. Dywany przywozi chyba ze stodoły ze wsi spod KAMIEŃCA ZĄBKOWICKIEGO - a tam chyba spleśniały w oczekiwaniu na przewóz do hali k/Castoramy.
1
Klientka 2017-08-04 10:18
Niektóre opinie powyżej są dla mnie lekko dziwne. 3 lata temu kupiłam dywan do pokoju córki i jestem bardzo zadowolona. Dywan w tym czasie normalnie użytkowany przez dziecko, regularnie odkurzany i wygląda jak nowy. Nie był to dywan ani z dolnej ani z gónej połki, ale w porównaniu z innymi sklepami w Nysie był dużo tańśzy. Poza tym duży wybór i pomoca obsługa (Pani chętnie pokazywała różne modele, nie było problemów z kontaktem czy odpowiadaniem na mnóstwo pytań o różne kolory i rozmiary), więc wszystko na plus. Dodatkowy atut - kącik dla dzieci w sklepie, więc można było spokojnie robić zakupy.
2
Klientka 2017-08-17 15:02
Niektóre opinie są dla mnie nieco dziwne. Kogo obchodzi czym właściciel jeździ to jest jego osobista sprawa (czuje zazdrość). Dywany są porządne o ile ktoś o nie umi dbać. Mam w domu dywan juz 3 lata i wygląda jak nowy przez to ze odkurzam go regularnie i nie piore żadnymi chemikaliami które reklamoja w telewizji (niszczy to strukturę włosa), wystarczy płyn do naczyń, gąbka lub kawałek firanki.
Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Dywanopol-Polska Import Eksport Hurt Detal Arkadiusz Aleksiewicz - Kamieniec Ząbkowicki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dywanopol-Polska Import Eksport Hurt Detal Arkadiusz Aleksiewicz