brak logo

Hostel24

Bydgoszcz

Opinie o Hostel24

ByłaRecepcjonistka 2013-02-13 16:28:34
dobra rada dla wszystkich-omijajcie to miejsce szerokim łukiem-PIP i jej kontrole to już chyba chleb powszedni-Sądy Pracy również-pracodawca nie wypłaca pensji-nie płaci składek ZUS-a co najgorsza-w ogólne nie szanuje ludzi...
7
Hostel24 2013-05-02 10:13:18
Jeżeli ktoś jest nieodpowiedzialny i przesuwa obowiązki i odpowiedzialność na innych, nie wykorzystuje wiedzy, którą zdobył na ciężkich studiach, to taki pracownik zawsze będzie niezadowolony, ponieważ niezadowolony będzie z niego pracodawca. Ale pracodawca daje każdemu pracownikowi kredyt zaufania, a dowiaduje się, że ktoś jest nieodpowiedzialny, leser i hipochondrykiem, który potrzebuje zwolnień lekarskich to taki pracownik raczej nie będzie normalnie opłacany i jest on tylko kulą u nogi dla pracodawcy i współpracowników
EBS 2013-06-16 21:31:55
Jeżeli ma Pani cokolwiek do zarzucenia dlaczego nie potrafi się Pani uczciwie podpisać . Szkalowanie w internecie w ten sposób jest totalną formą tchórzostwa. Pokazuje Pani bardzo niski poziom swojej osoby, ale to chyba nikogo nie zaskoczyło. Mała uwaga szacunek zdobywa się ciężką i uczciwą pracą, niestety na szacunek jeszcze długo Pani nie zasłuży.
1
hostel24 2013-12-18 13:51:56
Pani (usunięte przez administratora). 3/4 załogi ma umowy o pracę. Pozostali albo nie chcą tak jak Pani (bo komornik, bo za dużo by Pani zarobiła i nie dostała zasiłku rodzinnego - są to Pani słowa), albo nie mogą. Co do obozu pracy to przygotowanie paru śniadań i posprzątanie po śniadaniach , czy sprzątnięcie pokoju hotelowego to za ciężka praca wg Pani, to chylę głowę i życzę powodzenia w poszukiwaniu lekkiej pracy. A stwierdzenie że za te g....niane pieniądze ( 1300 zł) nie będzie Pani pracowała i porzucenie pracy z dnia na dzień nie pozostawia zleceniodawcy wyboru jedynie egzekwowanie swoich praw zgodnie z umową (dostała Pani umowę do przeczytania do domu, teraz pretensję co do treści, wszyscy pracownicy dostają identyczną)UMOWY SIĘ NIE ZRYWA TYLKO ROZWIĄZUJE - ALE CZEGO SIĘ SPODZIEWAĆ PO TAK NISKIM POZIOMIE OSOBISTYM. CIEKAWE ŻE NA OBECNA CHWILĘ NIE POTRAFI SIĘ PANI WYKAZAĆ ŻADNĄ HISTORIĄ ZATRUDNIENIA - CHYBA NIE JEDYNI POZNALIŚMY SIĘ NA PANI WICHŁACTWIE, LENISTWIE I NIEUCZCIWOŚCI.
1
ooo 2013-12-19 15:19:54
Gratuluję czytania ze zrozumieniem!!!!!!!!!!!Ani słowa nie było o pieniądzach,o zrywaniu umów,komornikach itp.A co do niskiego poziomu to nie mierzy się innych swoją miarą.
1
Pracownik 2016-09-06 17:33:39
Odradzam zdecydowanie prace w hostel24. Atmosfera nie do przyjęcia przez jedną osobą .Pani z Ukrainy pozjadła wszystkie rozumy. BARDZO nie przyzwoite zachowanie do gości hotelowych jak i do dziewczyn zatrudnionych w owym Hostelu.Stanowczo odradzam !!!
3
Wiesław z Warszawy 2016-09-09 21:35:36
Będąc świadkiem tego zdarzenia stwierdzam iż ktokolwiek byłby na miejscu tej Pani bez względu na narodowość miał prawo tak się zachować . Nie miał Pan prawa podnieść głosu na tą Panią. Jest Pan chamskim i bezczelnym rasistą. A ten hostel chyba takich klientów nie potrzebuje, którzy wynoszą jedzenie z sali śniadaniowej twierdząc że nie zjedli jeszcze za 15 zł (koszt śniadania) i sądzi że ma prawo wynieść to czego nie zjadł. Niski poziom kariery Pan reprezentuje.
W przeciwieństwie do Pana jestem i będę klientem tego hostelu z uwagi na bardzo miłą obsługę w recepcji i właśnie przesympatyczną Panią z Ukrainy i jej twarożek.
4
Gość 2016-09-20 08:35:48
Niestety nie mam dobrego zdania o tym hotelu.Warunki fatalne ,typowy hotel Robotniczy.(usunięte przez administratora) Nie polecam.
1
Wiesław 2016-09-20 13:25:46
Proponuję dołączyć zdjęcie to będzie wyrównana szansa ocenić wygląd. Co do warunków nikt chyba nie zmusza klientów do meldowania się wszystko widać w sieci wystarczy wpisać hostel24.
O gustach się nie dyskutuje ale obrażanie kobiet nie przystoi.
Czysto i świeżo w pokojach świadczy o profesjonalnej obsłudze a recepcja też zawsze uśmiechnięta i pomocna. To dlatego zawsze wracam właśnie do Hostel24 będąc w Bydgoszczy.
2
SZANOWNA DYREKCJA HOSTEL24 2016-09-21 08:41:25
Dość dawno Pani musiała pracować gdyż stawka wzrosła już rok temu. Pracownicy są traktowani z godnością (wolne dni na prośbę z dnia na dzień, brak konsekwencji przy nie stawieniu się w pracy, zaliczki na żądanie, wychodzenie z pracy nawet od 14:00 wg uznania pracownika, pensja na czas bez opóźnień) . Oczywiście raz na jakiś czas znajdzie się Pani (czyt.Ona 2016-09-20 20:47:11) która uważa że za samo bycie w pracy należy się wynagrodzenie. Nie przychodzenie do pracy, zła jakość pracy odbija się na jakości hotelu właśnie przez takich pracowników. Jeżeli jest to prawda co piszecie to dlaczego teraz nie macie Panie odwagi podpisać się pod opiniami. Nienawiść w sieci jest bardzo łatwa, niestety nie ma na to lekarstwa. Bardzo szkoda bo należało by się leczyć. Proponuję zmianę pracy "kandydat na zawodowego hejtera w zespole wykwalifikowanych w tej branży ludzi, umowa o pracę, wynagrodzenie 9,80 netto/h ” / to zawsze więcej niz 7 ,00 netto/h/
1
Monika 2016-09-21 10:37:15
Pracowałam w tym hostelu jako pokojowa i właściwie nic złego nie mogę powiedzieć. Wypłata zawsze była czas, sama praca może do najlżejszych nie należy, ale aplikując na stanowisko pokojowej, raczej trzeba zdawać sobie sprawę na czym ta praca polega. Miejsce pracy tu nie ma wielkiego znaczenia, sama praca w serwisie sprzątajacym ma swoją specyfikę i albo się chce pracować, albo nie. Co do uwag i obelg wobec pracujących tam ludzi, ciężko to w ogóle skomentować. Jest to wyjątkowo niskie, żałosne i świadczy tylko o poziomie i klasie piszących owe rzeczy. Jest to portal, na którym ocenia się pracodawców, oczernianie swoich byłych współpracowników, w dodatku anonimowo, powinno wiele powiedzieć kolejnemu pracodawcy o osobie, która takie rzeczy robi. Ktoś, kto nie szanuje ludzi, z którymi współpracuje i bezpodstawnie ich obraża i oczernia raczej nigdzie nie zagrzeje miejsca. Hostel 24 nie jest jakimś strasznym miejscem, po prostu ma pewne standardy czystości, które stara się utrzymać i egzekwować je od pracowników, a że czasem jest ciężko - no cóż. Taka praca. Jeśli chodzi o stawkę, to można mieć różne zdanie, ale pewne jest, że jest ona znana już od początku, więc jeśli to dla kogoś za mało, nie wiem po co w ogóle pracę taką podejmuje. Chyba tylko po to, żeby później pisać anonimowe komentarze i dawać upust swojej frustracji.
2
Asia 2016-09-21 12:46:20
Szanowna pani Dyrektor nie prościej by było zamiast podszywać się pod fałszywe imię Monika i Wiesław z Warszawy po prostu napisać EMILA.Rozumiem ,że dba pani o prestiż hostlu.Pozdrawiam.
1
Były pracownik 2016-09-23 10:50:41
Praca jak każda inna w tej branży, Ale atmosfera nie do przyjęcia. Nie polecam.
1
Anita 2016-09-23 13:28:16
Wysoki współczynnik kultury osobistej cechuje się tym, że gdy odchodzi się z pracy to jakikolwiek pracodawca by nie był (odstępstwem może być, gdy biczował, torturował pracownika) to o rzeczach przeszłych się nie powinno dyskutować tak zawzięcie jak to próbują pokazać niektórzy. Wysoki współczynnik kultury i moralności zakazuje dobrze wychowanemu człowiekowi z klasą wysławiać się tak o współpracownikach na forum.
Obrażanie, agresja słowna/internetowa, bierna czy aktywna wszystko to jest atakiem na ludzi, którzy wykonują swoją pracę należycie. Pracodawca musi mieć twardą rękę do pracowników, przynajmniej tworzy Hostel a nie dom publiczny. Dobrze zapamiętać stare prawidło funkcjonujące w naszej kulturze: "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie". Jeśli wykonujesz swoją pracę dobrze - masz przywileje. Nie tylko wynagrodzenie, ale również urlop czy też odpowiedni dla ciebie grafik.
Nazywanie kobiet poczwarami - uwłacza głównie nazywającemu.
Przykro się robi, bo mścicie się za własne grzechy. A tak nie powinno być.
1
Zostaw swoją opinię o Hostel24 - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hostel24