brak logo

Interdruk Corporation Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Interdruk Corporation Sp. z o.o.

ex-pracownik 2013-03-16 09:54
(usunięte przez administratora)Zgadzam się w pełni. W firmie brak nastawienia na innowację a ludzie odpowiedzialni tam za rozwój to pomyłka. Miarą ego Pana (usunięte przez administratora) jest długość obiektywu w aparacie :)
4
ilonus 2013-09-09 10:24
A kto się wypowie na temat firmy INTERDRUK CORPORATION Sp.z o.o.z siedzibą w Garwolinie? Myślę o złożeniu tam cv....
9
kkkk 2013-12-08 15:16
KIEROWNIK AZ TO CZŁOWIEK PO ZASADNICZEJ SZKOLE ZAWODOWEJ NIC DODAĆ NIC UJĄĆ RESZTĘ SAMI SOBIE DOPOWIEDZCIE NAPRAWDĘ NIE POLECAM WYKORZYSTUJĄ LUDZI Z KONKURENCJI WYCIĄGAJĄ PRACOWNIKÓW OBIECUJĄ ZŁOTE GÓRY ICH KONTAKTY I POTEM ZWALNIAJĄ TO JEST ICH METODA A TAK DO KOŃCA PAN R NIE WIE CO SIĘ DZIEJE W TEJ FIRMIE BO NAWET NIE WIDZI SPRZEDAŻY HANDLOWCA PONIEWAŻ WSZYSTKIE ZAM WYSYŁA SIĘ DO KIEROWNIKA A ON PRZYPISUJE SOBIE ZASŁUGI
6
will 2013-12-21 16:53
pan (usunięte przez administratora). doskonale wie co się dzieje:)to jest pretensjonalnie inteligentny i cwany człowiek
8
kkkk 2013-12-28 13:29
jego inteligencja polega na robieniu dzieci i rozwodzeniu się ????
4
alfonso 2014-02-27 19:37
jeśli chodzi o Garwolin a konkretnie Sulbiny to powiem krótko, firma gigant, stale się rozwijająca i z perspektywami. Jeśli chodzi o zarobki to jest do zniesienia, atmosfera w biurze dobra,co do produkcji to bywa różnie. Na produkcji panuje straszny bałagan i nie ma w firmie żadnej osoby która jest w stanie wprowadzić jakieś standardy pracy, całością zarządza dwóch dyrektorów, którzy robią to co do nich należy i pewnie jeszcze więcej, niestety reszta kadry czyli kierownicy/brygadziści produkcji jest "trochę" w tyle z zarządzaniem i wiedzą- to takie największe minusy. No i oczywiście jest duża rotacja pracowników na produkcji ale to na ich własne życzenie.
5
Fantomaska 2014-07-18 18:03
Jasne. Firma ta to nic innego jak (usunięte przez administratora) Ludzie pracują tam przez okrągły tydzień po 12 godzin. Nie ma poszanowania pracownika i pracownik nie ma wcale życia prywatnego - bo jak nie jest w pracy to odsypia. Najgorsze są "nocki" po 12 godz. i to nier rzadko z sobotą włącznie. O wolne to lepiej nie prosić, bo zależy od Pana humoru Pana kierownika. Często bywa tak, że idzie się na 8 godzin a przychodzi Pan kierownik i oznajmnia, że trzeba zostać 12. A co do zarobków to straszna nędza. Płacą mało, nie ma płacy za nadgodziny ani dodatku nocnego, żadnych dodatków. Osobiście nie polecam nikomu.
4
marianek33 2016-04-24 08:45
Jestem ciekaw czy taka praca 6,7 dni po 12h bez placenia za nadgodziny czy to sie nie klasyfikuje pod sad? W sumie co sie dziwic pracodawca jak ludzie za takie glodowe pensje sie godza robic.Co do rotacji za pare lat nie bedzie komu robic to moze sie naucza szacunku dla pracownika
3
były ph 2016-06-22 21:01
Szczerze odradzam pracy w tej firmie na stanowisku PH. Na początku "dyr Pa.eł" opowiada o PEŁNYM zaufaniu jakim to obdarza nowego pracownika, a po 2-miesięcznej "orce" (praca od 8 do 18) na rzecz firmy zwolnienia wmawiając utracone zaufanie pod byle pretekstem. Podrzucają "człowieka-kreta", który donosi i w dodatku zmyśla historie wzięte z rękawa. Daleko im do "PRACODAWCY GODNEGO ZAUFANIA" !!!!
11
robo 2016-06-23 15:49
Większość komentarzy nie należy już do najnowszych i dotyczą one głównie pracy na produkcji. Moim zdaniem Interdruk to ciągle rozwijająca się firma, dająca duże perspektywy i możliwość kreowania jej wizerunku, jak i działalności. Domyślam się, że te złe komentarze są powodem rozczarowania lub chęci zemsty, ale i tak za wiele nie wnoszą. W każdej firmie ważna jest kadra zarządzająca, a w tym przypadku niewiele można mieć do zarzucenia. :) Serdecznie polecam dla osób ambitnych
6
hhhhggggh 2016-07-10 16:59
hjhg - często chęć zemsty, ale w każdej opinii jest ziarenko prawdy ;)
a skoro jest tyle negatywnych opinii to co jest z tą firmą i jego kadrą zarządzającą coś nie tak! ?!
4
Yyyyy 2016-08-17 21:42
DNO NIE POLECAM
4
Kołchoz 2016-08-20 09:23
Jeden wielki cyrk na kołach . Firma z takim rozmachem a kadra kierownicza na poziomie zakładu dla obłąkanych pomijając Kałaskę . Ludzie pracują po 12/7 żeby dostać w miarę przyzwoitą wypłatę bo stawki godzinowe są z przed 15 lat . Co do kretów to jest ich pełno i w biurze i na produkcji , wymyślą co kol wiek aby tylko się podlizać . Reasumując nie jest to praca dla ambitnych tylko typowy kołchoz pracy .Ludzie przyzwalają na taki wyzysk bo muszą pracować i za coś żyć .Moja odczucie : Dwa lata stracone z życia oczywiście odradzam
9
Jacek 2016-09-07 20:41
Chyba szukają a co ?
pomagier 2016-09-20 16:37
Jak jest u Was z pracą. Czy tak samo jak w AMK?? Czyli zap.eprz 12/7 non stop a później miesiąc przymusowo w domu. Ani zachorować a o zaplanowaniu urlopu to można zapomnieć.
Jaka atmosfera na maszynówce?
pommagier 2016-09-23 15:19
Witaj Am, wiesz inwestować W NIĄ swój czas, być punktualnym, sumiennym i godnym zaufania bardzo dobrze się tutaj ODNAJDUJEMY, OK!
Co będzie jak nie będziemy tak jak wyżej, każdemu może się noga podwinąć, dziecko zachorować, inne sprawy zdarzyć... i co, już się nie odnajdziemy :))
Inwestować całe swoje życie to ja i wiele innych osób nie chcą bo i PO CO!
Najlepiej widziałbym dobrą pracę po 8 goz. dziennie góra 10 a nie 12/7 i jeszcze zostań.
Najlepszego, pozdrawiam.
eo 2016-09-23 22:15
czy w firmie nadal njest potrzebny nowy pracownik na takie stanowisko jak Przedstawiciel handlowy ds. obsługi sieci handlowych? widziałam ogłoszenie ale daty nie sprawdziłam
4
Wito 2016-12-14 20:39
Interdruk garwolin to swoisty lagier ten zakład jest uważany za jeden z kilku najgorszych jeśli chodzi o pracę i płace niepolecam nikomu tu w okolicy wszyscy go omijają nawet wrony i inne ptactwo
1
Wito 2016-12-14 20:40
Interdruk garwolin to swoisty lagier ten zakład jest uważany za jeden z kilku najgorszych jeśli chodzi o pracę i płace niepolecam nikomu tu w okolicy wszyscy go omijają nawet wrony i inne ptactwo
2
Iwona 2017-04-13 10:02
@Wito co sprawia, że tak oceniasz pracę w firmie? Chętnie dowiemy się więcej o Twoich doświadczeniach.
blamoz1895 2017-05-15 18:43
Witam.
Mam pytanie dotyczące pracy przy tzn formatowaniu papieru?? ciężka praca?? ktoś pracował na takim stanowisu? praca podobno od poniedziałku do piątku 8-16
zadowolony 2017-05-24 17:53
Witam, dźwigania nie ma, w dużej mierze nadzór maszyny. Po za tym przywóz surowca i odstawianie palet z produktem za pomocą paleciaka. Praca spoko, nadzór też w porządku.
Iwona 2017-05-25 09:50
@zadowolony rozumiem, że poleciłbyś pracę w Interdruk Corporation. Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego co uważasz za mocne strony firmy jako pracodawcy? Takie dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które rozważają dołączenie do firmy.
blamoz1895 2017-06-16 19:58
"(...)dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które rozważają dołączenie do firmy" .. widać że biuro pisze i odpowiada na posty... klasyczna schizofrenia...
4
Iwona 2017-06-22 13:39
@blamoz1895 nie jestem związana z Interdruk Corporation. Jestem pracownikiem gowork.pl. I tak, dodatkowe informacje na temat firmy jako pracodawcy są pomocne dla osób, które trafiają na ten wątek szukając opinii na temat tego jak może wyglądać ich przyszła praca. Jest to jedna z roli jaką służy ten portal. A co Ty mógłbyś doradzić takim osobom?
Pracownik009 2017-07-21 21:08
Nikomu nie polecam pracy w tej firmie. Traktowanie pracowników biurowych odbywa się na żenującym poziomie widać to w biurze Warszawskim, ale zwłaszcza ma to miejsce w siedzibie w Garwolinie.
2
Ferdek 2017-07-23 23:31
Nie polecam pracy w tej firmie zwłaszcza w dziale sprzedaży:( Pracownicy "terenowi" traktowani jak oszuści i złodzieje, zero wsparcia od strony dyrekcji, no ale cóż jak na stołku siedzi pan od piwa... W biurze też nie jest miło, ciagła presja i pretensje, włącznie z niecenzuralnymi docinkami. Duża firma ale gdzieś się pogubiła.
4
toosia 2017-08-10 13:18
Nie polecam pracy w Interdruku w Gawrwolinie. strasznie wykorzystuja pracownikow na produkcji nie doplacaja za zostawanie po godzinach, przerwy tam to jest jakas porazka nie ma nawet czasu zeby sie napic wody bo pani Mon... non stop tylko sie drze zeby kazdy szybciej pracowal jednym slowem zero szacunku dla pracownikow
3
patka 2017-08-10 13:24
masz racje ja pracowalam tam na ,,biedronce,, na wakacje byl tam taki zapierdol ze dziewczyy nie wyrabialy a monika tylko sie darla szybciej i jeszcze miala pretensje poniewaz asma byla co chwile zatrzyywana bo kartony szly 10 cm od siebie
3
xoxo 2017-08-10 13:37
nie ma to jak siedzec w kadrach i poprawiac sobie opinie na stronach internetowych :)
4
xoxoxo 2017-08-18 02:49
Hahaha ten cały interdruk to jest jakiś śmiech na sali gorszego pierdolnika jeszcze nie widziałam płacą śmieszne pieniądze zero doplacania za noce zero dodatkow masakra jednym słowem. NIE POLECAM PCHAĆ SIĘ W TO [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
Zostaw swoją opinię o Interdruk Corporation Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interdruk Corporation Sp. z o.o.