brak logo

Bulmach Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Bulmach Sp. z o.o.

minotaur 2013-09-26 15:06
Co innego jest ustalane podczas rozmowy kwalifikacyjnej, a co innego jest wymagane podczas pracy. ( usunięte przez administratora ) . Zarobki też nie najlepsze.
Nie polecam.
14
zdzich 2015-04-10 14:02
Największym problemem firmy jest właściciel. Facet, który powinien już dawno wnuki bawić cały czas przeszkadza w pracy. Nic nie da przetłumaczyć. Każda próba merytorycznej rozmowy kończy się przemową o niczym z jego strony. Sam nie wie czego chce, co chwila zmienia plany. Praca w tej firmie wymaga masy cierpliwości...
I sporo wolnego czasu. Godzina 16.30 jako czas końca pracy istnieje tylko teoretycznie. Nawet jeśli nie masz co robić karnie kiblujesz jeszcze min. pół godzinki, żeby właściciel mógł zobaczyć zobaczyć, że wychodzisz po godzinach. W innym wypadku udowadniasz, że jesteś nieprzydatny.
8
minotaur 2015-05-11 21:27
Opinie o pracodawcach powinny być czytelne dla osób poszukujących pracy.
Usuwanie ich w całości, jak również w części, przez administratora powoduje dodatkową czujność u ewentualnych przyszłych pracowników.
Jeżeli dany podmiot jest rzetelny, odpowiedzialny i uczciwy nie reaguje na nieprawdziwe(w Jego mniemaniu oczywiście)opinie.
3
xyz 2016-02-05 11:30
Co to za opinia? (zwracam się do "goj"). Mam wrażenie, że Właściciel postanowił sam o sobie coś dobrego napisać. Szkoda tylko, że nie napisał prawdy! Nie dajcie się nabrać.
1
asdf 2016-03-09 23:47
Bez zmian, nawiązując do powyższych opinii, całkowicie prawdziwe. szkoda czasu.
2
Adam 2016-06-24 06:50
Czy te 4 to brutto, czy netto? Czy całość idzie na konto, czy minimum a reszta pod stołem? Jaka jest rotacja pracowników np ile osób pracuje ponad 3, 5 i 8 lat? To ważne dla przyszłego pracownika. U mnie 90 procent pracuje ponad 10 lat.
M 2017-03-02 18:08
Miałem okazje pracować przez 3 miesiące w tej firmie i potwierdzam opnie Zdzichu oraz minotaur.
co innego jest ustalane na rozmowie, a na umowie o prace całkiem inne warunki finansowe.
Zachorowałem, przebywałem na zwolnieniu lekarskim, zamiast otrzymać wsparcie od pracodawcy zostałem zwolniony.
2
luise 2017-07-03 13:34
firmę prowadzi osoba zakompleksiona,
pracowałem niecałe trzy miesiące. uciekłem były ustalenia że za pracę w sobotę odbierze się jakieś dni wolne, próba wykorzystania wywołała wybuch agresji u Pana Mitko.
czasem pan Mitko próbuje prowokować swoimi uwagami, ociera się o mobbing!
wśród pracowników nie słyszałem o nim pozytywnej opinii
1
rysiek 2017-07-04 11:47
3 lata? może księgowa ale i tego nie jestem pewien
1
Inżynier 2017-07-07 12:55
Pracowałem 7 miesięcy. Z początku było całkiem dobrze lecz z dnia na dzień szef zmienił nastawienie do wszystkiego. Jest nie obliczalny i można się wszystkiego spodziewać. Nie umie przyznać się do błędu i nie można mu zwrócić żadnej uwagi. Jeśli nie zgadzasz się z jego podejściem do biznesu, będziesz miał problem. Jedyna opcja by przetrwać w firmie jest nie przejmowanie się niczym. Jakakolwiek próba zmiany czegoś na lepsze wiąże się z drogą wojenną przeciwko szefowi. Jedyny plus pracowania w Bulmachu to punktualne wypłaty i całkiem dobre wynagrodzenie jak na zakres obowiązków i tempo pracy.
1
Zostaw swoją opinię o Bulmach Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bulmach Sp. z o.o.