brak logo

link wiazowna

Link

Opinie o link wiazowna

małolata 2014-06-03 22:34:41
Fatalna, godna pożałowania firma! wykorzystują ludzi, każą pracować ponad kodeksową normę pracy, a jak nie "to przecież nie musisz tu pracować". nie polecam chyba że ktoś nie chce mieć życia. ciągła rotacja. nie wiem czemu ludzie się na to godzą
STEL 2014-12-29 16:03:37
nawalili podwyżki tyle co kot napłakał az 2 eur do diety no i ogromne stażowe 50 zł brutto po 5 latach -dziadostwo jakich mało
Jędrzej 2015-08-17 18:52:51
Bardzo dobre warunki, umowa o pracę, dobre diety, nowa flota, dobre trasy. Polecam - pracuję już rok.
Katarzyna 2015-08-19 23:07:24
Pracuję w biurze w LINK i jestem zadowolona, dobra atmosfera, przyzwoite zarobki
Leszek 2015-08-20 12:07:57
Porządna firma, ja jestem kierowcą i jestem zadowolony, ludzie z biura też nie narzekają z tego co wiem. Dobre trasy
kewin 2015-10-09 12:05:44
Teraz szukają, jest otwarta rekrutacja
opium 2016-01-11 10:43:11
Na stronie Linka w zakładce kariera masz aktualne oferty pracy, na pewno szukają kierowców a do biura to zależy pewnie od zapotrzebowania aktualnego, ale oferty z tego co mi wiadomo są aktualne.
Kalafior 2016-02-17 12:15:54
No szukają kierowców na pewno. Oferty nie były aktualizowane ale jeśli poszukujesz pracy na stanowisku biurowym to też możesz próbować. Z tego co się orientuję ostatnio szukali młodszych spedytorów czy coś takiego...
Pytajnik 2016-02-18 12:47:45
A warunki tam dobre czy nie bardzo?
Kalafior 2016-02-19 11:03:03
Warunki jak warunki. Zależy co wrzucasz do tego worka?? Jakieś konkrety plz.
Pytajnik 2016-02-24 14:03:20
No jak płacą i za co? Czym się jeździ? Jak bardzo cisną za różne rzeczy i jaka jest polityka wobec pracownika prowadzona? Atmosfera pracy też byłaby całkiem mile widziana jakby ktoś mógł opisać...
Rob 2016-03-29 13:12:10
Czym się jeździ teraz z aktualnych smaczków wprowadzili Renault Trucks T 460 całkiem przyzwoita flota, no i do tego szkolenia z ekonomicznej jazdy, oprócz tego iveco, cisną to zależy co przez to rozumiesz, moim zdaniem lepszym słowem jest wymagają. Jeśli chodzi o atmosferę nie mam zastrzeżeń
Smutna firma 2016-03-31 09:17:50
Nie polecam. Bardzo zła atmosfera pracy w burze, kadra zarządzające nie jest przygotowana do pełnienia swoich funkcji, brak kultury organizacji. Na tle branży pod wzgl. kultury zarządzania bardzo niska ocena niestety.
Zen 2016-04-01 13:03:28
no chyba ci się jednak coś pomyliło albo pracujemy w różnych firmach i biurach?????
Zenon 2016-04-02 13:29:09
również nie polecam...:(
Ceva 2016-04-02 13:30:38
Sedno
ale urrrwał 2016-04-28 17:09:15
Co, prawda w oczka zagląda? Wystarczy kilka dni na tzw: "okresie szkoleniowym", żeby wiedzieć na czym się stoi. Atmosfera i kultura pracy, sposób obchodzenia się z pracownikiem to jakieś nieporozumienie. Odnajdą tam się kaktusy z podejściem porównywalnym z kręgosłupem tej firmy, czyli managerami bez niezbędnego wykształcenia, wziętymi na stanowisko w podziękowaniu za szereg czynności których nie muszę chyba nikomu nakreślać. Pozdrawiam byłych "kolegów" z obsługi klienta.
żenada oranżada 2016-05-14 18:19:33
zgadzam się z @ale urwał. Ci którzy mają już jakieś doświadczenie szybko zorientują się jakimi metodami kierują się zarządzający (zarządzanie przez strach), a młodym bez doświadczenia serdecznie odradzam-szkoda waszego zaangażowania i młodzieńczego zapału, nabierzecie jedynie złych nawyków na przyszłość i staniecie się nieszczęśliwymi ludźmi -tak jak większość pracujących tam ludzi. Trzymajcie się z daleka, no chyba, że jesteście KAKTUSAMI.
smutna firma 2016-05-14 18:35:40
nic mi się nie pomyliło @Zen. Jeśli, to Twoje pierwsze miejsce zatrudnienia, a tak właśnie chyba jest -to mało wiesz na temat warunków,atmosfery i kultury gdzie indziej. Proponuję zdobyć się na odwagę i sprawdzić:) a od razu świat wyda się piękniejszy i zaczniesz się uśmiechać (nawet w pracy) - zapewniam, że to wciąż możliwe:).
invoice 2016-06-07 15:09:59
Proszę o opinię jaka jest atmosfera w biurze, rekrutuję na stanowisko fakturzystki i nie chciałabym wpaść z deszczu pod rynnę.
blisko lasu 2016-07-25 11:32:27
Omijajcie szerokim łukiem ten łez podół. Obrzydliwe miejsce, obrzydliwi ludzie, wyścig szczurów w rytmie disco polo. Pranie mózgu każdego dnia, czy tam ktokolwiek jeszcze myśli samodzielnie?
Żenada!!! No cóż, niekiedy władza uderza do głowy tak jak woda sodowa celebrytom bez żadnego talentu.
Zycie można przeżyc jak człowiek albo jak świnia, wyboru każdy sam dokonuje :)
Życzę dalszych sukcesów firmie i pozdrawiam garstkę zahukanych, ale wartościowych ludzi.
2
Freakman 2016-10-06 23:07:11
Witam wszystkich szukam pracy na międzynarodowych trasach link be Milczarek be wszędzie be piszecie to gdzie jest chociaż w miarę dobrze proszę o opinie kierowców (usunięte przez administratora)wie kogo za przeproszeniem ja chcę pracować i pracy się nie boję ale zapłacone jak się należy musi być podeślę ktoś coś ciekawego kierowca z doświadczeniem pozdrawiam kolegów po fachu jestem z pod Warszawy
pani o 2016-10-08 19:21:44
skoro firma istnieje od chyba 1989 roku i ma takie doświadczenie jako pracodawca to na pewno nie jest źle jak niektórzy probują nam tutaj wmówić, nie wierze w takie opowieści z kryty co niektórzy tutaj piszą
Harry 2016-11-28 13:16:56
Wiecie jak to jest, złe rzeczy napisze 20 osób a zadowolonych 200 już nic nie skomentuje.
Zostaw swoją opinię o link wiazowna - Link
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie link wiazowna