brak logo

link wiazowna

Link

Opinie o link wiazowna

Leszek 2015-08-20 12:07
Porządna firma, ja jestem kierowcą i jestem zadowolony, ludzie z biura też nie narzekają z tego co wiem. Dobre trasy
kewin 2015-10-09 12:05
Teraz szukają, jest otwarta rekrutacja
opium 2016-01-11 10:43
Na stronie Linka w zakładce kariera masz aktualne oferty pracy, na pewno szukają kierowców a do biura to zależy pewnie od zapotrzebowania aktualnego, ale oferty z tego co mi wiadomo są aktualne.
Kalafior 2016-02-17 12:15
No szukają kierowców na pewno. Oferty nie były aktualizowane ale jeśli poszukujesz pracy na stanowisku biurowym to też możesz próbować. Z tego co się orientuję ostatnio szukali młodszych spedytorów czy coś takiego...
Pytajnik 2016-02-18 12:47
A warunki tam dobre czy nie bardzo?
Kalafior 2016-02-19 11:03
Warunki jak warunki. Zależy co wrzucasz do tego worka?? Jakieś konkrety plz.
Pytajnik 2016-02-24 14:03
No jak płacą i za co? Czym się jeździ? Jak bardzo cisną za różne rzeczy i jaka jest polityka wobec pracownika prowadzona? Atmosfera pracy też byłaby całkiem mile widziana jakby ktoś mógł opisać...
Rob 2016-03-29 13:12
Czym się jeździ teraz z aktualnych smaczków wprowadzili Renault Trucks T 460 całkiem przyzwoita flota, no i do tego szkolenia z ekonomicznej jazdy, oprócz tego iveco, cisną to zależy co przez to rozumiesz, moim zdaniem lepszym słowem jest wymagają. Jeśli chodzi o atmosferę nie mam zastrzeżeń
Smutna firma 2016-03-31 09:17
Nie polecam. Bardzo zła atmosfera pracy w burze, kadra zarządzające nie jest przygotowana do pełnienia swoich funkcji, brak kultury organizacji. Na tle branży pod wzgl. kultury zarządzania bardzo niska ocena niestety.
Zen 2016-04-01 13:03
no chyba ci się jednak coś pomyliło albo pracujemy w różnych firmach i biurach?????
Zenon 2016-04-02 13:29
również nie polecam...:(
Ceva 2016-04-02 13:30
Sedno
ale urrrwał 2016-04-28 17:09
Co, prawda w oczka zagląda? Wystarczy kilka dni na tzw: "okresie szkoleniowym", żeby wiedzieć na czym się stoi. Atmosfera i kultura pracy, sposób obchodzenia się z pracownikiem to jakieś nieporozumienie. Odnajdą tam się kaktusy z podejściem porównywalnym z kręgosłupem tej firmy, czyli managerami bez niezbędnego wykształcenia, wziętymi na stanowisko w podziękowaniu za szereg czynności których nie muszę chyba nikomu nakreślać. Pozdrawiam byłych "kolegów" z obsługi klienta.
żenada oranżada 2016-05-14 18:19
zgadzam się z @ale urwał. Ci którzy mają już jakieś doświadczenie szybko zorientują się jakimi metodami kierują się zarządzający (zarządzanie przez strach), a młodym bez doświadczenia serdecznie odradzam-szkoda waszego zaangażowania i młodzieńczego zapału, nabierzecie jedynie złych nawyków na przyszłość i staniecie się nieszczęśliwymi ludźmi -tak jak większość pracujących tam ludzi. Trzymajcie się z daleka, no chyba, że jesteście KAKTUSAMI.
smutna firma 2016-05-14 18:35
nic mi się nie pomyliło @Zen. Jeśli, to Twoje pierwsze miejsce zatrudnienia, a tak właśnie chyba jest -to mało wiesz na temat warunków,atmosfery i kultury gdzie indziej. Proponuję zdobyć się na odwagę i sprawdzić:) a od razu świat wyda się piękniejszy i zaczniesz się uśmiechać (nawet w pracy) - zapewniam, że to wciąż możliwe:).
invoice 2016-06-07 15:09
Proszę o opinię jaka jest atmosfera w biurze, rekrutuję na stanowisko fakturzystki i nie chciałabym wpaść z deszczu pod rynnę.
blisko lasu 2016-07-25 11:32
Omijajcie szerokim łukiem ten łez podół. Obrzydliwe miejsce, obrzydliwi ludzie, wyścig szczurów w rytmie disco polo. Pranie mózgu każdego dnia, czy tam ktokolwiek jeszcze myśli samodzielnie?
Żenada!!! No cóż, niekiedy władza uderza do głowy tak jak woda sodowa celebrytom bez żadnego talentu.
Zycie można przeżyc jak człowiek albo jak świnia, wyboru każdy sam dokonuje :)
Życzę dalszych sukcesów firmie i pozdrawiam garstkę zahukanych, ale wartościowych ludzi.
2
Freakman 2016-10-06 23:07
Witam wszystkich szukam pracy na międzynarodowych trasach link be Milczarek be wszędzie be piszecie to gdzie jest chociaż w miarę dobrze proszę o opinie kierowców (usunięte przez administratora)wie kogo za przeproszeniem ja chcę pracować i pracy się nie boję ale zapłacone jak się należy musi być podeślę ktoś coś ciekawego kierowca z doświadczeniem pozdrawiam kolegów po fachu jestem z pod Warszawy
pani o 2016-10-08 19:21
skoro firma istnieje od chyba 1989 roku i ma takie doświadczenie jako pracodawca to na pewno nie jest źle jak niektórzy probują nam tutaj wmówić, nie wierze w takie opowieści z kryty co niektórzy tutaj piszą
Harry 2016-11-28 13:16
Wiecie jak to jest, złe rzeczy napisze 20 osób a zadowolonych 200 już nic nie skomentuje.
Kiero. 2017-01-16 11:29
Kolego wybierz Mielczarka. Nie pakuj się do Linka- wymagania wielkie, jakaś odpowiedzialność mienia, a podstawa jak dla ciecia i najniższe diety, jakie są chyba na rynku transportowym. Jak jesteś z Warszawy, znajdziesz kilkadziesiąt o niebo lepszych firm. Nie daj się naciągnąć, bo stracisz czas i nerwy.
1
Robcik 2017-01-19 14:33
Co ty za brednie gadasz, jakie wielkie wymagania co w ogóle według ciebie jest wielkim wyamagniem w tej pracy, jakakolwiek ogłada czy terminowość i zaangażowanie i chęc do pracy?. Ile razy było tak że szli na ręke chłopaki zero doświadczenia i brali na przyuczenie. JAKAŚ odpowiedzialność mienia, nie wiesz o co chodzi to się nie wypowiadaj bo nie ma nic gorszego niż mądrzenie się i niekompetencja. A jak na siłę chcesz robić reklamę Mielczarka to idź na ich stronę naganiać. Głupoty, głupotami poganiane.
Kiero. 2017-01-24 20:37
Robcik orle biurowy. Ja poprostu radzę koledze iść do lepszej firmy. Mogę wymienić jak chcesz jeszcze kilka w pobliżu Linka, gdzie ich kiero mogą się ewakuować i to szybko i od razu na wejściu 1000 do wypłaty. A odpowiedzialność mienia podpisują głupcy. Warto to wiedzieć i głosić. Reasumując kolego z tych dwóch kołchozów wybierz Mielczarka i nie słuchaj wypocin naganiaczy. Na każdym forum słodzą.
Robcik 2017-01-30 14:08
Pff orle biurowy, na tyle cie stać? Do lepszej firmy, to już pozwól że Sam zainteresowany sobie oceni. 1000 na starcie i jeździć starą chołotą i samemu wszystko ogarniać zapewne. Jeśli dla ciebie pracownicy to naganiacze to fajnie masz, póki co to Ty piszesz o innej firmie w konkurencyjnym temacie ;) Szczegóły kolego szczegóły co jest niby lepiej? Bo póki co to suchy shit niczym nie poparty.
Kiero. 2017-01-30 16:29
Koledzy z Poznania z firmy Link, chcący zrobić szybkie ewakuejszyn z tego czegoś. Woolter kops będzie niedługo, lub już przyjmuje, nowe Scanie i Mercedesy, podstawa 3600 brutto na dzień dobry, podwójna obsada 55 Eu diety, dodatki, system 2/1, lub 3/1, pełen serwis aut. Raben Transport- blisko parkingu Link. Na dzień dobry 4600 brutto, plus diety, dodatki, ciuchy, buty, dodatki na sport, duży socjal. Nowe Mercedesy, pełen serwis- zjazdy regularne pytać się o system 2/1 ostatnio ogłaszali. W obu firmach zarobki powyżej 7000 bez łachy, obydwie firmy wypłacalne, serwis i socjal plus traktowanie 100% lepsze. Jedziemy dalej orle biurowy?
1
Kiero. 2017-01-30 16:32
Koledzy dawać tu dobre firmy, co przyjmują. Pomóżmy kolegom z Link, bo może nie wiedzą, że są lepsze firmy
Robcik 2017-01-31 13:47
Oj widzę, że chyba Link mocno na odcisk nadepnął Czyżby jakieś zwolnionko że taki atak haha?:D Opanuj się stary bo to podchodzi pod chorobę psychiczną :D
Robcik 2017-01-31 13:49
I szczerze mówiąc to sam sobie strzelasz w kolano, nikt normalny bez powodu nie ma takiej napiny.
Błażej 2017-01-31 14:10
Dasko Niepruszewo 2/1, po liźnięciu niemieckiego ponad 9000 ale w 3/1. Spokojna robota, nowe Volva. Anwil K.Obornik. Cała EU jak ktoś chce zarobić 12000. Taka kasa za 4/1, dobra kasa, bo wożą lekarstwa. Obydwie firmy i niebo lepsze od link. I Chłodnie, zero szarpania z plandeką. I nikt nie każe podpisywać odpowiedzialności mienia. Traktują Cię jak człowieka, nie jak kur.. I złodzieja.
Robcik 2017-01-31 14:19
A co to jakaś narodowa akcja mobilizacyjna nawołująca pracowników Link do zmiany pracy? Nigdzie się nie wybieramy hehe
1
Robcik 2017-01-31 14:20
Pewnie, wszędzie dają 20 tysięcy na ręke za nic nie robienie tylko w Linku takie łachudry, łojeju
pogodyn 2017-02-01 09:58
Trzymaki kierownicy (tzw. "kierowcy"), macie inne forum! Po co zaśmiecacie swymi "mondrościami" forum, które dotyczy stanowisk biurowych w centrali?
Dajta spokój! Tutaj wypowiadają się poważni podwarszawscy karierowicze, którzy są gotowi sprzedać własną rodzinę za kilka złotóweczek. Albo kandydaci na takowych. Żałosna firma i żałośni ludzie...
1
Katy 2017-02-01 10:56
Żałośni karierowicze to akurat znajdą się wszędzie. Nie trzeba winić za to bogu winnej firmy.
Mateusz ..... 2017-02-06 08:31
A jak teraz z warunkami w wiazownie ?? Myślałem żeby wysłać cv jako pracownik ds. Obsługi transportu ?? Gdyż mam blisko do tej firmy a dwa jaka kasę da się wyciągnąć na takim stanowisku bo jeżeli najniższa krajowa to nie opłaca się cv wysyłać
Aneczka 2017-02-06 12:40
Może zadzwoń po prostu? To się dowiesz więcej szczegółów. Ciężko powiedzieć ile obecnie mogą zaoferować, to idzie z góry ;)
Jeżdząca 2017-02-08 15:13
Wypowiadam się z doświadczenia kierowcy - kobiety. Atmosfera jest bardzo miła, koordynatorzy też ludzie trzeba sie umiec z nimi kulturalnie dogadac i byc człowiekiem, wtedy wszystko się sprawnie załatwia. Sprzet jest serwisowany, sprawdzany na bieżąco, staje się zawsze na strzeżonych parkingach firma to zapewnia. Czas pracy jest nieprzekraczalny ze strony pracodawcy, nie wydzwaniaja na pauzach, nie ściągają na siłę, biorą pod uwagę preferencje co do np odpowiadającego ci systemu. Praca z góry zaplanowana, można sobie racjonalnie rozłożyć. Nie spóźniać się a o problemach informować odrazu i dobrze w tej firmie żyjesz. Plus można liczyć na premię.
Kierolot 2017-02-08 15:46
O D P O W I E D Z I A L N O Ś Ć M I E N I A i wszystko na temat. Kierowcy, jeszcze wasze wnuki mogą pewne kwestie spłacać. A takie warunki jak piszesz są w każdej firmie, oczywiście kasa wyższa niż Link. Zejdzie na ziemie. To prawdopodobnie najbardziej znienawidzona przez kierowców firma w Polsce. I żadne słodkie przesmradzanie tego nie zmieni.
pogodyn 2017-02-08 23:49
Jak do ściany...
Wracając do pytających o zarobki - jak w każdej firmie, na dane stanowisko przewidziane są "widełki". Albo się w nie łapiesz i pracujesz abo nie.
A, i język ukraiński się przyda;) ale to standard w trans-polandach...
Jeżdżaca 2017-02-09 11:59
Podpisałam, pracuję ponad 2 lata. Jakoś żadnych z tego powodu nie miałam problemów finansowych. Jak się z własnej winy po pijaku nie wwalisz do rowa z całym towarem to raczej nikt cię za nic nie pociągnie. Nienawidze tych bzdur które ludzie wypisują co pojęcia nie mają . Może u was w firmach tak podpisywanie odpowiedzialności mienia wygląda że tylko czychają na wasz hajs co by tu nie szczypnąć.
Rysiek 2017-02-09 12:07
O panie kierolot, widać że masz pan małe pojęcie o preferencjach polskich kierowców. Jest MILIARD firm mających gorsze warunki. Przestań pan pitolić. Zwolnili ?
pogodyn 2017-02-09 12:46
Kierofcy, już prostszym i mniej skomplikowanym językiem do Was pisać nie mogę. Aż żal serce ściska że nawet Pani Kierowca, która skądinąd pięknie pisze po polsku (co jest ewenementem, brylantem na pustyni w Waszym fachu), nie rozgranicza forów dotyczących stanowisk biurowych w Centrali w Wiązownej, a tematami dla kierowców.
Niereformowalne Kacperki! Pozakładaliśta se milion wątków na przeróżnych forach. Na samym e-transporcie macie niezliczoną ilość pola do popisu, bo tematów o Linku jest tam mnóstwo. Każdy oddział posiada 3-4 swoje tematy, w których Baśniopisarze z Kabiny Tysiąca Cudów klepią takie arcydzieła, że Szymborska się chowa.
Jakim językiem trzeba do Was pisać? Choć ukraiński jest w modzie i pewnie niedługo będzie językiem urzędowym w polskim transporcie to ja go nie znam i w sumie nie mam zbytnio chęci się uczyć;)
Jeżdżąca. 2017-02-09 15:22
Bardzo dziękuję za komplement. Tak postanowiłam się wypowiedzieć też tu bo takie zapytania o stanowiska i opinie o kierowcach znajdują się też tu. Nie tylko o pracy w centrali. Może rzeczywiście należałoby to uściślić ale sam Pan widzi co się dzieje ;) Odezwałam się bo właśnie nie wiem czy już płakać bo śmiech te bajki już dawno przekroczyły.
Kapibari 2017-03-08 13:46
Firma jasno przedstawia warunki także nie ma szans się naciąć, kasa ok, jasno i klarownie na czas no i umowa
kaśka 2017-03-08 22:33
Nowe atrakcyjne, ciekawe stanowiska za coraz lepsze pieniądze. Brawa za podążanie za nurtem dobrych zmian i potrzeb na rynku. Byłam na rozmowie, oferta zgodna z ukończonym kierunkiem studiów, konkretni ludzie. Grunt, że praca na zmywaku odchodzi do lamusa, jak się chce i umie można znaleźć fajne zatrudnienie zgodne z wykształceniem.
tukan 2017-05-09 13:14
solidna firma
asprzestworzy 2017-05-10 11:58
dobre jasne warunki, umowa o pracę, wypłata na czas
juster 2017-06-05 09:56
nowa flota naprawdę bardzo w porządku, super fury
wiesioł 2017-06-07 12:43
a ja polecam. nie powiem że to najlepsza firma na świecie, ale nie narzekam
Ortek 2017-08-07 10:54
Ja powiem tak, na polskie realia i warunki link chyba jest bezkonkurencyjny
Lidia 2017-08-08 10:21
@Ortek, @wiesioł, @asprzestworzy, @tukan że polecilibyście pracę w Link Wiazowna dla osób szukających pracy? Czy chcielibyście więcej powiedzieć o swoich doświadczeniach z firmą? Jakie są zalety pracodawcy? Może zdradzicie jak dostać się tak dobrze opiniowanej firmy? Te informacje są przydatne w poszukiwaniu pracy szczególnie, że pracodawca akurat poszukuje pracowników na różne stanowiska: http://www.linktransport.eu/pl/kariera/aktualnie-poszukujemy.
Zostaw swoją opinię o link wiazowna - Link
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie link wiazowna