Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
prezes - 2010-11-23 19:15:55 odpowiedz | cytuj
hehehe, a to ci nowina..
Tomek - 2010-12-07 16:17:16 odpowiedz | cytuj
Pracowałem przez 3 miesiące w jednym z oddziałów w woj. kuj-pom. Jestem zdziwiony tymi wszystkimim negatywnymi opiniami, bo osobiście nie miałem na co narzekać. Dyrektor mojego biura była wyjątkowo uczciwą kobietą i zawsze rozliczała się z pracownikami. Codziennie siedziała w pracy od 9:00 do 18:00 i pilnowała biznesu. Poza tym zespół był bardzo zgrany, wszyscy sobie pomagali i nie było żadnej walki szczurów. Bardzo dużo się nauczyłem, ale kiedy skończył mi się darmowy telefon, stwierdziłem, że lepiej założyć własne biuro nieruchomości i zgarniać całą prowizję od klienta do kieszeni. Jak pomyślałem tak zrobiłem - zarejestrowałem się jako bezrobotny, wystąpiłem o dotację, wszedłem we współpracę z licencjonowanym pośrednikiem i razem założyliśmy biuro w centrum miasta. Powodzi nam się nieźle i zawdzięczam to głównie doświadczeniu zdobytym w ( usunięte przez administratora ). Koledzy i koleżanki od których tyle się nauczyłem pewnie nadal tam siedzą i wypruwają sobie żyły za 30% netto, bez świadczeń. W sumie to im się dziwię, że nie pozakładali swoich biur, tylko od lat nabijają kabzę właścicielom firmy i szkolą sobie konkurencję, bo słyszałem, że w ( usunięte przez administratora ) jest bardzo duża rotacja. Masy ludzi przychodzą i odchodzą - chyba świadczy to o zarządzie.
mz - 2010-12-31 11:23:05 odpowiedz | cytuj
Witam

Podaj jakiś namiar chętnie u Ciebie popracuję.
Mój adres mz.skuj@wp.pl

Pozdrawiam
Michał Anioł - 2011-01-09 09:48:05 odpowiedz | cytuj
Z tak zjadliwych i kipiących z nienawiści twoich słów można wywnioskowac tylko jedno .... nie mozesz dalej okradać tej firmy .... WYLALI CIEBIE i skończyło sie eldorado z transakcjami na boku ... a moze jestes byłym Dyrektotem i z tęsknotą wspominasz czasy kiedy zarabiałeś porządne pieniądze ... bo gdzie była pani Dyrektor zarobi prawie 100 tysiecy w miesiacu , jeszcze wnuka bedzie o tym opowiadac , a teraz w swojej firmie lub u kogoś innego ... bieda , głód , smród i ubóstwo .... dlatego obecnie ciagna pielgrzymki do szefa .. jak na Jasna Góre w sierpniu, z prosbami o przyjecie ponownie do pracy .... zobacz gdzie sa pracownicy którzy kiedys odeszli , gdzie sa ich firmy , czy ktos słyczy ( usunięte przez administratora ), K( usunięte przez administratora ).. gdzies tam na marginesie rynku nieruchomosci moze jeszcze wegetuja i wspominają z utesknieniem złote czasy ( usunięte przez administratora ) Taki los takze czeka tych co odesli niedawno a do ( usunięte przez administratora ) przysli bez grosza przy duszy , tam nauczono ich jak sie pracuje , rozmawia i pierwszy raz w zyciu czesto, byli na prawdziwym szkoleniu , czy to w Mikołajkach , Ustroniu , Rumi .....( usunięte przez administratora ) BYŁ JEST I BĘDZIE . Nie musisz straszyc( usunięte przez administratora ) kontrolami UKS , US, ZUS takie sa na codzien ...( usunięte przez administratora ) działa zgodnie z prawem i nie jest firma dla złodzieji , cwaniaków i lenie . Jeśli jesteś uczciwy i chcesz zarabiać , pracowac w najlepszej firmie z 20 letnia tradycja przyjd do( usunięte przez administratora ). Jaesli pracowałes tam i zbładziłes mozesz wrócic , bledów nie popełniaja tylko ci którzy nic nie robia. POLECAM ( usunięte przez administratora ) TAM MOŻESZ ZAROBIC NA SZWA PRZYSZŁOŚĆ
anonim - 2011-01-09 12:56:20 odpowiedz | cytuj
To solidna firma o zasiegu ogólnopolskim a nawet musze to stwierdzic europejskim. Pracowałam w tej firmie przez kilka lat i "cos" ( chłopak) mie podkusiło do wyjazdu do Londynu , miło wspominam prace w N( usunięte przez administratora ) a takze zarobki , czesto wyzsze jak obecnie w Anglii . Zdaje sobie oczywiscie sprawe , ze zmieniły sie obecnie realia na rynku nieruchomosci ale jesli miała bym wracac to tylko do ( usunięte przez administratora ). Jeszcze jedno tu w Anglii spotkałam ludzi którzy pracowali kiedys w ( usunięte przez administratora ), wszyscy miło wspomicamy prace w tej firmir , to firma o wysokim poziomie , napewno nie dla leniwych szukajacych pracy za biurkiem , kawy w pracy i błogirgo spokoju. Szefostwo jest wymagajace ale słuchac sie opłaca. POLECAM prce w( usunięte przez administratora )
Miras - 2011-01-13 23:40:25 odpowiedz | cytuj
Jak kogoś wywalili za przekręty (w tej branży łatwo spróbować zrobić transakcję na boku), to najlepiej obsmarować firmę na opiniach w goworku i finał. Znam trochę tę branżę jako klient - i ( usunięte przez administratora ) to firma bardzo solidna, zawsze byłem zadowolony z ich obsługi, i kupiłem i sprzedałem kilka nieruchomości. Sam tu zresztą jestem tu obsmarowany przez byłego pracownika dlatego że go wywaliłem bo najzwyczajniej mnie oszukał, a ja nie mogę mu nic udowodnić (wiem kto to bo to jedyny taki przypadek u mnie w firmie). No to cóż, zrobiłem jedyne co mogłem. Moim zdaniem jak ktoś jest winny malwersacji a uszło mu to na sucho i pracodawca nie zgłosił tego do prokuratury to powinien się cieszyć a nie tu jeszcze obsmarować tyłek. Piszę od siebie, nikt mnie o ten wpis nie prosił, nie namawiał, nie nakłaniał. Pozdrowienia
anonim - 2011-01-14 21:49:52 odpowiedz | cytuj
Stare przysłowie mówi ... nie wazne co mówia , wazne ze mówia ... tyle opinii , goryczy płynacy z serc ... zapewne byłych pracowników , którzy nie moga dalej okradac ( usunięte przez administratora ) teraz naciagaja innych pracodawców czy to Metro Haus , Homebroker , Metro w Bydgoszczy oraz innych ... i beda tam siedziec tak długo jak długo własciciel nie spyta sie kiedy zacznie zarabiac firma a nie tylko agrnt ...Cwaniacy Agenci ( dosłownie ) i Agentki ... pracujcie uchciwie dla swojego prtzcodawcy , to napewno podiekuje wam na odchodne , a jesli ktos musi odejc bo był nieucznciwy wobec firmy to chyba logiczne ze nie moze liczyc na kwiaty ... nawt jeli wcxzesniej miał wiele zasług ... pozdrawiam ( usunięte przez administratora )
Fenix - 2011-01-15 09:28:36 odpowiedz | cytuj
Widze ze bardzo uaktywnili sie byli pracownicy, zapewne wylani i napewno nie za uczciwosc , jeszcze raz pragne podkreslic jeslichcesz uczciwie pracowac i zarabiac idz do NH , jesli czcesz okradac swojego pracodawce idz np do METRO ( podziemie ) niedoczekanie tych którzy licza , z( usunięte przez administratora )padnie było jest juz 18 lat i bedzie ! Szkoda wam kasy której nie mozecie krasc juz z ( usunięte przez administratora ) , była to złota zyła to tam zarobiliscie pieniadze na samochody , mieszkania , wczsy zagranica .... a dzis zobaczcie na siebie nawet ciuchy i płaczsze macie gte same co za czasów przcy ( usunięte przez administratora ).. bieda , smród i ubustwo ... mimo to zycze wam powodzenia , tylko nie okradajcie juz swojego obecnego pracodawcy .... zapewne do usłyczenia
stały klient - 2011-01-15 11:38:33 odpowiedz | cytuj
To jest solidna firma , kundle szczekaja karawana idzie dalej ,... powodzenia dla( usunięte przez administratora )!!!!!!!! Pani Prezes tak trzymaC nie daj sie !!!!
Tomek - 2011-01-15 13:11:51 odpowiedz | cytuj
mz - 2010-12-31 11:23:05

Witam

Podaj jakiś namiar chętnie u Ciebie popracuję.
Mój adres mz.skuj@wp.pl

Pozdrawiam

To zależy z jakiego jesteś miasta i jakie masz doświadczenie
zelma - 2011-01-15 13:56:49 odpowiedz | cytuj
Proszę o informację jakie są warunki współpracy z firma - jaka jest to umowa? Czy jako jedyne źródło dochodu praca ta pozwoli mi na opłacenie tel., paliwa itp. Nie prowadzę działalności gospodarczej, siedzę na bezrobociu i szukam stałej pracy.
Z góry dziękuję za szczegóły.
posrednik - 2011-01-15 15:39:47 odpowiedz | cytuj
Jesli szukasz pracy gdzie szef zadaje tobie prace do wykonania , przewidywalna , bez własnej inicjatywey , ze stała przewidywalna kwota wynagrodzenia w czasie od 8 do 16 to raczej szukaj przcy w urzedzie , banku , fabryce itp , ta przca nie jest dla Ciebie.
Lecz jesli szukasz pracy z odrobina adrenaliny ,lubisz kontakt z ludzmi , lubisz ryzyko majac swiadomosc ze wysokosc wynagrodzenia zalezy od Ciebie , jednoczsnie nie mozesz liczyc na stały etat i pamietac ze z kupujacymi czesto jedzie sie pokazac nieruchomosc o godz 20 a do pracy przychodzi sie o 8 to wtedy ta praca jest dla Ciebie
anonim - 2011-01-15 15:55:15 odpowiedz | cytuj
(31) Gdy Syn Człowieczy przyjdzie w swej chwale i wszyscy aniołowie z Nim, wtedy zasiądzie na swoim tronie pełnym chwały. (32) I zgromadzą się przed Nim wszystkie narody, a On oddzieli jednych [ludzi] od drugich, jak pasterz oddziela owce od kozłów. (33) Owce postawi po prawej, a kozły po swojej lewej stronie. (34) Wtedy odezwie się Król do tych po prawej stronie: Pójdźcie, błogosławieni Ojca mojego, weźcie w posiadanie królestwo, przygotowane wam od założenia świata! (35) Bo byłem głodny, a daliście Mi jeść; byłem spragniony, a daliście Mi pić; byłem przybyszem, a przyjęliście Mnie; (36) byłem nagi, a przyodzialiście Mnie; byłem chory, a odwiedziliście Mnie; byłem w więzieniu, a przyszliście do Mnie. (37) Wówczas zapytają sprawiedliwi: Panie, kiedy widzieliśmy Cię głodnym i nakarmiliśmy Ciebie? spragnionym i daliśmy Ci pić? (38) Kiedy widzieliśmy Cię przybyszem i przyjęliśmy Cię? lub nagim i przyodzialiśmy Cię? (39) Kiedy widzieliśmy Cię chorym lub w więzieniu i przyszliśmy do Ciebie? (40) A Król im odpowie: Zaprawdę, powiadam wam: Wszystko, co uczyniliście jednemu z tych braci moich najmniejszych, Mnieście uczynili. (41) Wtedy odezwie się i do tych po lewej stronie: Idźcie precz ode Mnie, przeklęci, w ogień wieczny, przygotowany diabłu i jego aniołom! (42) Bo byłem głodny, a nie daliście Mi jeść; byłem spragniony, a nie daliście Mi pić; (43) byłem przybyszem, a nie przyjęliście Mnie; byłem nagi, a nie przyodzialiście mnie; byłem chory i w więzieniu, a nie odwiedziliście Mnie. (44) Wówczas zapytają i ci: Panie, kiedy widzieliśmy Cię głodnym albo spragnionym, albo przybyszem, albo nagim, kiedy chorym albo w więzieniu, a nie usłużyliśmy Tobie? (45) Wtedy odpowie im: Zaprawdę, powiadam wam: Wszystko, czego nie uczyniliście jednemu z tych najmniejszych, tegoście i Mnie nie uczynili. (46) I pójdą ci na mękę wieczną, sprawiedliwi zaś do życia wiecznego.

(Ew. Mateusza 25:1-46, Biblia Tysiąclecia)
anonim - 2011-01-15 20:35:51 odpowiedz | cytuj
( usunięte przez administratora )trzymaj się!!! jesteśmy z tobą i nie przejmuj się docinkami, spokojnie prowadź firmę, zawsze ci będziemy kibicować.
Klient - 2011-01-16 00:47:48 odpowiedz | cytuj
Fenix - 2011-01-15 09:28:36Widze ze bardzo uaktywnili sie byli pracownicy, zapewne wylani i napewno nie za uczciwosc , jeszcze raz pragne podkreslic jeslichcesz uczciwie pracowac i zarabiac idz do( usunięte przez administratora ) , jesli czcesz okradac swojego pracodawce idz np do METRO ( podziemie ) niedoczekanie tych którzy licza , ze ( usunięte przez administratora ) upadnie było jest juz 18 lat i bedzie ! Szkoda wam kasy której nie mozecie krasc juz z( usunięte przez administratora ), była to złota zyła to tam zarobiliscie pieniadze na samochody , mieszkania , wczsy zagranica .... a dzis zobaczcie na siebie nawet ciuchy i płaczsze macie gte same co za czasów przcy ( usunięte przez administratora ).. bieda , smród i ubustwo ... mimo to zycze wam powodzenia , tylko nie okradajcie juz swojego obecnego pracodawcy .... zapewne do usłyczeniaLudzie co to za firma?! Czytam, czytam i chyba też się wpiszę. Wnioskuję, że coś jest nie tak z właścicielami, że tylu ludzi tak źle o nich mówi? Musieli z jakiegoś powodu nieźle zajść za skórę własnym agentom, a jak nie wiadomo o co chodzi no to chyba chodzi o kasę. Czy ( usunięte przez administratora ) jest naprawdę taką ogólnopolska firma jak ją tu reklamują zapewne sami właściciele i ich klakierzy. Pierwsze słyszę, że to najlepsze biuro w Polsce. Nie wiem dużo o nich, ale chyba nie będę sprzedawać własnej nieruchomości za ich pośrednictwem. Zdecydowanie za dużo energii poświęcają na odpieranie ataków na forach zamiast skupić się na sprzedaży towaru. Coś tu nieładnie pachnie. Ponadto mają strasznie tandetną stronę internetową, która godzi w moje poczucie estetyki. I co to za wpis o tych ciuchach, wczasach i smrodzie? Czytam te kawałki i własnym oczom nie wierzę jacy ludzie potrafią być prymitywni.
NH - 2011-01-17 08:47:03 odpowiedz | cytuj
Dziekuję bardzo za zaunteresowania nasza firma , takze tym którzy nie moga spac po nocach i piszą od nas. Opinie przeczytalismy z uwaga i dziekuje za nie , takze te negatywne które zapewne sa pisane z troska o nasza firme i odalszy jej rozwój. Opinie te beda brane pod uwagę przy dalszym prowadzeniu ( usunięte przez administratora ) , tym bardziej ze obecnie prowadzone sa zmiany w systemie organizacyjnym i wprowadzane sa nowe standardy działania. Jeszcze raz dziekuje i jesli chcecie panstwo osobiscie podzielic sie troskami o ( usunięte przez administratora )zapraszam o przesłanie meila na mój adres ( usunięte przez administratora ) pozdrawiam ( usunięte przez administratora )
blabla - 2011-01-17 22:36:49 odpowiedz | cytuj
( usunięte przez administratora ).... tak może ktoś napisać,komu brak klasy i minimum kindersztuby. Tyle złodziei było w( usunięte przez administratora )i żadnej sprawy w sądzie? Dali się okraść i nic nie zrobili? Prezesowa to chyba ( usunięte przez administratora ) w polskim wydaniu.No chyba,że nieobecność prezesa spowodowana była odkupowaniem win agentów he, he.I te zarobki100 tys!!!! ( usunięte przez administratora )się zera z własnego konta pomyliły.Ciekawe czy firma odprowadziła podatek od takiego wynagrodzenia. Im więcej czytam tym bardziej mam ochotę oficjalnie zgłosić swoje obserwacje odpowiednim urzędom.A mam wszystkie dowody, z podpisami , pieczątkami.Swoimi wpisami na tym forum prezesostwo samo robi sobie kuku. Bo pracownik mógł w złości różne rzeczy powypisywać i takie jego prawo , a oni podejmując polemikę w taki prostacki sposób wystawiają firmie laurkę i to nie różową.A klienci czytają, czytają ......, agentów znają a zarząd właśnie teraz poznają. Gratulacje super antyreklama panie( usunięte przez administratora )( usunięte przez administratora ) Co do powrotów skruszonych pracowników, złodziei przyjmują ? PARANOJA czy Scizofrenia?
xyz - 2011-01-17 22:39:44 odpowiedz | cytuj
( usunięte przez administratora ) za krótko pracowałeś, a twoja opinia jest raczej o współpracownikach i szefowej niż o firmie i prezesowej. Pracownicy zawsze byli fundamentami tej firmy.
tragedia - 2011-01-17 23:16:39 odpowiedz | cytuj

Właściciele ciągle piszą, że byli okradani, dlaczego w takim razie trzymali wszystkich pracowników? dlaczego ich nie zwolnili? dopiero w chwili kiedy wszyscy wartościowi ludzie odeszli mają pretensje? ( oj przepraszam, został jeden bardzo wartościowy pracownik, który ZAWSZE świecił przykładem :)
co teraz - 2011-01-17 23:25:21 odpowiedz | cytuj
Jeśli naprawdę ktoś " robił boki " jak tu piszą, to powinien się wstydzić, ale patrząc na to z innej strony to warto się zastanowić dlaczego ludzie to robili? może ktoś dał im zły przykład? Może trzeba było zwolnić osobę, która była stawiana za wzór, a nim nie była? Warto się nad tym zastanowić, jeszcze jest na to szansa.
kamila - 2011-01-18 16:25:25 odpowiedz | cytuj
Niepłacz jesli nie chcesz tram pracowac a pani prezes nie teskni za tobą to pracuj sobie w innym biurze i nie wypisuj głupstw bo to tylko swiadczy o twojej klasie i moze dac do myslenia obecnemu pracodawcy ... takze moze tobie "podpasc" zżadajac , sprawozdan , pytajac sie co robisz itp .... pracuj wiec .
Znam ta firmę i to co piszesz to bzdury wyssane z palca .... zastanów sie dlaczego to piszesz ?
Polecam prace w tej firmie z pełna odpowiedzialnoscią .

popieram byłego rozczarowanego agenta - 2011-01-18 20:29:44 odpowiedz | cytuj
he,he prawda boli i w oczy kole, a właściciel używa różnych pseudo żeby się bronić
anonim - 2011-01-18 20:36:17 odpowiedz | cytuj
A po co firma podaje maila do korespondencji?
Tu chodzi o wyrażenie swojej opini oraz przestrogi dla innych, a nie dyskusję. Trzeba było rozmawiać z ludźmi jak jeszcze pracowali.
jak najdalej - 2011-01-18 21:39:06 odpowiedz | cytuj
a prawda jest taka ,ze kilka lat temu ( usunięte przez administratora )byl znany wszytskim, kazdy chcial wspolpracowac z ta firma, za granice kiedys -postawie "odejscie" prezesa, potem zaczela sie era ( usunięte przez administratora )powszechnie znana ,jako tyrania Pani Prezes , oszukiwanie i chora inwigilacja..podczas ,gdy naczelny "zloty czlowiek firmy" manipuluje stosujac swoja sprytnie przemyslana polityke... nie ma to, jak chowac sobie na wlasne zyczenie wroga...
he,he - 2011-01-18 21:51:03 odpowiedz | cytuj
"sprytny złoty człowiek" już pokazał co potrafi, taki wzór do naśladowania
x