Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-11-03 20:47:40 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o BEST SA - Gdynia. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
nardilien - 2009-12-27 20:34:17 odpowiedz | cytuj
Polecam osobom, które potrafią dobrze kłamać i donosić na współpracowników. Firma Best opiera się głównie na takich osobach
dolacz - 2010-03-23 15:44:06 odpowiedz | cytuj
Firma lichwiarska, pracownicy są zerem, max wykorzystanie człowieka, później kopa. Żadnej ochrony prawnej, dwie umowy na czas określony, później przyjmują na twoje miejsce następnego. Dłużników traktują jeszcze gorzej.
pimpuś - 2010-09-11 23:36:35 odpowiedz | cytuj
zgadza się. cieszę się bardzo, że już tam nie pracuję! zamiast wspierać człowieka, pomagać mu podnosić kwalifikacje, w sposób partnerski z nim współpracować, ma się go w głębokim poważaniu. I to niezależnie od stanowiska. BEST TO NAJGORSZY PRACODAWCA POMORZA.
onna - 2010-09-14 13:09:34 odpowiedz | cytuj
proszę o konkrety, ponieważ zostałam zaproszona na rozmowę nie wiem czy warto tracić czas.
EWA - 2010-11-24 20:12:24 odpowiedz | cytuj
SZKODA SŁÓW, PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ SKOŃCZĄ W WIĘZIENIU, DZWONIĄ DO LUDZI I WYMYŚLAJĄ UROJONE ZADŁUŻENIA, UCIEKAJCIE JAK NAJDALEJ
anonim - 2010-11-24 20:14:34 odpowiedz | cytuj
a gdzie jest prokuratura przecie?? to ewidentne przestÄ?pstwo !!!
Iwona - 2010-11-24 20:18:32 odpowiedz | cytuj
Pracowała w tej Firmie, oszukali mnie na 1000 zł pieniądze nie do odzyskania, do tego sumienie mnie męczy bo musiałam ludzi niewinnych dręczyć i kłamać, wstyd mi, acha praca oczywiście na 1 m-c jak komuś poasuje to proszę bardzo, nic nie zarobiłam a teraz boję się spać po nocach bo podobno mają sprawę za sprawą w sądach o stręczycielstwo
Piotr - 2010-11-24 20:22:59 odpowiedz | cytuj
to prawda, bandyci których lepiej omijać z daleko chyba że ktoś lubi oszustwa na szeroką skalę, ciężko to coś nazwać Firmą raczej niewypałem :) porażka
anonim - 2010-11-28 22:36:30 odpowiedz | cytuj
Zatrudniając się w tej firmie niby dostaniesz 1/5 etatu ale wynagrodzenie masz potrącane z prowizji - jeżeli dłużnika nie zastaniesz to finansujesz firmę za pusty przebieg brak zwrotu za przejechane kilometry i paliwo a jeździsz swoim samochodem - jest jeszcze kilka innych przekrętów
to jest uwaga dla nowych terenowców, którzy zostali zaproszeni na rozmowy
ja - 2010-11-29 18:41:31 odpowiedz | cytuj
Może coś więcej na ten temat bo właśnie zostałem zaproszony na rozmowę. Jakie pieniądze, jakie warunki o wrażenia nie pytam bo widzę!
Sylwia - 2010-12-01 20:56:17 odpowiedz | cytuj
Tego czegoś nie można nazwać pracą tylko oszustwem, byłam na rozmowie i podziękowałam od razu na wstępnie, nie ma szans na zarobek, OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!
anonim - 2011-01-07 17:07:16 odpowiedz | cytuj
Wyciśnięcie pracownika jak cytryna, a potem kop. Zarobki żenujące.
mejkel - 2011-02-26 14:10:28 odpowiedz | cytuj
Uważajcie na kamile kopeć z Gdyni to dziwka, która wyzywa inne
RONIN_2007 - 2011-03-24 20:35:53 odpowiedz | cytuj
Własnie wielokrotnie do mnie wydzwaniają.Sposoby wyciągniecia kasy są żenujace bo co chwila dzwoni inny idiota któremu mówie to samo czy jest tam ktos z działającymi szarymi komórkami czy szefostwo ma nasrane we łbach i tylko kasę chcą widzieć(z tego co piszecie, to jedno i drugie)Zgłoszę to jako nękanie telefonami bo jak inaczej z nimi walczyć skoro mam rozmowe co 15-20 minut.Wezmę bilingi i pójdę na policję.Omijajcie tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szerokim łukiem.
Tomasz - 2011-06-24 16:52:58 odpowiedz | cytuj
Witam,

Proszę o kontakt wszystkie osoby które nęka ta firma. Myślę o złożeniu zawiadomienia do Prokuratury.

Pozdrawiam Serdecznie
anonim - 2011-07-02 20:42:57 odpowiedz | cytuj
No proszę, dobrze, że moja synowa mnie ostrzegła, bo również zadzwoniła do mnie pani z tej firmy mówiąc, iż mam jakiś nie uregulowany kredyt z 2004 roku! No po prostu śmieszne, że dzwonią do mnie po tylu latach, ale oczywiście zgodziłam się, by pani wysłała mi nr konta smsem, podała też nr tel tej firmy i po sprawdzeniu w internecie okazało się, że nr tel się nie zgadza. Nie mam zamiaru płacić im żadnych pieniędzy, a jeśli ta pani znów do mnie zadzwoni to oczywiście postraszę policją!
Tomasz - 2011-07-05 07:10:22 odpowiedz | cytuj
Proszę być stanowczym w stosunku do pracowników tej firmy, osoby te nie mają zielonego pojęcia o swojej pracy, są nie grzeczni, wymyślają fikcyjne zadłużenia, zawyżają kwoty.
Tomasz - 2011-07-09 19:05:30 odpowiedz | cytuj
Zastanawiam się?
Ktoś napisał, że jest duża rotacja pracowników?
W takim razie nie ma żadnej ochrony danych osobowych w praktyce.
Oj, nie dobrze...
anonim - 2011-07-18 08:36:23 odpowiedz | cytuj
Właśnie zaczęli mnie nękać z firmy best sa w gdyni, dzwonia do mnie nawet w niedzielę ,mam niby jakieś zadłużenie z 2004 r.Na moje wręcz pod grożbą prokuratury , żądanie podali mi nr umowy ale to nr fikcyjny wymyślony, na szybko.podali mi nawet konto na które mam wpłacić pieniądze.Oczywiście w tle przewija się Kredyt Bank?Działają na jego zlecenie? A może to tylko przykrywka?
Są nieuprzejmi, ordynarni, chamscy myślę,że ma to na celu zastraszenie potencjalnego dłużnika.
Żądają nr-ów telefonów, adresów meilowych.

A swoją drogą skąd moją dostęp do danych osobowych?!
Prokuratura powinna sie tym zająć.Nawet jeśli wyłudzenia te są znikome.Ode mnie żądali nieco ponad 20 zł.
yyy - 2011-07-18 14:37:13 odpowiedz | cytuj
Dziś również znajomy otrzymał pismo od nich. Ma zapłacić pewna kwotę za rzekomo nieuregulowana ratę kredytu z 2004 roku ? Co z tym robic ?
baskalatka - 2011-07-19 13:26:43 odpowiedz | cytuj
witam,firma dreczy moją mamę a własciwie mojego niezyjacego 3 lata ojca,że ma dług,a ojciec wzycciu nic nie brał na kredyt czy raty,czekamy za dokumentami i zgłaszamy do prokuratury o przestepstwie
aga - 2011-07-26 19:24:21 odpowiedz | cytuj
to samo mnie spotkalo dostalam list ze musze zapłacić jakieś odsetki za dawno juz spłacony kredyt z 2004 ze niby narosły mi jakieś odsetki!!!!!!! co mam zrobić?????????
baskalatka - 2011-07-27 09:34:32 odpowiedz | cytuj
po otzrymaniu papierów okazało sie ze to odstetki za kredt ratalny z 2003r kwota 50zł,najsmieszniejsze w tym,ze list jest zaadresowany na ojca ,który niezyje i listonosz nie chce dac,hahahah,czy w tej firmie pracuja normalni ludzie
aga - 2011-07-28 21:58:39 odpowiedz | cytuj
Ludzie powiedzcie co w takiej sytuacji robić?? zapłacić czy lepiej nie???prosze o odpowiedz...
x