brak logo

Ericpol Telecom Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o Ericpol Telecom Sp. z o.o.

feefe 2017-01-25 09:19
ta firma jest na tyle żałosna że zamiast dorzucić absolwentom informatyki 1000 zł zeby przyszli do nich to woli płacić za szkolenie ludzi którzy nie umieją programować ... co i tak wychodzi drożej i tak nie daje gwarancji że z takiej osoby będą ludzie. Ericpol został w tyle za innymi firmami z zarobkami. 2500zł netto to bylo dużo ale 10 lat temu, tyle bez problemu można zarobić u polskiego prywaciarza i to bez wyższego wykształcenia. Za wynagrodzenie poniżej średniej krajowej żaden szanujący się informatyk im nie przyjdzie. i dobrze...
3
pigularz 2017-01-30 23:38
1. Bo takie szkolenie wyniesie ich taniej niż dorzucenie 1000 zł. absolwentom informatyki. Jest to szkolenie wewnętrzne, więc w zasadzie ich to nie kosztuje, pomijając koszty działu szkoleń, ale istnienie takiego działu i tak ma swoje uzasadnienie biznesowe.
2. Absolwenci informatyki też wymagają szkolenia.
3. Nie znajdzie się tylu absolwentów informatyki, żeby zaspokoić potrzeby Ericpola/Ericssona.
4. Absolwenci informatyki mają często inne zainteresowania, wolą inne technologie.
5. Ericpol nie potrzebuje tak naprawdę absolwentów informatyków, tylko ludzi inteligentnych, z otwartą głową. Oczywiście większość absolwentów informatyki spełnia te kryteria, ale nie tylko oni. Wiedza nabyta na studiach informatycznych przydaje się tu w ograniczonym stopniu, a i tak jest bardzo dużo wiedzy, której na studiach nie ma, a którą trzeba sobie przyswoić. Dlatego bardziej opłaca się Ericpolowi wykształcić własnych informatyków z ludzi bez ściśle informatycznego wykształcenia, wykazujących często więcej entuzjazmu w uczeniu się zagadnień, na które typowi informatycy będą kręcić nosem.

Świeżacy zarabiają więcej niż 2500 netto. Ericpol też był firmą "polskiego prywaciarza" i bił na głowę wszystkich innych polskich prywaciarzy jeśli chodzi o warunki pracy.
3
lkk 2017-01-31 18:16
Z tego co wiem płacili w zeszłym roku jeszcze 3500-4000 brutto, a to jest 2500-2800 netto więc nie kłam pigularz. Ericpol tyle płacił, ile teraz płaci Ericsson nie wiem.
pigularz 2017-01-31 21:13
Jeśli nie znasz się na liczbach, to wyjaśniam, że 2500-2800 to generalnie więcej niż 2500, więc nie zarzucaj mi kłamstwa, zwłaszcza, że nie wiesz jaki jest stan obecny.
d 2017-02-01 08:53
No to napisz jaki jest stan obecny skoro wiesz...
1
s 2017-02-02 12:22
pigularz - kierowniku, nie masz odwagi napisać ile?
pigularz 2017-02-02 14:55
1. Nie jestem kierownikiem
2. Zależy od predyspozycji kandydata, ale kumaty człowiek z wyższym wykształceniem może liczyć na więcej niż 2500 netto.
ANTYpigularz 2017-02-02 16:25
To ze wiecej niz 2500 to juz dawno bylo wiadomo.
pigularz 2017-02-02 21:27
Skoro było wiadomo, to po co kłamiecie?
pigularz 2017-02-03 02:54
Przepraszam pomylilem sie. Miales racje. Ericpol mi placi wiec sam rozumiesz.
1
pigularz 2017-02-03 09:25
Powyższy wpis to podszywka. Żałosne, czego niektórzy się dopuszczają gdy mają ból dupy w środku nocy.
, 2017-02-04 15:58
dobrze ze już nie ma ericpola bo to był tylko pośrednik który dorabiał się kosztem pracowników. Tak samo jak robiły to np. firmy ochroniarskie, które płaciły ludziom 5zł/h a same brały od ich pracodawcow 10zł/h. Teraz jak mamy minimalną stawkę godzinową 10zł netto/h to firmy już się nie bawią w to bo im się nie opłaca. Pośrednik zawsze jest takim cwaniaczkiem, który bierze kasę za nic.
nbap 2017-02-04 20:02
W tej firmie niestety panuje marazm, dołożyło się do tego przejęcie przez Ericssona, który też ma problemy (niby skąd te redukcje w samym Ericssonie i przenoszenie do tańszych krajów?). Płace takie sobie, szczególnie po zmianach niektórym nawet ubyło. Atmosfera jest przeciętna, wg mnie jest zapieprz.
it 2017-02-05 10:31
2. jakby się się zatrudnił jako sprzątacz to też byś wymagal szkolenia bo każda praca tego wymaga. To że umiesz posprzatać w domu po swojemu to nie to samo co sprzątać u kogoś wg. jego reguł. I tutaj pracodawca nie robi łaski bo to jego obowiązek że przeszkolić nowego pracownika.
3. absolwenci informatyki by się bez problemu znaleźli tylko ericpol szukał tanich, a ludziom nie opłaca się przeprowadzać do Łodzi gdzie wynajem jest raptem może tańszy 200-300zł od Warszawy, a zarobki tam są dużo wyższe nawet 1000-1500 zł.

Podejście kierownictwa na spotkaniu rekrutacyjnym też pozostawia wiele do życzenia, targowanie się o każde 100 zł jest wręcz śmieszna dla firmy z wielomilionowym budżetem.
pigularz 2017-02-05 13:27
Ad. 2 Nie wiem po co mnie to tłumaczysz. Wytłumacz to może koledze, któremu odpisywałem.
Ad. 3 No ale masz pretensję, że szuka tanich? Czy Ty jak robisz zakupy nie szukasz najtańszej rzeczy, która spełnia Twoje wymagania?

Co do targowania się - fakt, to coś co kierownicy powinni poprawić.
ef 2017-02-05 13:38
2. Nie porównuj tego do robienia zakupów bo programista programiście nie równy. Ludzie bez doświadczenia komercyjnego na przykład też mogą być na różnym poziomie zaawansowania. Coca-colę tak możesz sobie kupować ale branża IT to już inna bajka.
pigularz 2017-02-05 16:35
Programista programiście nie równy, a jeden towar drugiemu. Może nie zauważyłeś, ale napisałem również o wymaganiach. Jeśli masz określone kryteria i masz kilka opcji, które je spełniają, i tak wybierasz najbardziej ekonomiczny wariant. Tu nie ma większej różnicy czy kupujesz napój czy zatrudniasz pracownika.
1
mo 2017-02-05 20:29
Pigilarz. Nie masz racji. A co jeśli zatrudnisz gościa z najbardziej ekonomicznym wariancie, a on po 2-3 miesiącach odejdzie do konkurencji bo zaoferują mu lepszą kasę i w gruncie rzeczy będzie to tylko zmarnowana kasa bo to jest okres wprowadzania pracownika i nie wytworzy żadnego dochodu, a ten drugi pracował by dłużej i wytwarzał dochód ! tego nie da się porównywać do towaru w sklepach na półkach.


a co do wysokości zarobków:
https://www.pracuj.pl/praca/magazynier-3200-3500-brutto-msc-poznan,oferta,5062918
1
pigularz 2017-02-05 23:25
A co jeśli zatrudnisz dobrego gościa za dobrą kasę, a on po 2-3 miesiącach odejdzie do konkurencji, bo tam będzie z jego punktu widzenia ciekawszy projekt? To też będzie zmarnowana kasa. Pieniądze to nie jest jedyna motywacja.

Nie rozumiecie najwyraźniej czym kieruje się Ericsson przy zatrudnianiu. Najważniejsze jest by trafić na bystrego kandydata z analitycznym umysłem i potrafiącego programować albo testować. Natomiast wiedza zdobyta na studiach informatycznych jest mile widziana, ale nie jest konieczna, bo i tak dla Ericssona największą wartość ma znajomość jego własnego systemu i doświadczenie wewnętrzne. Dlatego Ericsson dużo zatrudnia ludzi po matematyce, fizyce i rozmaitych kierunkach technicznych, a nie wyłącznie informatyce, bo są równie zdolni co informatycy, a nie mają tak wygórowanych oczekiwań. Jeśli Ericsson miałby zatrudnić 100 informatyków dając im na start 5000-6000 zł., a bardziej doświadczonym 7000-8000 zł albo 100 absolwentów innych kierunków za 4000 zł, wybierze tych drugich. Po pierwsze, bo to daje kilkaset tysięcy zł oszczędności rocznie, po drugie nie musi to być wcale gorszy wybór, bo z ich punktu widzenia pierwsi i drudzy kandydaci są równie zieloni. Wreszcie po trzecie, rozważając Twój przykład, gwarantuję Ci, że prędzej do konkurencji odejdzie po 3 miesiącach właśnie informatyk który dostał 6000 niż dajmy na to absolwent fizyki, który dostał 4000. Bo inne firmy może i płacą więcej, ale mogą mieć inne wymagania, których akurat absolwent fizyki czy matematyki może nie spełniać.

Odnośnie podlinkowanej przez ciebie oferty - miało to niby pokazać, że Ericpol płaci informatykom tyle co inne firmy magazynierom? Stosujesz demagogię, bo:
1. Górna granica widełek dla magazyniera to dolna granica dla informatyka na start.
2. Pomijasz, że pensje w poznaniu są generalnie nieco wyższe niż w Łodzi.
3. Praca magazyniera jest cięższa i bardziej niebezpieczna. Do tego wymagane są uprawnienia na kierowanie wózkiem widłowym. Masz takie uprawnienia?
4. Magazynier będzie zarabiał tyle samo latami. Młodsi informatycy w Ericpolu mieli już po roku spore podwyżki (nie wiem czy tak jest nadal), a w dalszych latach możliwość awansu, zmiany ścieżki kariery itp.
Df 2017-02-06 07:35
Cwaniakujesz a nie masz racji. Za duzo nalykales sie pigulek.
no 2017-02-06 08:19
Pigularz to wg. ciebie absolwent np. fizyki nie umiejący programować za 4000zł a absolwent informatyki umiejący programować za 5000zł to ten za 4000zł jest lepszym kandydatem? no właśnie to jest absurd kraju taniej siły roboczej. Kolego ja się nie pcham np. na prawnika za 3000zł, gdy absolwent prawa chce np. 4000zł. I co myślisz że pracodawca który będzie szukał prawnika, budowalńca wybierze człowieka bez umiejętności i kwalifikacji tylko dlatego że jest 1000zł tańszy? człowiek weź pomyśl! Widocznie w tym low cost center tak wam wpoili oszczędzanie że takie brednie wypisuje przedstawicielu działu zatrudniania.
pigularz 2017-02-06 09:28
"Pigularz to wg. ciebie absolwent np. fizyki nie umiejący programować za 4000zł.."

Widać, że czytanie ze zrozumieniem u was kuleje. Napisałem wyraźnie:

"Najważniejsze jest by trafić na bystrego kandydata z analitycznym umysłem i potrafiącego programować albo testować."

Zatrudnia się kandydatów spełniających pewne oczekiwania. Umiejętność programowania akurat spełnia sporo kandydatów również tych, którzy nie ukończyli studiów informatycznych. Zresztą brak tej umiejętności też nie skreśla kandydata, bo w Ericssonie robi się różne rzeczy, nie tylko programuje, a tego można bystrych ludzi nauczyć dość szybko. I gdy te oczekiwania są spełnione, zatrudnia się tańszego. Zresztą tego za 5000 zł też by przyjęto gdyby był tyle wart. Były przypadki, gdy przyjmowano od razu za kwoty 5-cyfrowe, i to nie przez koneksje, tylko za konkretne umiejętności.

Zamiast się bulwersować, przyjmijcie do wiadomości w końcu, że pracodawca może kierować się innymi kryteriami niż wam się wydaje. Ostatecznie to jego sprawa. Będziesz miał chłopcze firmę, to sobie będziesz zatrudniał najlepszych informatyków za 10000 zł.
pigularz 2017-02-06 09:36
Jeśli nie mam racji, to napisz w gdzie, albo się zamknij. Pigułka to się tobie przyda na ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
d 2017-02-06 10:03
pigularz to sfrustrowany pracownik byłego ericpola, broń broń firmy może dostanie premię za lizanie tyłka.
pigularz 2017-02-06 10:18
Cechą wyróżniającą frustratów jest to, że nie mają argumentów, za to obrażają rozmówców - czyli dokładnie to co robisz. Masz też najwyraźniej powód do bycia frustratem, bo najwyraźniej nie przeszedłeś rekrutacji i teraz wylewasz żółć.
Ja używam argumentów i nie mam powodów do frustracji. A tak w ogóle, to od dawna nie pracuję w Ericpolu/Ericssonie.
efefe 2017-02-06 12:39
otóż przeszedłem rekrutację bez problemu i te ich badziewne testy. Lecz nastawienie kierownika nie skłoniło mnie do zmiany pracodawcy. Raz że zarabiam u obecnego więcej, a dwa stwierdzenie przez niego samego kierownicywa z Ericpola liczy się głownie to żeby był pracownik tani i że rekrutacja odbywa się głownie im tańszy tym lepszy. A to najwięcej mówi o nastawieniu do pracownika. Uważam że to trochę nie profesjonalne jak na tak dużą firmę. I tyle w temacie. Każdy ma prawo do własnego zdania. Sfrustrowany nie jestem, bo nie mam takie powodu.
pigularz 2017-02-06 13:53
Zakładam, że jesteś osobą, która kryje się za tymi wszystkimi literkowymi nickami. Gdybyś od razu tak napisał, to byłaby zupełnie inna rozmowa. Ericpol szuka kogoś innego niż ty, ty szukasz innego pracodawcy niż Ericpol, więc rozchodzicie się w zgodzie i nie ma się co obrażać ani wieszać psów. Ale gdy zaczynasz pisać nieprawdę na temat firmy a do tego obrażać rozmówców, którzy próbują tą nieprawdę korygować, to wychodzi z ciebie frustrat, niezależnie od tego czy masz powód czy nie.

Nie widzę niczego złego w tym, że szuka się taniego pracownika, dopóki ten tani spełnia wymagania. Tu Ericsson ostatnio faktycznie trochę zbytnio obniża poprzeczkę, bo jednak jakieś ścisłe/techniczne podłoże kandydat powinien posiadać. Ale to nie oznacza, że powinien zatrudniać samych magistrów informatyki. Piszesz, że to nieprofesjonalne na tak dużą firmę, a ja ci odpowiem, że właśnie takie podejście jest normą w dużych firmach, bo duże firmy poprzez rozwój odpowiednich procesów uniezależniają się od kompetencji pracowników, zarówno tych bardzo dobrych, jak i tych słabych.
pigularz 2017-02-06 18:08
widzę, że zdobyłeś się na samokrytykę ... ;)
antypigularz 2017-02-06 18:32
a ty polecasz maść, której sam używasz ;) hehe
Bartek 2017-02-12 08:16
heh, dobrze że się wyprowadziłem z tej obskurnej Łodzi, nie dość że firmy kiepskie to jest zarobki marne. W Wawie zarabiam o 2500 zł więcej i nie zamierzam wracać :-) Powodzenia łodzianie w walce o swoje i nie dajcie się tym cwaniaczkom wyzyskiwać.
f 2017-02-17 11:30
Orientuje się jak teraz wyglądają stawki odkąd ericsson rządi?
Aneta 2017-03-01 12:31
Pracujesz w firmie Ericpol Telecom Sp. z o.o.? Pamiętasz swoją rozmowę kwalifikacyjną? Podziel się informacjami, które pomogą kandydatom do pracy w firmie!
Marek 2017-03-07 07:30
ja skończyłem technikum informatyczne w łodzi wyjechałem do Niemiec na start dostałem 2200 euro brutto przy podłączaniu komputerów w biurach i montażu podzespołów. po ok. 4 miesiącach podwyżka na 2500. za kawalerkę płacę 530 euro, ceny w marketach podobne. Przy rozrzutnym życiu odkładam co miesiąc 800-900 euro. Dziwie się tym, którzy pokończyli studia i dają się tak wyzyskiwać w Polsce i nie zamierzam wracać. Trzeba się szanować Panie i Panowie...
1
re 2017-03-07 12:54
Stawki się nie zmieniły, jest bardzo słabo, 1,34% ludzi coś o tym wie ;)
jeszcze pracuje w tej firmie, ale już niedługo.
Ericsson szuka po taniości i tego nie da się ukryć. Nastawiają się na studentów/absolwentów. Może zaczną szukać po gimnazjum?
O ile można jako student/absolwent zacząć tam pracę, tak siedzenie za długo w tym momencie nie ma absolutnie sensu. Dla Ericssona to katastrofa, bo projekty będą robić studenci, którzy po dwóch latach pójdą gdzie indziej. Polityka biznesowa katastrofalna i ericsson wkrótce to odczuje. Ludzie odchodzą, a po kwietniu 2017 pewnie ruch się jeszcze bardziej zwiększy. Ciekawe jak długo będzie tak, że będzie jeden senior/expert na dwa zespoły, ile ci najstarsi pracownicy jeszcze wytrzymają. Obstawiam, że nie długo, bo ruch dawno się zaczął. Przenoszą odpowiedzialność i stanowiska menedżerskie, ale kasa za tym nie idzie..
Aneta 2017-03-07 14:46
@re długo już pracujesz w firmie? Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia jakie oferuje firma?
tomek 2017-03-18 09:09
1,34% ? masz na myśli managment?
corpo_szczur 2017-03-19 14:45
Stawki są nadal lipne. Lipne jest też to, że ludzie odchodzą a firma nie z tym nie robi. Ludzie odchodzą bo wszystko Ericsson przyciął. Kwartałki ostatnie dwie czy trzy to równia pochyła w dół. Ciekawe co będzie z roczną. Na start jako junior dostaniesz około 3900 - 4000. Ludzie którzy pracują po kilka lat na regularze wcale nie mają więcej.Jako nowy możesz więcej ugrać niż jako stary pracownik.
Drogi Ericssonie - gratulujemy rozpieprzenia niezłej firmy, bo teraz to tania "szwalnia" oprogramowania....
Aneta 2017-03-20 09:38
@corpo_szczur rozumiem, że jesteś pracownikiem firmy. Co możesz więcej powiedzieć o oferowanych przez firmę możliwościach rozwoju?
szczerze odradzam 2017-03-23 22:00
Odkąd firmę przejął Ericsson wiele zmieniło się na gorsze
Brak możliwości rozwoju - przedpotopowe technologie
Praktycznie zerowy wzrost płac

Ale najgorsze są:
* ogromny stres
* ostatnimi czasy przybyło strasznie dużo pracy, masa nowych odpowiedzialności (oczywiście bez żadnej podwyżki)
* ogromna liczba niedoświadczonych ludzi, którzy nic nie łapią i tak naprawdę trzeba na nich pracować

Nie warto męczyć się za taką marną kasę

Ja na szczęście opuściłem ten tonący okręt
5
lodzianin 2017-03-25 12:53
Strasznie dużo pracy, bardzo słaba pensja

Lepiej pracować w Warszawie, a najlepiej wybrać się gdzieś za granicę
Aneta 2017-03-27 10:25
@lodzianin rozumiem, że w Twoim odczuciu praca w Ericpol Telecom wiąże się z dużą ilością obowiązków. Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń z pracy w firmie.
StarszyInformatyk 2017-04-07 18:34
W zeszłym tygodniu jeden z długoletnich pracowników napisał meila do CEO opisując w nim jak to wszystko na prawdę wygląda. Widać sytuacja została poważnie przyjęta w Szwecji.

Podobno w tym tygodniu kilku z przedstawicieli "Managementu" ( w tym CEO) odwiedzili Warszawę, Łódź i Kraków i rozmawiali z kierownikami jak to faktycznie wygląda i co można zrobić.

Z niecierpliwością czekam na co kwietniowe spotkania kierowników z pracownikami.
SzukamNowejPracy 2017-04-08 22:32
Nie liczy się to, co jest obiecane, tylko to co już zrobiono - przecież podwyżki także były obiecane...

My już mieliśmy kwietniowe spotkania i nie widać pozytywów...

W ostatnich miesiącach zmiany na gorsze to między innymi:
- zabrali premię roczną
- zabrali około połowy zwyczajowych benefitów
- ucięli dwie premie kwartalne
- brak obiecanych podwyżek (a wiem, że pół roku temu mówili o nich praktycznie wszyscy kierownicy)
- podobno nawet zabiorą zwyczajowe podwyżki dla juniorów
1
Aneta 2017-04-13 08:58
@SzukamNowejPracy piszesz, że zabrali około połowy benefitów. To jakie z nich są oferowane na chwilę obecną?
Nikoś 2017-04-21 18:26
ja co prawda jestem z innego wojewodztwa, ale może podpowiem że w naszej firm jak nam tak zrobili, to poprostu się zmówiliśmy i jednego dnia wszyscy zanieszliśmy wypowiedzenia, po 3-4 dniach rozmów podnieśli nam płace o 20-25%. Także są sposoby, tylko trzeba ich przechytrzyć. Wszystkich nie mogą zwolnić bo firma stanie i co wtedy? lipa...
Jack 2017-04-25 14:24

nowe dane
sprzedaż
-29%
czyli w dół
Uciekać z tonącego okrętu !
5
Nikodem 2017-05-12 12:56
low cost center = dziewiarstwo tkanin napędzało kiedyś Łódź, teraz napędza dziewiarstwo softu,,,,,,,,
Norbert 2017-05-13 15:58
ja dostałem propozycję z Niemiec za 3600 euro brutto i miałem zaledwie pół roku doświadczenia. Pozdrawiam nie zdecydowanym do przeprowadzki do kraju lepszych płac. Rozmowa którą miałem w Niemczech była miła zupełnie inna od tego niby korpo-wyscigu w PL. Zupełnie inne podejście do kandydata w końcu poczułem się jak człowiek, a nie jak przedmiot licytacji kto da mniej i próbowania dyskredytacji moich umiejętności w celi obniżenia oczekiwań finansowych. Pytania normalne ludzkie i rozmowa też. POLECAM NIE ZDECYDOWANYM!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie ma co się kisić w PL>>>>>>>>>
kinol 2017-05-15 06:22
korpo-wyzysk....................
1
Aneta 2017-05-15 09:55
@kinol co sprawia, że masz taką opinię na temat Ericpol Telecom jako pracodawcy? Mógłbyś powiedzieć w jakim dziale firmy pracujesz/pracowałeś? Bardzo cenne będą dla nas rozbudowane merytoryczne opinie.
Zostaw swoją opinię o Ericpol Telecom Sp. z o.o. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ericpol Telecom Sp. z o.o.