brak logo

Ericpol Telecom Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o Ericpol Telecom Sp. z o.o.

Df 2017-02-06 07:35
Cwaniakujesz a nie masz racji. Za duzo nalykales sie pigulek.
no 2017-02-06 08:19
Pigularz to wg. ciebie absolwent np. fizyki nie umiejący programować za 4000zł a absolwent informatyki umiejący programować za 5000zł to ten za 4000zł jest lepszym kandydatem? no właśnie to jest absurd kraju taniej siły roboczej. Kolego ja się nie pcham np. na prawnika za 3000zł, gdy absolwent prawa chce np. 4000zł. I co myślisz że pracodawca który będzie szukał prawnika, budowalńca wybierze człowieka bez umiejętności i kwalifikacji tylko dlatego że jest 1000zł tańszy? człowiek weź pomyśl! Widocznie w tym low cost center tak wam wpoili oszczędzanie że takie brednie wypisuje przedstawicielu działu zatrudniania.
pigularz 2017-02-06 09:28
"Pigularz to wg. ciebie absolwent np. fizyki nie umiejący programować za 4000zł.."

Widać, że czytanie ze zrozumieniem u was kuleje. Napisałem wyraźnie:

"Najważniejsze jest by trafić na bystrego kandydata z analitycznym umysłem i potrafiącego programować albo testować."

Zatrudnia się kandydatów spełniających pewne oczekiwania. Umiejętność programowania akurat spełnia sporo kandydatów również tych, którzy nie ukończyli studiów informatycznych. Zresztą brak tej umiejętności też nie skreśla kandydata, bo w Ericssonie robi się różne rzeczy, nie tylko programuje, a tego można bystrych ludzi nauczyć dość szybko. I gdy te oczekiwania są spełnione, zatrudnia się tańszego. Zresztą tego za 5000 zł też by przyjęto gdyby był tyle wart. Były przypadki, gdy przyjmowano od razu za kwoty 5-cyfrowe, i to nie przez koneksje, tylko za konkretne umiejętności.

Zamiast się bulwersować, przyjmijcie do wiadomości w końcu, że pracodawca może kierować się innymi kryteriami niż wam się wydaje. Ostatecznie to jego sprawa. Będziesz miał chłopcze firmę, to sobie będziesz zatrudniał najlepszych informatyków za 10000 zł.
pigularz 2017-02-06 09:36
Jeśli nie mam racji, to napisz w gdzie, albo się zamknij. Pigułka to się tobie przyda na ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
d 2017-02-06 10:03
pigularz to sfrustrowany pracownik byłego ericpola, broń broń firmy może dostanie premię za lizanie tyłka.
pigularz 2017-02-06 10:18
Cechą wyróżniającą frustratów jest to, że nie mają argumentów, za to obrażają rozmówców - czyli dokładnie to co robisz. Masz też najwyraźniej powód do bycia frustratem, bo najwyraźniej nie przeszedłeś rekrutacji i teraz wylewasz żółć.
Ja używam argumentów i nie mam powodów do frustracji. A tak w ogóle, to od dawna nie pracuję w Ericpolu/Ericssonie.
efefe 2017-02-06 12:39
otóż przeszedłem rekrutację bez problemu i te ich badziewne testy. Lecz nastawienie kierownika nie skłoniło mnie do zmiany pracodawcy. Raz że zarabiam u obecnego więcej, a dwa stwierdzenie przez niego samego kierownicywa z Ericpola liczy się głownie to żeby był pracownik tani i że rekrutacja odbywa się głownie im tańszy tym lepszy. A to najwięcej mówi o nastawieniu do pracownika. Uważam że to trochę nie profesjonalne jak na tak dużą firmę. I tyle w temacie. Każdy ma prawo do własnego zdania. Sfrustrowany nie jestem, bo nie mam takie powodu.
pigularz 2017-02-06 13:53
Zakładam, że jesteś osobą, która kryje się za tymi wszystkimi literkowymi nickami. Gdybyś od razu tak napisał, to byłaby zupełnie inna rozmowa. Ericpol szuka kogoś innego niż ty, ty szukasz innego pracodawcy niż Ericpol, więc rozchodzicie się w zgodzie i nie ma się co obrażać ani wieszać psów. Ale gdy zaczynasz pisać nieprawdę na temat firmy a do tego obrażać rozmówców, którzy próbują tą nieprawdę korygować, to wychodzi z ciebie frustrat, niezależnie od tego czy masz powód czy nie.

Nie widzę niczego złego w tym, że szuka się taniego pracownika, dopóki ten tani spełnia wymagania. Tu Ericsson ostatnio faktycznie trochę zbytnio obniża poprzeczkę, bo jednak jakieś ścisłe/techniczne podłoże kandydat powinien posiadać. Ale to nie oznacza, że powinien zatrudniać samych magistrów informatyki. Piszesz, że to nieprofesjonalne na tak dużą firmę, a ja ci odpowiem, że właśnie takie podejście jest normą w dużych firmach, bo duże firmy poprzez rozwój odpowiednich procesów uniezależniają się od kompetencji pracowników, zarówno tych bardzo dobrych, jak i tych słabych.
pigularz 2017-02-06 18:08
widzę, że zdobyłeś się na samokrytykę ... ;)
antypigularz 2017-02-06 18:32
a ty polecasz maść, której sam używasz ;) hehe
Bartek 2017-02-12 08:16
heh, dobrze że się wyprowadziłem z tej obskurnej Łodzi, nie dość że firmy kiepskie to jest zarobki marne. W Wawie zarabiam o 2500 zł więcej i nie zamierzam wracać :-) Powodzenia łodzianie w walce o swoje i nie dajcie się tym cwaniaczkom wyzyskiwać.
f 2017-02-17 11:30
Orientuje się jak teraz wyglądają stawki odkąd ericsson rządi?
Aneta 2017-03-01 12:31
Pracujesz w firmie Ericpol Telecom Sp. z o.o.? Pamiętasz swoją rozmowę kwalifikacyjną? Podziel się informacjami, które pomogą kandydatom do pracy w firmie!
Marek 2017-03-07 07:30
ja skończyłem technikum informatyczne w łodzi wyjechałem do Niemiec na start dostałem 2200 euro brutto przy podłączaniu komputerów w biurach i montażu podzespołów. po ok. 4 miesiącach podwyżka na 2500. za kawalerkę płacę 530 euro, ceny w marketach podobne. Przy rozrzutnym życiu odkładam co miesiąc 800-900 euro. Dziwie się tym, którzy pokończyli studia i dają się tak wyzyskiwać w Polsce i nie zamierzam wracać. Trzeba się szanować Panie i Panowie...
2
re 2017-03-07 12:54
Stawki się nie zmieniły, jest bardzo słabo, 1,34% ludzi coś o tym wie ;)
jeszcze pracuje w tej firmie, ale już niedługo.
Ericsson szuka po taniości i tego nie da się ukryć. Nastawiają się na studentów/absolwentów. Może zaczną szukać po gimnazjum?
O ile można jako student/absolwent zacząć tam pracę, tak siedzenie za długo w tym momencie nie ma absolutnie sensu. Dla Ericssona to katastrofa, bo projekty będą robić studenci, którzy po dwóch latach pójdą gdzie indziej. Polityka biznesowa katastrofalna i ericsson wkrótce to odczuje. Ludzie odchodzą, a po kwietniu 2017 pewnie ruch się jeszcze bardziej zwiększy. Ciekawe jak długo będzie tak, że będzie jeden senior/expert na dwa zespoły, ile ci najstarsi pracownicy jeszcze wytrzymają. Obstawiam, że nie długo, bo ruch dawno się zaczął. Przenoszą odpowiedzialność i stanowiska menedżerskie, ale kasa za tym nie idzie..
Aneta 2017-03-07 14:46
@re długo już pracujesz w firmie? Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia jakie oferuje firma?
tomek 2017-03-18 09:09
1,34% ? masz na myśli managment?
corpo_szczur 2017-03-19 14:45
Stawki są nadal lipne. Lipne jest też to, że ludzie odchodzą a firma nie z tym nie robi. Ludzie odchodzą bo wszystko Ericsson przyciął. Kwartałki ostatnie dwie czy trzy to równia pochyła w dół. Ciekawe co będzie z roczną. Na start jako junior dostaniesz około 3900 - 4000. Ludzie którzy pracują po kilka lat na regularze wcale nie mają więcej.Jako nowy możesz więcej ugrać niż jako stary pracownik.
Drogi Ericssonie - gratulujemy rozpieprzenia niezłej firmy, bo teraz to tania "szwalnia" oprogramowania....
Aneta 2017-03-20 09:38
@corpo_szczur rozumiem, że jesteś pracownikiem firmy. Co możesz więcej powiedzieć o oferowanych przez firmę możliwościach rozwoju?
szczerze odradzam 2017-03-23 22:00
Odkąd firmę przejął Ericsson wiele zmieniło się na gorsze
Brak możliwości rozwoju - przedpotopowe technologie
Praktycznie zerowy wzrost płac

Ale najgorsze są:
* ogromny stres
* ostatnimi czasy przybyło strasznie dużo pracy, masa nowych odpowiedzialności (oczywiście bez żadnej podwyżki)
* ogromna liczba niedoświadczonych ludzi, którzy nic nie łapią i tak naprawdę trzeba na nich pracować

Nie warto męczyć się za taką marną kasę

Ja na szczęście opuściłem ten tonący okręt
8
lodzianin 2017-03-25 12:53
Strasznie dużo pracy, bardzo słaba pensja

Lepiej pracować w Warszawie, a najlepiej wybrać się gdzieś za granicę
Aneta 2017-03-27 10:25
@lodzianin rozumiem, że w Twoim odczuciu praca w Ericpol Telecom wiąże się z dużą ilością obowiązków. Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń z pracy w firmie.
StarszyInformatyk 2017-04-07 18:34
W zeszłym tygodniu jeden z długoletnich pracowników napisał meila do CEO opisując w nim jak to wszystko na prawdę wygląda. Widać sytuacja została poważnie przyjęta w Szwecji.

Podobno w tym tygodniu kilku z przedstawicieli "Managementu" ( w tym CEO) odwiedzili Warszawę, Łódź i Kraków i rozmawiali z kierownikami jak to faktycznie wygląda i co można zrobić.

Z niecierpliwością czekam na co kwietniowe spotkania kierowników z pracownikami.
SzukamNowejPracy 2017-04-08 22:32
Nie liczy się to, co jest obiecane, tylko to co już zrobiono - przecież podwyżki także były obiecane...

My już mieliśmy kwietniowe spotkania i nie widać pozytywów...

W ostatnich miesiącach zmiany na gorsze to między innymi:
- zabrali premię roczną
- zabrali około połowy zwyczajowych benefitów
- ucięli dwie premie kwartalne
- brak obiecanych podwyżek (a wiem, że pół roku temu mówili o nich praktycznie wszyscy kierownicy)
- podobno nawet zabiorą zwyczajowe podwyżki dla juniorów
3
Aneta 2017-04-13 08:58
@SzukamNowejPracy piszesz, że zabrali około połowy benefitów. To jakie z nich są oferowane na chwilę obecną?
Nikoś 2017-04-21 18:26
ja co prawda jestem z innego wojewodztwa, ale może podpowiem że w naszej firm jak nam tak zrobili, to poprostu się zmówiliśmy i jednego dnia wszyscy zanieszliśmy wypowiedzenia, po 3-4 dniach rozmów podnieśli nam płace o 20-25%. Także są sposoby, tylko trzeba ich przechytrzyć. Wszystkich nie mogą zwolnić bo firma stanie i co wtedy? lipa...
Jack 2017-04-25 14:24

nowe dane
sprzedaż
-29%
czyli w dół
Uciekać z tonącego okrętu !
6
Nikodem 2017-05-12 12:56
low cost center = dziewiarstwo tkanin napędzało kiedyś Łódź, teraz napędza dziewiarstwo softu,,,,,,,,
2
Norbert 2017-05-13 15:58
ja dostałem propozycję z Niemiec za 3600 euro brutto i miałem zaledwie pół roku doświadczenia. Pozdrawiam nie zdecydowanym do przeprowadzki do kraju lepszych płac. Rozmowa którą miałem w Niemczech była miła zupełnie inna od tego niby korpo-wyscigu w PL. Zupełnie inne podejście do kandydata w końcu poczułem się jak człowiek, a nie jak przedmiot licytacji kto da mniej i próbowania dyskredytacji moich umiejętności w celi obniżenia oczekiwań finansowych. Pytania normalne ludzkie i rozmowa też. POLECAM NIE ZDECYDOWANYM!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie ma co się kisić w PL>>>>>>>>>
kinol 2017-05-15 06:22
korpo-wyzysk....................
4
Aneta 2017-05-15 09:55
@kinol co sprawia, że masz taką opinię na temat Ericpol Telecom jako pracodawcy? Mógłbyś powiedzieć w jakim dziale firmy pracujesz/pracowałeś? Bardzo cenne będą dla nas rozbudowane merytoryczne opinie.
zBobrzynskiegoKrakow 2017-06-10 12:46
Mam nieco ponad 5 letnie doświadczenie w tej firmie.
Kiedy rozpoczęło się przejmowanie Ericpola przez Ericsson, słyszeliśmy przy każdym spotkaniu, że "Będzie lepiej niż teraz", "Nie macie się czego obawiać", "Gorzej na pewno nie będzie" etc.
Jak jest po przejęciu:
- Doświadczeni ludzie masowo odchodzą - teamy wyglądają tak: jeden senior, ze dwóch regularów i reszta juniorzy studenci - kupa dodatkowej roboty dla doświadczonych, kasy brak, Projekty są zagrożone, bo firma traci doświadczenie i wiedzę ( Produkt jest ogromny, wymaga kilku lat doświadczenia, aby móc pracować w pełni samodzielnie ),
- Podwyżka 1.34%,
- Brak premii rocznej,
- Brak awansów,
- Obcięcie benefitów,
- Koniec imprez firmowych,
- Brak kasy na wyjazdy integracyjne,
- Ludzie, którzy przechodzą do innych firm takich jak Nokia, Motorola, Sabre, Sii, dostają na starcie 20 - 50% więcej,
- Jak już poprzednicy pisali, były listy do CEO. Była reakcja w postaci przyjazdu do Polski ludzi z 'samej góry'. Kierownicy cytowali wypowiedzi, które padły. Można było odnieść wrażenie, że Ericsson podchodzi do tego tak: "Więcej kasy wam w tym roku nie damy. Jak się nie podoba, zmieńcie pracę"
6
Aneta 2017-06-12 09:37
@zBobrzynskiegoKrakow rzeczywiście sytuacja, o której wspominasz nie wygląda ciekawie z perspektywy pracownika. Piszesz o tym, że z firmy odchodzi wielu doświadczonych specjalistów. Jak duża jest skala odejść?
mentol 2017-06-15 07:49
Witam
Kiedy w 2015 roku Ericsson ogłosił zakup Ericpola, pracowało ok 2500 osób. 2-letni plan zatrudnienia miał tą liczbę podwoić. Obecnie pracuje ok.2000 osób. Juniorów jest proporcjonalnie 2x więcej niż było 2 lata temu, w stosunku do pozostałych stanowisk.

CZY MAM COS WIECEJ DODAWAC O WARUNKACH PRACY W TEJ FIRMIE??? ludzie głosują nogami.

SItwa starych kierownikow trzyma sie mocno i tyle w temacie.
///
3
d 2017-06-15 15:49
dlatego już wiem dlaczego moj kumpel ktorego pensja sie tutaj zatrzymała na 9k brutto wyjechał za granicę. W niemczech dostal po aktualnym kursie 25,333 tys zł brutto i mówi ze ma mniej pracy jako senior w niż w Polsce. Przebitka jest ogromna...
1
......................................... 2017-06-16 15:43
Racja w Polsce żeby dostać 10k musisz tyrać min. 5 lat, na zachodzie tyle dostajesz na start po studiach a nawet więcej. Nawet jak koszty są wyższe to i tak się opłaca.
arek 2017-06-18 15:57
widocznie dla szwedow Polska to drugi Mumbaj
2
Solidarność 2017-06-20 08:06
Moze czas pomyslec o utworzeniu zwiazkow zawodowych
2
dom 2017-06-30 23:14
Po kolejnych negatywnych zmianach po przejęciu pojawił się nowy argument przeciwko pracy w tej firmie. W ciągu ostatnich tygodni pocztą pantoflową zostały przesłane zdjęcia z wyglądem "standardowych" miejsc pracy w Krakowie. Po przeprowadzce miejsca pracy będą przypominały taśmę produkcyjną dla szwaczek. Dla niektórych pracowników którzy do tej pory siedzieli na Targowej lub Dowborczyków oznacza to nawet zmniejszenie "przestrzeni życiowej" kilka razy. Nie wspominając o kierownikach którzy do tej pory mieli 2-3 osobowe pokoje a teraz będą całe dnie nadawali przez telefon na openspace. Oczywiście wszystko firmowane standardem biura Ericsson.
bart 2017-07-07 12:09
na rekrutacji firma wali scieme jak jest super, a pozniej zaczyna sie koszmar/////////
ech 2017-07-17 18:10
w Łodzi jest ten problem, że nie ma dokąd odejść z post-Epola
były łodzianin 2017-07-18 06:57
nie jest aż tak źle ;) jest cybercom, mobica, harman, fujitsu, transtion tech, gft i inne... natomiast nie jest to porywający rynek pracy bo to nie są duże odziały tak jakie mają korporację w warszawie i we wrocławiu, gdzie firmy wyrywają sobie nawzajem pracowników. Dlatego dużo absolwentów informatyki od razu po obronie emigruje do Warszawy, Krakowa i itd. bo tam zarobią 1500-2000 brutto więcej na start i docelowo progresja zarobków też lepsza. Łódź ma od lat problem z wysokim bezrobociem na tle innych dużych miast. Tyle ile płaci fujitsu na start na helpdesku brutto to we wroclawiu też tyle dostaniesz tyle że netto ;)
pytający 2017-07-18 16:23
a z jakiego roku masz tę wiedzę, bo jako były łodzianin, pewnie już zmieniłeś miejscówkę, może to się zmieniło? przecież firmy nie mogą udawać, że nie ma rynku pracownika :/
były łodzianin. 2017-07-18 18:34
nie dawno. Natomiast tym co myślą że nie można znaleźć lepiej płatnej pracy odsyłam do 4programmers_net / praca
xyz 2017-07-23 19:44
Hej chciałbym dorzucić swoje 3 grosze do opnii na temat łódzkiego Ericssona. Ponieważ generalnie komentarze są negatywne chciałbym zacząć od pozytywów :).
1. Ericsson to firma która zatrudnia świetnych ludzi. Super się z nimi współpracuje są bardzo pomocni i otwarci na dzielenie się wiedzą. Śmiało mogę powiedzieć że po tych kilku latach spędzonych w firmie dorobiłem się kilku nowych przyjaciół.
2. Metodologią pracy jest przeważnie scrum który bardzo silnie stawia na niezależność zespołów. Czasem zespołowi się dobrze pracuje w scrumie, czasem nie ale generalnie realizowane są kluczowe założenia agile.
3. Warunki lokalowe na Sienkiewicza są dobre. Open spacy na 20 osób to nie pokoje ale też nie hale w których siedzą "prząśniczki" i klepią kod. Dla starszych pracowników przypisane są dwa duże monitory i laptop. Kafeteria znajduje się w budynku. Nawet zaparkować gdzie jest - chociaż parking dostępny jest tylko dla starszych stażem pracowników.
4. Jest możliwość pracy z domu.
5. Ja miałem szczęście do managerów którzy traktują człowieka jak człowieka a nie jak zasób. Jak się troszkę spóźnisz albo musisz nagle wyjść to nikt nie robi żadnych problemów.
6. Przysługuje ci pracownicze ubezpieczenia na życie i opieka lekarska dla Ciebie (i za niewielką dopłatą) dla najbliższej rodziny

Minusy
1. Produkt jest OGROMNY - jeżeli myślisz że ogarniesz z wszystkimi szczegółami co robi system albo chociaż podsystem albo podsystem podsystemu to jesteś w błędzie! Wynikają z tego istotne wnioski. W pewnym sensie bardziej się liczy dobra znajomość produktu (i wewnętrznych tooli których jest mnóstwo) niż dobry warsztat programistyczny. Projekty nie liczone są w miesiącach ale zwykle w latach. 90% czasu będziesz spędzał zastanawiając się co trzeba zmienić i jak to zmienić. Sama zmiana to pozostałe 10%. Ponieważ trzeba to jakoś utrzymać potrzebne są całe tony dokumentacji którą też ktoś musi napisać i utrzymywać.
2. Zarządzanie projektami - ostatnio bardzo spadło. Ericsson zrobił nabór wśród grupy ludzi którzy albo przyszli z innych firm i nie zdają sobie sprawy z specyfiki produktu opisanego w punkcie 1 albo są managerami bez żadnego backgroundu technicznego. Zamiast pracować z zespołem zarządzają nim.
3. Część projektów po prostu jest nieatrakcyjna i polega na skonfigurowaniu wspomnianych hermetycznych tooli i wytestowaniu czegoś. Złożeniu sprzętu i tygodniowych przepychankach z kanadayjczykami, koreańczykami lub (Boże broń) z hindusami.
4. Największą bolączką jest uposażenie - nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego ludzie przechodzący do cybercoma (który jest podwykonawcą ericssona - więc wspomniani ludzi stają się z automatu kontraktorami) mają znacznie większe uposażenia piastując te same stanowiska. Ktoś by mógł powiedzieć że to dlatego że łatwiej się ich pozbyć w razie czego. Nie trzeba wypłacać odpraw. Z tym że jak się popatrzy na polskie prawo to 3-krotność miesięcznej odprawy należy się pracownikowi po 8 latach (sic!). Jak ktoś weźmie kalkulator i policzy to wyjdzie mu że 0,5 roku przepracowane w cybercom rekompensuje mu tę odprawę.
5. Umowy autorskie - Ericsson jest chyba jedyną Łódzką firmą IT w której nie obowiązują umowy autorskie. Dlaczego - nikt nie potrafi wytłumaczyć. Jak jest tu jakaś pani z HR to poproszę o wyjaśnienie jak krowie na rowie. Ogólnie przekonanie wśród pracowników jest takie że albo księgowości i hr się nie chce albo Polski managment nie jest w stanie się porozumieć ze Szwedzkim od 3 lat! Co dla mnie wydaje się po prostu śmieszne i świadczy o poziomie zarządzania ludzi "u góry".
6. Widząc taka nieudolność Ci najlepsi odchodzą myśląc - "Firma chce żebyśmy byli oddani i proaktywni ale działa to tylko w jedną stronę. Firma nie jest oddana i proaktywna w stosunku do nas"
1
, 2017-07-25 09:12
z plusów które wymieniłem pozycja nr 3 raczej nie aktualna, z powodu przeniesienia siedziby.
Beka 2017-07-25 16:03
po ponad 2 latach spedzonych tutaj mogę śmiało powiedzieć że nie jest to firma dla informatyków chcących się rozwijać. Ostatnio są przyjmowane osoby które nic nie wiedzą i nie umieją - dosłownie nic i to jest koszmar, ericsson na tej taniości się kiedyś przejedzie... mówię wam... na bank.
2
m 2017-07-26 07:03
kłamią na potegę podczas rekrutacji.
4
bylam 2017-07-31 08:03
firma nie szanuje ludzi po it, dla nich jedynym kryterium jest taniosc pracownika.
2
morgi 2017-08-03 12:32
chaos i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podczas rekrutacji - nie polecam. firma ewidentnie szuka taniej siły roboczej.
1
Zostaw swoją opinię o Ericpol Telecom Sp. z o.o. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ericpol Telecom Sp. z o.o.