brak logo

JARS Sp. z o.o.

Łajski

Opinie o JARS Sp. z o.o.

poszukujący 2014-03-19 14:45
jako postronnego obserwatora bardziej niż negatywne opinie (które zdarzają się o każdej firmie) niepokoi mnie fakt, że Zarząd udziela się w tej dyskusji. czy poważni ludzie, którzy zajmują się firmą mają czas na czytanie i wypisywanie bzdurnych postów na forum? zgodnie z zasadą - tylko winny się tłumaczy
2
zosia 2014-03-19 20:22
chciałam aplikować do tej firmy, jednak po przeczytaniu tego forum po prostu się boję... może do biura obsługi klienta? ciężko jest w biurze, czy lepiej w laboratorium?jestem mikrobiologiem. a jak zarobki?
Zespół Jars 2014-03-20 17:20
To na jakie stanowisko chce Pani aplikować, zależy od Pani wiedzy, umiejętności, doświadczenia oraz w dużej mierze aspiracji zawodowych. Zarówno praca w Biurze Obsługi Klienta, jak i w laboratorium są bardzo ciekawymi pozycjami i dają duże możliwości doskonalenia umiejętności. Zespół jest energiczny, bogaty w doświadczenie i wiedzę merytoryczną – co zapewnia doskonałe warunki do rozwoju zawodowego. A przede wszystkim daje zadowolenia z pracy – o czym najlepiej przekonać się osobiście:)
Studenci mogą szukać nas na targach pracy dla studentów, takich jak na SGGW - II ogólnopolskie spotkanie młodych Technologów Żywności pod tytułem "Żywność, Surowce, Produkcja, Dystrybucja". Konferencja odbędzie się w dniach 25-26 kwietnia 2014r.
Zarobki są zależne od stanowiska, a ich wysokość ustalana jest w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej.
Serdecznie zapraszamy!
1
Che Guevara 2014-03-26 17:22
Do 1-tzw.dyrektora handlowego i 2-jeżyka (będziecie dla mnie cyframi)
Otóż 1 ile ty pajacu pracujesz w tej firmie żeby z kimkolwiek polemizować??? Twoja "kariera" potrwa co najwyżej 6-7 miesięcy nie więcej...
2 cytuję twoje słowa: " Zespół jest zgrany, pomocny i ambitny" - koleś ochłoń OK, bo bzdury piszesz.
6
jeżyk 2014-03-26 19:28
Drogi Rewolucjonisto,

To że dla Ciebie zespół nie okazał się zgrany i pomocny, jest Twoim problemem. Mam szansę współpracować z różnymi działami i różnymi osobami. Za każdym razem współpraca jest owocna i na najwyższym poziomie. W firmie pracuje sporo osób, których działania wykraczają poza standardowe „odbębnienie” 8 godzin pracy, dlatego też ich praca daje efekty, którymi można się pochwalić.
zosia 2014-03-28 22:18
A zarobki?Czy w biurze zarobię więcej niż w laboratorium?
nikt? 2014-03-28 22:39
Kiedy w tej firmie będzie lepiej?Kiedy będą podwyżki?Kiedy będą premie...
is 2014-03-30 22:02
zarobki? szału nie ma. na starcie podpisujesz klauzulę, nie możesz rozmawiać z innymi o swoim wynagrodzeniu. w praktyce prawie wszyscy o tym rozmawiają. niesprawiedliwe jest, że osoby na tych samych stanowiskach mogą mieć spore różnice w pensji.
1
hermann 2014-04-01 17:48
Kiss dobrze prawie olać ich bo nieźle wiocha jedzie, pozdrawiam
Kiss 2014-04-01 22:50
No i co tam słychać u Pana Dyrektora (usunięte przez administratora). Jakies sukcesy w sprzedaży? Jak cię za dwa miesiące zwolnią, zaśpiewasz inaczej....
3
człowiek 2014-04-06 15:22
Ja już olewam tą firmę i szukam nowej normalnej roboty :-P
3
d 2014-04-12 15:21
Zarząd nie wie ile placi pracownikom??? podpisuję się klauzulę o utrzymaniu w tajemnicy wysokości swojej pensji a w rzeczywistości wszyscy o tym rozmawiają
        2014-05-13 22:22
Ot taki sobie cytat: „Przestępstwa na szkodę firmy popełniane przez zatrudnionych są poważnym problemem wielu przedsiębiorstw. Jak wynika z ostatniego raportu Global Economic Crime Survey 2014 zrealizowanego przez firmę doradczą PwC, ponad jedna trzecia (37 proc.) firm padła w ubiegłym roku ofiarą takiego procederu. Szacuje się, że w wyniku bezprawnego działania pracowników statystyczne przedsiębiorstwo utraciło w ubiegłym roku ok. 5 proc. swoich dochodów.Przestępstwa dotyczą przy tym zarówno małych i średnich firm, jak i największych korporacji, działających lokalnie, jak i mających przedstawicielstwa na niemal wszystkich rynkach świata globalnych przedsiębiorstw. Najczęściej występującym, bezprawnym działaniem jest nadal sprzeniewierzenie należących do firmy aktywów. Określa się tak zarówno zwykłą kradzież, jak i bardziej skomplikowane tworzenie fikcyjnych dostawców (w celu wyprowadzenia środków), zawyżanie faktur, jak również używanie majątku firmy do celów prywatnych...”
1
jaaaa 2014-05-19 17:58
nie polecam !!!!!okropna firma !!! A Pan Rafał Maciejewski jej broni bo dopiero co dostał tą pracę i chce się wykazać!!!!! I pewnie "taki" dyrektor dostaje ok 20.000 m-cznie ,więc nie rozumie zwykłego pracownika!!!!!ŻAL
4
Ojej 2014-07-12 18:10
Smutne to jak się to czyta
1
ww 2014-07-13 08:45
o MASAKRA!!!!!!!!!!!!(usunięte przez administratora)
1
pracownik 2014-07-22 12:05
Zawsze warto przekonać się osobiście. W razie pytań/wątpliwości proponuję kontakt bezpośredni z Firmą. Z pewnością się Pan nie zawiedzie:)
Raf 2014-11-01 21:01
Panie Rafale!!! Czekamy na nowe wpisy!!! :-D
1
      2014-11-07 21:32
Wręcz przeciwnie, ludzie chcą pracować w jarsie, a jak się zwolni jakieś stanowisko, to na to jest kilka chętnych
1
o.n.a. 2014-11-07 22:20
Są chętni...starzyści ....zadufani w sobie ,i niewiem co oni sobie myślą???
Ta młodzież mnie przeraża ,a nawet odraża!!!Są pionkami ,a czują się panami.
A zwłaszcz jedna która przychodzi i nikomu nie powie cześć.!?!?
       2014-12-03 11:35
No i co Ty mu zrobisz
2
była pracownik 2015-01-29 15:36
szkoda życia na pracę w Jarsie i tyle mojej opini
byłem 2015-01-31 12:12
byłem, zobaczyłem, zrezygnowałem
arda_turan 2015-03-23 16:54
Mam pytanie odnośnie pracy w analityce w tej firmie. CZy tak samo źle wygląda to akurat w tym dziale? Szkoda ze ludzie nie piszą w jakim dziale pracowali bo po lekturze mam jeden wielki mętlik w głowie.
jaj 2015-03-23 21:41
arda - wszędzie tak samo
1
arda_turan 2015-03-23 23:31
Dzięki za odpowiedź. Jak zaczynam swoją ścieżkę zawodową naprawdę lepiej sobie odpuścić? Można było przeczytać, że żadnych umów o prace, ja dostałem na starcie, a nie aplikuje na dyrektora czy coś. jaj, napisz proszę w jakim dziale pracowałeś?
ukulele 2015-03-26 17:27
Filia Mysłowice - prezes oraz kierownicy pracowni fizykochemicznej to hypokryci!!! Jesteście żałośni
1
************** 2015-03-27 20:54
A ja uważam, że prezes i kierownicy Filii Południe są bardzo kompetentni. Przyszli pracownicy firmy Jars Filia Południe, nie słuchajcie kogoś kto nawet nie potrafi poprawnie napisać słowa hipokryci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-).
9
pracownik 2015-03-28 19:09
Większość opinii negatywnych na tym forum to bzdury pisane przez nieudaczników, którzy od początku do tej firmy się nie nadawali. Byli zwyczajnie za słabi, a zarabiać po studiach chcieli od razu po 5000 zł na rękę. Rozwiązano z nimi umowy o pracę i zaczęło się pisanie głupot na forum. JARS to dobra, solidna firma, w której można normalnie pracować i godziwie zarabiać. Trzeba tylko porządnie wykonywać swoje obowiązki. Wymagania są jasne - wcale nie z kosmosu. Da się im sprostać.
7
ISIS 2015-05-24 16:17
Jeszcze raz powtórzę to nie firma rodzinna tylko KORPO-firma!!! Ludzie trzymajcie się z daleka...
Młody 2015-10-18 10:40
I jak Wam podobała się doroczna impreza ?
1
Spec 2015-11-17 13:29
Mam podobne zdanie. Pracowałem tam krótko w 2012r. Nie wspominam najlepiej. Specyficzna atmosfera i specyficzny styl zarządzania. Lepiej omijać.
nina 2016-03-13 21:50
@malwina co dla Ciebie znaczą wysokie wynagrodzenie? bo jestem bardzo ciekawa. Nie wiem kto dostaje premie,na pewno nie laboratoria, pracuje już jakiś czas w firmie i nigdy nie widziałam ani nie słyszałam o dodatkowych wynagrodzeniach.
nina 2016-04-05 19:42
@giwak, masz całkowitą rację, ważne są dokładnie te trzy rzeczy. Na atmosferę na pewno nie będę narzekać, bo jest super, ludzie mili, pomocni. Jeśli chodzi o kasę, to niestety nie jest za ciekawie. Fajnie byłoby zarabiać tyle żeby nie martwić się, że do 10 może zabraknąć :( A możliwości rozwoju, jeżeli mówimy o awansie niestety znikome albo dla wybranych. Na pewno pracując w firmie dużo się nauczymy, bo firma się rozwija, co roku akredytowane są nowe metody badawcze. Są plusy pracy w Jarsie, ale minusy też istnieją niestety.
nina 2016-04-06 23:12
@czaruś byłoby pięknie jakbym zarabiała 2 tysiące i do tego mogła liczyć na premię.
mercedes 2016-04-08 22:04
nina nie nazekaj, w dobrze dzialajacym marketingu wyciągam tyle, że właśnie jadę testować nową A klase. Ciężka praca daje efekty.
JJ 2016-05-15 17:23
do paru kretynów którzy tu się wypowiadają: w tej firmie nie funkcjonuje coś takiego jak premia...zrozumiano?
6
Adam 2016-07-08 23:02
Byłem jeden dzień w biurze (Łajski) Parę osób po łebkach poznana, klasycznie-demonstracyjnie miła. Na wejściu czułem, że pasuję tam jak wilk do stada owiec :)) Nie... na odwrót :)
9
cipek 2016-07-11 16:18
Pan Prezes jest jak ojciec dla pracowników, ( usunięte przez administratora )
Yeboodoo 2016-09-04 20:39
a Ty bolek masz naprawdę problem ze sobą. Ja o 8:30 w niedzielę to odyspiam sobotni melanż a nie wylewam żali w necie. Się nie podoba to wokół masz mnóstwo firm i pole do własnego popisu. Zapraszam. Żyjesz w Polsce a nie wirtualnym świecie. Pobudka.
rybi 2016-10-13 11:26
eoekoe przecież jest aktualnie poszukiwany Asystent/-ka Działu Eksportu w Warszawie więc nie rozumiem za bardzo twojego komentarza - ale łatwa to nie jest praca bo w obowiązkach masz wsparcie Export Managera w procesie sprzedaży aromatów spożywczych na rynkach afrykańskich i arabskich
Jola 2016-12-26 15:19
Ilość nie jakość, Ja Wasz Pan i Władca motywuję was, od jakości są inni, nas to nie dotyczy
1
bbb 2017-01-02 17:21
Pojawiło się ogłoszenie dla mikrobiologa w JARS. Czy może się kos wypowiedzeic onosnie pracy w laboratroium? jaka atmosfera i placa? Opłąca się rekrutowac?
Jj 2017-01-06 10:10
Mógłby ktoś udzielić informacji?
hehe 2017-01-06 12:55
Do końca rekrutacji 10 dni, a tu nie wiadomo czy rekrutować :D
Bick 2017-03-10 22:26
jak wygląda stanowisko pracownika terenowego jeżdżącego po próbki?
warto się starać o taką pracę?
jakie są mniej więcej zarobki takiego pracownika i po ile godzin dziennie?
Jars 2017-04-24 22:24
Praca lekka nie jest, ale 2000-3000 masz co miesiąc na koncie, bardziej doświadczeni to nawet więcej.
Czas pracy nienormowany, raz dłużej, raz krócej, czasami 3-4h, czasami 13-14h, zależy od trasy. Weekendy wolne, ogólnie ok.
BWA 2017-05-26 09:23
Uwago do administratora, czy towarzysz Klimczuk płaci panu za usuwanie wpisów ???
BYŁY niewolnik 2017-05-26 22:30
Faktycznie, gdzie są wpisy o przekrętach związanych z PCA !?!?!?
Nieładnie panie Administratorze, oj nieładnie
Flower 2017-06-08 23:04
Pracowałam w BOK Mysłowice. To był horror. Na szczęście się skończył. Nie polecam!
2
Zostaw swoją opinię o JARS Sp. z o.o. - Łajski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JARS Sp. z o.o.