Towarzystwo Finansowe PROKURA Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Towarzystwo Finansowe PROKURA Sp. z o.o.

marysia 2014-11-28 21:27
Czy współpracowała Pani z tą firmą ? Jeśli tak proszę o kontakt na prywatnego maila maria.kowalska199@onet.pl
7
anita 2014-11-29 17:08
Tak współpracowałam. Mimo to nie wiem czy się skontaktuję ( usunięte przez administratora )
34
Zygmunt Jastrzębowski 2014-12-04 23:34
Witam, otrzymałem finansowanie za pośrednictwem tej firmy, jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Pozdrawiam
13
anita 2014-12-15 13:02
Szanowny Panie Zygmincie. Jak każdemu człowiekowi, tak mnie również można wiele zarzucić, ale napewno nie negatywne podejście do życia, a tym bardziej agresji w czyimkolwiek kierunku. Co do insynuacji to sądząc po reakcji trafiłam w samą dziesiątkę. Mogłabym bardzo dużo napisać o poczynaniach tej firmy i jej zarządu. Nie ma to nic wspólnego z agresją i złym podejściem, a ze zwykłym, ludzkim odruchem (usunięte przez administratora)
36
jan 2014-12-16 18:01
Tak ma Pani rację pomyliły mi się imiona.Ale myślę, że nie ma to znaczenia.Czy skontakowała sie Pani z Pania Marią z wcześniejszych postów? Pozdrawiam.
1
Grzegorz 2015-03-27 11:32
również nie polecam
7
antoś 2015-04-05 01:20
Zdecydowanie nie polecam
12
Marek Nowak 2015-06-09 09:31
Z daleka od tych ludzi
6
Zbyszek64 2015-09-01 19:55
Dzięki profesjonalnej obsłudze Towarzystwa Finansowego Prokura od dwóch miesięcy mogę realizować swoje plany biznesowe. Polecam
6
Arek 2015-10-07 19:11
Zbyszku, czy mozna sie z Toba skontaktowac poza forum, aby porozmawiac o tym finansowaniu zorganizowanym przez TF Prokura? Bylbym bardzo zobowiazany. pozdrawiam, Arek
sławek 2015-10-31 17:45
proszę o podanie kontaktu do pana w sprawie PROKURY. mam taką samą opinie jak pan
1
kikki 2016-01-16 10:43
Witam
mam mozliwosc skorzystania z uslug tej firmy. Opinie tak sa rozne i skrajne..... Prosze o jakies dodatkowe info czy warto.
dzieki z gory
1
Kemot 2016-02-18 19:44
Witaj , dla mnie sprawa wygląda dziwnie. Zastanawiam się czy podjąć współpracę. Proszę jakieś inne informacje.
Marek57 2016-03-08 09:00
W ostatnim czasie za pomocą Prokury podpisałem umowę na finansowanie projektu mojej firmy. Polecam.
7
Nika 2016-05-10 08:47
Czy można sie Pana podpytać jak wygladała współpraca ?! Aktualnie mam propozycje i nie wiem czy wchodzić w to czy nie
1
Zostaw swoją opinię o Towarzystwo Finansowe PROKURA Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Towarzystwo Finansowe PROKURA Sp. z o.o.