logo P. Looije Verpakkingen B.V.

P. Looije Verpakkingen B.V.

Szczecin

Opinie o P. Looije Verpakkingen B.V.

pokit 2016-01-30 19:29
Ta firma jest moja piersza praca po przyjezdzie do holandi pracuje juz ponad rok i jestem bardzo zadowolony pieniadze zawsze naczasie bardzo mili ludzie zawsze pomocni mila atmoswera uwazam ze .na zekaja tylko ci kturzy niechca pracowac ja tygoniowo nie schodze ponizej 45h
1
subiektywny 2016-01-31 20:22
Sam się człowieku ośmieszasz... żyjemy w średniowieczu czy w "nowoczesnej" Holandii, jednym z najbogatszych krajów w Europie? A firma jest taka biedna, że nie może w sposób normalny i ludzki podzielić domki na 5-6 osób tylko upchać jak najwięcej osób? Sorry, ale nie da się żyć z 12-13 osobami pod jednym dachem, zwłaszcza, że większość ma w poważaniu spokój i ciszę. W firmie pracuje stała elita. Dla świeżaków ledwo wystarcza na opłacenie tego wszystkiego a w kieszeni zostaje tylko 100 euro. A jedzonko trzeba za coś kupić co nie?
7
Mirela 2016-02-01 18:40
Witam jak tak czytam co wy tu za bzdury piszecie o tej firmie to się w głowie nie mieści ..!!Po pierwsze to wy tu przyjechaliście do pracy a nie na wakacje !Wymagacie nie wiadomo czego w Polsce byście mieli tak dobrze aby przyjechać na gotowe mieszkanie i prace !.? Napewno nie.. Ci ludzie się starają dają wam mieszkanie i godziny ale że komuś niechce się pracować to ich problem to skoro decydujecie się na wyjazdy za granicę jak sobie tu nie radziecie ...!! Wszystkiego wymagacie jak by to były jakieś wczasy .Może jeszcze byście chcieli aby was kielnerki obsługiwali i wszystko pod nos przynosiły .! żałosne ..a tam pracowałam 9 miesięcy i nie mam żadnego złego zdania na temat te firmy ... godziny miałam ,czysto na domku też współlokatorów też wporządku ... Jeśli chodzi o prace na chłodniach czy szklarniach to fajni ludzie tam były owszem było tak że czasami w ciągu dnia chodziło się na 3 hale ale to zależało gdzie jesteś bardzo potrzebna/y zależy jak pracujesz i gdzie sobie możesz poradzić ... Na telefon też się miało ale napewno nie tydz czasu tak jak inni się tutaj wypowiadają poprostu piszecie to w złości że zostaliście zwolnieni ponieważ nie chciało wam sie pracować,albo nie nadawaliście się .. Jeśli chodzi o P,Anie z biura i wg resztę pracowników to też nie możecie tak bezpodstawnie ich publicznie oczerniać bo to nie jest miłe do czytania ., nie mówię że dobrze żyłam z biurem ale dla mnie wszyscy byli bardzo wporządku .. Jeśli chodzi o P.Agate to też nie narzekam na nią i złego słowa nie powiem ponieważ dużo mi pomogła tylko trzeba było normalnie i spokojnie rozmawiać a wszystko się da załatwić ... Bardzo polecam tą firmę..Każdemu ! Pozdrawiam wszystkich środkowym palcem tych którzy nie doceniały tej firmy i mają złe zdanie na temat p.looije !!
Mirela 2016-02-01 18:40
Witam jak tak czytam co wy tu za bzdury piszecie o tej firmie to się w głowie nie mieści ..!!Po pierwsze to wy tu przyjechaliście do pracy a nie na wakacje !Wymagacie nie wiadomo czego w Polsce byście mieli tak dobrze aby przyjechać na gotowe mieszkanie i prace !.? Napewno nie.. Ci ludzie się starają dają wam mieszkanie i godziny ale że komuś niechce się pracować to ich problem to skoro decydujecie się na wyjazdy za granicę jak sobie tu nie radziecie ...!! Wszystkiego wymagacie jak by to były jakieś wczasy .Może jeszcze byście chcieli aby was kielnerki obsługiwali i wszystko pod nos przynosiły .! żałosne ..a tam pracowałam 9 miesięcy i nie mam żadnego złego zdania na temat te firmy ... godziny miałam ,czysto na domku też współlokatorów też wporządku ... Jeśli chodzi o prace na chłodniach czy szklarniach to fajni ludzie tam były owszem było tak że czasami w ciągu dnia chodziło się na 3 hale ale to zależało gdzie jesteś bardzo potrzebna/y zależy jak pracujesz i gdzie sobie możesz poradzić ... Na telefon też się miało ale napewno nie tydz czasu tak jak inni się tutaj wypowiadają poprostu piszecie to w złości że zostaliście zwolnieni ponieważ nie chciało wam sie pracować,albo nie nadawaliście się .. Jeśli chodzi o P,Anie z biura i wg resztę pracowników to też nie możecie tak bezpodstawnie ich publicznie oczerniać bo to nie jest miłe do czytania ., nie mówię że dobrze żyłam z biurem ale dla mnie wszyscy byli bardzo wporządku .. Jeśli chodzi o P.Agate to też nie narzekam na nią i złego słowa nie powiem ponieważ dużo mi pomogła tylko trzeba było normalnie i spokojnie rozmawiać a wszystko się da załatwić ... Bardzo polecam tą firmę..Każdemu ! Pozdrawiam wszystkich środkowym palcem tych którzy nie doceniały tej firmy i mają złe zdanie na temat p.looije !!
Mati 2016-02-02 10:31
Bardzo żałuję, że nie wierzyłem tym wszystkim negatywnym opiniom! Siedzę na tyłku w mieszkaniu już trzeci dzień!!! Dzwonię do biura i PROSZĘ się o większa ilość godzin!!! ...a oni mają to w d*pie - zatrudniają co tydzień nowych pracowników stawiając ich w takiej samej sytuacji!!!
11
XX 2016-02-05 16:31
Witam, jestem byłym pracownikiem tej pseudo-agencji.Po Kilkunastu tygodniach przepracowanych tam miałam odłożone parędziesiąt euro na czysto, ponieważ:
-za coś żyć trzeba,
-ilość godzin w tygodniu wahała się w granicach dwudziestu, po odjęciu 80 e za mieszkanie i 20 za ubezpieczenie dawało marne cotygodniowe wypłaty, ale człowiek nadal żył złudnymi obietnicami biura "zaraz ruszy sezon"- prędzej dorobiła bym się płaskodupia od siedzenia w domku i czekania na telefon do pracy niż na ruszenie błogosławionego sezonu z dużą ilością pracy i godzin.
Tak, tak to ukochane siedzenie i czekanie na wezwanie do pracy- pracownik miał obowiązek do godziny 13stej nie ruszać się z domku z przywiązanym do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] telefonem , bo akurat zadzwonią i pojedziesz na 2 godziny na halę pod którą, po odbębnieniu roboty będziesz czekał godzinę na transport do domu- ale najpierw zadzwoń do biura, że czekasz, bo w "natłoku" pracy zapomną że ktoś gdzieś czeka na transport.... Jak już uda się dostać maila, ze jednak idziesz jutro do pracy na normalną godzinę to huuurrraaa, aż nie możesz spać z podekscytowania, bo nie wiesz w jaką nieznaną jutro wyruszysz- ilość kanapek nieokreślona bo ani nie znasz początku a ani końca pracy- ale co najlepsze, to zwiedzanie nowej jeszcze niepoznanej Holandii zza okna samochodu, gdy wożą cię jak idiotę z hali na halę, gdzie spędzasz po kilkanaście minut, by znów ruszyć w rejs w nieznane..... Pamiętaj by nigdy nic do nikogo nie mówić, bo nie wiesz czy stoisz koło matki, żony, kochanki, czy brata innego- wyżej postawionego- pracownika, gdyż jest to bardzo "rodzinna" firma naszpikowana rodzinnymi układami. Najlepszy jest siostrzany duet anka-agata, jedna śpi z szefem, druga werbuje ludzi do pracy, początkowo grając troskliwą koordynatorkę, by później niczym wilk w owczej skórze pokazać swoje "złe" oblicze....Piszę to wszystko z lekkim humorem, bo nerwy już tam zjadłam, po co obrażać osoby z biura, przecież one doskonale wiedzą że są dnem i wrakami ludzi, którzy zachłysnęli się tą całą zagranicą wypierając się z ludzkich uczuć czy zachowań, nie licz z ich strony na pomoc czy współczucie, bo ich nie otrzymasz, na ich oczy opadły klapki z nadrukiem euro...i nie chce słuchać bajek o tym, że wypowiadają się tu ludzie, którzy są awanturnikami, co chcieli dostawać pieniądze za leżenie. Znałam tam całą masą osób, które wyjechały z nadzieją na zarobienie pieniążków, a zakończyły historię z tą firmą, albo z minusem albo z marnymi groszami na koncie, bo niestety za dużo pracowników a za mało pracy, mieszkanie opłacać trza było, a przy opcji gdzie masz 3 dni na telefon plus wolne weekendy- czyli 5 dni w tygodniu wolne od pracy, ciężko zarobić nawet na te podstawy.
13
agata to sraka 2016-02-07 16:03
przeciez te dobre opinie pisza te paskudne mordy z biura bo nie maja co robić...
są nieuczciwi i tyle jest dosłownie tak jak w tej opinii wyżej ,nawet można by było wiele dodać... agatka dorwała holendra i jest kims a z taka twarza pewnie wczesniej zbierała śmieci to teraz mści sie na ludziach !
musi dawa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] temu staremu grubemu oblechowi zeby dobrze żyć hahahaha
ten tekst "nie przyjechaliście tu na wakacje " mnie rozwala bo też nie po to żeby kogoś gnoili !
Byliśmy tam 5 tyg w tym czasie zarobiliśmy może z 500 euro i żyj z tego i odłóż coś ,żenada...
jakoś są normalne prace i zarobki gdzie przy 160 godzinach zarabiamy teraz 1100 euro ! i też przyjechałam do tej nie na wakcacje !!
9
klucz 2016-02-13 18:28
no brawo nauka...jestem tym pracownikiem, ktoremu udalo sie znalezc nie tylko jakiekolwiek, ale nawet wiecej plusow. Ale niestety bede jak kazda pozytywna opinia wciagniety do worka z osobami, z biura, ktore pisza pozytywne komentarze. Dlaczego pozytywni nie pisza? Bo im nie zalezy na tym, ta strona jest dla osob, ktore same nie wiedza czego chca. Jesli komus jest zle w tej firmie...to moje pytanie jest takie: po co tu siedzisz? Jedz do firmy gdzie masz 160 godzi i 1100 euro. Daj pracowac innym, ktorym sie tu podoba mimo wszystko. Z tego co wiem, to nie ma umowy dozgonnej i kazdy moze odejsc. A swoja droga....skoro tak tu jest zle...to jak funkcjonuje firma? Klienci jej placa za to, ze nie ma godzin? hmmmm....ciekawe biuro, bo skoro faktycznie nie ma godzin to z czego zyja ludzie? Z tego co widze to jest tu sporo pracownikow. A wiekszosc ma sie dobrze. Godzi nie zawsze jest tyle ile chcialoby sie, ludzie narzekaja, ze za malo, ale sam bylem swiadkiem, ze gdy jest duzo, to tez to sie nie podoba. Typowa cecha Polaka, narzekac bez wzgledu czy jest duzo czy malo. Narzekaja na warunki w domach....a kto te warunki stwarza? Z tego co obserwuje, to nikt z biura tam nie mieszka, czyli ze mieszkaja pracownicy, i to ze jest glosno to chyba raczej ich wina? Co ma do tego firma? Nie odpowiadaja ci warunki sluzbowe? to przenies sie na prywatne. wiele osob przeszlo i firma nie zabraniala. To o co chodzi? Zle, ze przyujezdzasz z Polski i masz od razu gdzie mieszkac? Wolisz czekac na dworcu, az jakis turek wcisnie ci mieszkanie z ktorego po kilku dniach cie wyrzuca? i nie odzyskasz wplaconej kaucji za kilka miesiecy? Firmy tego typu tak pracuja a nie inaczej. Bylem w kilku i zawsze jest tak, ze dzis jest praca tu, a innym razem tam. Zawsze jest to nasz wybor gdzie chcemy byc. Zawsze mozemy odejsc. Pozdrawiam szczegolnie tych, ktorzy narzekaja i nadal tu siedza....ciekawe dlaczego hehe....
1
Witka 2016-02-14 11:38
"Pozytywni", jak to ująłeś, nie piszą, bo ich NIE MA.
Wiem czego chcę - przyjechałam tu zarobić pieniądze, a nie SIEDZIEĆ W POKOJU, za który płacę spore pieniądze. CZEKAM AŻ ŁASKAWIE WEZMĄ MNIE DO PRACY!
Mogę Ci tez odpowiedzieć dlaczego tu jeszcze jestem, bo NIE MAM ZA CO WRÓCIĆ DO DOMU. Pierwsza wypłata była po trzech tygodniach, oczywiście na MINUSIE, bo ile można zarobić za KILKA GODZIN PRACY W TYGODNIU? Nie wzięłam za dużo euro, bo kto się spodziewał, że większość moich tygodniowych rozliczeń będzie na MINUSIE z powodu NIE ZAPEWNIENIA PRZEZ FIRMĘ NAWET 15 GODZIN PRACY W TYGODNIU?!
Śmiech na sali - co tydzień kilkanaście nowych osób ściąganych z Polski, żeby tylko mieszkania w opłakanym stanie im utrzymywać, bo tylko na to się w tej firmie "zarabia"!
6
kasia 2016-02-18 23:10
ale te dobre opinie nie koniecznie musza być pisane z biura. jest tam wiele włazodupów ,sebuś zje..... asia ,żałośni kierowcy i rodzinka która tam pracuje !
4
gość 2016-03-21 19:32
Ciekawa jestem czyim jesteś przydupasem,pracowałam w tej firmie i wiem jak to wszystko wygląda Każdy kto jest wazeliniarzem to ma godzinki,kto nie,to siedzi w domu na telefon Wszystko co tu ludzie piszą to niestety prawda Jeden drugiemu w dupę wchodzi żeby mieć pracę codziennie Jest to tak żenujące,że aż przykro patrzeć.
5
gość 2016-03-21 19:33
Ciekawa jestem czyim jesteś przydupasem,pracowałam w tej firmie i wiem jak to wszystko wygląda Każdy kto jest wazeliniarzem to ma godzinki,kto nie,to siedzi w domu na telefon Wszystko co tu ludzie piszą to niestety prawda Jeden drugiemu w dupę wchodzi żeby mieć pracę codziennie Jest to tak żenujące,że aż przykro patrzeć.
4
marta 2016-03-24 16:35
a jak teraz z pracą,warto jechać czy szukać lepsze biuro.
marta 2016-03-24 16:37
a jak teraz z pracą,warto jechać czy szukać lepsze biuro.
Mlody 2016-05-09 19:55
Witam forumowicze, wiecie cos na temat stawki do wieku dla 18 lat ?
coś o tym wiem 2016-07-10 17:24
stawka wynosi 6 euro :)
gosc 2016-07-28 21:59
przeczytajcie dokładnie umowę.....na jednej z kartek pisze "agencja zapewnia 0 godzin pracy w tygodniu....więc ten fakt mówi sam za siebie o poziomie tego "burdelu"
3
abc 2016-07-29 09:40
"gosciu"mozesz napisac gdzie to jest? jakis paragraf albo punkt? bo ja sprawdzilem sobie z ciekawosci i nic nie widze
coś o tym wiem 2016-08-03 19:53
6 euro :)
Wieslaw 2016-09-04 10:52
Nie rozumiem o czym piszecie jaki brak godzin, a pracowaliscie w innych biurach jak Axidus czy Van koppen nie narzekajcie zawsze z tylu ludzi co pracuja w biurach znajda sie takie ofermy jak wy sort ale jestem szczery pracuje w Looije I jestem zadowolony no przyznam nie lubie cool control I sortowni ziemniakow ale maja inne lepsze firmy jak Snijpunt czy szklarnie z papryka no ower gdzie pracuja zgrani I fantastyczni ludzie I nie narzekaja . Ale rozumiem takie jest zycie wszedzie znajda sie ofiary losu poprostu wruccie do polski tam jest lepiej. Jeszcze jedno co mi sie spodobalo w Looije czy kiedykolwiek w innych biurach ktos do was zadzwonil I zapytal czy odpowiada wam praca jak sie czuliscie , czy naprzyklad zebyscie wzieli wiecej jedzenia bo bedziecie pracowali dlozej na pewno nie a Looije tak postepuje co cenie pozdrowienia dla wszustkich pracownikuw PLV Looije
1
Wieslaw 2016-09-04 10:53
Nie rozumiem o czym piszecie jaki brak godzin, a pracowaliscie w innych biurach jak Axidus czy Van koppen nie narzekajcie zawsze z tylu ludzi co pracuja w biurach znajda sie takie ofermy jak wy sort ale jestem szczery pracuje w Looije I jestem zadowolony no przyznam nie lubie cool control I sortowni ziemniakow ale maja inne lepsze firmy jak Snijpunt czy szklarnie z papryka no ower gdzie pracuja zgrani I fantastyczni ludzie I nie narzekaja . Ale rozumiem takie jest zycie wszedzie znajda sie ofiary losu poprostu wruccie do polski tam jest lepiej. Jeszcze jedno co mi sie spodobalo w Looije czy kiedykolwiek w innych biurach ktos do was zadzwonil I zapytal czy odpowiada wam praca jak sie czuliscie , czy naprzyklad zebyscie wzieli wiecej jedzenia bo bedziecie pracowali dlozej na pewno nie a Looije tak postepuje co cenie pozdrowienia dla wszustkich pracownikuw PLV Looije
4
Maaargaretka 2016-09-12 11:46
Większość z was oczywiście ma prawo czuć się potraktowany nie właściwie. Niestety zapominacie opisać swoje zaangażowanie do pracy oraz wysokość swoich możliwości. Jestem pracownikiem p.looije. od prawie roku i fakt na początku było ciężko trzeba było jeździć po RÓŻNYCH halach. I dawać z siebie wszystko (aby dana hala chciała nas zamawiać ) jeżeli ktoś jest bez mózgu lub ma wyj**ane nie zajmuje się na hali praca tylko gadaniem i rozgladanie się za innymi to pracodawca danej hali go nie chce dla mnie proste. Sama owszem mam stała hale tzn o ile mogę tak powiedzieć to mam hale która doceniła moje zaangażowanie i prace ale niestety trzeba ciężko pracować. Jak nie to nie będziesz mieć godzin. Spotykam różnych ludzi... Nie raz dramat.początki Na "mojej" hali byly straszne nikt się ze mną jak z jajkiem nie obchodził a dodam że jest to jedna z najcięższych z firm PLV szybkie tempo oraz własną organizacja to podstawa ale trzeba też MYŚLEĆ. Myślę że mam godziny dzięki mojej pracy dzięki temu że staram się dobrze pracować. Dodam że nie mam czarnych ciuchów( mimo stażu) ale nie spotykają mnie z tego powodu nie przyjemności ;-) Ludzie chęci to podstawa jak widzę nowa osobę która na start mówi mi się nie chce i widzę że cały dzień wali.... To zastanawiam się po co tu przyjechała później jeszcze jedna z drugą oczernia biuro pracy bo przecież muszą swoje nie robstwo zrzucic na innych :-) dramat
5
N 2016-09-13 19:36
Tak
Wazniak 2016-09-27 20:01
Elo nie polecam tej agencji jedna z najgorszych w Holandii obiecuja człowiekowi godziny a okazuje sie lipa no i zarobki do bani...a pani ( usunięte przez administratora )z biura co rekrutuje ludzi to sobie mysli ze jest panią ŻYCIA I SMIERCI i wszystko jej wolno bo zna jezyk i nic poza tym najgorsza zouza jaka swiat widział!!!!!!!!!!! NIE POLECAM TEGO BIURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
Było, minęło. 2016-10-07 08:51
Nie polecam. Może i są godziny (czasem nie dla wszystkich), może i jak ktoś się stara to będzie pracował. Ale samo zaangażowanie w pracę nie wystarczy. Trzeba też angażować się w odpowiednie przyjaźnie, być miłym dla wybranej grupki osób, zwyczajnie się podlizywać i udawać przyjaciela. Jedno wielkie kółko wzajemnej adoracji. Pół biura to rodzina. I jeśli mówisz co myślisz, bronisz swojego zdania i nie grasz w ICH grę, nie będzie lekko. Wielu z nich to osoby niedowartościowane, którzy gnębiąc innych podwyższają swoje ego. Smutne, ale prawdziwe. Niestety. Są to chore relacje, które występują w tej firmie. Więc jeśli jesteś odporny na takie toksyczne środowisko i chcesz zarobić, spróbuj, może Ci się uda. Jeśli jednak, oprócz pracy, ważna jest dla Ciebie atmosfera i SZACUNEK (tak, tego też tam brakuje), szukaj dalej. Warto.
13
Było, minęło. 2016-10-07 12:46
Z obowiązków wywiązywałam się zawsze dobrze, o czym może świadczyć fakt, że rzadko kończyłam pracę o "normalnej" godzinie (czyli po 8-10 godzinach pracy). Mimo iż w biurze zgłaszałam, że naprawdę nie chcę aż tyle pracować, że przecież ludzie siedzą nie raz po kilka dni na domkach, to słyszałam tylko, że TO NIEPRAWDA. Że ja wcale dużo nie pracuję (wtf?) i nie mam dużo nadgodzin, i że ludzie w domkach nie siedzą W OGÓLE. Okłamywali mnie prosto w oczy. Nie raz. I nigdy nikt się do kłamstwa nie przyznał, nawet przyłapany. W takich sytuacjach dostawałam opieprz za nic, albo nawet pisemne ostrzeżenie :D I nie, nie byłąm ani chamska, ani bezczelna, nie wyzywałam i nie przeklinałam. Byłam szczera. Ale niektórzy szczerości na klatę przyjąć nie potrafią.

Wyraziłam zresztą tylko moje zdanie i opisałam swoje doświadczenia w tej firmie. Ja nie polecam. Radzę omijać szerokim łukiem. Ale to tylko moje zdanie. Każdy może się przekonać we własnym zakresie.

Pozdrawiam.
15
Było, minęło. 2016-10-07 21:21
Prawda, prawda, prawda! Bardzo trafny opis.
6
WWR 2016-10-20 18:28
Byłam pracownikiem p.looije. Wszystko ok bardzo mi się podobało. Braca wcale nie cięzka, godziny były na mieszkaniu jak najbardziej ok. do ludzi z biura tez nic nie mam, jedyny problem to brygadzista na jenej z hal ( usunięte przez administratora )Niszcy atmoswerę jaka jet na hali,człowiek chce spokojnie pracowac a ten sie wpierdala i drze ryja nie niewiwdomo o co! bo chce pokazac jaki on jest waży.
krrrr 2016-10-20 18:39
Dobre opinie piszą ludzie z biura i sami sie wkopują tekstem "nie przyjechaliście tu na wakacje" bo to jest powtarzane przez pania Anie jak przychodzi się podpisac kontrakt!!!
4
simon 2016-10-31 21:07
Jak nie polizesz d.u.pki to nie bedzie dobrze. W takim systemie sie tam pracuje. Same kapusie i wlazidupy... zarobic idzie, robota jak robota trzeba zapier.d.a.laac.
4
Kinga 2016-11-19 20:41
A czy ktos z Was dojeżdża do pracy rowerem ???
Adrian (Rudy) 2016-11-27 14:03
Jak dla mnie firm Bardzo dobra.
Jak potrafisz pracować to nie masz na telefon. Jakoś Ja nigdy tu nie miałem solara na minusie. Pracowałem tu 6miesiecy. Polecam to firmę każdemu kto chce pracować ,potrafi i nie boi się ciężkiej pracy.
Lizusy są bd i były wszędzie.
Polecam aby się dostać do ADB do Jochema Patrycji Raymonda.
Na ADB zawsze spoko.
Może kiedyś jeszcze wroce.
A co do tych co mają minusy na solarisach Ruszcie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zacznijcie pracować A nie na wakacje przyjechliscie Albo pijecie albo cpacie.
Pozdrawiam Pozdrawiam.
Rudy z ADB
3
WRONA 2016-12-07 19:00
Posłuchaj rudy capie! jak liżesz cipke Patrysi i Johemowi robisz loda to jest dobrze! co by nie było;-)tak samo jak pozostałe tam lizicipki: Paula, Marzenka obciąga Rajmundowi,Benia i cała reszta tych wrednych mord!!!!!!
3
Pracownik P.looije 2016-12-08 19:57
Jak ktoś ma pytania to zapraszam frania@poczta.onet.pl , powiem Wam co chcecie sie dowiedzieć :)
Wściekła 2016-12-11 20:33
Witam chciałam was przestrzec przed tym biurem oszukują na pieniądzach musicie wszytko zapisywać z transportem jest tragedia do pracy jeździcie nawet 2 godz wcześniej a puzniej stoicie przed fabryka na dworze po pracy tez czeka sie na transport po 1,5 godz i zanim dojedziesz do domu to kolejne 1,5 godz czasami nawet wiecej na planingi czeka sie nawet do 22:00 wysyłają meile z groźbami totalny mobing jesli masz wybór szukaj innej pracy
6
Wqwiony 2016-12-11 20:56
Więc ta firma to nic innego jak ośrodek pracy " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; jedni robią po 60h w tyg inni zaś po 20h a dalej zatrudniają ludzi bo im mało ( ludzi wszelkich typów itd.) kłamią z wszystkim zastraszaja mailami o karach niezgodnych z prawem poprostu patologia. Pracowałem tam 2-3 miesięcy i zawsze był problem z transportem czyli do pracy na 7-8 a zbiórka na punkcie o 4.45 dojazd do pracy 15 min. Ludzie normalne falszywi i ich teksty że ta praca to ich bóstwo i marzenie, nigdy nikomu nie polecę tej firmy. W pracy młodzi zadufani w sobie "kierownicy" myślący że jak wyliza to kimś zostaną Ala idiota. Ludzie z biura traktują wszystkich jak przedmioty olewaja nic normalnie nie da się załatwić, polaczki którzy mają Cie za smiecia. Nigdy nie wybierajcie tego biura.
7
witek666 2017-01-21 20:55
czlowieku masz jakies porównanie wiesz jak jest w innych firmach za tyle kasy to warunki maja byc wypas bo za to mozna w 4 wynajac dom z internetem pralka i kuchnia w 4 a nie 20 osób smieszne jak ktos niema pojecia i ufa agencji to zdzieraja pieniadze 80 90 100 e tyle sie placi na tydzien w agencji pracy za mieszkanie i za ta cene powino byc mieszkanie wyposazone umeblowane z internetem to nie sredniowiecze pozdrawiam
2
Monika 2017-01-25 22:21
Powiem tak, przyjdź zobacz oceń.
Dla jednych bedzie okej, dla drugich tragedia.
Nie spodoba się wyjdziesz, bedzie okej zostaniesz.
Nigdzie nie jest idealnie, każdy z nas ma inne wymagania i oczekiwania.
3
Maja 2017-03-20 13:27
@Monika a Ty jakie masz doświadczenia z pracy za pośrednictwem P. Looije Verpakkingen B.V.? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia.
Monika. 2017-04-25 12:53
Nie polecam tej agencji ze względu na kolesiostwo i wciskanie ludziom kitu. Biuro nie ma nad niczym kontroli poza godzinami, które rozdziela jak chce i komu chce! Codziennie inna godzina pracy, codziennie nowy planning wysyłany nawet po 21 ! Codziennie nowe osoby - raz normalni, raz psychiczni, raz ci co mają wyrabane na wszystko, lizusy i lalunie, lenie i pracusie, ci co mają jeszcze 4minuty pauzy, a już lecą pracować-bo Polaczek potrafi. Co dalej- brygadziści bez żadnego obycia-now how - czyli bez kultury osobistej (dzień dobry to rzadkośc), oczekiwanie na d a r m o w y transport po skończonej pracy nawet do 2h, bo,, nie ma busów, wszystkie właśnie są w trasie", także jak skończysz o 17 to w domu będziesz na 19-19.30 kierowca oczywiście musi rozwieść wszystkich po całej Hadze.No cóż, takie życie. W umowie jest napisane pakowanie i sortowanie, w rzeczyswistości możesz wyladować na szklarni sadząc na kolanach, stickerując lub robiąc om-pack- czyli wybierasz dobre owoce z kartonu w którym czasem połowa jest zgitych, wg wzoru /obowiązkowo jak brygadzista każe/ ! Możesz też wylądowąć w zimnie, gdzie nikt cię wcześniej nie poinformował, że temperatura hali bedzie +2C. Kobiety dźwigają nawet powyzej 18kg ciężkie kartony, to jest praca dla facetów ale jak ich brak to trzeba - no bo kto zrobi. Podpisałeś umowę z zakresem obowiązków - to rób.
Sortowanie zgniłych, spleśniałych owoców bez maseczek, gdy pleśń unosi się w powietrzu. Czyszczenie owoców szczotką drucianą, szmatkami, przecieranie rękawiczką, walka z muchami, z wodą, z hałasem -radio na niektórych halach gra tak głośno jak w dyskotece. Oczywiście nigdy nie wiesz kiedy skończysz..... Kantyny - czasem brak słów. Same uroki życia i pracy z P.Looije z najniższą stawką. Jedyny plus to terminowe wypłaty.
8
Było, minęło 2017-04-27 15:20
Prawda, wszystko prawda!
3
Kams 2017-05-02 20:41
Szkoda marnować czasu. Jedyne czego można się dorobić w tej agencji to garba i siwych włosów, bo na pewno nie pieniędzy.
4
Czosnek 2017-05-23 09:07
Ja proponuję uważać na "parkę " Natalia i Patryk (nie wiem czy jeszcze pracują ).....lubią podkładać podsłuch w domku żeby później donosić na was do biura....dochodziło nawet do sytuacji gdzie Anka z biura wiedziała ile stopni ustawiacie na termostacie w pokoju....a dowiedziawszy się o tym że ta para inwigiluje innych w domku skomentowała to tylko stwierdzeniem "czy masz coś do ukrycia że podsłuch Ci przeszkadza" haha gdyby mi ktoś powiedział że takie sytuacje mają miejsce w normalnym świecie to bym nie uwierzył, ale niestety moich znajomych spotkała ta niezbyt ciekawa sytuacja i widzę że tam patologia uznawana jest za normę....pozdro były (NA SZCZĘŚCIE ) pracownik
5
w szoku 2017-06-15 13:23
proszę napiszcie czy tam dalej taki cyrk? mam jechac w sobotę
Majka 2017-06-28 08:53
I jak?
Maja 2017-06-28 09:37
@w szoku podpinam się pod pytanie @Majka. Jak pierwsze wrażenia po wyjeździe?
szalona 2017-06-28 12:01
pracowalam iles miesiecy przez to biuro pracy czasami tez na adb uwazalabym na ta co i do kogo tam sie mowi bo niektorzy lubia jak sie donosi na innych i jak sie im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liże dotyczy to pewnego brygadzisty jak ktos wczesniej wspomnial plus to wyplacalnosc firmy terminowe wyplaty
Ja 2017-08-17 22:13
Dramat szukajcie innego biura to co powyższe prawda... Kolesiostwo i wlazidupy ja np miałem problemy bo rozmawiałem z team leaderem po nl to zwrocono mi uwage abym uzywal angielskiego bo brygadzistka nie rozumie... Zenada poziom biura na poziomie gowna. Codziennie planing o 21 ntid na telefon standard. Praca ciezka ludzie wredni więcej kierownikow jak pracujących. Trzeba uwazac co sie mówi ciągły stres... Brak stałych firm dzis tu jutro tam. Przez 3 miesiace zwiedziłem chyba wszystkie firmy. Jednego dnia wysyłają cie na 5 hal bo potrzebują po czym po dotarciu do docelowej firmy dostajesz tel. Że masz jechać gdzie indziej na kolejne ompaki i tak zwiedzasz 5 firm jednego dnia bedac w pracy 10 h placa za 6 bo transport na firmę sie nie wlicza do godzin pracujących. W biurze ogolnie rodzinka siedzi i spychologia na porządku dziennym. Omijajcie z daleka. Pozdro niestety jeszcze obecny pracownik ale juz nie długo sie pożegnamy
3
Maja 2017-08-22 14:52
@Ja - a czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w P. Looije Verpakkingen B.V.? Na jakim stanowisku obecnie pracujesz? W jakim systemie jest praca (stałe godziny, czy system zmianowy)? Czy pracownicy są zatrudnieni w ramach umowy o pracę? Czy wynagrodzenie jest wypłacane regularnie? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.
monika 2017-08-25 20:55
ludzie wredni więcej kierownikow jak pracujących, guzik zarobisz ... więcej oddasz za domek
2
Zostaw swoją opinię o P. Looije Verpakkingen B.V. - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P. Looije Verpakkingen B.V.