brak logo

PARETTi Agencja Pracy Tymczasowej

Opole

Opinie o PARETTi Agencja Pracy Tymczasowej

Gienek 2015-01-09 11:54:33 [użytkownik zarejestrowany]
1. Ogólnie jestem zadowolony ze współpracy. Jedyne, co to nie chcieli żeby mój kolega też pojechał, w prawdzie nie miał doświadczenia tego co chcieli, ale mógł się przecież nauczyć.
11
nowa 2015-01-30 14:39:43
Chciałabym sie dowiedziec wiecej na temat tej firmy był ktoś przy bukietach?Ile biora za mieszkanie i jak dlugie sa wyjazdy
6
monter 2015-02-18 14:48:47
Czy koś pojechał do Norwegii jako monter konstrukcji,jakie warunki,jeśli ktoś tam jest przez Paretti proszę o info
17
seba 2015-07-20 14:26:35
Właśnie też zastanawiam się nad tą ofertą , jeślijest ktoś w norwegii jako monter konstrukcji proszę o info
Pozdrawiam
xxx 2015-07-31 14:03:12
Ludzie to nie jest miejsce na forum tylko na opinie o tej agencji!
spr.definicja-opina!
3
Franko 2015-09-10 10:47:03
Negatywne opinie Paretti monitoruje i usuwa, więc prawdy się nie dowiecie. Nie polecam. Uwaga na firme We Montasje dla której Paretti pracuje. Umowa śmieciowa w Norwegii. Za wszystko obciązają dojazd do pracy na miejscu, 600NOK auto plus paliwo, mieszkanie 4700NOK bez diet. Praca pod kołem polarnym w Bodo. o zjazd trzeba sie prosić. We Montasje powstała w marcu na ruinach porzedniej firemki która ogłosiła bankructwo. Zarobek trzeba podzielic po dwu miesięcznej pracy. ogólnie zostaje około 8000NOK czyli na dzisaj 3500PLN za miesiąc. Pracownicy to świwrzaki co pierwszy rok są w Norwegii z tą firmą. Nie polecam.
5
Kamil 2015-09-15 00:54:22
Franko
a przy czym tam pracowałeś że takie słabe płace jak na Norwegie ??
ML 2015-09-16 09:31:06
Paretti Doractwo Personalne w ogłoszeniach obiecuje dla tych co zwabi na rozmowę, tablet lub telefon. Coś tu śmierdzi. Czy ta firma wyłudza dane osobowe?
1
xxx 2015-11-12 10:02:47
Paretti maja kreta u siebie. Wszystko co pisze paretti jest picem na wodę. Tak naprawdę to zatrudnia inna agencja pracy która daje grosze i zero śwaidadczeń. Po jakimś czasie paretti dzwoni i pyta jakim sposobem pracuje sie w danej firmie skoro nie maja zgłoszenia.
1
si bob 2016-01-31 07:51:57
hallo a pracuje ktoś z was dla paretti w czechach?napiszcie ludzie jeśli coś wiecie
fidel 2016-03-22 13:11:16
Nie pracujcie w Czechach, oszukują na zarobkach, najpierw co innego mówią, a potem nie chce wypłacać zenada
Maximus 2016-04-05 11:00:24
Oferta dla pomocnika montera wentylacji ,więc dzwonię i pytam ,pani twierdzi że takich ofert nie mają !?(usunięte przez administratora) a tu jest dowód że była ,dziwna firma ,po samych ofertach śmiem twierdzić że to jakaś lipna firma ,Szkoda że w naszym kraju nie można normalnie znaleść pracy przez normalne agencje pracy. z fartem szukający pracy niech i nam zaświeci słońce :)
Głowa 2016-06-12 20:14:43
Ta firma to jedne wielkie dno, nie wierzcie w nic co oferują i gadają są cieńcy jak sik pająka.Chcesz żyć nadzieją to aplikuj to Paretti .kabaret nie firma.Kobiety pod numerami telefonu nic nie wiedzą i oszukują .Nie polecam
2
Tomasz 2016-06-17 14:12:54
Ja osobiście jestem zadowolony ze współpracy z tą agencją. Szybko załatwiona rekrutacja, wszystko zgodnie z umową, obsługa miła, sympatyczna i szybka. Ogólnie polecam.
Memek 2016-06-22 16:39:29
Tomaszu, jeśli możesz napisać gdzie miałeś rekrutację i na jakie stanowisko pracy
1
Waldi 2016-07-07 20:27:51
Ja pracuje z nimi od kilku miesiecy z Polsce. Nie powiem zlego słowa o obsłudze. Pani zawiozła mnie na pierwsze spotkanie i pomogła w papierkach. może zarobki nie najwieksze, dlatego rozglondam się cały czas za czymś innym, ale lepsze to niż nic. Wcześniej długo szukałem.
4
hbjh 2016-07-08 15:19:04
@Waldi no własnie nie najlpesze peiniadze to wiesz, że pojęcie bardzo względne - czy możesz przubliżyć choć troche ile zarfabiasz tam? bede wdzieczna.
1
Zostaw swoją opinię o PARETTi Agencja Pracy Tymczasowej - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PARETTi Agencja Pracy Tymczasowej