brak logo

jan van meer

Breda

Opinie o jan van meer

tbf 2010-12-08 22:29:55
zajebisty szef. takiego szefa to nigdzie nie znajdziecie. POLECAM!!!
Jaga 2011-03-10 20:21:29
W 100% popieram wczesniejsza opinie!!! Dodam, że uczciwa firma z ludzkim podejsciem do pracowników!! Byłam tam rok temu i jade w tym!
1
bywalec 2012-10-26 19:47:27
no szef [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] isty tylko ta polska [usunięte przez moderatora] qra mysli że jest [usunięte przez moderatora] psuje całą atmosferę razem ze swoim [usunięte przez moderatora] qry nie ma pojecia o pracy z ludzmi, no ale w koncu holender musi miec kogo[usunięte przez moderatora]cały rok :)nie polecam pracy w tej firmie ze względu właśnie na nich, a te dwa posty dodali włąśnie oni :)
bywalec 2013-10-04 14:57:57
pojedz i zobacz jak wygląda praca za granicą, robota do południa tylko a za mieszkanie w oborze po 8 osób trzeba płacić 75 euro tygodniowo. Szef ma za nic pracowników, i co najlepsze rządzi tam polka, a sami wiecie jak to jest jak polak dorwie sie do żłoba za granicą, odradzam ale jak ktos liczy na wakacje a nie na prace to powodzenia, teraz to tam nie zarobicie, z roku na rok większy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
znawca 2013-12-19 19:48:28
Praca jak praca, jeśli ktoś chce zarobić to polecam! Bo zarobić można. Byłam tam już 4 razy i nie żałuje! A wręcz przeciwnie POLECAM! A za granicę jechać Kolego (bywalec) to przepraszam APARTAMETU OCZEKUJESZ? Szef bardzo wyrozumiały i kontaktowy, gotowy pomóc w każdej sytuacji! Znowu drudzy szefowie to nie są źli jeśli i Ty nie jesteś do Nich uprzedzony! z resztą jeśli szanuje się drugiego człowieka to i Ciebie będą szanować! Ogólnie Polsecam!
1
Krzychu 2014-01-01 12:25:41
Dziadostwo , Zarobki znikome , nocleg w OBORZE, ta blondi wymagania jak księżniczka jakieś układanie truskawek kto to widział , myślałem ,że dostane się na wagi bo tam bym się odnalazł i bym zarobił a tu mi szansy nie dali więc musiałem wyjechać.DNO nie polecam nikomu tej firmy bo to smiech na sali ale myślę ,że dam im jeszcze jedną szanse i pojadę jeszcze raz. Wesołych Świąt i Smacznego jajka życzę ja , was( usunięte przez administratora )
2
Danuta 2014-01-12 22:58:02
Jeżdże tam kilka lat bo ale to co widze z roku na rok coraz gorzej nie polecam firmy kradna kartki z e skrzynek jest taki jeden z brodą(usunięte przez administratora)
Daniel i Aga 2014-01-12 23:08:11
Ogolnie przez kilka lat jeżdzimy do tej firmy ale naprawde nie polecamy.Ogolnie balagan a zarobki miernota to nie te lata co byly wcześniej i atmosfera pracy(usunięte przez administratora)/rezydentka /lepiej nie mowic ludzi ma za nic.Kwatery dno to byla stara smierdząca obora.Jedynie to toaleta jest nowa.Kuchnia w przerobionym garażu kto dopuscił to do użytku nie wiadomo.(usunięte przez administratora)
Emer 2014-03-06 16:26:20
Fajnie było kiedyś spoko klimat,tylko ludzie,fałszywi.Widzą każdego,ale nie siebie,każdy jest,jaki jest,Szefostwo spoko,mało gdzie,tak jest
1
jasiek 2014-04-24 11:55:01
hej ciekawy jestem kto jest odpowiedzialny za rekrukacje w tej firmie?wlaciciel czy rezydentka?wie ktoś?
Agnieszka i Daniel Cymbała 2014-04-28 10:31:09
Zwracam się do opini ,Daniela i Agi którą ktoś napisał nigdy tak się nie potpisywałam i nie miałam takiej opini na temat pracy u Jana i Jurindy . Na temat kuchni , mieszkań,zarobków nigdy nie wyrażaliśmy swojej opini.Jak się jedzie do pracy aby zarobić i coś mieć to na takie coś sie nie patrzy,a co chodzi o zarobki to nigdy nie narzekaliśmy ,każdy grosz był dla nas cenny.Nie mamy złej opini na szefów i kierowników firmy oraz pracowników bardzo byliśmy im wdzięczni za to że nas przez osiem lat brali do pracyi z nami współpracowali,lecz komuś bardzo przeszkadzaliśmy i zrobił wszystko żebyśmy nie jeżdzili do pracy.Bardzo nam przykro ze ktoś napisał tak w okrutny i beszczelny komentarz .Jeżeli ktoś chce napisać opinie to niech napisze we własnym imieniu a nie podpisuje się naszymi imionami.Proszę nie pisać w naszym imieniu bo mamy inne zdanie, ludzie którzy nas znają wiedzą jakimi jeśteśmy ludzmi i na co nas stać.
niezapominajka 2014-04-30 10:01:58
tak to beszczelne wiem bo ich znam kilka razy byliśmy razem lecz ostatni rok nie udał mi sie przyjazd nawet jak byli zmeczeni pracą ,ale na nie narzekali bo wiedzieli ze wypłata bedzie dobra. Szczerych pomocnych i pracowitych ludzi szybo sie kasuje.Opowiadali różne żeczy na ich temat ale to niech ktoś śie zastanowi co mowi, i co robi, ale ci którzy takie plotki robią to też sie doczekają swojego rozsądnego dnia.
niezapominajka 2014-04-30 23:27:24
Praca spoko załoga szefostwa rowniez wiadomo jak dużo pracy i młyn wszędzie to i jest nerwowo ale gdzie tak nie ma , lecz to tylko chwilowe , zależy jaki rok raz lepszy raz gorszy ale to też zależy od zbieraczy jak ktoś chce to zarobi a jak ktoś przyjechał na wakacje to niestety zarobki spoko warunki rownierz ,ludzie jak ludzie każdemu łatkę do tyłka przyczepią nawet tym ci co siedzą w czterech ścianach ale na to sie nie patrzy .
Pracownik 2014-05-07 08:58:01
Praca jak każda jedna , trzepa pracować , jak pracujesz tak ci zapłacą to na akord
ludzie obgadują kazdego to powinno być skrócone . Ogólnie dobrą opinię ma firma i szefostwo . dużo osób przyjeżdza po kilka lat lecz stara załoga stałych bywalców sie wykrusza i przyjeżdza dużo nowych ludzi.Polecam każdemu
Pracownik 2014-05-07 08:58:30
Praca jak każda jedna , trzepa pracować , jak pracujesz tak ci zapłacą to na akord
ludzie obgadują kazdego to powinno być skrócone . Ogólnie dobrą opinię ma firma i szefostwo . dużo osób przyjeżdza po kilka lat lecz stara załoga stałych bywalców sie wykrusza i przyjeżdza dużo nowych ludzi.Polecam każdemu
POLSKA 2014-06-17 20:29:33
PRACA,JAK KAŻDA SĄ LEPSZE MIEJSCA KTO MI POWIE KTO JEST ZE STAŁYCH BYWALCÓW
Zdziwiony 2014-06-27 21:00:10
Z roku na rok coraz gorzej. Słyszałem, że w tym roku zabieraja dodatkowe 8,50 euro za przerwe, mimo że praca jest na akrod. Ze zabieraja nawet jak nie ma przerwy obiadowej i pracuje sie krótko :/
1
CYGAN 2014-09-07 12:18:35
LUDZIE PRACA,JAK KAŻDA ,SĄ LEPSZE MIEJSCA,NIŻ TA.HOLANDIA SŁYNIE Z TULIPANÓW,POLECAM, WARUNKI SUPER NIKT,ZA NIC NIE ODTRĄCA,KTO SZUKA,LEPSZEJ PRACY,TO ZNAJDZIE,
1
ciekawscy 2014-10-05 17:36:43
piszecie że są lepsze miejsca pracy to podaj namiary i dlaczego po 2 lub 3 latach wracacie na stare śmieci nie pracujecie w tych lepszych pracach tylko prosicie o powrót
dobre pytanie 2015-01-31 14:43:32
dobre pytanie wąsiku - ale tak sz zerze to chyba zgodnie z prawem to umowy jak jest jedna po holendersku to druga mui byc przetulmaczona na nasz jezyk rodowity. ale nie jestem specjalista od praca i lepiej moze jak ktos poinformaowany sie wypowie. wtedy bedzie pewnosc co do tej informacji . pozdrawiam i czekam
jaskrarpf 2015-02-02 09:25:19
:):):) praca na deszczu przez 15h dziennie, zero kasy za nadgodziny, brak dodatkowej kasy za prace w niedziele i święta oraz opłata 55 Euro za mieszkanie w byłej chlewni:)?Brak kopi umowy o pracę:)....
jaskra 2015-02-02 09:30:40
Pomocny szef:)???? nie rozbawiaj mnie byłam tam parę razy i z tego co pamiętam ciężko było i przywieść wodę na pole kible obsrane(tzw. tojtoje).warunki naprawdę ciężkie rujnujące kolana i kręgosłup. Należy sobie zdać pytanie czy warto???
stefan 2015-02-02 09:36:11
umowa jest po holendersku:) ale nigdy nie zobaczysz kopi:) taki trik pracodawcy:)
os 2016-05-18 21:34:44
kilora, a nie ma ofert. Chyba bazują na starych pracownikach
Zostaw swoją opinię o jan van meer - Breda
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie jan van meer