brak logo

Coca-Cola

Radzymin

Opinie o Coca-Cola

ccb 2013-08-21 14:26:28
na dzień dobry dostaniesz koło 2 na rękę. Składaj aplikację
ccc 2013-08-23 10:29:25
z taką stawką zostaniesz już do końca zycia :) ale jak ciebie zadawala 2 tyś za katorżniczą pracę to musisz być emigrantem, jeśli nie to musisz być niesamowitym [usunięte przez moderatora] że cieszysz się z takiej stawki,
Ole 2013-08-25 13:47:36
Marzyciel ;)
kolega 2013-08-29 08:51:14
Po jakimś czasie dostaje się wypowiedzenie.
1
2013-08-30 13:09:36
Zależy do jakiego działu się trafi. Ja na dzień dobry dostałem 4 tys (mam doświadczenie, żadna tam kadra kierownicza ale swój fach znam). W pracy przeszkadza mi tylko [usunięte przez moderatora] szef i temperatura na hali. Tzw. kierownicy to faktycznie dno. Co był jakiś normalny to się zwolnił.
A.B. 2013-09-04 12:18:38
Kolego mówmy o faktach. Ja ciebie nie obrażam więc ty też przyhamuj. Nie ma żadnych, niezgłoszonych wypadków.
2
2013-09-04 12:22:34
Nie kłamię. Tyle dostałem bo mam doświadczenie. A kierownik był OK. Czekam na nowego. Tam gdzie pracowałem wcześniej to jest prawdziwa kopalnia. Tu jest całkiem dobrze. Przewraca wam się we łbach.
radz 2013-09-04 12:53:09
A.B. - 2013-09-04 12:18:38

Kolego mówmy o faktach. Ja ciebie nie obrażam więc ty też przyhamuj. Nie ma żadnych, niezgłoszonych wypadków.
Co innego "Nie było żadnych wypadków" a co innego nie zgłoszonych wypadków. Jest róznica? Więc się zastanów co piszesz.
2013-09-19 14:57:39
karol - 2013-09-18 15:55:53

Jeśli ktoś może to niech napisze na temat tego jakie są umowy dla nowych pracowników i jakie później są?
To zależy od stanowiska pracy i od tego czy jako pracownik cc czy kontraktowy z pośrednictwa pracy. Jak pracownik cc to ok. Jak z pośrednictwa to słabo.
fazi 2013-10-25 13:27:27
swietna firma
1
abc 2013-11-16 13:01:27
Zakład w Radzyminie przechodzi dużą przebudowę od jakiegoś czasu, wiąże się to z dużą automatyzacja zakładu, co za tym idzie wielu ludzi straci pracę lub już ją straciło. Zarobki fatalne i coraz mniejsze. Duża część ludzi zatrudnionych jest przez firmy zewnętrzne, bo tak jest wygodniej i zawsze można zwolnić z dnia na dzień. Wielu ludzi na wysokich stanowiskach pojęcia o pracy nie ma, a stanowiska zawdzięcza znajomościom lub tym że są z kimś tam po rodzinie. Atmosfera pracy fatalna. Jeden szef zmiany na drugiego donosi, aby tylko zaimponować i się wykazać swojemu przełożonemu. Najlepszym przykładem jest kadra na magazynie. Od kiedy pojawił się nowy szef magazynu szefowie zmian zaczęli się bać o swoje stanowiska, więc taka biegają za nim i wzajemnie się (usunięte przez administratora). Jedyna robota jaką wykonują to patrzenie w kamery i straszenie ludzi, bo co niektórzy to prostych rzeczy w systemie nie potrafią zrobić, choć to powinno być w ich obowiązkach. No ale cóż ich nikt z tego nie sprawdzi. Pozdrawiam... były pracownik CC
5
kamil 2013-12-22 14:04:23
Hej, z tego co wywnioskowałem to praca jest średnio zadowalająca. Ale jak zaklad podchodzi do wypadków w pracy. Jestem z bliskich okolic zakładu Radzymin, i opinie w tym rejonie są podzielone. A propos, czy w tym wypadku zatrucia przez 2 pracowników (w tym jeden zmarł), czy to ktoś z ok Radzymina?
2
NZ 2014-01-20 21:32:32
Coca-cola Radzymin, jest rządząca klika z samych członków rodzin i znajomych.
Nawet jak przychodzi firma to coca-cola obsadza ich swoimi ludzmi.
Nie mają pojęcia w centrali co się dzieje w radzyminie w coca-coli, ciotki, wujkowie, kuzyni, znajomi, itd.
Dojdzie do tego że cola w radzyminie się rozpadnie w końcu, do puki klika siedzi przy władzy to dobrze nie będzie.
Cięcia i zmiany trzeba zacząć od góry; czyli dyrekcje, administracje i kierowników i szefów zmian, w tedy będzie godna i pewna praca.
Związki zawodowe poszły na układ z colą i teraz mamy co mamy.
Zastanówcie się...
1
ww 2014-01-25 11:15:44
Po pierwsze klany rodzinne są od najniższego szczebla w radzyminie. Po drugie ten co stworzył sobie klikę wrócił już do siebie, tam gdzie jego miejsce i jego klan moze czuć się niepewnie. Po trzecie zwiazki nie mają żadnego układu z dyrekcją i nigdy nie miały. Może zamiast się tu wypłakiwać sprubój sam coś zrobić skoro wszyscy są be.
kolo 2014-06-10 23:11:49
Moje wyniki przeżera zarząd. Wystarczy popatrzeć na operacyjnego jak wygląda i wszystko w temacie.
Arton 2014-06-11 01:46:40
Może i wyniki dobre, ale ciekawe czy to przekłada się dalej na wyniki osiągane przez kazdego czy raczej NA cele firmy
ALA 2014-07-26 23:33:26
Nic się nie zmieniło, rządzą dalej tzw. klany rodzinne w coca-coli w radzyminie!
Marta 2014-08-05 09:56:18
Nie rządzą tu klany rodzinne, ale kolesie z dobrymi znajomościami, umieją się poustawiać i wygryźć jak potrzeba....
Andrew 2014-10-02 20:13:55
A prowadzona jest obecnie rekrutacja?
Czy ma ktoś kontakt email do działu rekrutacji w radzyminie?
mirkowski 2015-01-07 16:54:54
no teraz mamy nowy rok to szczerze powiem, że chciałbym coś zmieni c w swoim zyciu i zacząć pracować dla dużej korporacji jaką jest coca- cola. wiem ze ot nie jest prosta sprawa pewnie, ale chcialbym zostac kierowca, dostawca czy zwal jak zwal... jest taka szansa na taką pracę ? pozdrawiam wszystkich i liczę na odpoweidzi
Mirek 2015-02-05 00:30:24
Witam mam pytanko dostałem propozycję w cocacoli jako kierowca busa do rozworzenia coli. Jak to wygląda... ciężko, płaca itp?
5
były 2015-03-11 14:08:28
Prawda jest taka że to firma zarządzana przez czerwoną komunę. Zmieniają się GM ale to tak naprawdę statyści. Jest tam ktoś taki na kogo wszyscy mówią "śmierć" ona ma komusnistyczne zapędy i myśli że CC to łagr i tak też traktuje pracowników.Dawno powinna odejść na emeryture ale trzyma się koryta jak psl rządowych stołków. Ryba psuje się od głowy i dopóki w tej firmie będą tacy ludzie dopóty będzie tam panował syf kiła i mogiła.
1
Kolator 2015-04-09 09:57:54
Ale głupoty.
Może kiedyś tak było ale teraz jest inaczej.
To jest spółka i w każdym kraju jeśli jest coca-cola to tak jest, spółka kupiła pozwolenie produkowanego napoju od coli i go produkuje w kraju, jeśli było by inaczej robili by tylko cole a nie 20 różnych rodzai napojów nie związane z marką cola!
były 2015-05-25 17:14:35
Coca cola = samo kolesiostwo, najlepsze fuchya maja znajomi i oczywiscie rodzinka, umowy smieciowe nikt teraz nie dostaje umow z Coca coli tylko przez firmy zewnetrzne bo tak wygodniej. Ogolnie chora polityka w magazynie 5 kierownikow na pierwszej zmianie a 10 pracownikow. Na 5 nierobow musi zapierdzielac reszta. Caly czas szukaja oszczednosci wiec niech zwolnia ze dwoch albo 3. Zarabiaja dwa razy wiecej niz pracownik a sa niepotrzebni tylko ludziom nerwy szarpia i zastraszaja. Po dwoch szefow do spraw zaladunkow i szef zmiany na jednej zmianie? Jakies powymyslane stanowiska i duza kasa a dla pracownikow nic tylko propaganda ze jest super i wyniki zajebiste, a podwyzek nie ma.
radz 2015-07-08 11:59:15
Ale jaja w tej firmie. To już nawet nie jest czarny dowcip. Same korporacyjne dzieci. Powoli już nie ma kto kogo wygryzać bo sama rodzina i pociotki. Za te sto złotych podwyżki w ramach rekordów bitych od stycznia chyba im się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poprzewracało.
xxx 2015-12-01 02:52:32
Widzę że nie za wiele wiecie albo widzicie swój czubek nosa. Klany rodzinne rządzą? nie ma czegoś takiego. Pracownicy w porównaniu do okolicznych zarabiają sporo więcej. kilku pracowników przez agencje pracy tymczasówej ( z czego niektórzy pracuja po 2 lata).. Wyniki do premi osiągane bez problemu.
@były.. jeżeli piszesz takie rzeczy to widać ze mało wiesz o tym co sie dzieje i na miejscu i w firmie.
SSD 2015-12-09 14:19:44
Nie pracujecie więc nie wiecie i pitolicie głupoty. Po pierwsze cały sztab kierowniczy w Radzyminie to klika utworzona przez Ry...ka. Dyrektor nawet spoko, kierowniczka to wredne rude suczysko które jedyne co potrafi robić to pomiatać ludżmi.Premię to my widzimy tak często jak spadającą gwiazdę na niebie. O etatach można zapomnieć zważywszy że zwolnili teraz 25 pracowników magazynu a jak zatrudniają to przez agencję za 10 zł/h. XXX mniemam że jesteś jednym z tych nażartych nierobów co siedzi na górze i tylko pierdzi w stołek. Gówno tam ludzie zarabiają w porównaniu do Ciebie, a robią dla tej firmy więcej niż Ty i wypracowywują zysk tej firmy. Dodam że ogromne zyski.
1
rumak 2015-12-22 14:36:58
Nie dodałeś(łaś) że ruda to szyderca jakich mało. Jeszcze teraz organizuje zebranka i straszy ludzi naganami, karami pieniężnymi i wypuszcza swoje dwa psy krakowsko-podlaskie żeby ujadłay na ludzi. Takiego pierdolnik..a to tu chyba jeszcze nie było. Zero rozsądku bo i zero rozsądnych ludzi na stanowiskach. Zastanawiam się jaka jest polityka firmy że nikt tej rury nie potrafi poskromić i okiełznać. Tyle wpadek, można powiedzieć wpadka pogania wpadkę a jej jeszcze nikt nie dobrał się do tłustego dupska.Karają tylko zwykłych pracowników. Szkoda że "Annopol" nie widzi problemu bo przecież ryba psuje się od głowy. Smutna jest ta firma.
1
były 2016-01-22 14:12:10
Ale to jest wszystko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ce. Każą nam się szkolić z etyki a sami kręcą wałki aż miło. Wywalili cały magazym ludzi,a brat naszej szanownej kierowniczki produkcji jakimś dziwnym trafem dostał szybki angaż na szefa zmiany magazynu z ramienia cc. Taka to etyczna firma.
były 2016-01-25 13:27:43
Dwie inne sprawy?! To dlaczego gdy wszystkich zwalniają to jemu dali umowę szefa?Szybka kariera jak siostra?! Przecież mogli go zostawić jak wszystkich innych przez firmę zewnętrzną?! Ale po co zapitalać za parszywą stawkę jak można mieć ciepłą posadkę (na jakiś czas) za konkretną kasę. Męża też upchnęła na cieplutkim stołeczku. Taka jest prawda rąbku. Ci wszyscy którzy są z cc i czytają to forum wiedzą że mam rację, jak i inni którzy wieszają psy na tej firmie przez takich dla których liczy się tylko koryto.
2
pracownik 2016-04-22 10:11:58
Ludzie, omijajcie tę firmę szerokim łukiem. Mam nadzieję że ruda nie przetrwa na stołku obecnego sezonu. Takiego burdelu to tu jeszcze nie było. Oby się na niej jak najszybciej poznali bo jedyne co dobrze umie, to liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tylko do tego sie nadaje, a nie do zarządzania ludźmi.
7
isit 2016-05-10 21:17:49
@4567 nic dziwnego, że wymagają języka angielskiego na takim stanowisku. Ja też widziałm ofertę na content analyst, gdzie również wymagany jest język angielski a także umieć posługiwać się Photoshopem i mieć doświadczenie na takim stanowisku, ale nie podali jak duże to doświadczene.
Zostaw swoją opinię o Coca-Cola - Radzymin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coca-Cola