brak logo

Brand 24 S.A.

Warszawa

Opinie o Brand 24 S.A.

admin 2015-08-20 10:19
Czy Twoim zdaniem pracownik w firmie Brand 24 S.A. jest dostatecznie doceniany? Skomentuj na naszym forum.
2
cóż 2016-12-30 20:54
Nie ładnie tak sztucznie samemu sobie nabijać lajki, oj nie ładnie... No ale jaka agencja, takie praktyki ;)
3
THEBOSS 2017-01-26 11:26
Firma DNO, Michał Sadowski ze swoja sztuczna skromnością jako celebryta chce byc na siłe fajny. A tak wcale nie jest . Jest niesłowny i zawsze zatrzymuje się na poziomie wizji, a szkoda. Teoretycznie wszyscy uśmiechnięci, wszyscy zadowoleni i wszyscy ludzie sukecesu. Ale jak sie gada prytwanie to frustracje
14
Michał Sadowski 2017-01-26 12:37
Bolesna opinia. Bolesna bo anonimowa i niestety nie mogę nic zrobić, żeby naprawić to co mi się tu zarzuca. Czy możesz powiedzieć w jakiej sprawie okazałem się niesłowny? Co do mojej skromności to nie jest sztuczna. Z moim ryjem nie da się takiej skromności zagrać.
10
proszeopomoc 2017-01-26 18:24
Nie rozumiem tego całego szumu o Brand24. Michał Sadowski to dziwny koleś, mówi, że "robi internety". Chciałem takie ostatnio kupić, ale w ofercie jego firmy jest tylko jakiś durny monitoring (nie potrzebuję kamer w mieszkaniu)... wiecie może, gdzie można kupić rzeczone internety? A może warto poszukać na AliExpress?
1
Kotkowicz 2017-01-26 20:00
Ten Sadowski jest jakiś dziwny. W sumie mnie nie dziwi że zajmuje się monitoringiem, gdybym miał takie odstające uszy jak nietoperz, to też bym nasłuchiwał wszystkiego.
2
Mechanik Sadowskiego 2017-01-26 21:17
Sprzedam Opla - ktoś? coś?
1
a masz 2017-01-27 00:23
Klakierów a klakierów - jak pierdniesz, to też polubią.
5
czorny 2017-01-27 23:02
Widzę, że gowork dopadło nawet Sadka. Nie przejmuj się Stary. Niedługo odezwie się do Ciebie wesoły pan, z propozycją przejęcia kontroli nad kontem GoWork ;) Tylko musisz się pośpieszyć, bo oferta jest ważna tylko kilka dni!
1
Adam były 2017-03-18 23:31
Nie rozumiem jednego, są usuwane negatywne opinie.. więc po co pisać?? Przejechałem się ostro na firmie, ale nie ma co pisać, bo pójdzie do kosza :(
4
Michał Sadowski 2017-06-09 13:32
Adam jakie opinie zostały usunięte? My w każdym razie nie usunęliśmy. Być może moderatorzy GoWork. Każdą konstruktywną krytykę przyjmujemy na klatę. Staramy się zrozumieć i wprowadzić poprawki.
1
Zostaw swoją opinię o Brand 24 S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brand 24 S.A.