logo Randstad Sp. z o.o.

Randstad Sp. z o.o.

Bydgoszcz

Opinie o Randstad Sp. z o.o.

Otymoniush 2011-02-09 06:05:27
Witam,

Odrzucenie oferty złożonej wieczorem po spotkaniu o godz. 11.30 dnia 8 luty 2011 na kolejne ogłoszenie, jest bezprawnym pogwałceniem mniejszości narodowej zgodnie z obecnym ustawodawstwem.

Oczywiście sprawdzę także, czy posiadacie aktualną licencję na przetwarzanie wielokrotne danych osobowych z CV kandydatów, wprowadzanie kandydatów w błąd i usuwanie niepasujących subiektywnie zgłoszeń.

Ciekawe także, że tym samym odebraliście mi możliwość kontaktu z możliwym przyszłym pracodawcą bez wyraźnej przyczyny obiektywnej, czyli tylko i wyłącznie wskutek niezadowolenia przedstawicielki firmy Randstad z dochodzenia jakie przeprowadziła wobec mnie, ośmeszając mój sposób bycia. Kolejny fakt dyskryminacji.

Doskonale rozumiem fakt przeprowadzenia pozornej rozmowy, celem pobrania podstępnie moich danych osobowych.

Zastanawia mnie także, czy pobieracie jakiekolwiek opłaty z firm chcących znaleźć mnie.

Na
ciekawy 2012-07-05 21:58:50
a jak zarobki w firmie? znośne czy lepiej iść do Biedronki? :-)
były pracownik 2012-09-15 01:04:06
To co napiszę może i się wydawać śmieszne ale ...
Firma pod wynajem Unilever więc co się można spodziewać zarobki mc ok 1000 zł - i o ile dobry miesiąc jest więc nie ma szału!
Praca tylko dla tych co mają problemy
Nie polecam bo narobisz się jak \"koń\" a pieniędzy hmmmm
Uczciwa propozycja dla głupków
XXL 2012-09-30 15:18:52
Myśle ze jesli chodzi o pośredników to jeden z Lepszych w bdg. Nigdy nie bylo problemu z Wypłata czy załatwieniem czegoś. No ale ile można pracować przez Agencje..(?)

randstad 2013-11-29 12:13:26
Beznadziejne są te babki z randstadu, wygrażają się,nieprzyjemne, trzeba z nimi kłócić, bo notorycznie kłamią, obcinają na kasie, a i tak z unilevera ładne pieniądze z prowizji doją. [usunięte przez moderatora] mają w tym randstadzie koło unilevera z dokumentacją i grafikami, dziewczyny ogarnijcie się, jest was 5.
ron123 2014-01-27 18:29:22
A ja tam jestem zadowolony. Pracuje na caly etat, pieniadze na czas a praca lekka i obsluga biura mila
rafi89 2014-02-24 13:54:47
kasa na czas pracuje w systemie to i mam cały etat, tylko kasa słaba reszta ok
Maciek 2014-03-10 16:09:48
Jak sobie czytam opinie to wychodzi na to że każda firma to dno i straszna lipa a każdy zostaje niewolnikiem. Ale że nigdy się nie sugeruje takimi opiniami wyjechał w tamtym roku na 6 m-sc do fabryki sera. I powiem krótko praca ciężka wiele osób po tygodniu płakało a ja robiłem dalej bo mi żadna praca za ciężka nie jest, kasa na czas czasem sie pare euro nie zgadzało ale po telefoniku do Jobcoutcha wszystko wracało do mnie. Wakacyjne i urlopowe wróciło, teraz wyjeżdzam przez firme PRAN nie bede sie sugerował opiniami wyjadę to zobaczę. Tak więc z mojej strony polecam bo agencja normalna dla mnie bez kłopotów. Pozdrawiam
buki 2014-03-12 18:05:09
ja nie wiem o co chodzi idziesz na spotkanie i ci wszystko mówią co i jak a jak sie zgadzasz to po kiego ... narzekasz, dla mnie pośredniak ok przynajmniej nie owija w bawełne i jak sie decydujesz to wiesz na co i tyle
srandstadt 2014-03-30 13:48:46
Beznadziejna agnecja, chodzi konkretniej o oddział przy unileverze... na początku mili i wgl, dopiero potem wszystko wychodzi, parę dziewczyn ostatnio zatrudnionych nie ma nawet szafek na ubrania w szatni bo nie mają wolnych szafek, nie mówiły one ani słowa na temat że nie mają szafek wolnych, żenada to jest(usunięte przez administratora)
randstad 2014-11-11 20:40:43
nienawidze pan z ranstadu, ohydne kobiety
wąski2 2014-12-01 17:53:17
Witam wszystkich, zauważyłem że pojawiła się nowa oferta pracy w firmie Randstad Sp. z o.o. i warto zajrzeć. Randstad Polska jest wiodącą agencją doradztwa personalnego i pracy tymczasowej. Już od 20 lat kształtujemy rynek p...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5722669?keywords=&region=
oskar 2015-01-24 11:50:59
Witam mam pytanko aplikowalem do tej firmy i mam przyjechać na rozmowe czy warto wogole się pchać tam jak wyglądają zarobki i praca
arts 2015-02-19 18:21:38
Witajcie-właśnie-był ktoś na tej rozmowie randstad (rozmowa odbywała się na terenie tk wielicka)
proponowano 1900 brutt-ponoć są jakieś dodatki za wydajnośc,za normy,ale jest to wszystko bardzo niejasne.
Podobno od niedawna Telefonika zatrudnia wten sposób(przez randstad),a z rozmowy z panią z rndstad wynika ,że pracownicy tk jaki i randstadowcy traktowani są równo,jesli chodzi o zarobki,itp.
Podobno,docelowo,każdy taki randstadowiec ma bardzo realne szanse zatrudnienia bezpośrednio w tk.Jak to jest naprawdę?
Pracuje tam ktoś-ile braliście pierwszej gołej wypłaty netto,do ręki,na pasku?
Pytania swoje kuieruję to zatrudnionych tam jak i kandydujących ,zainteresowanych tą pracą.
arts 2015-02-19 18:22:46
Witajcie-właśnie-był ktoś na tej rozmowie randstad (rozmowa odbywała się na terenie tk wielicka)
proponowano 1900 brutt-ponoć są jakieś dodatki za wydajnośc,za normy,ale jest to wszystko bardzo niejasne.
Podobno od niedawna Telefonika zatrudnia wten sposób(przez randstad),a z rozmowy z panią z rndstad wynika ,że pracownicy tk jaki i randstadowcy traktowani są równo,jesli chodzi o zarobki,itp.
Podobno,docelowo,każdy taki randstadowiec ma bardzo realne szanse zatrudnienia bezpośrednio w tk.Jak to jest naprawdę?
Pracuje tam ktoś-ile braliście pierwszej gołej wypłaty netto,do ręki,na pasku?
Pytania swoje kuieruję to zatrudnionych tam jak i kandydujących ,zainteresowanych tą pracą.
Grecki kulturysta 2015-06-13 11:53:11
RANDSTAD to firma traktująca ludzi jak śmieć.
Nie polecam wgle pracy przez tą chamska firmę. Dostajesz SMS że masz przyjść w niedzielę na drugą zmianę po czym skoro masz sobotę wolną to planujesz wypad na rower z dziewczyną. W piątek około godziny 14 dostajesz telefon od nich iż ZAPRASZAJĄ Cię do pracy w sobotę bo mają duże zamówienie i potrzebują ludzi i pytają czy jesteś w teten dzień dyspozycyjny, mówisz że nie bo sobotę jako że nie miałeś iść do pracy masz zaplanowana inaczej... A Pani z sramsztatu mówi że jak nie przyjdziesz to cię wywala...i jej nie interesuje co sobie zaplanowałes bo masz przyjść i koniec. nie polecam. Ostatni miesiąc tu pracuje.
Agami 2015-08-23 15:28:31
Jeśli ktoś zna arabski i chciałby pracować w nauczaniu języków, to polecam przejrzenie ofert pracy dla nauczycieli dla nauczycieli języków na tym portalu:
(usunięte przez administratora) Tu akurat link do oferty dla nauczycieli arabskiego w Bydgoszczy ale jest też mnóstwo ofert dla nauczycieli innych języków w różnych lokalizacjach a nawet przez skype.
Lionel 2016-02-25 16:29:09
Witam, pracował poprzez Randstad ktoś w firmie Hanplast na stanowisku operator paletowy i mógłby podzielić się opinią?
Zapracowany:) 2016-09-06 21:11:31
Szkoda gadać . Umówiony na konkretną godzinę. A Pani w "recepcji" dowiaduje się ze osoba, z którą mnie umówiła jest na spotkaniu i jej nie będzie... Prosi trzecią, żeby ogarnęła temat. Trzecia łaskę jej robi ...
gada mi jakieś pierdoły,mydli oczy, żebym się wypchał i był "zrobiony". Nic konkretnego nie może powiedzieć, bo nie jest w temacie...Zgłupiałem. Nie mam czasu na cyrki, jak najszybciej wychodzę .Jedna wielka ŻENADA. Raczej poważnie do tematu nie podchodzą.
pfff 2016-09-06 21:36:35
No skoro można liczyć u nich na zarobki na poziomie 2500zł to nie jest to taka zła stawka, bo pewnie normalnie premie są do tego doliczane, to dobry znak na to się teraz dzieje. Ale jaka aktualnie panuje u nich atmosfera? Dzięki
Zostaw swoją opinię o Randstad Sp. z o.o. - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Randstad Sp. z o.o.