Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bo-Do Hurtownia Spożywcza

Pracowałeś w firmie Bo-Do Hurtownia Spożywcza i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ania - 2014-07-12 15:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
szukam pracy jest to bardo mila hurtownia ma super opinnie
zdjecie uzytkownika
Człowiek - 2015-11-06 18:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Wielce niezadowolona szefowa chyba ma problemy psychiczne nie wie czy chce ludzi do pracy czy nie...Na rozmowie chciała wiedzieć wszystko co jest zbędne do pracy była wielce niezadowolona że pracowałem wcześniej przez agencje pracy w dodatku chciała wszystkie moje umowy do wglądu... śmiech na sali szefowa nadal żyje w komunie. Zdecydowanie nie polecam
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-11-10 21:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [Człowiek - 2015-11-06 18:54:57]:
potwierdzam ta szefowa chyba ma problemy z głową... pracowałem tam 5 miesięcy i zawsze coś jej nie pasowało pyskowanie to jej specjalność nie polecam
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-11-13 14:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Ja również pracowałam 1 dzień. Przyszłam za darmo żeby sprawdzić się. pracowałam cały dzień dziewczyny z działu handlowego ( cudowne kobiety ) uczyły mnie i fajnie mi szło ok godziny 15 idę zapytać co dalej czy mam pracować i na jakich warunkach ....to powiedziała że nie ma czasu . nie wiedziałam czy rano mam przyjść do pracy , za jaką pensję , umowę ......nic nie ustaliła a jak wspomniałam o umowie to zmieniała temat. zawinęłam się na piecie ponieważ z niepoważnymi pracodawcami nie będę rozmawiać a potem wydzwaniała w godzinach wieczornych po 7 razy na godzinę jak nie odbierałam to rano zadzwoniła z innego numeru. Powiedzcie czy to jest poważny człowiek. Popieram chłopaków opinię.....coś z głową ma nie tak. szczerze nie polecam.
zdjecie uzytkownika
lemon - 2015-11-17 17:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
sam jechałem kawał drogi żeby szefowa powiedziała że nie chce ludzi do pracy... nie polecam mają zaburzenia psychiczne
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-12-10 11:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cos z glowa ma ona nie tak, chce zeby ludzie pracowali za darmo jak nie przychodzisz na nadgodziny to źle a jak przychodzi do zaplaty to ma pretensje ze masz nadgodziny
zdjecie uzytkownika
po - 2015-12-11 02:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nich nadgodziny są dobrowolne, po prostu jak ktoś chce zarobić to do nich idzie i to wszystko, jak nie chce dorobić to nie ma zadnego przymusu z ich strony.
zdjecie uzytkownika
były pracownik 9 - 2016-01-19 11:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w bo-do na początku było ok lecz po okresie próbnym sielanka się skończyła właścicielka brak słów po pierwsze
- jej telefony ranne oraz wieczorne bez komentarza
-o wypłatę chodziłem po dwa trzy dni i prosiłem o swoje bo pani "szefowa " zapomina ze ja i moja rodzina musi jeść
-czepianie się o rzeczy za które nie byłem odpowiedzialny
-ludzie na magazynie Zero organizacji
ogólnie NIE POLECAM LEPIEJ BYĆ BEZROBOTNYM NIŻ TAM PRACOWAĆ
było tego więcej ale teraz mam fajna prace i zapomniałem o tym horrorze w bo -do a właścicielka do leczenia psychiatrycznego

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Bo-Do Hurtownia Spożywcza!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bo-Do Hurtownia Spożywcza

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert