brak logo

Izolacje Sp. z o.o. Sp. k.

Miszewko

Opinie o Izolacje Sp. z o.o. Sp. k.

suzi 2012-01-26 12:29:43
nie wiem co za [usunięte przez moderatora] napisał ta opinie!!! pewnie własciciel albo jakiś [usunięte przez moderatora]!.Opinia nie wiem co i ile napisać o tej firmie.Pracowałem w niejednej Polskiej Firmie ale takiejgo syfu dawno nie widzialem.Byłem w Vaiblingen masakra!!!! (choć w pozostałych werkach nie lepiej)spanie pod zbrojarnią! czyli hałas cały czas !warunki?koszmar tylko [usunięte przez moderatora] albo pijaki wytrzymują!robota?zapomnij o 8h zapomnij o 12h czasem pracowawliśmy po 16h zero litości!!! upodlenie do granic!tutaj ludzie co przyjeżdzają czasem są po 1dzien nikt młody nie daje rady jak zobaczy ten burdel no chyba że lubi łyknąć bo takich najwięcej! weekend to koszmar dla normlnych zero odpoczynku-zaczyna się w piątek picie kończy w poniedziełek zapomnij o spokoju bijatyki i picie jest na porządku dziennym a pokoje koszmar!!!! w [usunięte przez moderatora] pracy mają lepiej bród syf masakra!!!! płaca to kpina!!1300-1500 za min12h dziennie parodia mówie jak było!! ok Jeżeli jesteś pijakiem bez abicji to zapraszam bo wiem że cały czas jest nabór kre
1
saftek 2012-02-24 17:16:56
Popieram to co, napisał tutaj kolega. Jak się przyjmujesz, to obiecują ze praca po 8h maksymalnie 10h choć to rzadko się zdarza, socjal ok;). A w rzeczywistości wygląda to całkiem inaczej, robota minimum 12h wszystkie soboty i nigdy nie wiesz ile kasy dostaniesz, a w dodatku jeszcze kwatera to jeden wielki syf!!!!!!!!!!! Także jeżeli ktoś sie decyduje na kontrakt do niemiec to lepiej żeby przygotował sie na niezłe zapierdzielanie!!!!!!!!
1
mikuś 2012-03-29 00:36:33
saftek - 2012-02-24 17:16:56

Popieram to co, napisał tutaj kolega. Jak się przyjmujesz, to obiecują ze praca po 8h maksymalnie 10h choć to rzadko się zdarza, socjal ok;). A w rzeczywistości wygląda to całkiem inaczej, robota minimum 12h wszystkie soboty i nigdy nie wiesz ile kasy dostaniesz, a w dodatku jeszcze kwatera to jeden wielki syf!!!!!!!!!!! Także jeżeli ktoś sie decyduje na kontrakt do niemiec to lepiej żeby przygotował sie na niezłe zapierdzielanie!!!!!!!!
mało powiedziane!!! te [usunięte przez moderatora] na czym się da.To była moja najgorsza przygoda! Odradzam maksymalnie nawet u [usunięte przez moderatora] było mi lepiej!!! Odradzam VAIBLINGEN to jest totalna porażka zapominj o normalnym klimacje w pracy i po alkoholicy i wyganańcy ate [usunięte przez moderatora] już teraz biorą każdego bo nikt normalny tam nie siedzi.!!!Pozdrro dla [usunięte przez moderatora] co tam siedzą
1
Wierzyciel 2012-11-14 20:07:31
Prokurent firmy [usunięte przez moderatora] oszukuje swoich podwykonawców . Nie płaci , unika spotkań , wprowadza w błąd . Dopuszcza się nawet podkupień pracowników swoich podwykonawców . To zwykły [usunięte przez moderatora]
1
jas 2014-04-19 10:17:20
Powiem szczerze Panowie nie zrozumiałe dla mnie sa wasze opinie, o których piszecie. Pracuje w tej firmie 11lat i uważam ze firma jest w porządku. Warunki pracy sa takie jak dla delegacji i to chyba nie powinno być zaskoczenie. Jest to dobra rodzinna firma, płaca tez ok. Polecam.
były 2015-10-04 15:36:06
Uważajcie na Bażanta i nie podpisujcie urlopów bezpłatnych inblanco , bo okaże się że więcej masz urlopu bezpłatnego niż zakładałeś
1
adam 2016-06-20 15:49:15
prubuje sie dostać do tej firmy a mam wykształcenie powyżej 5 lat jestem monterem izolacji i potrzebuje pracy od zaraz
ma ktos jakis konkret namiar
Pracownik instalacji 2016-08-25 02:13:58
Tak szczególnie wszystkim odpowiadają warunki na budowach:)) nawet czasem przebrać sie nie ma gdzie i wysra.... bo jeden kontener na kilkudziesięciu ludzi. Mogą cie też z kwatery pognać bo firma potrafi ponad pół roku zalegać z płatnościami. Chyba prezes albo jego kolesie wystawiają pozytywne opinnie:))
Wkurzony 2016-08-31 13:18:02
W Tej firmie mają pracowników za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie płacą kasy dla podwykonawców ,ostrzegam przed tą firmą ,ciągle nie mają kasy dziady jedne ,a na nowe Toyoty stac dziadostwo,
Pracownik Iz 2016-09-04 20:50:44
Stary te Toyoty też mogą być nie spłacane na czas. Specyficzny Leasing.
W końcu ktoś trochę prawdy napisał o tej firmie. Grupa Izolacje – dumnie brzmi na kapitale 50 tysięcy:) Wejdziesz do środka to zobaczysz jak jest. Jaka klika itp. Z czasem więcej napiszę o tej firmie. Tym czasem pełen negatyw, bo każdy wie jak jest na warsztacie i na budowach. Ludzie wstydza się za firmę przed inwestorem - bajzel. Młody prezes albo ślepy albo mu to pasuje. Ojciec był konkret i wiedział co się dzieję na budowach i w zakładzie. Potrafił też się odwdzięczyć i szanować ludzi. Jak mają nadwyżkę roboty to słodzą a potem jesteś dla nich nikim
Nie polecam
Wkurzony 2016-09-05 08:11:26
Młody prezes niech zdejmie ten ciasny garnitur :-)weźmie wszystkich tych swoich przydupasow założą roboczą odzież i na budowę popracować ze dwa lata,bo jak na razie to nie mają pojęcia ile czasu trwa spawanie itd.Moze wtedy nauczy szanować się ludzi godnie płacić i na czas, a nie udawać Harego Pottera
Pracownik Instalacji 2016-09-08 14:53:33
Slusznie ktoś napisał że prezes ma złych przydupasów co totalnie o pojęcia o robocie i organizacji zakładu nie mają tylko na swoja strone ciągną (każdy się śmieję z tej kili). A może pewne rzeczy mu też pasują??. A może się kiedyś obudzi. Ci co sie natomiast znają na robocie to cicho siedzą. Terminy, płatności, pensje, umowy o dzieło itp., ale ogólnie chodzi o to iż powinna firma mieć wiecej szacunku dla tych którzy wypracowują zysk dla Prezesa. Na budowach manofaktura i obciach i najlepiej jakby jeden rypał za 10 ciu po 16 godz. i spał pod gołym niebem na kocu i nie domagał się niczego. Jak lubisz proacowac na czarno lub umowa zlec to zapraszamy na warsztat lub budowy. Za starego było zdecydowanie lepiej
Wkurzony 2016-09-10 14:14:16
Prezes powinien mieć pojęcie na temat danego chłodnictwa i wiedzieć coś na temat prac montersko spawalniczych to raz a dwa pojeździć po budowach i zobaczyć co się dzieje i płacić na czas kase a nie ciągle kłamać że nie ma kasy ,jak się nie ma kasy to się ludzi nie bierze , wziąłeś to płac wyjmij że swojego priv konta i zapłać,a jak nie to weź kredyt.Kiedys się obudzi jak nikogo nie zastanie ba budowie bo wszyscy odejdą tylko biuro zostanie,ale też są tacy co złego słowa nie powiedzą i tyraja na budowie ,
would 2016-09-11 15:30:03
A wiadomo jakich zarobków można się spodziewać będąc początkującym pracownikiem? Nie ukrywam, że chętnie bym się załapał, bo oprócz podstaw jest szansa na dodatkowe premie w tym zakresie. Dzięki za odpowiedź
Zostaw swoją opinię o Izolacje Sp. z o.o. Sp. k. - Miszewko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Izolacje Sp. z o.o. Sp. k.