brak logo

Ingenes

Kraków

Opinie o Ingenes

123213 2009-11-03 11:32:08
Przestrzegam przed tym [usunięte przez moderatora] i [usunięte przez moderatora] - bo pracodawcą to raczej trudno go nazwać...
Jeden z [usunięte przez moderatora] jest tak niekompetentny i chamski, że tego nawet nie da się opisać. Zamiast pomagać to zajmuje się tylko utrudnianiem i ochrzanianiem ludzi za wszystko co tylko przyjdzie mu do głowy. Nawet najbardziej absurdalne rzeczy niezależne od pracowników. Po prostu wyżywa się psychicznie na pracownikach.
Pracowałem już w kilku firmach ale z czymś takim to jeszcze nigdy się nie spotkałem i raczej nie spotkam.
Szkoda czasu i nerwów.
Jeśli mimo wszystko ktoś by chciał tam pracować, to radzę nagrywać rozmowy z szefem - później będzie łatwiej w sądzie pracy...
boa 2010-07-27 09:54:40
Pracuje się całkiem przyzwoicie, fajni współpracownicy.
01234 2010-07-29 18:41:00
Ciężka praca, ale dużo można się nauczyć.
997 2010-09-21 16:13:33
Szczerze odradzam pracę w tej firmie.Opinie jakie słyszałem od pracowników brzmią jak jakieś science fiction - nie wyobrażam sobie jak można dać się tak poniżać.
2
boa2 2010-10-12 23:17:35
Pracuje się całkiem przyzwoicie, fajni współpracownicy.
ciekawy 2010-11-17 15:28:19
czy to prawda?
p 2011-01-11 14:23:33
pracuje sie ok, ale jak sie lubi wyzwania i nie jest sie cieniasem - pozdrawiam starszego, bylego kolege
mat 2012-07-10 20:37:06
ale [usunięte przez moderatora] kolego. nie jest sie cieniasem co to znaczy . juz po samej twej wypowiedzi ingenes traci wiarygodnosc.
mis 2012-08-11 21:16:41
Pracuje się całkiem przyzwoicie, fajni współpracownicy
iop87 2015-01-27 23:51:56
dlaczego nie chcecie sie wypowiadac na temat pracy w tej firmie dosyc długo patrze był ostatni wpis ja czekam na kolejne moze ktos sie wypowie czy rzeczywiscie tak poniżaja pracowników zeby tak bylo to raczej nikt nie pracowałby u nich na rzecz rozwoju a jak wynagrodzenia wyplacaja zgodnie z terminem ..
trollo 2015-03-30 18:34:05
może nie wiedzą że o nich tu piszą i tyle.. w sumie opinia że jest przyzwoicie w niczym nikomu raczej nie pomaga.. ale swoją drogą znalazłem tu fajne oferty pracy- na programistę, konsultanta oraz specjalistę ds. sprzedaży oprogramowania z tym, że patrząc że tu nikt się niczym nie interesuje- to napiszę do firmy bezp.
maoak 2016-05-14 09:41:35
no i teraz u ncih szukają ludzi jako konsultantka wdrozeniowego.
Zostaw swoją opinię o Ingenes - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ingenes