logo Eduplatforma

Eduplatforma

Warszawa

Opinie o Eduplatforma

srutututupeczekdrutu 2014-11-14 16:50:53
Nie ma to jak nabijacy obene pracodawca. Trzeba umiec przełknac gorzką pigułke prawdy a jeżeli nie mozecie pogodzic sie z gorzka opinia to polecam melise. Imie pierwszego wpisu to tez przypadek nie? Dziwnym trafem ma tak na imie "syn" pani prezes...
3
kiść 2014-12-27 17:14:52
Eduplatforma powstała w celu stworzenia i intensywnego rozwoju e-usług wspomagających edukację. Wspierają edukację nowoczesną i innowacyjną, wykorzystującą wszystkie dostępne metody i narzędzia, swobodnie posługującą się Internetem i multimediami. Dlatego wydaje mi się , że poszukują przede wszystkim informatyków prawda?
1
festyn 2015-02-09 15:01:01
a ja powiem, krótko bo widzę, że temat ostatnimi czasy mocno się nakręcił i przybywa komentarzy - przychodząc do tej firmy, oczekują, że będziesz sprzedawał ich produkty (www.eduplatforma.pl) - ALE TA FIRMA JESZCZE NIC NIGDY NIE SPRZEDAŁA A ISTNIEJE OD 2011!!! (wcześniej nazywała się m.in. GAMBIT) - więc dziwne kiedy ludzie, którzy nigdy nic nie sprzedali nagle oczekują efektów :P hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
3
mar1988 2015-02-10 14:29:03
POTWIERDZAM, NIC DODAC NIC UJAC ta firma to kpina i marnowanie czasu!
3
nat 2015-02-10 23:16:10
jutro mam rozmowe w tej firmie, czyli ogolem nie ma co sie fatygowac?
2
mar1988 2015-02-11 19:08:38
Kobieto, nawet nie trać czasu na rozmowę… Pewnie nawet do Ciebie nie zadzwonili tylko zaprosili poprzez korespondencję mailowa?:)
JESZCZE RAZ WSZYSTKIM ODRADZAM!!!!
3
nick 2015-02-12 10:58:12
Tak - Pani prezes trzyma wiewiórki oraz węża BOA. Nie powinno się takich rzeczy trzymać w miejscu pracy
3
mafia 2015-02-12 11:01:05
Pani prezes pochodzi z Zamościa, ma powiązania z ukraińską mafią.
3
boa 2015-02-12 11:05:42
BOA - NO TO ŁADNIE!

Jeden z częściej hodowanych węży w domowych terrariachpotrzebne źródło. Jest gatunkiem poważnie zagrożonym wyginięciem, niektóre podgatunki zostały prawie doszczętnie wytępione
2
nat 2015-02-12 17:53:10
Byłam na rozmowie, ludzieeeeeee modlilałam sie tylko aby czas szybciej minął - CI LUDZIE SĄ Z INNEJ PLANETY !!!!!!!! UWAŻAJCIE NA NICH I BROŃ BOŻE NIE MARNUJCIE CZASU NA ROZMOWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
nat 2015-02-12 17:56:21
* widzę, że najstarsze opinie (sprzed 2 miesięcy) sukcesywnie znikają - to słabe, ludzie i tak zobaczą o co kaman i będą wracały jak bumerang!
3
-prawda 2015-02-12 22:06:19
Tak nieprofesjonalnej firmy to jeszcze nie widziałam, nie mają nawet komputerów a chcą sprzedawać eduplatformy!!! Na ich stronie błędy ortograficzne, nie potrafią wysłać maila
2
ludzie 2015-02-12 22:09:26
Ludzie, nie choćcie tam, proszę was bardzo i ostrzegam. To strata czasu, sami sie przekonacie, że nie warto. Naprawdę. Sami zobaczycie
2
Dagmara 2015-02-13 10:47:18
Jestem umówiona na rozmowę w poniedziałek, co myślicie?
nat 2015-02-15 21:04:47
no ja już byłam i sama podziękowałam, szkoda czasu tracić...
2
hah 2015-02-19 11:46:01
Masz rację, ja też dwa miechy robiłem na swoim komputerze i chcieli mi na mój komp wgrywać oprogramowanie LOTUS - m.in. służące do monitorowania czasu pracy. Dobre świry, za każdym razem program odinstalowywałem - nie polecam wam tej firmy, szkoda nerwów :)
2
Aldona 2015-02-25 22:03:05
Jutro mam rozmowę o pracę, jak myślicie - warto tam pracować?
Artur K. 2015-03-04 09:13:15
Ja nie wiem po co arturze pisać takie bezsensowne, komentarze ,,Jutro mam rozmowę o pracę, jak myślicie - warto tam pracować?,, - przecież wiadomo, że to ty. Czuć ten specyficzny styl pisania :) nie bądź osłem...
1
mateov 2015-03-10 22:48:00
śmieszna firemka mieszcząca się w piwnicy bloku mieszkalnego, pamiętam tylko obsrany kibel i to że nie zapłacili mi za cały przepracowany miesiąc...
K.K. 2016-04-12 16:00:40
Nie wiem jakim trzeba być ułomem, żeby powyższy komentarz (somebody) potraktować jako prawdziwy, napisany ręką jakiegoś zadowolonego pracownika ... :)
Jak ktoś ma czas, żeby powalić bekę z Pani K.K. i Pana A.K. to rzeczywiście warto ale max miesiąc bo później to już człowiek ma zrytą banię :)
asdfghjkl;' 2016-04-13 16:47:23
Uwaga na właściciela tej dziwnej firmy. Facet jak tak bardzo skąpy, że żałuje zapłacić za wykonaną pracę. Nie rozumiem typa myśli, że zarobił zaoszczędził, bo za pracę nie zapłacę. Człowieku na samych tych negatywnych komentarzach ta firma straci z 10 razy tyle niż te pieniądze warte. A opinii nie wspomnę. I co to znowu mi usuniesz?
Chciałbym wszystkich ostrzec przed firmą Artur K., bo to konkretny OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST OSZUST
iwo 2016-06-18 09:01:44
@kiść ale określenie... "gola pensja" ;) Jak nie jest niska, to i "goła pensja" mi wystarczy. A więc kluczowe pytanie - jakiej wysokości jest tu średnie wynagrodzenie? Słyszałem, że tutaj nikt na wypłaty nie narzeka i że są zawsze terminowo na czas? Dzięki
Zostaw swoją opinię o Eduplatforma - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eduplatforma