brak logo

PROHANA J. Kita

Będzin

Opinie o PROHANA J. Kita

orzel 2011-10-30 08:26:48
ja dostalem kase w terminie
Siwy NS 2011-11-02 19:43:44
Ja też
uzi 2011-11-19 22:57:35
potrzebna informacja kto jest inwestorem w Saczu gdzie prohana prowadzi roboty i jest jego pod wykonawcom
edek 2011-12-12 09:50:47
wyobraz sobie że mam inną pracę i nie za ( usunięte przez administratora ) jest na czas wypłata nie każdy jest taki( usunięte przez administratora )
xmen 2011-12-13 19:16:12
kolego z tego co wiem ludzia po( usunięte przez administratora )wypłaca pieniadze
cwany 2011-12-16 21:55:58
ten ( usunięte przez administratora )w przed soba chlopaki jak piszecie tu to tez piszcie delikatnie na forach i opiniach jego inwestorow z jakim oszustem wspopracuja bo raczej jego inwestorzy to powazne firmy ktore traktuja ludzi normalnie miedzy innymi( usunięte przez administratora )
cwany 2011-12-16 22:15:19
cwany - 2011-12-16 21:55:58

ten pajac mysli ze ma glupków przed soba chlopaki jak piszecie tu to tez piszcie delikatnie na forach i opiniach jego inwestorow z jakim ( usunięte przez administratora ) wspopracuja bo raczej jego inwestorzy to powazne firmy ktore traktuja ludzi normalnie miedzy innymi ( usunięte przez administratora )itp
sorry wykonawcami ( usunięte przez administratora )
cwany 2011-12-17 14:04:56
w bedzinie skladales pozew kolego czy gdzie
edek 2011-12-18 10:06:07
w Będzinie
cwany 2011-12-18 18:00:17
do 6 miesiecy kolego bedzie to trwac
Wierzyciele 2011-12-30 12:21:21
Witamy. Wejdź w Nowy Rok bez zadłużenia. Przypominamy że mija termin płatności. Pozdrawiamy. Byli pracownicy.
orzel 2011-12-31 17:17:48
pozdrowienia w nowym roku i ostrych cengow dla wszystkich chlopakuw z prohany
torres 2012-01-13 19:47:24
Znowu buraku usunąłeś moją opinie na temat tej twojej nędznej firmy, która oszukuje pracowników na każdym kroku, i zapomniała o jakichkolwiek prawach pracowniczych, i jeszcze ci niby kierownicy pożal sie boże! Ach ty nieudaczniku, daruj sobie te zabawy w kotka i myszkę i oddaj długi, ile chcesz uciekać przed prawdą?????
snake/ 2012-01-22 11:44:51
I jak tam (usunięte przez administratora) dostałeś już wezwanie na sprawę, jak nie to już w następnym tygodniu dostaniesz, i dowiesz się jasności(usunięte przez administratora)
BEDZIN 2012-01-24 21:09:08
KOLEGO TYLKO(usunięte przez administratora)MOZE GO CZEGOS NAUCZY ALE NADEJDZIE JEGO DZIEN BO MA TYLU WROGÓW
anty prohana 2012-01-26 18:04:12
taaa... z kasą to faktycznie (usunięte przez administratora).. nie dość że tną na godzinach jak leci to i tak nie wypłacają w terminie.... zero ubezpieczenia, zero godności. a o chorobowym czy innych należnych pieniądzach można zapomnieć. mam nadzieję że sam będziesz kiedyś tak traktowany i dowiesz się jak to jest. życzenia na święta:(usunięte przez administratora)
nowy 2012-01-26 20:16:04
kolego za te zus-y beknie grubas nie dygaj juz szykujemy zbiorowke DO SADU o zus-y (usunięte przez administratora)za grosz szacunku dla ludzi TY i TWOIJ KIEROWNICY- KIEROWNICY HEHHEHEHE
edek 2012-01-27 18:17:54
to nie tylko zus-y ale i skarbówka byłem w skarbówce i poradzili mi się rozliczyć prognozowanie napisać wyjaśnienie a resztą to oni się zajmną
snake/ 2012-02-02 21:17:06
Ten orzeł co tu pisze to jakiś czysty burak (usunięte przez administratora) jako jedyny wypisuje tu pozytywy na temat tej kurewskiej firmy . Albo jest to sam Grubas i próbuje w jakiś sposób sie oczyścić (usunięte przez administratora)! W każdym razie analfabeta!!!!!!
ozel 2012-02-11 18:55:38
snake ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u jak dowim kto przyjdzie do ciebie zaloga G
ozel 2012-02-11 22:56:11
wytrzerzwialem snake jak cie namierze to naprawde przyjdzie do ciebie zaloga G i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie wiem kto ty jestes mam napisac A
lol 2012-02-16 13:01:48
I co frajerze usunąłeś moją opinię o Twojej firmie. dziś 16 a wypłaty dalej nie ma... Ile chcesz jeszcze zwlekać?
snake/ 2012-02-16 18:54:04
W Nowym Sączu też już złożyliśmy kolejny pozew, tak więc znów się widzimy w Sądzie;)
pracownik 2012-02-20 18:04:51
I pan Kita dalej nie wypłacił nas za styczeń.. Nawet nie łaskaw był przyjechać i porozmawiać z pracownikami... życzę szybkiej upadłości. Chętnie przyłączę się jako kolejny świadek do procesu
antyKita 2012-02-20 18:13:08
Jeszcze jedno. Kiedy nam przedstawisz Pity do rozliczenia ( czy w ogóle będą) bo z tego co się orientuję to nie jesteśmy ubezpieczeni. Trzeba o tym poinformować ZUS:) Przędzej czy póxniej Betonox Cię [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tej budowy w sączu. a Ty spłacaj sobie kredyty za samochody:)
KSZO 2012-02-20 18:19:25
pracownik - 2012-02-20 18:04:51

I pan Kita dalej nie wypłacił nas za styczeń.. Nawet nie łaskaw był przyjechać i porozmawiać z pracownikami... życzę szybkiej upadłości. Chętnie przyłączę się jako kolejny świadek do procesu
Po prostu zadzwonić do kogoś kto jemu płaci i zapytać czy otrzymał już pieniądze które jest winien pracownikom, i dlaczego te pieniądze jeszcze do nas nie dotarły. BOMIS sekretariat 32/3559802. Pozdrawiam
edek 2012-02-22 15:24:41
ja już dostałem z sądu i ma dwa tygodnie na zapłacenie
niezadowolony 2012-03-31 14:22:02
może jak kita to sobie poczyta to weżnie to sobie (usunięte przez administratora)żeby nie robić pracowników w bambuko.. a poza tym jak nie będzie duużo osób do pozwu to kita za nasze wypłaty będzie opłacał adwokatów!!
sam sie dowiesz swinio 2012-06-20 18:32:51
(usunięte przez administratora) Przyjmuja ludzi a pozniej trzeba sie prosic o wyplate. za mieszkania nie placi i trzeba co tydzien gdzie indziej mieszkac. (usunięte przez administratora)
edek 2012-07-08 10:01:20
sąd w Będzinie jest bardzo szybki ja w styczniu złożyłem pozew i jeszcze w styczniu była rozprawa a w kwietniu komornik przelał mi kase na konto
1
obserwator 2012-09-12 13:09:01
Pan (usunięte przez administratora) żerujący na ciężkiej pracy ludzi. Współczuje wszystkim pracownikom(usunięte przez administratora). Nie poddawajcie się! Walczcie o odzyskanie wynagrodzeń, oraz wszystkiego co wam się należy. Sądy zawsze są po stronie poszkodowanych pracowników.
bongo 2012-12-24 16:19:16
Z okazji Świąt życzę Ci pawianie jak najszybszej upadłości, oraz takiej samej biedy jaką mieli przez ciebie palancie niektórzy z twoich pracowników, tego samego życzę całej twojej zakłamanej rodzince. Bez pozdrowień!!!!!
Żona *** 2013-03-10 13:23:47
Witam, moj mąż i ja NIE MAMY co jeść dzięki J.K.
Zalega z tyloma wypłatami, sprawy w sądzie nie przynoszą rezultatu.
Jesteśmy teraz oboje bez pracy, chwytamy sie czego sie da. Nie ma wogóle honoru ten człowiek, jak może patrzeć w oczy głodnym i biedmnym ludziom. Nie ma co jeść, nie ma za co opłacić rachunków, a pan (usunięte przez administratora) zgrywa biznesmena. UWAŻAJCIE wszyscy na tego człowieka, bo naprawdę zależy mu tylko na jego dobrze a nie na opinii i szczęściu innych. Chciałabym żeby los się odmienił i Pana(usunięte przez administratora)spotkała zasłużona kara, a wszystkich jego pracowników nagroda za wytrwałość i za dobroczynnośc (usunięte przez administratora)
żulo 2014-03-31 20:00:30
mają jakiś problem ze stroną internetową - chyba już nie istnieje. Ale sama firma jeszcze jest zarejestrowana
igor 2014-04-07 22:12:50
czy Prohana w ogóle miała stronę internetową kiedykolwiek? co do upadłości itd nic nie mogę znaleźć więc się nie wypowiem
wezyr 2014-05-02 14:33:28
nawet na swoim koncie na fejsbuku które było prowadzone było na bieżąco, nie mają żadnego posta od 2012 roku
nim2 2014-05-08 21:44:26
Może w takim razie jest tutaj aktualny pracownik i napisze co się dzieje z tą firma, bo kiedyś słyszałem pozytywne komentarze o prohana, ciekawi mnie jak jest teraz.
mariolka 2015-01-19 13:22:38
a teraz to mój chłopak szuka pracy, tylko, że chce pracować w czymś takim co ma już doświadczenie, dlatego tutaj też by się nadała PROHANA J. Kita i z tego co słyszałam, to oni wypłacają w terminie i nie ma niewiadomo jak okropnych szefów czy pracowników, orientuje się ktoś moze czy to prawa jest? dajcie znać.
ksiua 2015-03-22 23:21:38
Już od pewnego czasu widzę tutaj małą aktywność, czy to przez to że wszystko w tej firmie jest w jak najlepszym porządku czy też są jakieś problemy. Postów jak na lekarstwo a miałbym wiele pytań do was. Odezwijcie się jak tylko będziecie mogli i powiedzcie jak to teraz wygląda sytuacja w PROHANA J.Kita ?
monika 2015-12-29 22:38:56
ten Pan okrada również ludzi na allegro, sprzdaje niby ubranka dla dzieci z Anglii, do dziś ich nie otrzymałam jak i wielu allegrowiczów [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
eddy 2016-05-19 18:18:38
a ajk z zatrudnieniem w firmie PROHANA J. Kita, można liczyć na umowę?
Zostaw swoją opinię o PROHANA J. Kita - Będzin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROHANA J. Kita