brak logo

E-W Service s,c

Warszawa

Opinie o E-W Service s,c

Temida 2013-03-21 15:17
[usunięte przez moderatora] i kanciarze. Fikcyjne umowy, nakładanie kar pieniężnych na pracowników za totalne bzdury i stawki godzinowe zaczerpnięte z kosmosu.
Powinni przenieść się do Chin i rzucać miskę ryżu za niewolniczą pracę.
afrodyta 2015-02-21 19:42
całkowita Prawda co użytkownik pisze wyżej. Omijać szerokim łukiem,Marne pieniądze i Wielkie Mandaty(kary) nieadekwatne do tych pensji.... a umowy lepiej pominąć milczeniem....nawet nie zarobi się na miskę ryżu....
jozef 2015-03-09 21:47
Nie wiem czy klienci mają świadomość jak ta firma wykorzystuje ludzi. Praca jest ciężka, stawki niskie, nawet jeśli się na to zgodzisz i chcesz pracować to i tak utną Ci wynagrodzenie. Ani dla emerytów, ani dla młodych... Niestety klienci nie interesują się tym jak firma działa...
pawel 2015-08-20 10:05
Nie maja pojęcia o robocie wyzysk jak w obozie i praca w upały po 11godz.emeryci wojskowi robią na fikcyjne umowy za100zl.a nadgodziny to w kopertę bez podatku
Luska 2015-12-19 08:21
Firma ta to obóz oświęcimski kto widział by zapierd..p 11-12 godz z kosamami w rekaw i jeżdżąc traktorem w upał.Zarobki śmiechu warte żenada
Pracowników mają za nic
dyżury sobie niech zrobią a nie osobą ktôre muszą chodzic w niedzielę i papierki zbierać śnieg nie nnapadał .
A praca w święta to już żenada kto widział by ludzie zapierdal...w swieta jeszcze w wigilie sami wsadzcie tylki i zapier...
Omijajcie to firme szerokim lukiem
Krzysiek 2015-12-19 08:28
W tej firmie ludzią się w głowie pierdol...
Nie dość że się zapierdal od 6-17 to jeszcze w święta mamy zapierd..bo śnieg pada nie normalni są
Akrobatka 2016-01-16 17:22
Firma S&A Sewvice sp.zoo Rejon C.Osoba koordynująca pracownikami nie nadaje się do kierowania całym zespołem.Każdą decyzję jaką podejmie powoduje kótnie między pracownikami.Do tego traktuje nas jak przysłowiowe śmieci,tak jesteśmy traktowani.Ponosimy konsekwencje w postaci kar i to wysokich przez co wypłaty są groszowe.Nasze prośby dot,wstawiennictwa się za pracownikami w firmie ,sa znikome poniewaz nic nie robi w tym kierunku twierdząc ze"ja nic nie mogę zrobić'Przedstawiciel firmy tylko był raz na zawarcie umowy.Są duże braki w sprzęcie i w zasobach ludzkich/oszczędności robia,nawet swoje rzeczy musimy nosic nic dla nas tylko dla nich/Już teraz wiemy dlaczego dana firma wygrała przetarg żeby miec duże zyski jak najmniejszym kosztem.Gnębiąc ludzi karami.
Przewrotka 2016-01-16 17:31
Tak to jest osoba nie nadająca się do kierowania ludzmi.Zajmuje sie tym co nie powinna.WSzystkich traktuje jak śmieci nie potrafi stanąc w obronie pracownika Tylko dba o swoje stanowisko Taki kierownik to masakra.
Skoczek 2016-01-17 08:54
W firmie S&A Service sp.zoo na rejonie C pieniądze za kary z wypłat zabiera kierowniczka,nie dając żadnego pokwitowania za zabrane pieniądze.Kto je bierze i do czyjej kieszeni idą? Osoba która sprząta klatki schodowe w tej firmie zarabia 450zł,a dostała karę 500zł.Jest to wyzysk pracowników przez Firmę.Skąd taki taryfikator kar?Czy z kodeksu pracy czy ze swojego wymysły? Tyle jest złych opinii o firmie.Co na to PIP we Wrocławiu? Cisza tak ma być,jest DOBRZE.
Akrobatka 2016-01-17 15:42
A czy to jest zgłoszone do PiPu oni sami nie przyjdą.Widac ze do wypaty to trzeba dopłacac.Ile rodzin jest przez takich ludzi bez srodków do życia.To jest dorabianie sie na cudzej krzywdzie.Bogaty nie zozumie biedenego.
Diablica 2016-01-17 16:52
Potwierdzam i popieram osoby wypowiadające się na forum firmy S&A service Traktują ludzi jak niewolników.Zatrudniają ludzi zwanych zleceniobiorcami na stawke 100 zl za m-c.W przypadku kary zleceniobiorca który ma zapłacić kare w wys.200 musi do tej stawki dopłacać To już jest kompletna bzdura, gdzie jakieś realia,widocznie to sa uklady i ukladziki.Dlatego wygrał przetarg a inni się bogacą na niewolnikach.Pracując w tej dziadowskiej firmie doznaliśmy wiele upokorzen ze strony p.koordynator./jesteście nikim tylko woły do roboty/.Może w koncu ktoś zainteresuje sie tym tworem który nazywa sie S&A service sp zoo.A może trzeba to nagłośnić w mediach.
kogutek 2016-01-21 18:35
kiedyś pracowałem w tej złodziejskiej firmie ,na rejonie,C,pod rządami tej koordynatorki. Jest to osoba całkowicie oddana firmie,nie dbająca o pracowników.Jeszcze za poprzedniego pracodawcy i za brygadzisty P .Kazia liczyła się trochę z ludźmi.W tej nowej firmie uważa się za panią i władcę.Pracowników traktuje jak swoją własność.Woda sodowa jej do głowy uderza.W godzinach pracy zamiast wypełnić obowiązki służbowe,stoi na mieście i nagabuje ludzi do sekty kociej wiary.
lkonka 2016-01-22 20:34
W firmie tej panuje wyzysk pracowników przez prezesów,pociotków i pachołków poddanym tym dorobkiewiczom.Pracownik jest tu śmieciem.Są w tej firmie łamane wszelkie przepisy KODEKSU PRACY I PRAW PRACOWNICZYCH.Woła to o pomstę do nieba.Dlaczego na te wszystkie opinie nie reaguje,PIP,Związki zawodowe Z N N S Solidarność.Widać z tego ze ręka rękę myje,a sami sobie dopowiecie sami dalej.
koko 2016-05-15 16:54
również bardzo chętnie dowiedziałbym się troszkę więcej szczegółów odnośnie twojej wypowiedzi @Ilonka, ponieważ nie raz już słyszałem, że w warszawie E-W Service naprawdę nieźle sobie radzi z konkurencją
Zostaw swoją opinię o E-W Service s,c - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E-W Service s,c