brak logo

Lolita Accessories

Wrocław

Opinie o Lolita Accessories

Karol 2010-03-27 19:35:36
Wszystko to prawda. Moja dziewczyna wytrzymała tam miesiąc. Praca na stojąco, bez możliwości napicia się bodaj herbaty - podczas mrozów, każde wyjćie do toalety to stres - bo nie wolno się oddalać od stosika itd.itp. A wszystkie te emocje za raptem 5zł/godz. Ktoś wczesniej napisał tutaj celnie, ze to raczej firma azjatycka niż europejska.
1
Kacha1234 2010-09-30 00:59:49
Witam! Tez pracuje w tej firmie. To prawda ze zarobkinkiedys byly na poziomie( usunięte przez administratora ) na godzine ale nikt nie wspomina o premi od obrotu, rekordu, czy utargu dziennego. Slyszalam ze dziewczyny ktore pracuja w slabych centrach zarabiaja malo, ale takich jest dwa w polsce. Szefostwo jest mile i wyrozumiale, tylko pani Kierownik regionalna, ale to dluzsza historia. Ogolnie firma ok, ceny towaru bardzo niskie a osoby ktore chca sie wykazac maja przyszlos w tej firmie. Poprednie komentarze sa od dziewczyn ktore przychodza do pracu i wymagaja, a tu wystarczy troche poswiecenia aby zostac zauwazonym.
WŚCIEKŁA 2010-11-19 10:06:18
LUDZIE ZA KASĘ MOŻNA WSZYSTKO !!! Kilka dni temu d( usunięte przez administratora )
mopy 2010-12-07 12:03:52
NIKT NIE PISZE O TYM, ZE MALO KTO PRACUJE NA UMOWE O PRACE,WIEKSZOSC DZIECZYN MA UMOWE ZLECENIE( usunięte przez administratora )WIELLLLLLLLLLLLLLLLLLLKA.
gosc 2011-02-09 10:40:59
Ludzie, wszelkie pozytywne opinie, które są tu wpisane są dodane przez ( usunięte przez administratora ) Nie czytajcie ich i nie dajcie się zwieść! O tej firmie nie można mieć dobrej opinii!( usunięte przez administratora )nigdy nie pracował dla kogoś, nie ma pojęcia jak ciężka jest taka praca, a przez to nie potrafi jej docenić i szanować ludzi którzy tworzą jego firmę. Z resztą ( usunięte przez administratora )podobnie - jest tak zadufana w sobie, że mało nie pęknie. Jesteś pracownikiem tej firmy? To dla szefostwa jesteś nikim! Jak jeszcze tego nie wiesz, to dowiesz się( usunięte przez administratora ). Trzymajcie się od tej firmy z daleka.
anonim 2011-02-18 14:06:41
zgadzam sie z moja przedmowczynia( usunięte przez administratora )prace tylko umowa zlecenie
kaja33 2011-03-08 23:40:16
Widzę, że kiedyś było w tej firmie nieciekawie. Na szczęście można teraz zarobić całkiem ładnie, jeśli trafi się na dobry punkt:)
pracownicaLOLITY 2011-04-27 22:36:38
Pracuję w tej firmie od dłuższego czasu,można by powiedzieć od lat.Polubiłam tą pracę,serio.Właściciele to ludzie młodzi,z zapałem.Myślę,że najgorsze co mogło być w tej firmie-( usunięte przez administratora )i.Ale to juz było.Teraz na pewno bedzie lepiej :)
anonim 2011-09-17 14:10:44
Jeśli ktoś tu kogoś r( usunięte przez administratora )Wieczne problemy, zmyślanie, śledzenie, szukanie śmiesznych pretekstów do zwolnienia. Pełen profesjonalizm.
anonim 2011-11-09 10:20:40
hahaha ciekawe ile administrator dostał za usunięcie niekorzystnych opinii szefostwa tej marnej firemki? Żal proszę państwa.
Mimi 2012-11-14 14:44:15
Witam wszystkich którzy przekonali sie na własnej skórze , że właściciele tej firmy chcą zrobić z naszego kraju Chiny !!!. Pracowałam tam kawał czasu i pokochałam to co robiłam. Z ciężkim bólem zdecydowałam się odejść. Nie nalezę do osób mściwych , ale życzę Pani z biura by została potraktowana tak samo jak ona traktuje ludzi którzy naprawdę dali swoje serce w tą prace. Szefostwo ma totalnie w czterech literach pracowników , jak również punkty w których pracowaliśmy. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny którzy przeżyły coś podobnego w tej firmie.
Ewe 2013-01-02 19:01:52
Mimi - 2012-11-14 14:44:15

Witam wszystkich którzy przekonali sie na własnej skórze , że właściciele tej firmy chcą zrobić z naszego kraju Chiny !!!. Pracowałam tam kawał czasu i pokochałam to co robiłam. Z ciężkim bólem zdecydowałam się odejść. Nie nalezę do osób mściwych , ale życzę Pani z biura by została potraktowana tak samo jak ona traktuje ludzi którzy naprawdę dali swoje serce w tą prace. Szefostwo ma totalnie w czterech literach pracowników , jak również punkty w których pracowaliśmy. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny którzy przeżyły coś podobnego w tej firmie.
A jak odejdziesz lub Cię wywalą (po wielkich obietnicach) to na pożegnanie co najwyżej kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę dostaniesz.
lol:* 2013-02-15 12:56:19
Firma żałosna.. pracowników ma głębko to oni też się tak odwdzięczają :) wet za wet A zresztą nie dziwie się dziewczynom w sklepach że nic nie robią, bo tandeta wisi na ścianach. Nieraz słyszałam jak dziewczyny tam narzekały na szefostwo. A najlepsze że strona na FB to jakaś ściema. Same zdjęcia a w rzeczywistości starocie i bibeloty wiszą, no i te stare szale za 100zł :D no przegięcie. Dobrze że już splajtuje :)
LOLita 2013-02-18 23:23:50
Również nie dziwię się pracującym tam dziewczynom, że nie dbają o sklepy - nie ma o co dbać z tego co widać. Większość rzeczy wieje latami 90tymi i to nie klimatem tylko stanem, okropność! A kiedyś była taka ładna biżuteria :(
w****** 2013-05-10 15:31:21
tracisz pracę z dnia na dzień i najlepsze w tym jest to - że słyszych to z ust pań z biura, a szef ma to głęboko.... takie podziękowania.. Ponoć lolita upada a ścieme rzuca na FB, Zenada. Szkoda że tak to zaniedbano.
byla pracownica 2013-06-21 22:45:17
Rekrutacja? Zanosisz CV do sklepu
Rozmowa o prace? Szefa na Niej nie zobaczysz, ani kierownika. Rozmowa z Dziewczynami które tam pracują
Zarobki? 6zl na godzinę po 6 godz dziennie bo firmy na więcej nie stać i o godziny trzeba się bić
Kontakt z Szefem? Jak odpowie na dzień dobry to dobrze, czasem rzuci głupkowaty żarcik, do tego udaje króla stylu.
też tam pracowałam.... 2013-06-25 14:36:15
a myślałam, że lolitki już nie ma.... a to sklepy się jeszcze utrzymują....pewnie najlepiej to było zwolnić z dnia na dzień i w pośpiechu sklepy pakować.. szkoda :/ Wy tam dziewczyny nie pracujcie.... praca łatwa ale o wypłate trzeba było się prosić... nie polecam
olka 2013-07-05 22:49:52
anonim - 2013-06-27 10:07:03

czy sklepy Lolita Accessories jest siecią sklepów? czy ktoś pracował tam przez dłuższy czas lub pracuje obecnie?
to BYŁA sieć. Niestety pada. Zamknięto już większość sklepów, zostały chyba 2 teraz. Szkoda. Kiedyś była naprawdę ładna biżuteria. A potem poszli na ilość a nie oryginalność i jakość i wyszło jak wyszło.
Co do pracy to nie była męcząca ale pełna poniżeń.
ella 2013-07-17 14:57:14
zarobić można marne grosze, szkoda czasu :)
śledz na forum śledzi 2015-02-02 16:15:39
nie wiem czy to rzeczywiście kwestia ich strony internetowej i jej funkcjonalności (a raczej jej braku), czy też kwestia mojego komputera, ale nie działa mi to prawidłowo i się strasznie krzaczy. gdzie w takim razie mogę zasięgnąć info o bieżących rekrutacjach, wysokości wynagrodzeń i warunkach pracy w Lolita Accessories?
dan 2016-05-19 18:56:50
Cześć Wam. Powiedzcie mi czy jeśli chodzi o pracę tutaj to można liczyć tylko na gołą pensję czy też jakieś beneficiki też wchodzą w grę? Mam na myśli premie
Zostaw swoją opinię o Lolita Accessories - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lolita Accessories