brak logo

Droma S.C. Z. Włosek J. Włosek

Gliwice

Opinie o Droma S.C. Z. Włosek J. Włosek

Kret 2017-08-21 18:25
Haha no właśnie. Poza tym nie wiedziałem, że opieprzanie innych i przeprowadzanie prywatnych rozmów telefonicznych to zasłużony urlop :-D a Szefostwo nie jest takie złe jak ich opisują. Gorszy poziom prezentuje kierownictwo.
10
ambasador 2017-08-22 19:16
Kret widze że jesteś w temacie.
z pewnych wzgledów chciałbym pracować przy produkcji rolet, słyszałem że sa różne lokalizacje.
Gdzie najlepiej sie pracuje? I co z tym kierownictwem? Az tak źle?
Nowy 2017-08-22 22:58
Hej jestem nowym pracownikiem w Dromie.
Trochę mnie przestaraszyly wpisy przed przyjściem do pracy a tu się okazuje że jest całkiem dobrze.
Myślę że specjalnie takie opinie piszecie żeby nie było nowych pracowników i konkurencji dla obecnych.
Jestem prawie czwarty tydzień i jest fajowo.
Pozdro

6
Lucky 2017-08-22 23:05
Nowy,ciekaw jestem do jakiej filii trafiłeś, zdarzajå się lepsze i gorsze.Widać że po paru tygodniach fascynacja nadal cię trzyma,też tak miałem.Zmieniło się po 3 latach i to na gorsze,więc tak bardzo się nie podniecaj!!!
19
DR_omowiec 2017-08-24 20:57
i co lucky, pracujesz 3 lata i zmian na lepsze nie zauważyłeś?
To albo jestes ślepy albo kłamiesz.
3 lata temu jakie były stawki?
A teraz za ile pracujesz?
premie dostałeś ?
coraz więcej normalnych ludzi w dromie
3
jasiek 2017-08-24 21:14
a które są lepsze bo mam blisko na portową i nie wiem czy nie wtopie
Lucky 2017-08-25 08:06
Bez przesady, coś się jednak zmieniło, ale żeby tak się zachwycać to lekka przesada,a gówniarzem nie jestem aby kłamać. piszę jak jest i nawet Ty nie zmienisz mojego zdania na temat pracy w Dromie.Co do ludzi to szczerze przyznaje Ci rację,ale kierownictwo jakie było ch.....e takie już zostało.
18
Lucky 2017-08-25 08:55
Zapomniałem dodać że nie pracuję już w tej firmie,sam odszedłem i nie żałuję, a wyrażam opinie bo mam takie prawo,stawki szałowe nie są a narobić się trzeba.
24
Henio 2017-09-01 09:51
Chlopaki cztery lata pracuja w Dromie i powiem jedno jak przychodzisz do roboty na czas i robisz swoje to nikt sie nie czepio.
A widza takich co przyjdą jak chcą i nie robią to mają z kierownikiem na bakier tako prawda .
Firma jest solidno i mi sie tu podobo.
3
starszy 2017-09-01 14:42
witam
właśnie dopiero co odszedłem z firmy ze względów zdrowotnych , wiek i te sprawy.
i teraz mogę napisać jak to wygląda w Dromie z pracownikami.
według mnie około 30 % pracowników przychodzi kiedy chce do pracy i kierownicy na to pozwalają.
kierownicy przymykają oko na te sytuacje i dlatego firma w sezonie nie wyrabiała się z terminami.
kilka lat temu to robiliśmy tak żeby wszystko było na czas zrobione a teraz nie patrzy się interesu firmy.
Z tego co wiem to mnóstwo klientów odeszło i dlatego teraz jest tak mało zleceń.
lebrów się powinno pozwalniać , szkoda że szef tego nie widzi.
nie wiem kogo pozdrawiać bo te wpisy przez tych lebrów są tu robione
8
Lola 2017-09-02 21:13
Widzę że niewygodne i szczere komentarze są usuwanie,no widocznie komuś to jest nie na rękę
Przeważnie skasowane są wypowiedzi o Mańku ale i tak ludzie dowiedzieli się jaki to jest c..j i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
33
Czarnula :) 2017-09-04 21:43
Lola, pisałaś o Mańku, sama czytałaś i czegoś ci brakuje.
Wszyscy wiem kim jesteś i dlaczego już nie pracujesz więc daj sobie już spokój
6
Lola 2017-09-04 23:07
Czarna@skoro jesteś taka spostrzegawcza to sama widzisz co się teraz dzieje,i nikomu to nie wyszło na dobre tylko mi
A to czy mnie ktoś rozpoznaje czy nie to mi to koło ch...a wisi.Tak jak kot ja zawsze spadam na cztery łapy,wiec uważaj co piszesz
35
Elwer 2017-09-05 15:14
Lepiej naucz się pisać bardziej stylistycznie, bo z tym jesteś na bakier,nie wiadomo o co chodzi w Twojej bezsensownej wypowiedzi Czarnulo!!!!!
36
Jacek 2017-09-22 23:56
To ci się teraz dzieje w firmie woła o pomstę do nieba.Ludzie siedzą na chorobowym a w czasie L 4 trzeba siedzieć w domu,jednak niektórzy w yjeżą bazować w Grecji.Nikt tego nie sprawdza,właśnie dlatego że ludzie sobie lekceważą firma straciła dużo kontrahentów. Gdyby nie emeryci którzy to wszystko trzymają, po Dromie nic by nie zostało. Szef jest za dobry dla pracowników a powinien rozejrzeć się komu naprawdę zależy.
21
Jacek emeryt Zabrze 2017-09-24 15:37
Witam. Proszę nie mieszać mnie w tą dyskusję. Jacek -emeryt Zabrze. Dziękuję. Pozdrawiam
1
Jacek 2017-09-24 18:12
Witam Przecież nie pisałem skąd jestem.Nie tylko na Zabrzu ludzie pracują, więc jeśli poczułeś się urażony to sorry.Pozdrawiam
15
Lubię Grecję 2017-09-24 22:36
KOgo masz na myśli? MOże trzeba szefowi oczy otworzyć.
2
lubiaca Grecje 2017-10-01 13:31
Nie potrzebuje L4 w dniach, kiedy wypada mi urlop wypoczynkow ustalony z kierownictwem w styczniu. Pozgrawiam- Lubiaca Grecje :)
1
lubiaca Grecje 2017-10-01 13:44
Tobie zwyczajnie Jacusiu żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska. Jak brak ci zajęcia, to proponuję nadgodzinki ;)
1
Elwer 2017-10-01 13:49
Od nadgodzin raczej ty jesteś,a nie ja. Ale nie bardzo tak pakować szefostwo w tali bajzel
10
Jacek 2017-10-01 21:34
Nie ma mi niczego żal,ja mam swoje wypracowane,a ty wykorzystujesz sytuację, ale machina ruszyła.Ja mogę sobie siedzieć w domu a ty musisz jeszcze z 20 lat z.........ć i podkładać świnie pod ludzi,ale nie wyjdzie Ci to na dobre ;zło powraca!!!
11
lubiaca Grecje 2017-10-02 09:03
:))) ale cie toczy od srodka ta Grecja :)))
1
Ziomek 2017-10-02 13:42
Chciałbym pozdrowić kierownika mojego kochanego;)
Krzysztof Ziomek 2017-10-02 15:16
Chciałbym wyrazić swoją opinię na tematy związane z moją osobą. Proszę się nie wypowiadać co do mojej osoby bo porostu sobie tego nie życzę.
Pozdrawiam
1
Gienek 2017-10-02 16:15
Chyba jesteś w jakimś ciężkim szoku
2
Pinokio 2017-10-06 19:13
Dziewczyno,przestań się ośmieszać bo każdy Cię z tego zna że cały czas kłamiesz, nie tylko na temat chorobowego.Bajere masz opanowaną do perfekcji,lepiej żebyś zajęła się swoim wyglądem i zachowaniem, bo młodsza juž nie będziesz.Ludzie dobrze już cię poznali i wyrobili zdanie na twój temat
9
Kolo 2017-10-08 22:34
O kim mowa? O kimś z biura z horsta?
Pinokio 2017-10-09 07:52
Z Zabrza, Pani uzależniona.
6
Kret 2017-10-09 11:26
Widzę że sukcesywnie są tu usuwane komentarze. Czyżby ktoś coś miał na sumieniu?
5
Lola 2017-10-11 10:04
Nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku,bo dziadek się śmiał i to samo miał;
5
kroczek po kroczku 2017-10-11 21:17
;)
1
Lola 2017-10-11 23:06
Cały czas do przodu;
4
Lola 2017-10-12 09:13
Nudny tekst.
4
Lujos 2017-10-12 13:00
To już jest przesada że na forum o pracy pisze obleśny erotoman gawędziarz
4
gruby gienek 2017-10-12 19:59
Nie gawedziasz i nie erotoman, tylko skoro wszystkim robila, to moze i mi. Szkoda, ze juz nie pracuje nasza Lola, bo teraz trzeba do niej na wies jezdzic
3
gruby gienek 2017-10-12 20:12
Nie mow lola ze zaczol nudzic cie ten temat ;)
1
gruby gienek 2017-10-12 20:18
A Krzychu w przyszlym tyg. na ktora zmiane ma?
1
Rasputin 2017-10-12 21:26
A tam przesada to po prostu o pomstę do nieba woła!!!
2
Paker 2017-10-12 23:20
Chłopie,przestań pisać głupoty,weź się za jakąś robotę a nie obrażaj ludzi.Nikogo to nie obchodzi a ty cały czas świntuszysz i się podniecasz
5
Lola 2017-10-13 08:06
Niech frajer się cieszy, ja bynajmniej się pośmiałam.Nie wiedziałam że takie branie mam.
3
bibi 2017-10-13 16:13
Wiemy Lola ze pod wiekszoscia nickow kryjesz sie ty. Maniek chcial ci proces wytoczyc za to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Skad ty tyle lajkow bierzesz- cala wies angazujesz?
bibi 2017-10-13 17:29
Proces za to ze zachowuje sie jak Ge...po.
Lola 2017-10-13 18:30
Ale dajecie power,takie bzdury piszecie że ręce opadają,widać że jestem waszą solą w oku,a Mańkowi dajcie spokój,ja do niego nic nie mam
4
bibi 2017-10-14 07:37
I Lola pogubiłas się. Piszesz żeby Mańko widać spokój i że do niego nic nie masz a wystarczy polecieć trochę do góry i przeczytać twoją dyskusję z Czarnulą gdzie piszesz: " najczęściej stosowane są wypowiedzi o Mańku ale i tak ludzie się dowiedzieli jaki to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ...( administrator wyciął twoje brzydkie słowo)". I co ty na to?A pod twoja wypowiedzią oczywiście 30 lajków.
bibi 2017-10-14 07:40
Najczęściej skasowane są wypowiedzi o Mańku. Poprawiam literówkę
Lola 2017-10-14 10:03
Adwokat się znalazł, zapytam się go czy faktycznie chciał wytoczyć mi proces bo w to jakoś nie wierzę.A ty możesz pisać dalej te wymyślone historie jak cię to bawi,mi nie zaszkodzi,ja się nikogo nie boję,ale tak to jest jak ktoś zazdrości.A co do procesu są tu dwie osoby które zgłosiłam za obrazę i znieważenie.Wkrótce ktoś im do drzwi zapuka,bo nie zostawiam nie załatwionych spraw.
3
Kret 2017-10-14 23:36
Poczekajcie. Wezmę tylko popcorn :DD
6
bibi 2017-10-16 16:24
Jasne, najlepiej zmienic temat
Krzychu 2017-10-18 00:05
Jesteś chłopie dupnięty, Dorota ma męża i nikomu nie musi dawać.Dorota jest w porządku tylko wy jesteście nieźle nagrzani po prochach od Gośki, nie obrażanie jej bo będziecie mieli ze mną do czynieniao
3
Zostaw swoją opinię o Droma S.C. Z. Włosek J. Włosek - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Droma S.C. Z. Włosek J. Włosek