brak logo

Droma S.C. Z. Włosek J. Włosek

Gliwice

Opinie o Droma S.C. Z. Włosek J. Włosek

Tomek 2014-01-28 15:53:43
Może ktoś opisać system pracy kierowców w tej firmie ?
ktoś 2014-02-07 20:34:04
hej ciulasy głupio wyglądacie pisząc tutaj :-)
JarekŚ 2014-02-23 20:30:53
Ja tam pracowałem i w sumie to źle nie było. Wiadomo - jak w każdym zakładzie coś komuś nie pasuje. Ja robiłem swoje, kasa się zgadzała więc git.
1
Włosek-pokłosek 2014-03-03 21:05:49
Kierowca 2000 zł brutto - um. zlecenie
Inne stanowiska w biurze 2000 zł brutto na um. o pracę

Kilka dni temu doszła do nas informacja, że szefostwo chce wprowadzić czytniki linii papilarnych jako wejściówki! Na nasze uwago dotyczące bezpieczeństwa tak wrażliwych danych i propozycji użycia np. kart magnetycznych usłyszałyśmy, że wszyscy okradamy firme i albo się zgadzamy, albo możemy iść do domu! Generalnie nie polecam!
ktoś 2014-03-09 12:24:18
to się zwolnij, sama polecasz pracując tak długo tutaj :-)
Niezależny 2014-04-06 14:26:51
Pracuję w Dromie kilka lat i nie ma tak źle,niektórzy ludzie w porządku,kierownik jest ok ,nie donosi;(usunięte przez administratora)
dziwne 2014-04-11 13:37:40
Szukam teraz pracy i dziwi mnie fakt, że w tej firmie na stanowisko biurowe jest ogłoszenie bardzo często. czyżby tak szybko zwalniali się ludzie? Powinni to sprawdzić urzędnicy jak jest taki przesiew.
Bida z nędzą 2014-04-13 14:15:26
@dziwne:
Jeżeli poza sezonem siedzisz non stop 9h dziennie (bez ustawowej przerwy!) przy kompie pod ciągłą presją i stresem to sobie wyobraź jak będzie w sezonie! Stawka 2000 zł brutto(usunięte przez administratora) Oczywiście, że można tak robić, szczególnie jak ktoś potrzebuje kasy, ale generalnie nie polecam.
(usunięte przez administratora)
też mnie dziwi 2014-05-22 21:56:17
No jak też zerkam na oferty pracy biurowej i tam jest bardzo często ogłoszenie. (usunięte przez administratora)
JSDL;DJW;O 2014-09-04 10:24:45
Biuro to jeden wielki syf. Trzeba być naprawdę desperatem finansowym, żeby pozwolić sobie na takie warunki pracy.
3
była 2014-09-16 11:38:30
Ta firma to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] syf i brud Pensja to 1700 zł brutto, a warunki pracy są okropne. ludzie zatrudniający się tam długo nie wytrzymują i dlatego jest wiecznie nabór na stanowiska biurowe. Szefostwo intelektualnie wydają się jakby skończyli tylko podstawówkę.Po prostu patologia!!!!!!!!!!!!
6
aaaaaaaa 2014-09-17 15:25:16
nie poleciłbym tej firmy nawet najwiekszemu wrogowi!!!! tragedia co się tam dzieje roboty masa ludzi brak a wszystko ma byc zrobione na wczoraj!!!! smieszne spotkania z szefostwem czyli monolog szefa ktory wie wszystko najlepiej a wcale tak nie jest. zalosne. omijajcie ta firme z daleka i szerokim łukiem!!!!!
6
tem 2014-10-01 14:17:45
witam , pracuję w firmie już kilka lat , widzę te dziwne wpisy i wcale się z tym nie zgadzam , czasami zatrudniane są u nas osoby które nie mają pojęcia o pracy i stąd te śmieszne opinie , ale i tak wszystkich pozdrawiam :-)
1
sjdjejld 2014-10-03 15:28:42
Hahahah ludzie nie mają pojęcia o pracy? To dlaczego odchodzą dobrowolnie? To szefostwo nie ma pojącia o niczym, zaczynając od głupiej przerwy śniadaniowej na ogólnych warunkach pracy i bhp kończąc. Do tego ten brud w biurze okropny, ludzie ściśnięci na kupie w małych, zagraconych pomieszczeniach, w których na każdym kroku można zginąć, wystarczy się potknąć, lub stanąć na niezabezpieczonym kablu. Do tego wcale tam nie jest tak gorąco w lato, przecież zawsze można przyjść w japonkach i krótkich spodenkach do pracy i chłodzić się przy wentylatorze. Tragedia.
No ale nie zapominajmy, że 'nie mam pojęcia o pracy'. Pozdrawiam
7
tem 2014-10-07 17:27:14
Edyta nie powinnaś takich wymysłów pisać , sama wiesz w jaki sposób pracowałaś
1
Tryb 2015-01-10 01:42:51
Jak zwykle w takich przypadkach więcej pytań niż odpowiedzi. Zastanawiam się czy można liczyć na dobre wynagrodzenie u nich, bo z tego co widzę to działają nie tylko na terenie Gliwic http://www.bramy-rolety.pl/kontakt.html Możecie powiedzieć jak wygląda u nich funkcjonowanie firmy a przy okazji podać średnie zarobki?
Żałosny Majk 2015-03-02 15:21:56
Magazyn produkcja i kierowcy trzymają fason (równe chłopaki), natomiast w biurze panuje chaos, jeden na drugiego kręci bata i rzuca kłody pod nogi... atmosfera jest gorsza niz w przedszkolu. Nikt nikogo nie szanuje wszyscy są śmieciami w jednym kiblu.
8
ktosiek 2015-03-19 08:44:49
podejrzewam, że dobrze pracowała. prawda w oczy kole? nie ma tam absolutnie żadnych warunków do pracy, wszystko niezgodne z bhp, p/poż, kp. To nie Droma a DRAMAT! Aż dziw ze to jeszcze funkcjonuje. Jeden wielki bałagan, i nie mam na myśli tylko wszechpanującego brudu. Ale najważniejsze, że dla szefostwa kasa się kręci, nie? :)
6
lilka 2015-05-01 09:40:01
Aplikowałam do tej firmy na stanowisko biurowe. Oceniam firmę na niedostateczny już na podstawie krótkiej rozmowy można było wywnioskować wiele bardzo negatywnych spraw.
Mianowicie:
1- zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną- telefon otrzymałam o godz. 12.00, że zapraszają mnie na rozmowę w tym samym dniu na godz. 14.00 - to jakaś paranoja, ale że zależy mi na pracy, ponadto ul. Horsta Bieńka, gdzie znajduje się Droma mieści się w pobliżu mojego miejsca zamieszkania, poza tym prawie w tym dniu już jedną rozmowę kwalifikacyjną miałam na strefie ekonomicznej, więc byłam mentalnie juz przygotowana do rozmów z pracodawcą więc postanowiłam przyjąć zaproszenie.
dotarłam do domu i szybko "odświeżyłam" sobie ofertę pracy w komputerze i pojechałam na rozmowę.

2. Na szefową musiałam chwilę poczekać, ale ok, to szefowa, więc to normalne. Czekałam przy pierwszym biurku zaraz za drzwiami szklanymi wejściowymi do biura, gdzie pracownica pracowała sobie na komputerze. Tą panią na marginesie dobrze wspominam - kulturalna, inteligentna - wiedziała o co pytać - konkretnie.

3. Rozmowa - nie odbywała się w odosobnieniu ale właśnie przy tym biurku przy drzwiach wejściowych, PRZY POZOSTAŁYCH PRACOWNIKACH, przy osobach wchodzących i wychodzących - jednym słowem ogólny nieład.

4. Dodatkowo wyjątkowo nietaktowe było pytanie o oczekiwaną wysokość wynagrodzenia - jest to pytanie normalne u pracodawców- ale nie jest normą wypytywać o to przy reszcie pracowników.

5. Zacna "pożal się Boże" "szefowa", która jest mniej więcej w moim wieku chciała mądrować i zadawała tak głupie pytania - że brak słów.
Rozumiem, że pracodawcy może też się wpadka z głupim pytaniem trafić, no ale jeśli pośród tych pytań nie ma ANI JEDNEGO konkretnego pytania odnośnie stanowiska pracy, i czynności jaki się wykonywało, oraz umiejętności, które się posiada czy doświadczenia zawodowego to już jest śmiechu warte.
- "szefówka" między innymi pytała ile wynosi zasiłek dla bezrobotnych,
- czy studia robiłam zaocznie - a kończyłam je 10 lat temu.
- czy podyplomowe też zaocznie
- szczytem było pytanie o określenie wysokości zarobków, przy jednoczesnym podkreśleniu "NO ALE TUTAJ SIĘ PRACUJE WIĘCEJ NIŻ 8 GODZIN DZIENNIE" - co to znaczy "więcej"? - 9, 10,15??? jak tu do takiego pytania się wycenić - poza tym świadczy to że pracodawca jest do d..y, bo nie wie ilu pracowników potrzebuje, zeby mogli pracować po 8 godzin - ZGODNIE Z KP.!! czyli BRAK ORGANIZACJI I ROZEZNANIA (ja rozumiem, że czasem w firmie można dłużej zostać ale to powinno być SPORADYCZNE - a dziennie to już powinny być PŁATNE NADGODZINY. - Totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
- czy chciała bym pracować na umowę zlecenie (mimo że w ofercie firma pisała że oefrerują umowę o pracę.

6. Przy końcu rozmowy to już był ELEMENTARNY SZCZYT BRAKU KULTURY - szefowa wyraźnie była rozbawiona - jej idiotyczny ironiczny uśmiech nie schodził jej z pyska!!! Z trudem się pohamowałam żeby jej czegoś dobitnie nie opwiedzieć.

Widzę że firma NON - STOP rekrutacje prowadzi i możliwe, że kandydaci wywołują już u szefuni ROZBAIWENIE. Jednak skoro już tyle rozmów przeprowadziła powinna już jakiejś choćby MINIMALNEJ OGŁADY się nauczyć i OBYCIA z ludźmi.

Pani beznadziejna i bezczelna szefowo - jeśli czytasz, to to wiedz że ja ZAOCZNIE ukończyłam studia ALE JESTEM FACHOWCEM OD REKRUTACJI I SELEKCJI. - poszła byś na te - Twoim zdaniem nie wymierne ZAOCZNE STUDIA - to byś się dowiedziała CO TO JEST KAPITAŁ LUDZKI!! - ty nie masz KAPITAŁU I NIGDY GO MIEĆ
NIE BĘDZIESZ CO WIDAĆ PO OPISACH NA TEJ STRONIE.

Każde doświadczenie jest jednak dla mnie cenne także i z tego też wniosek wyciągnłam
- jeśli firma nie szanuje mnie i siebie i na "ostatni gwizdek" zaprasza na rozmowę - ODMAWIAM - bo to fakt ŚWIADCZĄCY O BRAKU ORGANIZACJI I DZIADOSTWIE NA OSTATNIĄ CHWILĘ.

po powrocie do domu znalazłam tu Wasze negatywne opinie i pokrywają się one z moją opinią po tak krótkiej rozmowie.
12
pogo pogo 2015-05-09 22:07:33
W biurach faktycznie mają bajzel,na jakieś 35m kw.pracuje około 10-15 osób
Pierwsza rozmowa faktycznie..wszyscy się kręcą jeden wielki chaos
Tak nie powinna przebiegać rozmowa kwalifikacyjna.
Do rzeczy..kierowcy zarabiają całkiem nieźle w porównaniu do kurier ki w dpd:) mam pytanko czy "Pani" Partycja i """Pani""" Gosia czy jak jej tam,nadal pracują w Droma s.c na stanowiskach kierowniczych?
2
Man_dat 2015-05-16 20:19:13
Witajcie. Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca kierowcy w tej firmie...interesuje mnie głównie ile się zarabia, ile jest wyjazdów w miesiącu i czy wypłaty są na czas. ogólnie to każda informacja dotycząca stanowiska kierowcy jest dla mnie ważna.
2
Kornello 2015-05-27 08:28:07
Hehe na rozmowie mówią jedno co okazuje się bajką, fikcją. Przychodzę na szkolenie do kierowcy X i co? Nagle okazuję się że wyjazd jest na 2 dni, trzeba auto ładować od południa do późnych godzin wieczornych, potem jechać całą noc... Spanie na fotelach i milion rzeczy do nauczenia, a w rezultacie dostaje się niby jakieś tam pieniądze, które po podliczeniu okazują się liche...

Nie polecam tej firmy, zwyczajnie wykorzystuje kierowców i ich okrada...
panuje tam chaos i kompletna dezorganizacja...
5
alicja w krainie czarów 2015-07-11 22:11:54
Odnośnie wypowiedzi lilki, zgadzam się w 100%! Uderzające jest jakim brakiem szacunku do rozmówcy i przyszłego pracownika wykazuje się Pani Szefowa! Pytania zwalające z nóg, np: "Ile najmniej chciałaby Pani zarabiać? ".... i co tu odpowiedzieć? :D
A warunki pracy, nawet biurowej...jakie są , kandydat widzi :D Bardziej odpowiadają survivalovi niż warunkom pracy, zgodnym z normami ;)
2
ar 2015-07-16 19:10:37
"Negocjacje", hehe. Tam nie ma żadnych negocjacji, po prostu pytają niemal dosłownie za jak niską stawkę jesteś w stanie pracować
1
lilka 2015-07-23 23:22:16
Maćku - pytania o wynagrodzenie - to norma na rozmowach kwalifikacyjnych i z tym się zgodzę, ale nie w takiej formie, jak to czyni szefowa Dromy.

Nie jest więc normą pytanie o wynagrodzenie gdy:
- pytanie zadaje się "publicznie" przy innych pracownikach firmy nie związanych z rekrutacją,
- gdy pracodawca wcześniej nie doprecyzuje na jaką umowę możesz liczyć - tj umowa zlecenie czy umowa o pracę,
- oraz przede wszystkim jak byś odpowiedział, gdyby do tego wszystkiego co powyżej napisałam - pracodawca zadając Ci pytanie o wynagrodzenie powiedział - "przy czym zaznaczam, że u nas się nie pracuje 8 godzin".

To jak byś się wtedy wycenił?
przecież stawka miesięczna wynika ze stawki godzinowej, a jest różnica pracować dziennie 8 godzin czy 10 czy 12 ... albo nie wiadomo ile, bo pracodawca nie określił ile godzin wynosi dniówka w Dromie - i tak właśnie kształtuje się właściwy obraz pracodawcy i podejście do pracownika w tej firemce.

Skoro w Dronmie wymiar etatu to ponad 8 godzin to chyba ktoś sobie źle wyliczył - ilu pracowników należy zatrudnić, by czas pracy pracownika był zgodny z Kodeksem Pracy.

Przy czym dodam że rozumiem, że czasem w wyjątkowych momentach pracodawca może mieć prośbę, by pracownik w danym dniu został dłużej- jednak to musi być wyjątek a nie norma jak w Dromie.
3
qwet 2015-11-05 19:58:11
Nie wiem skąd te negatywne opinie, bo już jakiś czas tam pracuję i widzę totalnie inaczej. W sezonie dużo pracy i dla tych co się obijają nie ma tu miejsca.
Atmosfera całkiem fajna. Szef oaza spokoju aż czasem za bardzo.
1
lilka 2016-02-19 18:33:44
widze ze odezwali się znajomi i przyjaciele Szefostwa :) tak, dla nich warunki pracy i płacy są zupełnie inne ... :)
3
skaut 2016-04-01 15:07:30
ZAPOMNIAŁEŚ DODAĆ ŻE W TEJ FIRMIE NADGODZINY SĄ LICZONE PO 10tej GODZINE PRACY. CO JEST NIEZGODNE Z PRAWEM I KODEKSEM PRACY!!!!! TO NAPEWNO ZOSTANIE ZGŁOSZONE. NA 2 HALE PRODUKCYJNE NA HORSTA BIENKA SZEFOSTWO WYWIESZA ZWYKŁE RĘCZNIKI ZAMIAST PAPIEROWYCH ,ŚMIERDZĄ I AŻ WSTRĘT ICH UŻYWAĆ.
2
ziomek 2016-04-08 20:49:21
To ja Ci proponuje przejść się na teren firmy i zapytać pierwszego lepszego pracownika po której godzinie mają sobie liczyć nadgodziny, skaut napisał prawdę A z nóg Cię powali jak spytasz się tych chłopaków którzy pakują tam towar na auta ile mają przepracowanych godzin w miesiącu czy chociażby w tygodniu mówiąc od poniedziałku do piątku bo oni muszą pracować praktycznie codziennie po ponad 10 godzin . Boją się o pracę i chyba dlatego cicho siedzą. Więc ANEKS myślę że teraz to zrozumiesz , są wyzyskiwani i z zacisnietymi zębami godzą się na to bo muszą, wspolczuje im i mam nadzieje że ktoś w końcu poczyni odpowiednie kroki aby naglosnić tą sytuacje, ich poświęcenie nie jest warte tych zarobków które i tak w świetle kodeksu pracy jest za małe. Więc dlaczego nikt z pracowników się niepostawi ? Domysl się jaka byłaby za to nagroda . Pozdrawiam.
3
Tytus 2016-04-10 10:33:38
Ziomek trochę jesteś w błędzie pakowacze to pakują ponieważ lubią to robić. Szef nigdy nikogo nie zwolnił za bycie szczerym ani nikogo nie zmusza do pozostania na stanowisku batem. Mogą iść i powiedzieć co ich boli. Skoro siedzą cicho i robią to co do nich należy to jest to znak ze można im dołożyć roboty. To całkowicie naturalne.
Coco 2016-05-09 09:03:02
Po roku co najwyżej cie zwolni...praca niby ok ale w sezonie a później w okresie zimowym szukają byle haka aby zwolnić. ..poza tym burdel ...nikt nic nie wie...każdy na każdego tylko ...zero współpracy. ..... logistyka masakra ...na Google lepsza mapę sobie można zrobić ... jedyny plus to sprawne auta...nic poza tym ...obiecują na początku idealne warunki i miła atmosfera ale nie prawda to jest ...dlatego tak często są oferty pracy bo mało kto wytrzymuje zostali tylko przydupasy szefa a ten bidok nawet nie wie co się w jego firmie dzieje ...jakich ma zaufanych pracowników ...
2
Coco 2016-05-10 14:27:06
No właśnie ja zrezygnowałem ze stałej pracy bo tu przy rozmowie inaczej wszytko wyglądalo wiec wydawała się lepsza niestety w praktyce wyszło inaczej ...kombinacje a i zarobki średnie nie płacili podstawy urlop liczyli jak chceli ...i co przed końcem umowy zostałem bez pracy tak z dnia na dzień wiec chyba coś nie tak ...ale człowiek wiadomo szuka dalej czekałem tylko na pit naszczescie dostałem bo jakbym nie dostał to pewnie bym dalej toczył walkę z nimi na innym froncie
2
Ziko 2016-07-27 18:13:01
Witam pracuje w tej firmie. Paręnaście miesięcy i co zauważyłem że jest patologia ale w śród młodzieży którzy chcą zarobić a nic nie robić pracuja aby do wypłaty albo do chwilówki a weekend niech pracuja emerycl gdyby nie emeryci to firma kleczy pozdrawiam myślący emeryt
1
ar 2016-07-29 17:16:15
Nie ma żadnych benefitów.
2
bleee 2016-08-01 22:20:53
Brud, smród i wszechobecny syf zarówno na produkcji jak w biurze. Chlewiki bywają czystsze.
4
NICK 2016-09-25 10:24:16
Jedno słowo- Mordor :) Praca w biurze to nic innego, jak jeden wielki stres i strach. Kiedy człowiek budzi się rano z bólem żołądka, bo trzeba iść do pracy, to chyba jest coś nie tak.
NICK 2016-09-25 10:27:10
I żeby nie było, że tylko negatywnie - ludzie w biurze naprawdę spoko (poza kilkoma jednostkami). Najlepsza p. Anetka :)
Paker 2016-09-27 19:31:35
Mogę polecić dobrego gastrologa ;)
Może źle się odżywiasz?

1
kataryna 2016-09-27 21:38:29
Koleżanko/kolego z bólem żołądka.
Masz rację, coś jest nie tak.
Zastanów się jednak z kim, bo mnie nic nie boli.
Alec Baldwin 2016-10-01 18:01:39
Nie ma nudy ;)
bulldog 2016-10-05 21:37:16
syf, jeden wielki syf brak jakiegokolwiek bhp, cud, że jeszcze nie było bardziej poważnego wypadku, toalety wyglądające i śmierdzące gorzej niż na dworcu (nawet ta koło szefostwa!) chaos nikt nic nie wie, naprawde garstka osób zna się na tym co robi, reszta jest z przypadku, bez szkoleń obsługują klientów hahaha, wystarczy chwila w biurze żeby zorientować się że większość pracowników zachowuje się jak dzieci we mgle, starają sie i tego nie mozna im odmówic ale w takim chaosie jaki tam panuje ciężko byłoby się skupić na zrobieniu kupy! nie pozdrawiam szefostwa naturalnie, z powodu braku szacunku do swoich pracowników.
Aga 2016-10-06 15:25:09
Firma jak inne.
Nie każdemu pasuje, ale jednak cały czas się rozwijają i zatrudniają nowe osoby.
Aga 2016-10-06 15:25:33
Firma jak inne.
Nie każdemu pasuje, ale jednak cały czas się rozwijają i zatrudniają nowe osoby.
bulldog 2016-10-07 19:44:30
@henryk pomysł eksportu osłon zewnętrznych i wewnętrzych na Holandie trafiony w 100% interes się kręci, ale dziwi mnie ze szefostwo i cala kadra zarzadzajaca nie widzi problemu w tak ogromnej rotacji pracowników, przeciez co pol roku ekipa wyglada zupelnie inaczej non stop nowe twarze mysle ze kazdy wie ze jezeli jest duza rotacja pracownikow to w firmie nie dzieje sie dobrze, a wystarczyloby odrobine szacunku do pracowników, ludzkie warunki pracy prawo do przerwy czy chociazby miejsce do zjedzenia, czy toalety mieszczące się w jakichkoolwiek standardach XXI wieku system motywacyjny zamiast kar pieniężnych. pracownik który jest motywowany do pracy jest napewno bardziej wydajny niż straszony.
Droma byłaby naprawde fajna firma ze stalymi doswiadczonymi pracownikami godnymi zaufania, ale po co skoro liczy się tylko hajs jaki szefostwo napycha sobie do kabzy i oszczedzanie na podstawowych przywilejach
bulldog 2016-10-07 19:44:52
@henryk pomysł eksportu osłon zewnętrznych i wewnętrzych na Holandie trafiony w 100% interes się kręci, ale dziwi mnie ze szefostwo i cala kadra zarzadzajaca nie widzi problemu w tak ogromnej rotacji pracowników, przeciez co pol roku ekipa wyglada zupelnie inaczej non stop nowe twarze mysle ze kazdy wie ze jezeli jest duza rotacja pracownikow to w firmie nie dzieje sie dobrze, a wystarczyloby odrobine szacunku do pracowników, ludzkie warunki pracy prawo do przerwy czy chociazby miejsce do zjedzenia, czy toalety mieszczące się w jakichkoolwiek standardach XXI wieku system motywacyjny zamiast kar pieniężnych. pracownik który jest motywowany do pracy jest napewno bardziej wydajny niż straszony.
Droma byłaby naprawde fajna firma ze stalymi doswiadczonymi pracownikami godnymi zaufania, ale po co skoro liczy się tylko hajs jaki szefostwo napycha sobie do kabzy i oszczedzanie na podstawowych przywilejach
1
Smile 2016-10-08 12:33:20
Buldog ty takim małym szczeniaczkiem pachniesz , niby dużo do powiedzenia masz ale tylko za plecami .
Pracowales chyba dawno temu .
Musiałem coś mieć na sumieniu i wyleciales z pracy a teraz bzdury na firmę wypisujesz.
Życzę powodzenia.
1
Antiga 2016-10-10 18:46:54
Napiszcie gdzie te ogłoszenia o pracę. Mieszkam blisko i pasowałaby mi lokalizacja. Nie umiem znaleźć ogłoszeń.
ED 2016-10-11 11:52:47
No dobrze, ale jakich zarobków można się teraz spodziewać? W końcu dbają o stabilne warunki pracy, co jest dobrym znakiem.
jw 2016-10-29 23:06:13
Jakie stabilne warunki pracy? Zanim zdążysz poznać wszystkich, którzy tam pracują, połowa już się zwolni :D Rotacja non stop, nikt normalny nie będzie tam siedział.
4
bulldog 2016-11-23 20:27:28
@smile
Psychoanaliza nietrafiona. Za plecami zgadzam się inaczej się nie da. Wszelkie próby zwrócenia na coś uwagi odwracane są na niekorzyść pracownika. Skarżyż się znaczy cos z tobą nie tak i już jesteś na cenzurowanym.
Zostaw swoją opinię o Droma S.C. Z. Włosek J. Włosek - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Droma S.C. Z. Włosek J. Włosek