brak logo

Komornik Sądowy

Łódź

Opinie o Komornik Sądowy

obiektywna 2012-04-13 10:16
cóż.. zupełnie sie nie zgadzam z opinią powyżej. komornik [usunięte przez moderatora] jest bardzo bezczelnym, gburowatym i łasącym się na kasę człowiekiem. w dodatku nie ściąga należności od dłużników, ale sobie bierze \"dolę\". nie polecam.
1
marek 2012-09-07 12:22
Dokładnie, komornik nic nie robi w mojej sprawie. Pobrał zaliczkę i od 2 lat cisza. Nie odpowiada na maile, pisma i oczywiście nie odbiera telefonów.
edek 2012-12-19 16:14
Podzielam powyższe opinie, to skandal, że kancelaria komornicza nie odbiera telefonów. Nic nie robią tylko swoje naliczają.
jurand 2013-01-04 13:16
Kancelria nie odbiera telefonów-totalna ignorancja
inkaso 2013-01-11 10:38
Firma windykacyjna odzyska każdy dług, nawet jeżeli Twój komornik nie daje rady. Współpracujemy z najlepszymi komornikami, wspomagamy egzekucję. Żadnych zaliczek nie pobieramy. Jedynie prowizja od każdej odzyskanej kwoty. Kontakt: [usunięte przez moderatora]
Skuteczność gwarantowana.
1
Martino 2013-03-17 18:29
Firma prowadzona przez Pana [usunięte przez moderatora] jest kiepskim dowcipem na własny temat. Nie wywiązują się z postanowień, nie kontaktują się, ba nawet ciężko uzyskać wgląd do dokumentacji. Do tego niewykwalifikowana kadra pracownicza. Dodatkowo śmierdzi tam łapówkarstwem. Taka ma opinia.
jeanny211 2014-05-15 10:26
Nie polecam tego komornika(usunięte przez administratora)
Stomb 2015-12-12 20:57
jestem wierzycielem. komornik kruk janusz to kanalia. jest to obrzydliwe, kłamliwe i złodziejskie g@wno! ostrzegam!!!
2
tom 2016-06-18 08:04
DOBRY I SKUTECZNY Komornik to może nie idzie w parze ale polecam te małe kancelarie gdzie na 100% zajmą się sprawą, bo im zależy polecam Komornika Małgorzatę Augustyniak Kubale przy SR Bełchatów, kanceleria w Zelowie
Alicja 2017-05-23 14:16
@jeanny211, dlaczego nie polecasz Komornik Sądowy? Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia?
A kto może coś napisać o Komornik Sądowy jako pracodawcy? Chętnie dowiemy się od Was więcej na ten temat.
Zostaw swoją opinię o Komornik Sądowy - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Komornik Sądowy