brak logo

Komornik Sądowy

Łódź

Opinie o Komornik Sądowy

obiektywna 2012-04-13 10:16:59
cóż.. zupełnie sie nie zgadzam z opinią powyżej. komornik [usunięte przez moderatora] jest bardzo bezczelnym, gburowatym i łasącym się na kasę człowiekiem. w dodatku nie ściąga należności od dłużników, ale sobie bierze "dolę". nie polecam.
1
marek 2012-09-07 12:22:57
Dokładnie, komornik nic nie robi w mojej sprawie. Pobrał zaliczkę i od 2 lat cisza. Nie odpowiada na maile, pisma i oczywiście nie odbiera telefonów.
edek 2012-12-19 16:14:18
Podzielam powyższe opinie, to skandal, że kancelaria komornicza nie odbiera telefonów. Nic nie robią tylko swoje naliczają.
jurand 2013-01-04 13:16:29
Kancelria nie odbiera telefonów-totalna ignorancja
inkaso 2013-01-11 10:38:59
Firma windykacyjna odzyska każdy dług, nawet jeżeli Twój komornik nie daje rady. Współpracujemy z najlepszymi komornikami, wspomagamy egzekucję. Żadnych zaliczek nie pobieramy. Jedynie prowizja od każdej odzyskanej kwoty. Kontakt: [usunięte przez moderatora]
Skuteczność gwarantowana.
Martino 2013-03-17 18:29:59
Firma prowadzona przez Pana [usunięte przez moderatora] jest kiepskim dowcipem na własny temat. Nie wywiązują się z postanowień, nie kontaktują się, ba nawet ciężko uzyskać wgląd do dokumentacji. Do tego niewykwalifikowana kadra pracownicza. Dodatkowo śmierdzi tam łapówkarstwem. Taka ma opinia.
jeanny211 2014-05-15 10:26:02
Nie polecam tego komornika(usunięte przez administratora)
Stomb 2015-12-12 20:57:08
jestem wierzycielem. komornik kruk janusz to kanalia. jest to obrzydliwe, kłamliwe i złodziejskie g@wno! ostrzegam!!!
1
tom 2016-06-18 08:04:14
DOBRY I SKUTECZNY Komornik to może nie idzie w parze ale polecam te małe kancelarie gdzie na 100% zajmą się sprawą, bo im zależy polecam Komornika Małgorzatę Augustyniak Kubale przy SR Bełchatów, kanceleria w Zelowie
Zostaw swoją opinię o Komornik Sądowy - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Komornik Sądowy