brak logo

Farmacol S.A.

Szczecin

Opinie o Farmacol S.A.

hahah 2012-10-02 18:35:39
po nockach były imprezy integracyjne prawie dzien w dzien ? A gdzie ta impreza ?
fajnie 2012-10-05 17:24:20
mam pytanie czy Paweł. P dalej pracuje w cefarmie ?
T.H 2012-10-08 13:26:19
nie
beti 2013-04-15 19:22:24
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee............Jak to............????????
też dość stary 2013-04-23 12:42:20
no cieszę się ze wreszcie ktoś coś napisał po ludzku pisze. Pracuję tu od lat. Robota jak wszędzie, wyplata zawsze jest. Szkoda że gównie tu piszą tacy, którzy lubią sobie pokrzyczeć
1
roki 2013-09-10 18:01:33
ile mozna zarobic na tym akordzie taka normalna stafka a
zefir 2014-09-29 19:46:12
jak ktoś chce pracować to będzie pracować,akord nie jest złą forma wynagrodzenia ile zrobisz tyle zarobisz więc jak komuś zależy na kasie to zarobi!!!!!!!
1
lol 2014-10-15 19:44:57
Kiepska firma pracodawcy maja chyba pracowników za baranków których można wykorzystywać do woli na szczęście wielu ludzi nie jest tak naiwnych i szybko z tej firmy odchodzi ludzie którzy maja tam nawet umowę o prace myślą o odejściu gdyż jak widza firma szybką pochyłą z woli naczelnych idzie na dno nadgodziny w cefarmie to praktycznie norma powiem wręcz ze pracownicy są dosłownie zmuszani do tych nadgodzin czyli po 10,12,14 godzin dziennie wyrabiasz,kierowników to nie obchodzi.Ciągle brakuje tam ludzi chętnych do pracy ciągle wieczny bałagan niby masz wyznaczone stanowisko pracy a jak będzie potrzeba to i tak cie przerzuca na inny dział nie ważne ze masz mnóstwo roboty na swoim dziale ich to nie obchodzi przecież zawsze możesz zostać po godzinach pracy pensje to śmiech na sali w cefarmie przeważa praca na akord czyli musisz wyrobić tak zwaną ich normę żeby uznali cie za wydajnego czyli możesz zasuwać a i tak nie jest warunkiem tego ze spełnisz ich oczekiwania są tez ludzie którzy pracują bez akordu z pensja stała po kilka lat i zarabiają 1500 zł czyli bez rewelacji tam nie ma żadnych premii czy podwyżek bym nawet na to nie liczył są co prawda tez ludzie którzy wyciągaj tam co prawda powyżej 2tys ale nachorować się za to muszą za kilku ludzi i są to pojedyncze osoby reszta się naharuje i grosze zarobi,także nie wiem czy te pieniądze są tego warte zależy kto jak na to patrzy.Jeśli chodzi natomiast o kierowników to faktycznie niektórym z nich życzyłbym więcej rozsądku i życzliwości w stosunku do pracowników nie powinni zapominać ze zawsze mogą znaleźć się na miejscu pracownika ale są tez kierownicy z którymi można się dogadać wiec nie jest najgorzej co do warunków pracy to chyba jedne z lepszych na hali jest ciepło sucho choć w niektórych miejscach woda z dachu cieknie lekka parodia z tego bo firma nie widzi chyba załatać tych dziur jest stołówka z oknami,okna ciągle zamknięte .Co jakis czas wprowadzane są nowe przepisy i reguły i masz się do nich dostosować zazwyczaj nie masz nic do powiedzenia bo jak się nie dostosujesz to ci podziękują pomijając ze nie które decyzje utrudniają pracownikom prace i wyrabianie akordu ale dla kierowników to nieistotne gdyż liczy się tylko firma.Zapomniałem dodać ze praca na akord wykonywana jest na urządzeniach mobilnych wyjątkowo zdezelowanych często siec wifi pada równa się temu ze twój akord pada rożnie to bywa 15,20,30 minut czasami 1,2godz może trochę dłużej jednak zanim ludzie przejdą na akord maja 3 miesięczny okres próbny stawka to bodajże 7zł z groszem dla zwykłego szaraka dla studenta/ucznia 8zł z groszem czyli żadnych rewelacji po przejściu na akord stawki uzależnione od danego działu jeśli o mnie chodzi stawki te nie są rewelacyjne w myśl zasady im więcej się narobisz to coś zarobisz także niektórzy tam ostro zasuwają gdyż maja rodziny i nie maja wyboru a nie którzy po prostu z własnego wyboru kto nie był tam ten nie wie jak chce to może pójść i się przekonać ale jeśli szuka poważnej roboty to ja bym mu odradzał.
7
Zefir 2014-11-03 20:36:11
Witam ponownie.jest to magazyn jednogabarytowy.....nie masz etatu na dane stanowisko idziesz tam gdzie jest praca.akord jest i nie jest zły ....zarobisz .praca jest pod klienta a jak wiadomo klient medyczny jest dość specyficzny nigdy nie wiesz co i ile zamowia....wiec jeśli sie decydujesz tam na prace to musisz wiedzieć ze firma jest specyficzna a praca na czas pod klienta.
2
rel 2015-01-16 11:53:16
nie polecam, praca akordowa. Na poczatku ludzie pracuja na zlecenie i obiecuja ze po zleceniu nie wiadomo jakie pieniadze (mi powiedzieli 2000tys+) po czym placa 1,5grosza za 1 opakowanie leku wlozone do maszyny a gdy ktos pracuje na bocznym stanowisku to dostaje 20 groszy od pojemnika a tam moze byc 100 lekow moze byc 1 lek moze byc kilka lekow po 50 jak na loterii... kierownictwo to buraki stoja we trzech patrza ci na rece i nie zachowuja kultury a w szczegolnosci gosciu przy kosci :)
2
obserwator 2015-11-05 23:19:38
Zmiencie tę latawice dyr. a będziecie mieć lepiej
1
magazynier 2015-11-25 18:57:36
Nie 15zl/h tylko 12. Jak nie potraficie czytać ogłoszenia o pracę to nie składajcie CV do Farmacolu bo my już więcej głąbów i nierobów nie potrzebujemy.
1
shodi 2015-12-08 13:33:47
Smutna ta firma szefostwo no i ludzie którzy jadą na tym samym wózku co ty :P obgadywanie,chodzenie w nieskończoność na fajkę,zero zainteresowania nowym pracownikiem.Najlepsze są babki którym nie daleko do emerytur a ciągle narzekają ,że za dużo pracy,że za ciężkie kosze do skanowania. Ludzi godni pożałowania może lepiej lecieć na zasiłku
Były pracownik 2016-02-06 17:34:33
Czy to prawda że brodaty Klupsiu nie pracuje w Cefarmie
ja 2016-02-13 18:13:02
Na tle pozostałych Farmacolow wychodzimy najlepiej pod względem szybkości wyrabiania w zleceniach. Jak wyżej napisano nie potrzebujemy nierobów,bo u nas się zapier... :) Każdy by chciał gore pieniędzy,ale na to trzeba zapracować..
Ryś 2016-02-24 14:30:39
Może i najlepiej wyrabiacie zlecenia, ale podwyżki to już za was dostają w Katowicach. Żaden normalny człowiek myślący o przyszłości nie będzie robił, a w zasadzie biegał za taki psi grosz. Zarządzanie na najniższym możliwym poziomie, biorą do pracy każdego kto się nawinie, a i tak ciągle brakuje ludzi, a o czymś to świadczy. Zmiany jak na ostrym dyżurze w szpitalu. 10-18, 18-2, no i oczywiście nadgodziny w nocy praktycznie codziennie, dopóki nie skończy się zleceń, bo zmiany się nie zazębiają. Czyli wszystko pod zysk, a w zasadzie pod wyzysk, bo inaczej się tego nazwać nie da. Nawet Wigilie, Nowy rok, inne Święta, to dla tej firmy nieistotne, liczy się tylko pieniądz, z którego pracownicy i tak nic nie dostaną. Nadgodziny naturalnie do odbioru. Większość ludzi na poziomie dawno stamtąd uciekła. Poziom zarządzania bezpośredniego jest żenujący i komiczny. Brak odpowiedniego zarządzania kierownika powoduje, że tak naprawdę bardzo często rządzi przypadek w postaci jakiegoś koordynatora, lub jakiegoś pociotka. Jak ktoś ma jakiekolwiek ambicje to serdecznie odradzam! :)
2
Amelia 2016-02-24 18:23:53
Nie gardźcie głąbami, bo nikt inny tam nie będzie chciał pracować, trzeba być naprawdę zdesperowanym, a ktoś normalny to do głąbów by nie pasował ;)
2
Amelia 2016-02-24 18:26:49
Umowę obiecują max po 3 miesiącach, a są ludzie co prawie rok czekali...
2
były 2016-03-04 18:11:27
Ta firma to dno. Nikomu nie polecam. Pracowałem tam. Zmuszają do nadgodzin, idziesz do pracy i nie wiesz kiedy z niej wyjdziesz. Kierowniczka drze ryja na wszystkich i robi się cała czerwona. Nie idźcie tam pracować, szkoda waszego czasu i nerwów. Głąby nie są ludzie, którzy tam pracują tylko kierownicy
1
żandarm 2016-03-14 09:42:11
hehe dokładnie, nic dodać nic ująć!
byly 2016-03-16 15:28:49
dział się nie raczej nie rozwija. Po prostu brakuje ludzi do pracy, bo nikt w takiej atmosferze jaka tam panuje nie chce pracować. Zmiany są do d*py, nie masz w ogóle życia prywatnego. Tylko praca i zostań dłużej, bo jest taka potrzeba. Kierownik magazynu to w ogóle nie nadaje się na to stanowisko, kompletnie nic nie można z nim załatwić. Podziwiam ludzi którzy pracują tam kilka lat. Ale na szczęście znalazłem inną pracę. Farmacolu nikomu nie polecam, to będzie zmarnowany czas w waszym życiu
5
byly 2016-03-19 16:23:56
Jak masz magistra farmacji lub technika to idź lepiej pracować do apteki. Serio!
1
:-) 2016-04-07 18:16:23
Praca jest tylko i dlatego ciężka ze niestety ale młodzi ludzie nie chcą pracować i nie czuja sie odpowiedzialni .przyjdzie ci na jeden dzień i wielce zmęczony i już sie więcej nie pojawi i nawet nikogo nie poinformuje o tym,najlepiej siedzieć w domu i czekać aż do domu przyjdzie pracodawca i zaproponuje etat dyrektora.Naprawde nie ma sie czego bać,jak chcesz zarobić to możesz siedzieć ile chcesz i tyle zarobisz.ciekawe czy te osoby co sie negatywnie wypowiadają na temat tej i innych firm jaki maja staz pracy i ile zagnieździli sie w jedni firmie.
pytanie 2016-04-08 08:56:34
Witam może ktoś powiedzieć na czym polega praca bo widzę że jest obsługa klienta czyli przygotowujemy towar i dzwonimy czy tylko praca magazynowa bez użerania z klientami ?
2
xxx 2016-04-10 12:02:21
Tylko praca magazynowa. Ale zastanów się 100 razy czy na pewno chcesz tu przyjśc
2
pytanie 2016-04-12 14:44:30
XXX napisz wszystkie powody dlaczego nie warto :) bo sie zastanawiam ale czytam opinie i wszedzie to samo :)
We 2016-04-12 21:10:06
Firma jak ma pełna obsadę to jakiś funkcjonuje ale wydaje mi sie ze opinia o niej strasznie spada ,ze względu na to ze nie liczy sie jakość tylko ilośc ,a szkoda .doceniony pracownik finansowo to zadowolony pracownik.
1
były 2016-04-14 19:10:00
cóż powiedzieć o tej firmie pracowałem tam kilka lat (o te kilka za długo )do tych co tu zaglądają żeby poczytać opinie przed przyjęciem się powiem tak mało tu wpisów bo kierownictwo je kontroluje a wręcz usuwa za pomocą administratora,jeśli ta wiadomość zostanie to weźcie pod uwagę że tam jest akord ,te lepsze pojemniki co więcej można zarobić na początku będą wam wyżerały stare pracownice ,potem już jest o nie bójka więc idziecie do pracy żeby się kłócić ,wieczne nadgodziny sięgające 12 godzin w pracy i to nie jednego dnia a cały tydzień i tak w kółko ,każdy patrzy na każdego jak by się miał rzucić i zabić ,wieczne obgadywanie ,wchodzenie w twoje życie prywatne i rodzinne ,kierownictwo na początku się tobą interesuje w sensie przyjdą i zapytają ''jak tam'' po miesiącu mają cie w d.... ,potem walcz i radź sobie sam ,a i jeszcze sprzątanie stanowisk pracy robisz to za darmo a jak nie posprzątasz to kara finansowa ,przerwa 15 minutowa na którą po pierwsze nie idziesz bo czasami nie ma czasu a po drugie szkoda ci będzie bo to stracone 15 minut akordu a o duże zarobki się nie martw bo jeśli nawet trochę zarobisz to i tak coś wymyślą żeby ci z premii utną ,licz się z tym że to firma ratująca życie więc wszystkie dosłownie wszystkie święta pracujące i bóg jeden wie czy to będzie 8 czy 12 godzin w święto ,no nic pisać byśmy mogli tu dużo więcej jako pracownicy ale to i tak wasz wybór
2
Gustaw 2016-05-09 20:32:43
Spoko praca. Atmosfera średnia.
tom 2016-06-08 22:43:14
Jaki jest adres Szczecińskiej siedziby Farmacolu bo nigdzie nie mogę go znaleźć?
qqq 2016-06-10 14:27:28
ul. Pomorska 132, (ale cała ta firma powinna być na Mącznej w Zdrojach)
3
stary wyzeracz 2016-07-13 18:26:38
Praca nie jest zla, tylko kasa kiepska. No i kierownictwo. Ale jak po znajomosci Rubaszka zostaje kierownikiem magqzynu to co sie dziwic. Kierownictwo tez spoko. Kocica chyba najlepszym z kierownikow. Z kapo tez dalo sie dogadac, Robot ogarnia. Dobrze ze Pampersa juz nie ma.
2
zxc 2016-07-18 19:41:50
Robota też już nie ma.
Nigdy więcej 2016-09-29 01:50:17
Kierownik tego zamieszania powinien zmienić stanowisko bo chyba nie do końca jest świadomy swojej pracy nie można z nim kompletnie nic zalatwic jest nie słowny jednym słowem nie ogarnia tematu tak samo jak cała banda jego współpracowników, którzy siedzą w tym burdelu z braku wykształcenia i perspektyw na lepszą pracę.
Pozdrawiam wszystkich którzy dalej muszą się tam męczyć dobrze że ja już nie muszę.
5
Kkk 2016-10-04 08:24:54
To prawda, ze kasa kiepska. Wszyscy to widza, tylko nie kierownicy.
1
ktosiek 2016-10-04 12:08:52
DAJCIE COŚ OD SIEBIE....... My dajemy a kierownicy idą do domu po 8h. Codziennie po dwie godziny zastajemy...wyjątkowa sytuacja...i tak jest 6 miesięcy i dłużej... nie ma kto pracować, stawki są niskie, rozmowa kwalifikacyjna...??? jest... tylko ładnie wygląda i trwa może 5 minut...a potem okazuje się całkiem co innego niż obiecywali. Na temat nadgodzin nie ma mowy, zmianowi codziennie każą zostać w pracy dłużej i straszą n że to zgłoszą...i tak w dzień, w dzień....
3
anonimowość 2016-10-10 18:57:30
Może tak problem jest w tym że ogólnie ludzie nie chcą pracować!!!!!Tesco W-wa ogłasza się 3000 brutto i co? Chętnych nie ma.młodzi maja w D...... prace .teraz wchodzi na rynek pracy młodzież z rodzin emigracyjnych roczników 90 .ręce opadają,dlatego całą siłą jest w ludziach doświadczonych których jest mało ,pracują i sa mocno zmęczeni.500 + też psuje rynek pracy .więc płęta jest następująca .Szukając pracy takie fora jak to nie warto brać pod uwagę i sugerować się że tak to jest ta praca ,lub nie to nie ta .Jest anonimowa więc każdy może pisać co chce .idąc na rozmowę interesują mnie zarobki ,godziny pracy ,umowa .czytam firmową stronę i wszelakie artykuł o danej Firmie.A nie Takie opinie jak tu bo są nierzetelne.I jeśli firma daje więcej i lepsze warunki to logiczne że idę tam gdzie dają lepiej i więcej.Wasz wybór i wasza decyzja.czytajcie fachowe informacje,chodźcie na rozmowy w sprawie pracy i sami decydujcie .
1
Nick 2016-10-11 18:27:52
Ogólnie słabo. Na magazynie jest ciągła rotacja, cały czas ktoś nowy przychodzi i odchodzi. Na zleceniu jest się przez parę miesięcy, obowiązkowo 2 niedziele w miesiącu i nadgodziny. Praca stojąca, a nawet biegająca (parę ładnych kilometrów dziennie można wyrobić), usiąść można tylko na przerwie. Atmosfera beznadziejna. Przez miesiąc takiego robienia (niedziele i nadgodziny), a wypłata wynosi nie całe 1600zł na zleceniu (bez akordu). Kiedyś podobno dostaje się umowę o prace i wtedy na akord. Kary finansowe za jakieś śmieszne błędy. Plus chyba taki, że praca jest prosta nic więcej.
2
roman1573 2016-10-21 22:25:13
Zapoznałem się z opiniami. Firma Famacol kierowana widocznie przez niedouczonych cierpiących na różne fobie i skrzywienia absolwentów 2 lub 3-ch fakultetów, w tym na pewno mangement skoro nauczyli się pogardzać ludźmi i dlatego nie warto wiązać się z taką firmą, gdyż nie ma ona żadnej przyszłości. Pozostanie skansenem z zawartością dewiantów w zarządzie. Mam 54 lata, wiele widziałem, odradzam kontaktu z taką firmą z całego serca, szukajcie pracy w małych firmach czyli tam gdzie spotkać możecie ludzi co prawda ze słabościami, ale tylko słabościami. W S.A. z magmentem uczyniona ze skurwielstwa sztukę !!
3
Jfdjcvjg 2016-11-23 12:23:26
Oni z management nigdy nic wspólnego nie mieli nie wiedzą co to znaczy nawet
Nie oszukujmy się ale w tej firmie pracują na stanowiskach kierowniczych osoby bez jakiegokolwiek wykształcenia i przyszłości dlatego trzymają się za wszelką cenę najgorsza jest ta co cały magazyn się z niej śmieje że protekcje ojca zalatwily jej stołek z-ca magazynu do spraw nie potrzebnych wygląda jak z lumpu tak się zachowuje wobec ludzi i aż przykro że czlowiekowi przyszło dla kogoś takiego pracować.
Pozdrowienia z magazynu
2
ktosiek 2016-11-23 15:02:25
Dajcie coś od siebie... czy ktoś wie jak można uzyskać w tej firmie urlop na żądanie??? Macie zostać dłużej..., jak nie to napiszę na was notatkę...,czy może mi ktoś powiedzieć w którym momencie zaczyna się mobbing...? czy można mieć swoje plany? Po co robi się grafik pracy na cały miesiąc jak i tak jest zmiana kilka razy w tygodniu? Nikt nie słucha pracowników, pokój zwierzeń, pokój przesłuchań... Ludzie tam pracują po 10 godzin codziennie, a sytuacja trwa i trwa...,miało być tylko wyjątkowo...wyjątkowo to już trwa..., jak długo jeszcze...??? brak odpowiedzi...
4
Puk 2016-11-25 19:16:36
Czy to forum o Szczecinie?
1
ktosiek 2016-12-06 14:15:59
Zapraszam na inwentaryzację 24 grudnia 2016 na godzinę 18... obecność obowiązkowa... będzie opłatek...coś do połknięcia...i dalej to już w regały... ;o)
A tak naprawdę to spokojnych, rodzinnych, pełnych świątecznej magii...
Trzymajcie się ciepło...
3
Zostaw swoją opinię o Farmacol S.A. - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Farmacol S.A.