Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TP-Elbud

Pracowałeś w firmie TP-Elbud i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
goblin - 2015-03-29 12:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dobrze, że tutaj wypowiadają się pracownicy, bo w takim razie jest dla mnie nadzieja że dowiem sie czegoś na czym bardzo mi zależy - a mianowicie ile czeka się na wykonanie projektu w tym biurze projektowym TP-Elbud co. Długo, krótko, jakiś przybliżony czas. Bo potrzebuje projektu na za dwa tygodnie i nie wiem czy jest to do osiągnięcia
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-04-02 20:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to nie wiem, musisz się indywidualnie dopytać.
zdjecie uzytkownika
staszek - 2015-04-17 18:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no własnie, chyba indywidualnie masz terminy wykonania pracy, tutaj raczej trzeba zapytać o terminowośc, czy faktycznie wywiazują się podanych deadlinów czy nie bardzo?
zdjecie uzytkownika
... - 2015-05-07 21:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy może mi ktoś napisać, czy to prawda, że teraz pracuje się w tej firmie na 2 zmiany.
zdjecie uzytkownika
BYLY PRACOWNIK - 2015-05-24 19:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZGADZAM SIE WYZYSK TOTALNY KAZA NADGODZINY ROBIC ORAZ WSZYSTKIE SOBOTY ATMOSFERA BEZNADZIEJNA WSZYSCY JAK BY ROZUM POTRACILI WIECEJ JEST OSOB KTORZY CHCA RZADZIC PRACOWNIKAMI NIZ PRACOWNIKOW FIZYCZNYCH PRZERWA NA DZOWNEK JAK WSZKOLE MAX 15 MIN I DO ROBOTY
zdjecie uzytkownika
p - 2015-05-25 21:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak sytuacja wygląda na dzień dzisiejszy?
Interesuje mnie, ile zmian jest teraz, czy wszyscy muszą pracować na te zmiany i w soboty?
zdjecie uzytkownika
PEWAR - 2015-06-10 18:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK TO JEST PRAWDA CO WTEJ FIRMIE SIE DZIEJE TO JEST PARANOJA OBIECUJE KOKOSY A RZEECZYWISTOSC JEST OKRUTNA ATOMOPSFERA WSROD PRAcownikow BEZNADZIeja wszyscy kapuja jak cos nie wyjdzie ODRADZAM NAJGORSZEMU WROGOWI NIE ZYCZE PRACOWAC W TEJ FIRMIE
zdjecie uzytkownika
MARI - 2015-06-10 19:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK MUSZA PRACOWAC JAK COS MASZ TZW JEDNO KOLO RATUNKOWE CO MOZESZ WYKORZYSTAC W MIESIACU RAZ I ODMOWIC SOBOTE JEDNA LUB NADGODZINE JAK WIECEJ WEZNIESZ LO LECISZ ZROBOTY
zdjecie uzytkownika
jegot - 2015-06-24 21:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo, że nie można nie wiadomo ile razy unikać pracy, aczkolwiek grubo przesadzają z tymi zwolnieniami, przynajmniej jeśli to co mówisz to prawda, bo mam nadzieję, że są to wiarygodne informacje, jeśli chodzi o zarobki to można powiedzieć że są w porządku a przynajmniej z terminami wypłat nie ma problemów.
zdjecie uzytkownika
mari - 2015-06-25 17:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki mowisz ok ale ile trzeba nadgodzin zrozbic i soboty poswiecic zeby jakas wyplata wygladala nie ma chwili spokoju masz tylko 15 min przerwy nawet na papierosa jak wyjdzie to masz juz opr ze nie placa ci zaprzestoj caly czas siedzisz przy szafie nie mozesz odejsc chyba ze do wc bo jak w innej sprawie to musisz sie tlumaczyc tam jest niezdrowa ponura atmosfera na poczatku ok a pozniej pokazuja cale oblicze szkoda gadac nie zycze najgorszemu wrogowi pracy w tej firmie
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-06-29 20:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mari - do pracy przychodzi się pracować, a nie szwendać i nie mów że się tam tak przemęczacie, bo często siedzicie schowane w szafach i podjadacie albo gadacie. A dlaczego osoba niepaląca ma w czasie Twojej fajki pracować? Fakt, że trzeba zrobić trochę nadgodzin, żeb ta wypłata jakoś wyglądała :(
zdjecie uzytkownika
BYLY PRACOWNIK - 2015-07-04 10:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam z mari jest tam niezdrowa ponura atmosfera co rusz ktos sie zwalnia nie zycze tam pracy najgorszemu wrogowi caly czas jestes pod presja przelozonego
zdjecie uzytkownika
BYLY PRACOWNIK - 2015-07-04 10:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam z mari jest tam niezdrowa ponura atmosfera co rusz ktos sie zwalnia nie zycze tam pracy najgorszemu wrogowi caly czas jestes pod presja przelozonego
zdjecie uzytkownika
... - 2015-07-12 08:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kiedy zaczynają pracować na 2 zmiany?
zdjecie uzytkownika
BYLY PRACOWNIK - 2015-07-14 16:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE WIEM ALE ODRADZAM CI PRACY WTEJ FIRMY POPRACUJ MIESIAC TO SIE PRZEKONASZ JAK CIE BEDA TRAKTOWAC NA POCZATKU OK A POZNIEJ JAK BYS BYL ICH WROGIEM A NIE PRACOWNIKEM KTORY PRZYCHODZI DO PRACY PRACOWAC A NIE TAK JAK MYSLA OBIJAC WYSCIG SZCZUROW TAM JEST .CALY CZAS KTOS SIE ZWALNIA
zdjecie uzytkownika
... - 2015-07-14 20:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jest tam jakaś praca biurowa na hali?
zdjecie uzytkownika
sara1111 - 2015-07-26 12:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. chcialabym sie dowiedziec czy sa jkaies przyjecie do firmy? Moze znalazlby sie ktos kto zalatwiby prace za jakas odplata. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
amomim - 2015-08-05 19:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam pracy w tej firmie calkowity wyzysk za wszystko zwracaja uwage pojdzie sie do WC TO CI POWIEDZA ZE OPUSCZASZ MIEJSC PRACY WSZCZY SIE ZWALMIAJA ZDECYDOWAMIE ODRADZAM MIE SZAUmJA PRACOWIKOW
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-08-12 20:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bo tam szefuje niejaki G.S. co udaje ważniaka, jego koleżanka A.J. i ci niby-brygadziści, co jeden to ważniejszy. Porażka!!!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-13 19:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
Jula - 2015-08-13 19:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tam wieciej ludzi sie zwalmia miz przyjmuje totalme mie porozumiemie z ta ale A.J LU G.S ODRADZAM PRACY W TEJ FIRMIE
zdjecie uzytkownika
... - 2015-08-13 19:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A moja znajoma, ciągle się chwali, jaka to fajna robota jest i jaka duża kasa.
Siedzi tam niby przy biurku na hali.
zdjecie uzytkownika
oli - 2015-08-14 17:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierzdzam wczesiejsze posty klamia ma kazdym kroku atmosfera jak ma pogrzedie pomura szkoda gadac z ta praca wtej firmie wykorzystuja czlowieka w kazdym calu jak tylko sie da
zdjecie uzytkownika
KALI - 2015-08-15 19:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACA TAM TO MASKAKRA W ETP SA KLAMIA Z WYPLATA SCIEMY WALA ZE KASA DUZA A JAK SIE POPRACUJE TO SIE OKAZUJE JAKIE KLAMSTWA WYCHODZA KASA MALA ZE TYLKO PLAKAC SIE CHCE JAK WIDZIE SIE WYPLATE SZKODA ZACHODU Z TA FIRMY ETP S A
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-18 12:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-08-18 12:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@KALI o jakie ci klamstwa chodzi ktore wyszly po pracy tam? pytams ie bo chcialabym sie dostac na stanowisko inzynier do spraw sprzedazy, jednakze za duzo informacji nie podaja w ogloszeniu. odnosnie obowiazkow, czego wymagaja no i oczywiscie jakie zatrudniene oferuja. jestescie mi w stanie powiedziec?
zdjecie uzytkownika
KALI - 2015-08-19 19:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wstepie rozmowy wszystko pieknie a pozniej okazuje ze jest gonitwa na calego obiecuja duza kase tak ale jakim kosztem ze robisz dwa miesiace w jeden i tak wychodzi ze na miesiac marna kasa a zapiernicz na calego masz 15 min tylko przerwy i dzwonek do roboty odradzam pracy w tej firmie ETP I JESZCZE JEDNO TAM JEDEN DRUGIEGO KABLUJE JAK MOZE NIE MILA ATMOSFERA JEST WSROD PRACOWNKOW WSZYSCY NARZEKAJA ZE JUZ MAJA DOSC I SIE ZWALNIAJA CO CHWILA KTOS ODCHODZ
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TP-Elbud

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TP-Elbud?
Zadaj pytanie
alert