Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TP-Elbud

Pracowałeś w firmie TP-Elbud i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rt - 2015-12-06 19:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No bo tutaj się nie pojawiają :)
zdjecie uzytkownika
weoa - 2015-12-15 17:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! widze, że jest u nich praca jako Pomocnik elektromontera obwodów wtórnych, tylko, ze trzeba mieć min 3 lata doswiadczenia wiec to chyba nie dla mnie.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-12-17 19:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kariona i spółka to ty się zastanów co wypisujesz żal Ci d**ę ściska.Ciekawe jest dla mnie że wszystkie opinie negatywne piszą byli pracownicy obrażając nie tylko szefostwo ale też Nas pracowników. Nie chce wam się pracować to nie róbcie z tych którym się chce chłopów pańszczyźnianych. Nie zdajecie sobie sprawy że bzdury które z palca sobie wyssaliście mogą Was kosztować jak firma w końcu straci cierpliwość(o IP Szanowne Państwo słyszało? ), rozumiem jednakoż iż z ludźmi z takim poziomem, o czym świadczy Wasz brak elementarnych podstaw ortografii nie ma co wdawać się w dalszą dyskusję.
P.S. Kariono kawki nie pijam bo jestem zwykłym pracownikiem który docenia to co ma. Życie w przeciwieństwie do Ciebie znam i wiem co to znaczy prawdziwy wyzysk.
Pożyjesz-zmądrzejesz a jako że idą święta życzę Ci tego.
zdjecie uzytkownika
perma - 2015-12-21 15:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem co ty masz na mysli ze zal d ę sciska chyba ze to ze sie tam pracowało i czas niepotrzebnie straciło pracy w tej firmie a juz nie mówiąc o stresie jaki sie posiadało z mysla ze idzie sie tam do pracy sama sie zwolniłam gdyz nie da sie tam pracowac i nie żaluje bo mam super prace i wrescie ktos docenia pracownika z tego co mi wiadomo to sie zwalniaja tam ludzie bo a szkoda pisac o tym co tam sie dzieje
zdjecie uzytkownika
Pio - 2015-12-29 06:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ELBUD to dobra firma, koledzy mówili mi że płacą na czas, a robota jest przyjemnością, ja się tam nakręciłem i wysyłam do nich CV, zwłaszcza że podobno mają za chwilę wysypać się oferty pracy
zdjecie uzytkownika
ee - 2015-12-30 17:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety, kilku moich znajomych tam pracowało... zwolnili się sami... tak fajnie tam było :)
zdjecie uzytkownika
wer - 2015-12-31 18:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem tam w sprawie pracy i po obserwacji i rozmowie z przyszlymi przełożonymi dałem sobie spokój pracy w tej firmie
zdjecie uzytkownika
mill - 2016-01-02 22:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mógłbyś napisać jak to wszystko wyglądało na rozmowie o pracę o raz jakie warunki zatrudnienia firma była w stanie Ci zaoferować, pomogłoby to innym chętnym.
zdjecie uzytkownika
Alunia - 2016-01-06 19:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pete - 2015-10-13 20:51:30]:
Ją tam pracuje i to na stanowisku biurowym i niepolecam tej firmy psychicznie można się wykończyć tylko czekam żeby złożyć wypowiedzenie pracuje tam już ponad 5 lat i podwyżki od momentu zatrudnienia nie dostała ludzie są tam fatalnie traktowani najbardziej szkoda mi pracowników fizycznych tam to dopiero masakra totalne wykorzystywane. Trzynaście się od tej firmy z daleka.
zdjecie uzytkownika
bolek - 2016-01-07 15:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Alunia chyba nie może być ta praca aż taka zła, skoro można i 5 lat tam pracować? moj znajomy zatrudnił się jako inzynier budowy w czerwcu i jest zadowolony. przyjeli go zaraz po studiach, zawsze ma na czas wypłatę a amtosfera sprawia że się dużo uczy.
zdjecie uzytkownika
wiola - 2016-01-11 20:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez potwierdzam co ludzie pisza psychicznie można się zdolowac nie ma motywacji z przychodzenia tam do pracy caly czas cie obserwują i tylko czekaja na twoje potkniecie żeby cie zdolowac bo tylko to potrafią zamiast pokazac procownikowi bledy jakie wykunuje żeby nie powtórzyć ich na przyszlosc ale po co jak czerpią z tego przyjemność jak kogos opierrrrr lub zwolnią i nowego przyjmują i maja ubaw z tego odradzam peeeeeeeelnym lukiem mieli wprowadzić zmiany lecz pracownicy z tego co mi mówili powiedzieli ze nie będą za taka kase robic
zdjecie uzytkownika
budowlaniec - 2016-01-12 16:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wiola nie wydaje mi się, by zwalniali pracowników od tak, bo się w czymś pomylili i robili to zamiast powiedzenia co jest nie tak. Z tego by wyniakało, że rotacja jest duża, a wtedy szukali by pracowników do siebie, a ja żadnych aktualnych ofert nie widzę.
zdjecie uzytkownika
beno - 2016-02-05 08:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez tam pracowałem porazka sam się zwolniłem za takie grosze i atmosferę w tej firmie podziekowalem jej za wspópace
zdjecie uzytkownika
kuba - 2016-02-05 09:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale co to znaczy, że sa tak gorsze, bo nie wydaje mi się, że mozna zarobić tam mniej niż te 2500 zł na stanowisku jako Pomocnik elektromontera obwodów wtórnych?
zdjecie uzytkownika
mira - 2016-02-06 18:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednak można mniej. Moja sąsiadka, pracowała tam kilka 5 miesięcy i uciekła. Całe 8 godzin ze śrubokrętem w ręce, często na leżąco pod szafą, którą skręcała i to wszystko za najniższą krajową.
zdjecie uzytkownika
crystal - 2016-02-07 11:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mira może powinna coś negocjować albo zostawać na nadgodziny bo tylko 8 h pracowała. Z tego co widzę to obowiązki pomocnika nie sa trudne więc nie mogą jakoś dużo płacić
zdjecie uzytkownika
mira - 2016-02-07 18:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No wybacz, ale podłączenia tysiąca kabli i bezpieczników i to pod presją czasu, leżąc, klęcząc i co tam jeszcze, dla kobiety nie jest wymarzona pracą.
A co do 8 godzin pracy, to uważam, że to jest normalny wymiar.
Dlatego, pisząc, że ktoś ma 2500 wypłaty, dodajcie proszę ile godzin ta osoba spędza w pracy.
zdjecie uzytkownika
gggg - 2016-02-08 08:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co wyposujecie o tej firmie to same bzdury wyssane z palca! Pracuje w tej firmie okolo 5 lat i jestem zadowolona pod kazdym wzdgledem. Nie musze zostawac nadgodziny zeby miec te 2500zl. Myslicie ze po jednym miesiacu pracy dostaniecie tyle?? Trzeba na to zapracowac ! Tylko te osoby wystawiaja zle opinie ktorym nie chce sie pracowac.... bo maja dwie lewe rece :-D
zdjecie uzytkownika
ela - 2016-02-08 14:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jasne, mam tam kilku znajomych i nie pisz bzdur.
2500 to ma kumpel, który siedzi tam 8 rok i siedzi więcej niż 40 godzin tygodniowo.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2016-02-08 14:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam tez pracowałem i mogę z pelna odpowiedzalnosc podkreslic tam jest porazka nie ma zadnej chemii wśród pracowników każdy kabluje na drugiego wszyscy się boja czy go niezwolnia za marna kase bo stres jaki wywoluja ala podwładni to niech napierw dadza przykla swojej pracy i ddanie w firmie bo jak widziałem to zadneo przykadu dobre nie daja tylku umia cwaniakowac i groic zwolnieniem i za tes smieszne pieniądze wrescie odetchnelem ze juztam nie pracuje
zdjecie uzytkownika
gggg - 2016-02-08 19:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za ludzie !!! hahaha chyba wiem ile zarabiam :D
zdjecie uzytkownika
wiki - 2016-02-09 07:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez miałem przyjemność pracować w tej firmie zarabiałem 2500 ale brutto to na reke ok 1800 zl i za taka odpowiedzialność i presje oraz ludzi którzy co chwile czekaja na twoje potkniecie aby mieć ubaw i gawedowac przy kawce o godz 9 rano w jadalni jak to się kumu noga powinela i plotkować zamiast robota się zajaca wielkie nieprozumienie a propo pracy tam caly czas szukają pracowników a w firmie np. BRENTAG TO CUDEM MOZNA ZNALEZC ODFETE PRACY DLATEGO ZE TAM JEST SUPER ATMOSERA I LUDZIE SIE NIE ZWALNIAJA PRZELOZENIE DBAJA PRACOWNIKA DOBREGO ANIE CHODZA PO HALI I CWANIAKUJA I SZUKAJA TYLKO JAK KOGOS ZDOLOWACAC SAM DOSWIADCZYELM TEGO
zdjecie uzytkownika
Bolusia - 2016-02-09 08:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gggggg, może ty zarabiasz te 2500 po tych 5 latach. Ale jesteś właśnie jedną z tych osób, o których tu piszemy?
Lizusem, wchodzącym w majty szefowi, donosicielem i wielka panią, która jest tam od dawna, przyjęta po znajomości?
Jest tam taka jedna mała, cwaniakowata, przyjęta dawno temu po znajomości :)może to właśnie ty?
Dodam tylko, że często spotykam się z piwku z kilkoma pracownikami, 3 z nich już uciekło, 1 szuka pilnie czegoś nowego, a 1 stwierdził, że nie ma odwagi się zwalniać, bo ma 3 dzieci i żonę bez pracy to tam posiedzi, ale nie wie ile jeszcze wytrzyma psychicznie.
zdjecie uzytkownika
gggg - 2016-02-09 10:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem z tych co sie podlizuja sumiennie pracuje i wykonuje swoje obowiazki a ludzią nigdy nie dogodzisz.
zdjecie uzytkownika
peter - 2016-02-09 17:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam nigdy nie będzie dobrze dopóki ludzie którzy zarzadaja pracownikami fizycznymi będą tam pracować to tak będzie wyglądala opinia o firmie bo ci ala umysłowi pracownicy wszyscy wiedza o kim pisze to potracili rozum bo brak im jakiekolwiek doświadczenie w kierowaniu zespolem ludzi
zdjecie uzytkownika
miki - 2016-02-09 18:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Troche ie chce mi sie wierzyc,ze pracujac tyle lat w takiej ogromnej firmie budowlanej, nikt nie ma podwyzek, przeciez to nie prawda, zawsze sa zlecenia, zawsze jest praca, nie ma postoju.
zdjecie uzytkownika
kogut - 2016-02-12 20:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że jako firma budowlana całkiem nieźle sobie radzą, a zobacz, że nawet ostatnio nie pojawiło się żadne ogłoszenie pracy. Widocznie wszystkim odpowiadają zarobki.
zdjecie uzytkownika
5rtghb - 2016-02-16 16:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widocznie po prostu rekrutacja sie u nich skonczyla @kogut ale trzeba miec nadzieje ze za jakis czas znowu wstawia np. na stanowisko inzyniera budowy
zdjecie uzytkownika
bzurd - 2016-02-19 12:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5rtghb, tak naprawdę to chyba nie po to robią rekrutacje raz na jakiś czas aby szukać ludzi na takie wysokie stanowiska ! Z drugiej jednak strony słyszałem, że nie gwarantują zbyt wysokich podstaw.
zdjecie uzytkownika
peter - 2016-02-21 16:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na zbyt wysokie zarobki jeśli jesteś po wyższym wykszatlceniu ze znajomoscia jezyka obcego nie masz co myslec ze dostaniesz zwolniłem się sam bo nie widziałem tam przyszłości w tej firmie na pewno się nic nie dorobisz chyba nerwów bo klimat pracy w tej formie jest równy zeru
zdjecie uzytkownika
oko - 2016-02-25 09:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że od 2010 kiedy skończyłem tam pracę nic się nie zmieniło. Złoto czy srebro jak mu tam dalej jest brygadzistą? co do przerw zawsze kierownictwo, brygadziści i biuro sobie siedziało nawet 30 minut a pracownik musiał punktualnie być na swoim miejscu, wyśmiewanie się z innych i kapusiostwo było na porządku dziennym. Jeśli ktoś tam pracuje 5 lat i sobie chwali to chyba tylko panie z biura na magazynach lub z biurowca...osobiście wiem od znajomego, który tam pracował, że jeden gość na zawał zszedł...
zdjecie uzytkownika
waldek - 2016-02-26 17:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
musze dołaczyc się ze wtej firmie ETP SA JEST TRAGICZNA ATMOSFERA PRACA TAM KOJARZY SIE Z NIE PRZYJMNIE GDYZ TAK JAK WCZESNIEJ KOLEGA PISZE TAM KIEROWNITOWO I BRYGADZISCI DOŁACZAJAC MAGAZYN ZAWSZE MAJA CZAS NA PLOTKOANIE W SWIETLCY GODZ 9 TO TO JEST ICH RYTUAL DZIENNY, TRADYCJA RÓWNIE ABY PRCOWNIKA ZA BYLE CO ZGNOIC A NIE PATRZA SIE NA SIEBIE ZE NIC NIE ROBIA PREZ CALY DZIEN TYLKO CHODZA PO HALI I UDAJA ZE PRACUJA SZKODA ZE TO SZEF NA TO POZWALA CO ICH ALA PRZELOZENI ROBIA
zdjecie uzytkownika
jogi - 2016-02-27 09:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak ja się ciesze ze już nie pracuje w tej firme jak czyta te posty to wiem o tym ze prcując w tej firmie stracilem nie potrzebnie czas i zdrowie
zdjecie uzytkownika
złotówa - 2016-03-09 21:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak sobie czytam i się zastanawiam skąd wyście się ludzie pobrali. Dosyć długo już tam pracuję i widzę co się w firmie dzieje. Przychodzą ekipy nowych pracowników grupami, okres próbny weryfikuje którzy chcą pracować, a którzy tylko przychodzą odbębnić godziny. Ci drudzy raczej nie wracają po okresie próbnym. Do nadgodzin nikt nie zmusza. Chcesz przychodzisz, nie chcesz nie przychodzisz. Jak robisz swoją robotę dobrze to i premia wpadnie. Ktoś tam wspomniał o rotacji bo dużo przyjęć jest - tylko że firma rośnie i zatrudnia coraz więcej osób. Osobiście jeszcze mnie nikt bezpodstawnie nie posądził że coś spiep rzyłem, gdy tego nie zrobiłem. Krytykę biorę na luzie, staram się nie popełniać tych samych błędów ponownie. I jakoś to leci. Trochę zaangażowania w to co się robi, a czas sam płynie. Ale ile osób tyle opinii. Niektórym się wydaje że skoro zostali zwolnieni to firma jest "be", ale nawet przez moment nie dopuszczają do siebie myśli że coś z nimi mogło być nie tak. Wiadomo są przełożeni o lepszym charakterze i o gorszym, ale zawsze idzie się z nimi dogadać. A najbardziej oburzone zawsze są osoby podparte na łokciach przy stoliku oglądające kolejny filmik na youtubie przyłapane przez brygadzistę. Ci to potrafią każdego za plecami obsmarować od góry do dołu, zamiast pilnować tego po co się tam faktycznie przyszło, czyli pracy. A jeśli chodzi o wypłatę to jeszcze nie było miesiąca żeby się spóźnili, albo że się coś nie zgadzało. Było tyle ile powinno być, a przeważnie i więcej, co mnie osobiście bardzo cieszy i mam nadzieję że to się nie zmieni :) Pozdrawiam z Bierawy
zdjecie uzytkownika
jogi - 2016-03-10 11:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
złotuwa powiem ci jedno ze ludzie nie sa tak często zwalniani jak sami się zwalniają i to dobrzy fachowcy bo niewytrzymuja atmosfery jaką wywołują ala przełożeni bo najpierw niech pokaża swoją wiedze na temat tej pracy bo niektórzy nawet odpowiedniego wykształcenie nie mają co do zajmowanego przez nich stanowiska i jeszcze jedno czemu nie ma ogloszen pracy np. od firmy BRENTAG LUB ZAK SA BO TAM LUDZIE NIE ZWALNIAJA SIE JAK TO MA MIEJSCE W ETP BIERAWA CO CHWILE SA OGLOZENIA W RADIO PARK NA WP i jeszcze jedno zyby tam zarobić to musisz dwa miesiące w jeden miesiąc to wtedy masz wyplate ale jedno ile ci na to zdrowia pozwoli tak ciągnac to lepiej wyjechać do NORWEGI I NA SPOKOJNE 10 GODZIN DZIENNIE 15000 ZLWYPLATA TO JEST TO WTEDY MOZNA SIE ZA TAKA WYPLATE POSWIECIC PRACY
zdjecie uzytkownika
Tymek - 2016-03-12 18:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to @jogi. Jeśli tu ci źle i tak pięknie się zarabia w Holandii to czemu tam nie wyjedziesz? Droga wolna, nikt cię na siłę nie trzyma ;) Jasne, może nie jest najlepiej w Elbud, ale nie jest wcale też tak tragicznie. Widziałem oferty na inżyniera budowy robót elektrycznych i jest wynagrodzenie, zakwaterowanie albo ryczałt noclegowy, diety oraz stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
jogi - 2016-03-13 16:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi tymku tylko zauważ ile razy wystawiają oferty pracy co chwile a zak sa lub brentag prawie zero to oczyms swiadczy prawda jak traktują praconika i jaka tam jest atmosfera ze ludzie się zwalniają sami bo maja dość pracy w tej firmie bo normalnie się nie da pracować co chwile ktoś na kogos najezdza lub podpierala bo to chleb powszedni w tej firmie to jak można pracowac
zdjecie uzytkownika
praca - 2016-03-13 17:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam proponuje łatwą dodatkową prace przez internet zarabiamy poprzez klikanie w reklamy sprawdzona stronka wystarczy poczytać opinie na internecie zarobki zależą od tego jak się w to zaangażujemy i ile czasu temu poświęcimy zarobki początkowe to jakies 6-15$ z miesiąca na miesiąc rosną tak jak mówiłem zależy też od naszego zaangażowania ja już na tej stronce jestem 3 lata aktualne moje zarobki na miesiąc to 150-350$ jako praca dorywcza poświęcając w moim przypadku 1-3h na dzien to całkiem nieźle http://wad.ojooo.com/register.php?ref=damiankusal polecam i pozdrawiam praca dla cierpliwych ludzi:)
zdjecie uzytkownika
Jerzy - 2016-03-14 18:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widząc te wszystkie opinie sam już nie wiem, co mam myśleć, ale wydaje mi się, że najlepiej samemu wyrobić sobie opinię i nie sugerować się czyimś zdaniem. Właśnie przeglądam ofertę pracy, która wydaje mi się naprawdę ok - w Warszawie poszukują specjalisty ds. formalno-prawnych. Wymagają doświadczenia w zawodzie i wykształcenia prawniczego. Niestety nic nie napisali o warunkach zatrudnienia, może ktoś wie czego mógłbym się spodziewać?
zdjecie uzytkownika
krystian - 2016-03-15 08:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie jerzy odradzam racy w tej firmie wszystko pięknie ladnie wygląda na początku a później rzeczywisosc jest okrutna szkoda czasu na prace w tej firmie a szczególnie w pana przypadku o profil prawny
zdjecie uzytkownika
funy - 2016-03-16 18:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też myślę o tym stanowisku @krystian dzięki za informację - odradzasz ale nie piszesz do końca dlaczego coś jest nie tak, może więcej konkretów? będę wdzięczny
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-03-18 07:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cwaniaków tam nie brakuje szkoda ze wiedza nie potrafia sie wykazac
zdjecie uzytkownika
Pio - 2016-03-18 20:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niektórzy są w stanie wykazac się wiedza, więc raczej nie przesadzaj tak bardzo moja droga, nazywanie wszystkich cwaniakami to jednak przesadza i to spora
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-03-19 08:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam i wiem co pisze niejeden pracownik z tego powodu dal sobie spokój z ta firma
zdjecie uzytkownika
sisi - 2016-03-20 20:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem @ola, moze napiszesz jakiś argument dlaczego nie polecasz ich? widziałam oferte teraz do Warszawy i warunki mają całkiem dobre wiec bede wdzięczna za informacje.
zdjecie uzytkownika
basia - 2016-03-26 10:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że generalnie nikt nie pisze tutaj konkretów @sisi dlaczego niby jest tak źle, co może świadczyć o tym, że te osoby nie mają pojęcia o firmie, ta oferta, o której piszesz to spec. od spraw formalno-prawnych
zdjecie uzytkownika
MARIA - 2016-04-01 10:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAM NAWET PRACUJA LUDZIE Z WYKSZTAŁCENIEM PO OCHRONIE SRODOWISKA NA STANOWISKACH GDZIE TU LOGIKA JAK FFIRMA DZIALA W BRANZY ELEKTYCZNEJ TO WIDAC JAKIE POJECIA MAJĄ LUDZIE PRACUJACY W TEJ FIRMIE I TO NA STANOWISKACH NIE MAJA POJECIA O BRANZY W JAKIEJ PRACUJA
zdjecie uzytkownika
kogut - 2016-04-01 13:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki są dobre, bo nawet klienci z nimi współpracujący są zadowoleni ze współpracy. Nawet żadne ogłoszenie się nie pojawiło, bo wszystkim odpowiadają warunki w firmie.
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-04-02 13:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kogut, ty to na bank podstawiony jesteś? Od kiedy to klienci współpracujący z firmą mają pojęcie jaki syf panuje w danym miejscu pracy?
Klient jest zadowolony, bo kosztem pracownika tej firmy, otrzymał finalny produkt za który zapłacił i tyle.
zdjecie uzytkownika
font_1 - 2016-04-03 21:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale skoro klienci są zadowoleni ze wspólpracy to już jest dobrze. Ale wiadomo jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na inżyniera budowy? Dzięki za odpowiedź

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie TP-Elbud!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TP-Elbud

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert