brak logo

TP-Elbud

Bierawa

Opinie o TP-Elbud

jogi 2016-02-27 09:29:46
jak ja się ciesze ze już nie pracuje w tej firme jak czyta te posty to wiem o tym ze prcując w tej firmie stracilem nie potrzebnie czas i zdrowie
4
złotówa 2016-03-09 21:30:16
Tak sobie czytam i się zastanawiam skąd wyście się ludzie pobrali. Dosyć długo już tam pracuję i widzę co się w firmie dzieje. Przychodzą ekipy nowych pracowników grupami, okres próbny weryfikuje którzy chcą pracować, a którzy tylko przychodzą odbębnić godziny. Ci drudzy raczej nie wracają po okresie próbnym. Do nadgodzin nikt nie zmusza. Chcesz przychodzisz, nie chcesz nie przychodzisz. Jak robisz swoją robotę dobrze to i premia wpadnie. Ktoś tam wspomniał o rotacji bo dużo przyjęć jest - tylko że firma rośnie i zatrudnia coraz więcej osób. Osobiście jeszcze mnie nikt bezpodstawnie nie posądził że coś spiep rzyłem, gdy tego nie zrobiłem. Krytykę biorę na luzie, staram się nie popełniać tych samych błędów ponownie. I jakoś to leci. Trochę zaangażowania w to co się robi, a czas sam płynie. Ale ile osób tyle opinii. Niektórym się wydaje że skoro zostali zwolnieni to firma jest "be", ale nawet przez moment nie dopuszczają do siebie myśli że coś z nimi mogło być nie tak. Wiadomo są przełożeni o lepszym charakterze i o gorszym, ale zawsze idzie się z nimi dogadać. A najbardziej oburzone zawsze są osoby podparte na łokciach przy stoliku oglądające kolejny filmik na youtubie przyłapane przez brygadzistę. Ci to potrafią każdego za plecami obsmarować od góry do dołu, zamiast pilnować tego po co się tam faktycznie przyszło, czyli pracy. A jeśli chodzi o wypłatę to jeszcze nie było miesiąca żeby się spóźnili, albo że się coś nie zgadzało. Było tyle ile powinno być, a przeważnie i więcej, co mnie osobiście bardzo cieszy i mam nadzieję że to się nie zmieni :) Pozdrawiam z Bierawy
2
jogi 2016-03-10 11:39:43
złotuwa powiem ci jedno ze ludzie nie sa tak często zwalniani jak sami się zwalniają i to dobrzy fachowcy bo niewytrzymuja atmosfery jaką wywołują ala przełożeni bo najpierw niech pokaża swoją wiedze na temat tej pracy bo niektórzy nawet odpowiedniego wykształcenie nie mają co do zajmowanego przez nich stanowiska i jeszcze jedno czemu nie ma ogloszen pracy np. od firmy BRENTAG LUB ZAK SA BO TAM LUDZIE NIE ZWALNIAJA SIE JAK TO MA MIEJSCE W ETP BIERAWA CO CHWILE SA OGLOZENIA W RADIO PARK NA WP i jeszcze jedno zyby tam zarobić to musisz dwa miesiące w jeden miesiąc to wtedy masz wyplate ale jedno ile ci na to zdrowia pozwoli tak ciągnac to lepiej wyjechać do NORWEGI I NA SPOKOJNE 10 GODZIN DZIENNIE 15000 ZLWYPLATA TO JEST TO WTEDY MOZNA SIE ZA TAKA WYPLATE POSWIECIC PRACY
1
jogi 2016-03-13 16:57:29
Drogi tymku tylko zauważ ile razy wystawiają oferty pracy co chwile a zak sa lub brentag prawie zero to oczyms swiadczy prawda jak traktują praconika i jaka tam jest atmosfera ze ludzie się zwalniają sami bo maja dość pracy w tej firmie bo normalnie się nie da pracować co chwile ktoś na kogos najezdza lub podpierala bo to chleb powszedni w tej firmie to jak można pracowac
1
praca 2016-03-13 17:24:19
Witam proponuje łatwą dodatkową prace przez internet zarabiamy poprzez klikanie w reklamy sprawdzona stronka wystarczy poczytać opinie na internecie zarobki zależą od tego jak się w to zaangażujemy i ile czasu temu poświęcimy zarobki początkowe to jakies 6-15$ z miesiąca na miesiąc rosną tak jak mówiłem zależy też od naszego zaangażowania ja już na tej stronce jestem 3 lata aktualne moje zarobki na miesiąc to 150-350$ jako praca dorywcza poświęcając w moim przypadku 1-3h na dzien to całkiem nieźle http://wad.ojooo.com/register.php?ref=damiankusal polecam i pozdrawiam praca dla cierpliwych ludzi:)
krystian 2016-03-15 08:56:54
panie jerzy odradzam racy w tej firmie wszystko pięknie ladnie wygląda na początku a później rzeczywisosc jest okrutna szkoda czasu na prace w tej firmie a szczególnie w pana przypadku o profil prawny
ola 2016-03-18 07:41:00
cwaniaków tam nie brakuje szkoda ze wiedza nie potrafia sie wykazac
1
ola 2016-03-19 08:20:52
pracowałam i wiem co pisze niejeden pracownik z tego powodu dal sobie spokój z ta firma
1
MARIA 2016-04-01 10:21:45
TAM NAWET PRACUJA LUDZIE Z WYKSZTAŁCENIEM PO OCHRONIE SRODOWISKA NA STANOWISKACH GDZIE TU LOGIKA JAK FFIRMA DZIALA W BRANZY ELEKTYCZNEJ TO WIDAC JAKIE POJECIA MAJĄ LUDZIE PRACUJACY W TEJ FIRMIE I TO NA STANOWISKACH NIE MAJA POJECIA O BRANZY W JAKIEJ PRACUJA
ola 2016-04-02 13:11:36
kogut, ty to na bank podstawiony jesteś? Od kiedy to klienci współpracujący z firmą mają pojęcie jaki syf panuje w danym miejscu pracy?
Klient jest zadowolony, bo kosztem pracownika tej firmy, otrzymał finalny produkt za który zapłacił i tyle.
1
krystian 2016-07-05 09:23:47
teraz znów szukaja magazynierów bo za taka kase i atmosfere pracy jaka panuje w tej
fimie kazdy po przepracowaniu miesiąca ma dosc pracy i sie zwalnia odradzam
1
AB 2016-07-05 12:02:52
Ja pracowałam i jestem po elektryce, za moich czasów słyszałam że elektryków nie potrzeba do działu technicznego, byle język niemiecki pracownik znał. W efekcie przyjęli całą masę idiotów do biura, nawet studiów nie trzeba było mieć, ciężko się pracuje z ludźmi, którzy nie wiedzą co robią i po co. W tym czasie na warsztat brali na staże z PUP, bo nie musieli płacić, dzięki temu nikt z pracowników nie miał co marzyć o podwyżce. I jeszcze jedno, stanowiska pracy rozpisane przez brygadzistę: ślusarz, elektromonter, pomocnik elektromontera, kobieta (bez komentarza, ale to było do ustalania stawek godzinowych).
1
andrea 2016-07-12 11:37:07
ludzie pytacie o konkrety w Bierawie? to czytać od początku bo ciągle się te same zarzuty powtarzają. BEZNADZIEJNA ATMOSFERA PRACY, a pracowałam tam 3 lata. Cisną z każdej strony, brygadziści zamiast ustawiać pracę porządnie to lecą w kulki a później na gwałt trzeba nadrabiać. Damy z magazynu nawet nie powiem. Paznokcie, dupaka, faceci temat nr 1. Wiecznie tam bajzel mają ale na plotki czas jest. Szkoda zdrowia...350 dni się denerwować w roku...bo przełożony ma wiecznie humory. Co do przedłużania umowy...zapomnij. Ludzi z największym stażem wywalili bo musieliby zapłacić więcej. Prowadzący? Nie mają pojęcia nawet o swoim projekcie... NIE POLECAM.
1
kolo 2016-07-22 18:01:23
słyszałem ze inżynier budownictwa ma na rękę 8-10 tys.
Piotr 1 2016-07-26 18:01:19
Podobno pewna pani pracująca tam-chyba na stanowisku ,,brygadzistka"jest po szkole zawodowej-handlowej.Słyszałem od kogoś, jak się przechwala jaką to ona szychą tam jest... To dopiero ,,odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku"! Jeśli tam więcej takich ,,wykształconych" rządzących, to wcale się nie dziwię, że ludzie tam tak narzekają.
sebastian 2016-07-31 11:32:28
na reke bez nadgodzin 1480 zl mezczyzna to jest smiech na sali gdzie tu utrzymac rodzine dlatego nie dziwie sie ze ludzi potrzebują cały czas sa ogłoszenia o prace
w radio park i na innych stronach dla przykładu pracuje z zak sa i na spokojnie mam
2980 netto od 7-15 nie robiąc nadgodzin zadnych,
olaf 2016-08-02 08:13:39
alex dwa tysiące to niewiem kogo masz na mysli chyba ze z nadgodzinami lub sobotami a przeciez zycie jest zbyt krótkie zeby tracic czas na pracy w weekendy
mozna sobie spokojnie znalez prace za 3000netto dla mezczyzny który bedzie
siebie szanował a nie za marne grosze robił teraz sie czasy skonczyły to pracy
jest wiecej niz pracowników dlatego podziekowałem za wspóprace bo mam rodzine
i wiem ze dzieci porzebują ojca w w domu na weekend,
OLAF 2016-08-02 11:22:18
przedewszytkim trzeba szukac i chciec pracowac i miec swoja ambicje bo z tym daleko sie zajdzie a nie na łatwizne co wejdzie to sie bierze a pózniej sie meczy
i narzeka jak sie kiepsko zarabia jak trzeba robic nadgodziny zeby cos wiecej zarobic znajomy tez tam pracował przepłacil zawałem serca mlody chłop bo cały czas stresie gonitwa nawet nie ma czasu na odpoczynek a juz nie mówiac o wyjezdzie na normalne 2 tygodniowe wczasy zagranica z rodzina to przerazajace jak za marne kase ludzie traca swoje najlepsze lata w zyciu a takie te ZYCIE jest krótkie i taki swiat jest PIĘKNY
ZEBY SOBIE MARNOWAZ ZYCIE ZA KIEPSKĄ WYPLATE TERAZ MAM CZAS WRESZCZIE NA WSZYSTKO I O WIELE WIECEJ ZARABIAM
OLAF 2016-08-03 09:07:55
atmosfera w pracy tragiczna jeden drugiego kapuje jak by mógł to w szklance wody
kumla utopił by a kobiety to samo jedna druga kapuje cały czas jest tam tzw wyscig z
szcz,,,,, a propo wynagrodzenie 1480 netto dla feceta porazka urlop musi bo sie ustawowe nalezy jak chcesz zarobic wiecej no jestes skazany na blusa zartuje nadgodziny tzw to sie musisz liczy z tym ze juz masz po wekendzie a nie mówiąc w tygodniu do 17 to co ci zostaje dla ciebie i twojej rodziny i moze wyciagniesz wiecej o 500 zl to za 2000,netto zl robac tyle czasu na zachodzie to masz 1800 ale euro to prosty rachunek dlaczego ludzie sie zwalniaja
OLAF 2016-08-03 12:24:47
powiem tak jak chcesz to mozesz robic caly tydzien nadgodzin plus soboty oraz niedziele lecz za te pieniądze to zarobisz zagranicą 4 razy a nawet wiecej mam znajomych elektryków którzy wyjechali do szwajacarii to mają 4500 franków szwajcarskich na miesicac a nie w zł na tyle i tak ciebie nie bedzie w domu i tak to po co sie meczyc za marna ksae i jeszcze ta atmosfera pracy to jest masakra
olaf 2016-08-04 08:18:20
wypłata musi byc w terminie bo na drugi dzien nikt by nie przeszedł do pracy a propo premi do za jakie poswiecenie trzeba miec premie nikt z was nie patrzy ze przeplacasz zdrowiem a pózniej są zawały w tak młodym wieku trzemu bo cały czas jestes w pracy nie masz chwili na normalny posiłek tylko batonik cocacola i do pracy i tak własnie wygłada a pózniej skąd ta nadwaga i nadcisnienie jak juz mam tak przepłacac zdrowiem to lepiej podziekowac bo to sie nie opłaca bo pózniej wydasz na lekarzy
bo unas tylko prywatnie normalnie bedą cie leczyc a zycie jest zbyt krótkie i wspaniale
OLAF 2016-08-04 11:56:12
kolego kierowca który ma doswiadczenie to 3 razy wiecej np W RINNIEN POLSKA popytaj bo mam znajomego który jezdzi tam wszystko ma płacone diety premie do kazdej stawki i praca spokojna i przedewszytkim nikt na nikogo nie patrzy krzywo i nie kapuje przyajzna atmosfera i zgrana paczka
kasia 2016-08-05 09:11:56
słyszalam ze na magazynie co chwile sie zwalniaja ludzie ze tam jest klimat nieprzyjemny
1
meg 2016-08-05 09:55:29
potwierdzam faktycznie kapują jeden na drugiego nie ma osoby kompentetnej aby zapanowala nad tym co sie dzieje
1
ania 2016-08-05 11:40:20
na pomocnika masz najnizsza krajowa no moze 100 zl wiecej a wymaganie takie ze glowa boli gdzie za taka wyplate wyzyc przy takim niskim bezrobociu 9 procent w kraju napewno znjdziesz lepszą prace i w przyjaznjej atmosferze
michał 2016-08-05 13:03:43
Staszku zycze ci powodzenia za 2500 brutto, z takim doswiadczeniem jak piszesz ze na projektatna chcesz to masz to co to jest za wypłata na ZAK SA TO 4500 NETTO OD 7-15 NA SPOKOJNIE SIE WYCIĄGA
zuza 2016-08-26 12:03:01
widzie ze znów potrzebuja magazyniera niech najpierw płaca normalnie i szanuja pracownika a pozniej nie beda miec co chwila potrzeby szukac pracowników odradzam pracy szkoda czasu i nerwów brak zdrowej atmosfery w firmie
peti 2016-08-26 12:10:39
potwierdzam odradzam a przedewszytkim na magazynie tam jest tragedia jeden drugiego jkapuje nie ma tam odpowiedniej osoby odpowiedzialnej która by nad tym
zapanowala dlatego co chwile szukaja magazyniera zdala szerokim łukiem od tej firmy
beznadziejny klimat i nie mozna normalnie pracowac,
1
moni 2016-09-01 12:42:59
kolego nie polecam pracy wtej firmie a przedwszytkim na magazynie słyszałam bardzo duzo negatywów o atmosferze i warunkach
big 2016-09-01 18:34:22
bardzo sie docenia to jest podstawa tej firmy
kristof 2016-09-02 09:55:10
bardzo sie docenia ze ludzie daja sobie spokój po tygodniu pracy nie mają szacunku do pracownika który nawet posiada bardzo dobre kwalifikacje bo tam jest rywalizacja
i nikt nie patrzy ze to jest pracownik fachowiec który moze bardzo pomóc firmie tylko
patrza na niego jak na konkurenta który moze wygryz ze stanowiska tam nawet pracuja na stanowisku ludzie po ochronie srodowiska którzy nie maja pojecia o pracy
jaka wykonuje tylko sie posługuja innymi a zamiast dawac przykład ze sie ma wiedze na ktorym sie sprawuje stanowisku
1
kristof 2016-09-02 15:54:11
nie powierzaja ci pracy adekwatnej do tojego wykształcenie dzis jestes przy biurku jutro na hali produkcyjnej na poczatku wszystko fajnie a pózniej rzeczywistosc jest niemiła oddddddddddddddradzaaaaaaam
marek 2016-09-03 09:02:01
kolego odradzam po pierwszych dniach bedzie miał dosyc cały czas bedziesz pomiatany znam to z własnego doswiadczenia za taka robote co bedziesz wykonywał
to powinienes dostac dwa razy tyle sam wiesz ile kosztuje utrzymanie mieszkania i opłaty to na tyle tam zarobisz i gdzie zyc cały miesiac chyba ze chcesz wegetowac to lepiej cos poszukac lepszego platnej pracy i w dobrym klimacie pracy bo tam jest zenada
marek 2016-09-03 14:32:16
o pracy w polsce w BIERAWIE
SONIK 2016-09-18 16:01:32
PRACOWALEM TAM NIEDŁUGO LECZ MUSZE POTWIERDZIC ZE JEST TO PORAZKA Z TA
PRACA KLIMAT TOKSYCZNY WSZYSCY KAPUJA NA SIEBIE BABKI PLACZA PO KONTACH ZE KTOS JE PODKAPOWAŁ A ODNOSNIE MEZCZYZN TO WYNAGODZENIE ZA 2000 NETTO GDZIE TU WYZYC A JUZ NIE MÓWIAC PRZYJEMNOSCIACH NIEROZUMIEM ICH CO TAM JESZCZ ROBIA CHYBA ZA ZA NAGODZINY TO WYJDA RAZ TYLE LECZ PRZEPLACAJA ZDROWIEM DLATEGO PO KROTKIM CZASIE ZWOLNILEM BO ZYCIE MA SIE JEDNO A SZKODA MARNOWAC NA PRACE POSZUKALEM BO JEST TERAZ DUZO OFERT MAM NA CZYSTO 3850,00 NETTO PRUS PREMIA TO MAM OK 4890 OSTATNIA WYPLATA PRACUJAC OD 7-15 NA SPOKOJNIE
1
emi 2016-09-19 16:27:52
weoa, wszyscy piszą, że robota za marne pieniądze, a ty wyskakujesz z atrakcyjnymi warunkami pracy. Skąd się urwałaś?
maniek 2016-09-20 08:37:55
nie wiem o jakie benefity ci chodzi bo mialem przyjemnosc pracowac i powiem ze najwiecej zarobilem z nadgodzinami tyle co ledwo starczyło na opłaty a gdzie zyc a juz o wyjazdach na wakacje to mozna zapomniec człowiek tam pracował jak wół
a nic tego nie miał tylko zdrowie tracił odradzam tam pracy,,,,,,,,,
1
ZBYSZEK 2016-09-20 11:44:52
staszek ty nie wiesz co piszesz jezeli cie intersuje 1600netto to powodzenia ci zycze swiat i zycie jest zbyt piekne i krotke zeby za marna kase tam sie scierac bo tak mozna w delikatnym stopniu nazwac prace w tej firmie nieprzyjemnie sie tam pracowało teraz mam prace gdzie człowieka docenieja za prace i nie traktuja jak nie powiem co to szkoda słow NIE POLECAM '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
1
arek 2016-09-20 14:31:15
powiem ci wizir niech twoj misio szuka gdzie indziej narobi sie za marna kase nawet nie bedzie go stac aby cie zaproscic na porzadna kolacja bo to co zarobi to na opłaty starczy a jak bedzie zasuwał nadgodziny bo tak caly czas obiecuja na wstepnie rozmowy o pracy to wiecej sie zarobi o 500 zl wiecej plus soboty zapomnij o misiu wdomu no ale nikt nie patrzy ze przeplaca zdrowiem za marna kase NIEPOLECAM
ANOMIN 2016-09-20 14:36:59
A NAJGORZEJ SIE PRACUJE NA MAGAZYNIE TAM JEST KATASTROFA KLIMAT TOKSYCZNY GORSZY OD BENZENU JAKI U NAS JEST W POWIETRZU ZA PENSJE 1480 ZL DLA MEZCZYZNY SMIECH NA SALI POZNIEJ NADGODZINY TO WYJDZIESZ 300 ZL WIECEJ I CO Z TA WYPLATA ROBIC PŁAKAC DALEM SOBIE SPOKÓJ PO MIESIĄCU Z TA PRACĄ
ola 2016-09-21 09:21:19
droga weo na dostaniesz najnizsza krajowa chyba ze bedziesz robil ja wół to moze wyciąniesz 200 zł z nadgodzin soboty pracując wiecej to nie skórka za wyprawke za taka prace caly czas pod presja
przelozonych bo co chwila chodzą cwaniakuje i sprawdzaja i sie pozniej podsmiewuja
jak komus nie wychodzie bo wiedza ze ci nie przedluza umowy dlatego cały czas szukaja pracowników bo kazdy daje sobie spokój z ta pracą odradzam
1
arek 2016-09-21 11:46:00
JA TO SIE SAM ZWOLNIŁEM BO NIE BYŁO SENSU ZA TAKIE MARNE GROSZE ROBIC
A CO KLIMATU TO JEST ZENUJĄCY I NIE NADAJE SIE NORMALNIE PRACOWAC
1
ANIMON 2016-09-21 12:21:45
A JESZCZE JA DODAM NOWYM PRACOWNIKOM WYDAJĄ UZYWANE WCZESNIEJ PRZEZ INNYCH PRACOWNIKÓW ROBOCZE UBRANIA TAK JAK BY NA NOWE IM BYŁO SZKODA WYDAC TRAGEDIA JAK KTOS MA CHODZIC W UBRANIACH PO INNYCH
ANOMIN 2016-09-23 19:38:20
oczywiscie przekazano nam poczatku pracy wiem jak wyglada odziez uzywana a jak nowa nawet jak przekazalismy sugestie kierownikowi to sie tylko zasmiał miałz tego ubaw ze podwładni chodza w uzywanych ciuchach zero szacunku dla pracownika
Robol 2016-10-19 21:21:46
Połowę wioski tam robi i nikt nie narzeka , a jak ktoś nie umie robić i ma dwie lewe ręce to później pisze głupoty .
PRACOWNIK 2016-10-20 09:28:56
powiem ci kolego tzw ROBOL JA NIE MAM DWÓCH LEWYCH RĄK TYLKO ROZUM DOBRY
BO SAM SIE ZWOLNILEM Z TEJ FIRMY I WIEM ZE DALEJ LUDZIE ODCHODZĄ GDYZ ZA
SIE TAKĄ WYPŁATE NIE DA SIE WYZYC A JUZ NIE MÓWIĄĆ I WARUNKACH I ATMOSFERZE JAKA PANUJE TAM CHYBA ZE PRACUJESZ NADGODZINY NO TO WEZNIESZ
PARE GROSZY WIĘCEJ ALE JAKIM KOSZTEM ZDROWIA I RODZINY KTÓRĄ NIE WIDZISZ CAŁY TYDZIEN , I JESZCZE CI DAJA NA POCZĄTEK UZWANE PO KIMS UBRANIE ROBOCZE I MASZ CHODZIC W NICH TO JEST DOBRA W TWOIM ZDANIEM PRACA CHYBA PISZĄC TO BYŁES PO 18 GODZINACH PRACY NIE ZDAWAŁES SOBIE SPRAWY CO TY PISZESZ W JAKIEJ JESTES RZYCZYWISTOSCI
1
meg 2016-10-20 11:47:22
potwierdzam to bo sama sie zwolniłam z tej firmy Odradzam
1
ola 2016-10-20 16:50:15
najlepsze jak obiecują na początku premie super wypłate a pózniej okazuje sie ze marna wypłata
1
andrzej 2016-10-21 17:46:00
za moich czasów to przerwa sniadaniowa była 15 min informowana dzwonkiem jak tylko przedluzyłes 1 min to juz opierrrrrrrr,od kierowniczka tragedia mozna sie wrzodów nabawic bo wspokoju niedało rady spokojnie zjesc sniadania bo juz ktos stał na toba jak juz przedłuzyłes nawet minute
adam 2016-10-30 15:49:27
czytajac te opinie jak ja sie ciesze ze juz nie pracuje w tej firmie
1
Zostaw swoją opinię o TP-Elbud - Bierawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TP-Elbud