brak logo

TP-Elbud

Bierawa

Opinie o TP-Elbud

miki 2016-08-02 11:43:43
Taka rzeczywistość w Polsce @OLAF napiszesz coś więcej o warunkach tutaj (godziny pracy, umowa, urlop)?
OLAF 2016-08-03 09:07:55
atmosfera w pracy tragiczna jeden drugiego kapuje jak by mógł to w szklance wody
kumla utopił by a kobiety to samo jedna druga kapuje cały czas jest tam tzw wyscig z
szcz,,,,, a propo wynagrodzenie 1480 netto dla feceta porazka urlop musi bo sie ustawowe nalezy jak chcesz zarobic wiecej no jestes skazany na blusa zartuje nadgodziny tzw to sie musisz liczy z tym ze juz masz po wekendzie a nie mówiąc w tygodniu do 17 to co ci zostaje dla ciebie i twojej rodziny i moze wyciagniesz wiecej o 500 zl to za 2000,netto zl robac tyle czasu na zachodzie to masz 1800 ale euro to prosty rachunek dlaczego ludzie sie zwalniaja
miki 2016-08-03 10:26:23
@OLAF a ile maksymalnie nadgodzin można wyrobić w miesiącu? Jak są większe potrzeby to można sobie dorobić raz na jakiś czas
OLAF 2016-08-03 12:24:47
powiem tak jak chcesz to mozesz robic caly tydzien nadgodzin plus soboty oraz niedziele lecz za te pieniądze to zarobisz zagranicą 4 razy a nawet wiecej mam znajomych elektryków którzy wyjechali do szwajacarii to mają 4500 franków szwajcarskich na miesicac a nie w zł na tyle i tak ciebie nie bedzie w domu i tak to po co sie meczyc za marna ksae i jeszcze ta atmosfera pracy to jest masakra
boc 2016-08-03 12:27:25
No dobrze, to ale jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno oprócz dobrej podstawy jest szansa na jakieś premie, co znacznie umila teraz zatrudnienie. W końcu ważne jest to, że wypłata jest terminowa.
olaf 2016-08-04 08:18:20
wypłata musi byc w terminie bo na drugi dzien nikt by nie przeszedł do pracy a propo premi do za jakie poswiecenie trzeba miec premie nikt z was nie patrzy ze przeplacasz zdrowiem a pózniej są zawały w tak młodym wieku trzemu bo cały czas jestes w pracy nie masz chwili na normalny posiłek tylko batonik cocacola i do pracy i tak własnie wygłada a pózniej skąd ta nadwaga i nadcisnienie jak juz mam tak przepłacac zdrowiem to lepiej podziekowac bo to sie nie opłaca bo pózniej wydasz na lekarzy
bo unas tylko prywatnie normalnie bedą cie leczyc a zycie jest zbyt krótkie i wspaniale
van 2016-08-04 10:08:33
czy kierowca ADR zarobi te trzy tysiące chociaż na rękę?
OLAF 2016-08-04 11:56:12
kolego kierowca który ma doswiadczenie to 3 razy wiecej np W RINNIEN POLSKA popytaj bo mam znajomego który jezdzi tam wszystko ma płacone diety premie do kazdej stawki i praca spokojna i przedewszytkim nikt na nikogo nie patrzy krzywo i nie kapuje przyajzna atmosfera i zgrana paczka
staszek 2016-08-04 12:00:30
No to jak jest zgrana paczka to najważniejsze! Nie wiem tylko czy jest oferta jako kierowca ADR nadal aktualna?
kasia 2016-08-05 09:11:56
słyszalam ze na magazynie co chwile sie zwalniaja ludzie ze tam jest klimat nieprzyjemny
meg 2016-08-05 09:55:29
potwierdzam faktycznie kapują jeden na drugiego nie ma osoby kompentetnej aby zapanowala nad tym co sie dzieje
staszek 2016-08-05 10:17:14
Pomocnik elektromontera obwodów wtórnych - to nowa oferta, wiec jak jeszcze jesteście zainteresowani pracą to to na pewno bedzie dobre. Dajcie tylko znać jeszce jak wrażenia z rozmów kwalifikacyjnych, bo te podobno sa dosyć trudne i nie wiem czy też na tym stanowisku tak jest.
ania 2016-08-05 11:40:20
na pomocnika masz najnizsza krajowa no moze 100 zl wiecej a wymaganie takie ze glowa boli gdzie za taka wyplate wyzyc przy takim niskim bezrobociu 9 procent w kraju napewno znjdziesz lepszą prace i w przyjaznjej atmosferze
staszek 2016-08-05 11:41:21
Asystent projektanta systemów sterowania i nadzoru oraz obwodów wtórnych stacji ŚN, WN i NN teraz jest potrzebny i chyba dobrze ta praca wygląda z tego co widze jednak. Poza tym są dobre premie na pewno.
michał 2016-08-05 13:03:43
Staszku zycze ci powodzenia za 2500 brutto, z takim doswiadczeniem jak piszesz ze na projektatna chcesz to masz to co to jest za wypłata na ZAK SA TO 4500 NETTO OD 7-15 NA SPOKOJNIE SIE WYCIĄGA
Nio 2016-08-05 13:27:47
No wiadomo, że jest różnie, czasami wypłaty sa takie, że człowiek zakochuje się w firmie, czasami miesiąc jest gorszy, ale dla mnie to jest mega fajna sprawa
zuza 2016-08-26 12:03:01
widzie ze znów potrzebuja magazyniera niech najpierw płaca normalnie i szanuja pracownika a pozniej nie beda miec co chwila potrzeby szukac pracowników odradzam pracy szkoda czasu i nerwów brak zdrowej atmosfery w firmie
peti 2016-08-26 12:10:39
potwierdzam odradzam a przedewszytkim na magazynie tam jest tragedia jeden drugiego jkapuje nie ma tam odpowiedniej osoby odpowiedzialnej która by nad tym
zapanowala dlatego co chwile szukaja magazyniera zdala szerokim łukiem od tej firmy
beznadziejny klimat i nie mozna normalnie pracowac,
5rtghb 2016-08-26 18:38:12
Gdzie Ty widzisz te oferty na magazynierow? Ja tam ostatnie oferty jakie od nich pamiętam były na stanowisko inżyniera budowy info na prawdę było dosyć dawno temu z góry dziękuję za jakąś odpowiedz. .
moni 2016-09-01 12:42:59
kolego nie polecam pracy wtej firmie a przedwszytkim na magazynie słyszałam bardzo duzo negatywów o atmosferze i warunkach
arletta 2016-09-01 12:46:20
a co z zatrudnieniem dla inżynierów? docenia się tutaj fachowców?
big 2016-09-01 18:34:22
bardzo sie docenia to jest podstawa tej firmy
mąż soni t 2016-09-01 21:45:31
ale w jaki sposób się konkretnie docenia? interesuje mnie dla żony zatrudnienie jako Asystent projektanta systemów sterowania i nadzoru oraz obwodów wtórnych stacji ŚN, WN i NN i ona nie ukrywam że w tym temacie zawodowym ma już kilka lat doświadczenia
kristof 2016-09-02 09:55:10
bardzo sie docenia ze ludzie daja sobie spokój po tygodniu pracy nie mają szacunku do pracownika który nawet posiada bardzo dobre kwalifikacje bo tam jest rywalizacja
i nikt nie patrzy ze to jest pracownik fachowiec który moze bardzo pomóc firmie tylko
patrza na niego jak na konkurenta który moze wygryz ze stanowiska tam nawet pracuja na stanowisku ludzie po ochronie srodowiska którzy nie maja pojecia o pracy
jaka wykonuje tylko sie posługuja innymi a zamiast dawac przykład ze sie ma wiedze na ktorym sie sprawuje stanowisku
tobik 2016-09-02 10:01:23
Ae czym przejawia sie ten brak szacunku, bo przez tydzien pracy nowy pracownik nie jest chyba w stanie zauważyc wszystkiego, nie jestes jeden w firmie wiec nikt nad tobą pewnie nie bedzie nadskakiwał są tez inni
kristof 2016-09-02 15:54:11
nie powierzaja ci pracy adekwatnej do tojego wykształcenie dzis jestes przy biurku jutro na hali produkcyjnej na poczatku wszystko fajnie a pózniej rzeczywistosc jest niemiła oddddddddddddddradzaaaaaaam
besos 2016-09-02 16:42:46
Ja to chętnie bym się załapał na takiego pomocnika elektromontera obwodów wtórnych bo w końcu doświadczenie jest dość cenne, ale jestem ciekawy czy wypłata jest u nich terminowa, może wiecie? Dzięki za odpowiedź
marek 2016-09-03 09:02:01
kolego odradzam po pierwszych dniach bedzie miał dosyc cały czas bedziesz pomiatany znam to z własnego doswiadczenia za taka robote co bedziesz wykonywał
to powinienes dostac dwa razy tyle sam wiesz ile kosztuje utrzymanie mieszkania i opłaty to na tyle tam zarobisz i gdzie zyc cały miesiac chyba ze chcesz wegetowac to lepiej cos poszukac lepszego platnej pracy i w dobrym klimacie pracy bo tam jest zenada
miki 2016-09-03 09:12:31
Mówisz o pracy za granicą @marek? oni raczej działają na terenie Polski nic nie się na pewno nie pomyliło?
marek 2016-09-03 14:32:16
o pracy w polsce w BIERAWIE
5rtghb 2016-09-03 16:05:42
ale ja to chyba kiedyś widziałem od nich jakies oferty pracy do Wielkiej Brytanii czy się myle?na elektormontera chociaż to chyba jakos dawno temu było nie wydaje mi się żeby obecnie kogos do prcy szukali
SONIK 2016-09-18 16:01:32
PRACOWALEM TAM NIEDŁUGO LECZ MUSZE POTWIERDZIC ZE JEST TO PORAZKA Z TA
PRACA KLIMAT TOKSYCZNY WSZYSCY KAPUJA NA SIEBIE BABKI PLACZA PO KONTACH ZE KTOS JE PODKAPOWAŁ A ODNOSNIE MEZCZYZN TO WYNAGODZENIE ZA 2000 NETTO GDZIE TU WYZYC A JUZ NIE MÓWIAC PRZYJEMNOSCIACH NIEROZUMIEM ICH CO TAM JESZCZ ROBIA CHYBA ZA ZA NAGODZINY TO WYJDA RAZ TYLE LECZ PRZEPLACAJA ZDROWIEM DLATEGO PO KROTKIM CZASIE ZWOLNILEM BO ZYCIE MA SIE JEDNO A SZKODA MARNOWAC NA PRACE POSZUKALEM BO JEST TERAZ DUZO OFERT MAM NA CZYSTO 3850,00 NETTO PRUS PREMIA TO MAM OK 4890 OSTATNIA WYPLATA PRACUJAC OD 7-15 NA SPOKOJNIE
weoa 2016-09-18 16:19:48
Pewnie, że sa atrakcyjne warunki wynagrodzenia dlatego ich oferty pracy są tak popularne. Zastanawiam się tylko czy jest szansa na to, zeby teraz znaleźć pracę.
emi 2016-09-19 16:27:52
weoa, wszyscy piszą, że robota za marne pieniądze, a ty wyskakujesz z atrakcyjnymi warunkami pracy. Skąd się urwałaś?
M 2016-09-19 21:30:45
Ogólnie to chyba całkiem dobra firma, nie wiem czy jest powód do narzekań, chyba nie ma, uważam ogólnie że sprawa jest rozwojowa, bardzo dobrze zapewniona logistycznie, chyba nie bardzo jest na co narzakać, wiadomo że benefity są tutaj zdecydowanie na plus
maniek 2016-09-20 08:37:55
nie wiem o jakie benefity ci chodzi bo mialem przyjemnosc pracowac i powiem ze najwiecej zarobilem z nadgodzinami tyle co ledwo starczyło na opłaty a gdzie zyc a juz o wyjazdach na wakacje to mozna zapomniec człowiek tam pracował jak wół
a nic tego nie miał tylko zdrowie tracił odradzam tam pracy,,,,,,,,,
staszek 2016-09-20 10:32:45
Hej, wiecie czy będzie można znaleźć zatrudnienie u nich chociażby jako polish-english account manager? Chętnie bym się załapał, bo zarobki są pewnie adekwatne do powierzanych zadań.
ZBYSZEK 2016-09-20 11:44:52
staszek ty nie wiesz co piszesz jezeli cie intersuje 1600netto to powodzenia ci zycze swiat i zycie jest zbyt piekne i krotke zeby za marna kase tam sie scierac bo tak mozna w delikatnym stopniu nazwac prace w tej firmie nieprzyjemnie sie tam pracowało teraz mam prace gdzie człowieka docenieja za prace i nie traktuja jak nie powiem co to szkoda słow NIE POLECAM '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
wizir 2016-09-20 12:29:16
czy w firmie jest potrzebny obecnie Młodszy elektromonter urządzeń rozdzielczych i stacyjnych? mój konkubent gdzieś mi mówił że widział ogłoszenie o pracę ale niestety misio gapcia nie sprawdził daty.
arek 2016-09-20 14:31:15
powiem ci wizir niech twoj misio szuka gdzie indziej narobi sie za marna kase nawet nie bedzie go stac aby cie zaproscic na porzadna kolacja bo to co zarobi to na opłaty starczy a jak bedzie zasuwał nadgodziny bo tak caly czas obiecuja na wstepnie rozmowy o pracy to wiecej sie zarobi o 500 zl wiecej plus soboty zapomnij o misiu wdomu no ale nikt nie patrzy ze przeplaca zdrowiem za marna kase NIEPOLECAM
izunia 2016-09-20 14:35:10
a ta marna kasa to według ciebie ile konkretnie wynosi? posługuj się proszę konkretnymi kwotami jak już coś, a nie tak tylko straszysz. a czy nadal potrzebny u wasAsystent projektanta systemów sterowania i nadzoru oraz obwodów wtórnych stacji ŚN, WN i NN?
ANOMIN 2016-09-20 14:36:59
A NAJGORZEJ SIE PRACUJE NA MAGAZYNIE TAM JEST KATASTROFA KLIMAT TOKSYCZNY GORSZY OD BENZENU JAKI U NAS JEST W POWIETRZU ZA PENSJE 1480 ZL DLA MEZCZYZNY SMIECH NA SALI POZNIEJ NADGODZINY TO WYJDZIESZ 300 ZL WIECEJ I CO Z TA WYPLATA ROBIC PŁAKAC DALEM SOBIE SPOKÓJ PO MIESIĄCU Z TA PRACĄ
weoa 2016-09-20 16:52:42
Pomocnik elektromontera obwodów wtórnych jest u nich obecnie potrzebny z tego co widze i zastnawiam się ile kasowo to wychodzi wszystko, zeby jednak się zgadzało. No i też doświadczenia tu z tego co wiem sporo potrzeba.
ola 2016-09-21 09:21:19
droga weo na dostaniesz najnizsza krajowa chyba ze bedziesz robil ja wół to moze wyciąniesz 200 zł z nadgodzin soboty pracując wiecej to nie skórka za wyprawke za taka prace caly czas pod presja
przelozonych bo co chwila chodzą cwaniakuje i sprawdzaja i sie pozniej podsmiewuja
jak komus nie wychodzie bo wiedza ze ci nie przedluza umowy dlatego cały czas szukaja pracowników bo kazdy daje sobie spokój z ta pracą odradzam
tobik 2016-09-21 10:56:24
Widać,ze ktoś strasznie uwziął sie na firmę i dodaje opinie pod rożnymi nikami szkoda, ze prawdy nie napiszesz kolego/koleżanka dlaczego zostałeś zwolniony? I dlaczego takie nieprawdziwe rzeczy wypisujesz?napiszesz?
arek 2016-09-21 11:46:00
JA TO SIE SAM ZWOLNIŁEM BO NIE BYŁO SENSU ZA TAKIE MARNE GROSZE ROBIC
A CO KLIMATU TO JEST ZENUJĄCY I NIE NADAJE SIE NORMALNIE PRACOWAC
ANIMON 2016-09-21 12:21:45
A JESZCZE JA DODAM NOWYM PRACOWNIKOM WYDAJĄ UZYWANE WCZESNIEJ PRZEZ INNYCH PRACOWNIKÓW ROBOCZE UBRANIA TAK JAK BY NA NOWE IM BYŁO SZKODA WYDAC TRAGEDIA JAK KTOS MA CHODZIC W UBRANIACH PO INNYCH
ophgay 2016-09-21 20:24:43
@ ANIMON - ale jest5es pewien co do tycvh ubrań po kimś??
ANOMIN 2016-09-23 19:38:20
oczywiscie przekazano nam poczatku pracy wiem jak wyglada odziez uzywana a jak nowa nawet jak przekazalismy sugestie kierownikowi to sie tylko zasmiał miałz tego ubaw ze podwładni chodza w uzywanych ciuchach zero szacunku dla pracownika
nhn 2016-09-23 20:01:29
@ ANONIM -n serio śmial sie z tego? no to mega źle świadzy p0o tym człowieku, zwłaszcza, jak ówimy o osobie na TAKIM stanowisku właśnie. Załamka ....
Zostaw swoją opinię o TP-Elbud - Bierawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TP-Elbud