Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TP-Elbud

Pracowałeś w firmie TP-Elbud i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
CoolER - 2010-03-12 11:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cool
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2010-08-21 16:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki kiepskie, słabo płacą. To "cool" to jakaś lipa.
zdjecie uzytkownika
toki - 2012-05-07 22:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam pracy w tej firmie
zdjecie uzytkownika
kosa - 2012-05-10 10:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powinni wymienić całą prefabrykację ( usunięte przez administratora )nie rozumieją że poganianie ludzi i ich fochy nie pozwalają pracować a dorzucił bym jeszcze kilku brygadzistów pracowałem, wszyscy ( usunięte przez administratora ).kiedyś było lepiej.( usunięte przez administratora )..dbanie o pracownika-0.NIE DA SIĘ NORMALNIE PRACOWAĆ!
zdjecie uzytkownika
byly - 2012-09-13 16:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zarobki na okresie róbnym ok. 8.50 po pol roku na 9zl i tak przez caly czas wiec kokosow nie ma....warunki pracy? ciagle myslsiz czy cie nie zwolnia nie znasz dnia ani godziny....liczy sie $$$ nie czlowiek po co po 3 latach czy 4 czy 2 dac wiecej jak mozna zwolnic i dac 8.50 ;)
zdjecie uzytkownika
żona - 2013-05-07 10:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A teraz jak jest w TP-Elbud? kosa co masz na myśli pisząc nie da się normalnie pracować? Możesz napisać coś więcej na ten temat? Ile tam się teraz miesięcznie zarabia? Jaką dają umowę i jak jest z socjalem? Mąż idzie za pare dni za rozmowę dlatego chcemy dowiedzieć się trochę więcej na temat tej firmy i pracy tam.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-07-31 22:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarabia się beznadziejnie 8,50 z odtrąceniem to sobie policz...za granicą pracuję w firmie nasiennej i mam 8,50 na czysto ale euro, w dodatku s( usunięte przez administratora )...atmofera beznadziejna jak ktoś pisał czekasz aż cię zwolnią i pisze to ten który pracuje a nie się opieprza...beznadzieja i tyle dużo fałszywych ludzi
zdjecie uzytkownika
chyba wyjade - 2014-08-28 18:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie andrzej masz racje, chyba nie ma co tutaj siedziec w tym kraju tylko trzeba uciekac jak najdalej bo przeciez nie wyrobi sie tutaj zeby zyc na jakims godziwym poziomie. pracuje juz tyle lat w polsce i niestety nigdy nie dostalem tyle ile bym chcial, a takie 8,5 euro za godzine to faktycznie... daje rade
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TP-Elbud
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski