Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TP-Elbud

Pracowałeś w firmie TP-Elbud i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2015-09-19 12:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca nie do pozazdroszczenia od 7 rano do 15 jestes cały czas pod okiem przełożonych na papierosa to możesz zapomniec jak palisz jak nie zrobsz nadgodzin lub sobót lub niedziel to najniższa krajowa wyplacą ci za taką robote to co musisz robic i caly czas pod presja psychiczną to sie nie opłaca robic a cały czas obiecuja co sie zmieni lecz kazdy jak moze to szuka cos lepszego
zdjecie uzytkownika
wiki - 2015-09-20 15:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda to co piszecie tam jest praca katorżnicza cały czas pod okiem przełożonych za marne kase robisz jak wół odradzam,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-09-24 20:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No a powiedzcie mi gdzie nie trzeba zapierdalać- wszędzie i szefostwo też jest jedno gorsze-drugie lepsze.Sorki jak ktoś chce zarabiać miliony to niech gra w totka:)Ja jestem zadowolona i pozdrawiam ;)
zdjecie uzytkownika
wiki - 2015-09-25 18:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sory ale mozna zapierdalac tak jak ty mówisz lecz nie za gorsze ze caly miesiac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w dwa miesiaca policz ile kobieto siedisz godzin w pracy i pozniej przelicz ile wychodzi ci wyplaty robisz miesiac w dwa miesiące a juz nie mówic ze nawet cie z fajki rozliczaja jak wyjdziesz zapalica przerwa pod presja 15 min i zapierdalac do szzafy i do fajrantu szkoda gadac zwolniłam sie ni zaluje decyzji wreszczie znalazlam sobie lepsze i spokjniejsza prace i za lepsze pieniadze nie musze zapierdalac nadgodzin i sobót z rodzina spedzam wekendy a mam wiekszą kase pozdrawiam i zycze ci powodzenia
zdjecie uzytkownika
meg - 2015-10-01 17:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA TA PRACOWAŁAM OK MIESIĄCA I Z CAŁA SWIADOMOSCIĄ POTWIERDZAM OPINIE O TEJ FIRMIE ZE JEST TAZ WIELLLLLLLLLLLLLLKI WYZYSK NA PAPIEROS TO MOZNA ZAPOMNIEC A KASA TO SZKODA GADAC TO ZA NAJNIZSZA MAM W KIOSKU RUCH I MAM SWIETY SPOKOJ Z TYMI ALLLLLLLLLLA BRYDZISTAMI KTORZY CAŁY CZAS SIE CZEPIAJA A NIC NIE ROBIA TYLKO CHODZA PO HALI SZKODA ZE PREZES URZEDUJEW W KATOWICACH I NIE WIEDZA CO SIE DZIEJE W BIERAWIE BO JAK BY SIE DOWIEDZIAŁ TO NAPEWNO POŁOWE ZWOLNIŁ ZASTANAWIAM CZY CZASEM NIE ZADZWONIE DO KATOWIC DO PREZESA ETP I WSZYSTKO OPOWIEM CO SIE DZIEJE W BIERAWIE JAK PRACUJĄ JEGO PRZEŁOZENI I TAK ZROBIE ZADZWONIE Z WIELKĄ PRZYJE,NOSCIA I OPOWIEM CO SIE DZIEJE JAK JEGO PRZEŁOZENI PRACUJA I JAKIE MAJA PODEJSCIE DO PRACY A JUZ NIE MÓWIĄC O MARNOTRACTWIE TOWARÓW KTÓRY IDZIE SMIETNIK
zdjecie uzytkownika
michal - 2015-10-01 18:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zgodze sie z meg tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nad bagnami nie maja pojecia na jakich stanowiskach pracują a żądają od pracownika ponad to co sami by nie zrobili zrobiłem pare fotek jak praca tam wyglada i co robią wielce zapracowani przełożeni moze sie komus przyda hehhhhhhhhhhhhhhe
zdjecie uzytkownika
kristi - 2015-10-10 18:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
własnie jestem po wypłacie i to co mi obiecywali faktycznie nie pokrywa sie zpasiem na wyplacie obiecywali premie o tu goła wyplata zwlaniam sie nie praca dla mnie wielki błąd że dałam sie namówic ale polak mądry po szkodzie odradzaaaaaaaaaaam pracy w tej firmie ETP S A BIERAWA
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-10-11 09:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda kristi ze tak długo czekałas bo ja po wejsciu na hale i przysłuchaniu sie ludzi ktorzy mają mi wydawac polecenia odrazu dałam sobie spokój z tą firmą ETP S A
zdjecie uzytkownika
pete - 2015-10-11 19:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja znam taką jedną, co się chwali jaka tam super robota jest.
Nawet kurs angielskiego jej finansują w godzinach pracy :)
Ile w tym prawdy?
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-10-12 18:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurs to wydatek 130 zl miesiecznie robota ktora robi sie tam to powinno sie zarobic o wiele wiecej na tą charuwe i wykanczanie psychiczne ludzie o wiele wiecej niż ten kurs ja sie szanuje i niepozwole zyby mnie ktos kto nie wiedzy mnie poniżal i sie zwalniam z czystym sumieniem
zdjecie uzytkownika
MARIAN - 2015-10-12 18:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA TAM PRACOWALEM NIEWIEM JAK TAM WYTRZYAMLEM MIESIAC LECZ JAKIES PRZYKRE ZWOWU DOSWIADCZENIE NABRALEM GDYZ OBIECYWALI MI JAKIE TO KASA DUŻA A TU NIESPODZIANKA PRZY WYPLACIE ZE PLAKAC SIE CHCIALO LUDZIE KTORZY SĄ NA STANIWSKACH POWINNI BYC ZWOLNIENI GDYZ NIE NADAJA CAŁY CZAS PSYCHICZNIE WYKANCZAJA LUDZI ZE TO JEST JAKAS MASAKRA ZDECYDOWANIE ODRADZAM PRACY WTEJ FIRMIE
zdjecie uzytkownika
pete - 2015-10-12 19:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli ten kurs angielskiego rzeczywiście jest za darmo i to w godzinach pracy?
zdjecie uzytkownika
marian - 2015-10-13 14:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wierze ze za darmo ta firma nic nie daje za darmo i jeszcze w godzinach pracy jak przerwa sniadaniowa jest wyliczana i tylko masz 15 min a pózniej gonią cie do roboty nie pożniej chwili przerwy nawet na minutke czy dwie bo jak o zrobisz to masz juz przechalane lub cie inni podkabluja tam jest totalny wyscig z rabotą ze ponad norme trzeba robic bo terminy gonią zero tolerancji od przełozonych
zdjecie uzytkownika
pete - 2015-10-13 20:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To proszę, niech napisze ktoś dokładnie, na jakie zmiany się tam pracuje.
Jak jest z tym angielskim, kiedy jest i czy za darmo.
Bo ta znajoma twierdzi, że ten angielski ma w godzinach pracy i to za darmo.
A do pracy ma różnie, raz na 7 ,raz na 8, a czasami na 10.
To jak dokładnie tam jest?
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2015-10-15 23:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jak wygląda praca na stanowiskach biurowych.
Czy naprawdę jest tak źle jak mówicie?

Jak to możliwe, że wypłata się nie zgadza z tym co jest na umowie?
zdjecie uzytkownika
mela - 2015-10-17 19:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ajj no wlasnie wiem ze wiele osob chce sie zatrudnic ale niektore komentarze moga przerazac. mi tam sie wydaje ze TP-Elbud nie jest wcale taka zla. a profil firmy jest tym czym ja sie glownie zajmuje. wiem ze firma jest unikalnym połączeniem budownictwa, montażu systemów elektrycznych oraz prefabrykacji szaf sterowniczych i rozdzielnic elektrycznych. i certyfikat ktory dostali tymbardziej przekonuje ze firma jest na tak
zdjecie uzytkownika
emi - 2015-10-18 21:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...a co ma wspólnego certyfikat, z godnym traktowaniem swoich pracowników???
zdjecie uzytkownika
chudy - 2015-10-19 22:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy moglibyście dokładnie sprecyzować który zakład oceniacie?
Bo są dwa jeden w Bierawie Polska a drugi w Görlitz Niemcy
zdjecie uzytkownika
KALI - 2015-10-20 10:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oceny dotyczą zakładu w Bierawie I SŁUCHY MNIE doszly ze tam coraz gorzej ze nieda sie normalnie pracowac
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-10-25 16:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kali to wymień sobie "SŁUCHY" bo Cię źle dochodzą. Ludzie ogarnijcie się! Jak można w regionie w którym łatwiej s**a załapać niż etat tak marudzić że ci każą pracować przez caaałe osiem godzin to idzcie na kasę do biedronki albo do prywaciarza na zlecenie a na waszej miejsce z pocałowaniem wiadomości czego przyjdą ludzie ktorym się w d***ci nie poprzewracało ,trochę pokory.
zdjecie uzytkownika
chudy - 2015-10-29 21:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludziska
Najpierw zastanówcie się co chcecie robić a dopiero potem zacznijcie to robić.
Nie znalazłem jeszcze takiego zatrudnienia które by dawało 100% zadowolenia.
Nawet własna działalność wymaga poświęcenia, dlatego jeżeli chcesz pracować to będziesz zawsze pracował a jeżeli szukasz zatrudnienia gdzie będziesz wymigiwał się od pracy to zawsze będzie ci źle.
żaden pracodawca (nawet ty jeżeli będziesz prowadził własną działalność) nie pozwolisz na to by pozwolić pracownikom na rozluźnienie jakim jest nie normowany czas na fajkę, czas na przerwy i gadulstwo w czasie pracy, w ten sposób twoja firma nigdy nie zarobi.
zdjecie uzytkownika
kariona - 2015-11-13 17:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chudy - 2015-10-29 21:26:47]:
chudy i pracownik niewiecie co piszecie własnie przyjechałem z zagrnicy z pracy i jak czytam co wy piszecie to jest zgroza w biały dzien ja tam pracowałam i potwierdzam to co wczesniej było pisane przez innych pracowników odradzam pracy w tej firmie tam sie nie da normalnie pracowwac cały czas cie sprawdzają a sami siedzą sobie na kawce w jadalni i sobie bajeruje o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] marynie a wymagaja od innych zyby nie odchodzic od szafy niech najpierw dadzą przyklad swojej pracy a pózniej niech wymagają od pracowników zwolniłam sie i nie żałuja wrecz jestem terz innym człowiekiem a nie pomiatany jak nie powiem co tam niektórzy powinni już dawno powinni byc zwolnieni
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2015-12-01 15:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcialabym potwierdzic co pisząludzie o pracy w tej firmy nie dziwi mnie fakt ze caly czas wystawiaja oferty pracy gdyz nie da sie tam normalnie pracowac najpierw musza zaczac szanowac pracownika i a nie caly czas cwaniakowac co to sie nie jest jak by rozumy potracili niech najpierw pokażą swoją wiedze a mają baaaaardzo mało na temat pracy jak wykonuja a póżniej niech wymagaja zenada odradzm,
zdjecie uzytkownika
roobal - 2015-12-05 14:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@była pracownika ciekaw jestem, gdzie są niby wystawianie te oferty pracy, nie wiem, może na ich stronie. W każdym razie ja tutaj często zaglądam i jeszcze żadna się nie pojawiła.
zdjecie uzytkownika
rt - 2015-12-06 19:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No bo tutaj się nie pojawiają :)
zdjecie uzytkownika
weoa - 2015-12-15 17:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! widze, że jest u nich praca jako Pomocnik elektromontera obwodów wtórnych, tylko, ze trzeba mieć min 3 lata doswiadczenia wiec to chyba nie dla mnie.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-12-17 19:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kariona i spółka to ty się zastanów co wypisujesz żal Ci d**ę ściska.Ciekawe jest dla mnie że wszystkie opinie negatywne piszą byli pracownicy obrażając nie tylko szefostwo ale też Nas pracowników. Nie chce wam się pracować to nie róbcie z tych którym się chce chłopów pańszczyźnianych. Nie zdajecie sobie sprawy że bzdury które z palca sobie wyssaliście mogą Was kosztować jak firma w końcu straci cierpliwość(o IP Szanowne Państwo słyszało? ), rozumiem jednakoż iż z ludźmi z takim poziomem, o czym świadczy Wasz brak elementarnych podstaw ortografii nie ma co wdawać się w dalszą dyskusję.
P.S. Kariono kawki nie pijam bo jestem zwykłym pracownikiem który docenia to co ma. Życie w przeciwieństwie do Ciebie znam i wiem co to znaczy prawdziwy wyzysk.
Pożyjesz-zmądrzejesz a jako że idą święta życzę Ci tego.
zdjecie uzytkownika
perma - 2015-12-21 15:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem co ty masz na mysli ze zal d ę sciska chyba ze to ze sie tam pracowało i czas niepotrzebnie straciło pracy w tej firmie a juz nie mówiąc o stresie jaki sie posiadało z mysla ze idzie sie tam do pracy sama sie zwolniłam gdyz nie da sie tam pracowac i nie żaluje bo mam super prace i wrescie ktos docenia pracownika z tego co mi wiadomo to sie zwalniaja tam ludzie bo a szkoda pisac o tym co tam sie dzieje
zdjecie uzytkownika
Pio - 2015-12-29 06:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ELBUD to dobra firma, koledzy mówili mi że płacą na czas, a robota jest przyjemnością, ja się tam nakręciłem i wysyłam do nich CV, zwłaszcza że podobno mają za chwilę wysypać się oferty pracy
zdjecie uzytkownika
ee - 2015-12-30 17:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety, kilku moich znajomych tam pracowało... zwolnili się sami... tak fajnie tam było :)
zdjecie uzytkownika
wer - 2015-12-31 18:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem tam w sprawie pracy i po obserwacji i rozmowie z przyszlymi przełożonymi dałem sobie spokój pracy w tej firmie
zdjecie uzytkownika
mill - 2016-01-02 22:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mógłbyś napisać jak to wszystko wyglądało na rozmowie o pracę o raz jakie warunki zatrudnienia firma była w stanie Ci zaoferować, pomogłoby to innym chętnym.
zdjecie uzytkownika
Alunia - 2016-01-06 19:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pete - 2015-10-13 20:51:30]:
Ją tam pracuje i to na stanowisku biurowym i niepolecam tej firmy psychicznie można się wykończyć tylko czekam żeby złożyć wypowiedzenie pracuje tam już ponad 5 lat i podwyżki od momentu zatrudnienia nie dostała ludzie są tam fatalnie traktowani najbardziej szkoda mi pracowników fizycznych tam to dopiero masakra totalne wykorzystywane. Trzynaście się od tej firmy z daleka.
zdjecie uzytkownika
bolek - 2016-01-07 15:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Alunia chyba nie może być ta praca aż taka zła, skoro można i 5 lat tam pracować? moj znajomy zatrudnił się jako inzynier budowy w czerwcu i jest zadowolony. przyjeli go zaraz po studiach, zawsze ma na czas wypłatę a amtosfera sprawia że się dużo uczy.
zdjecie uzytkownika
wiola - 2016-01-11 20:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez potwierdzam co ludzie pisza psychicznie można się zdolowac nie ma motywacji z przychodzenia tam do pracy caly czas cie obserwują i tylko czekaja na twoje potkniecie żeby cie zdolowac bo tylko to potrafią zamiast pokazac procownikowi bledy jakie wykunuje żeby nie powtórzyć ich na przyszlosc ale po co jak czerpią z tego przyjemność jak kogos opierrrrr lub zwolnią i nowego przyjmują i maja ubaw z tego odradzam peeeeeeeelnym lukiem mieli wprowadzić zmiany lecz pracownicy z tego co mi mówili powiedzieli ze nie będą za taka kase robic
zdjecie uzytkownika
budowlaniec - 2016-01-12 16:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wiola nie wydaje mi się, by zwalniali pracowników od tak, bo się w czymś pomylili i robili to zamiast powiedzenia co jest nie tak. Z tego by wyniakało, że rotacja jest duża, a wtedy szukali by pracowników do siebie, a ja żadnych aktualnych ofert nie widzę.
zdjecie uzytkownika
beno - 2016-02-05 08:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez tam pracowałem porazka sam się zwolniłem za takie grosze i atmosferę w tej firmie podziekowalem jej za wspópace
zdjecie uzytkownika
kuba - 2016-02-05 09:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale co to znaczy, że sa tak gorsze, bo nie wydaje mi się, że mozna zarobić tam mniej niż te 2500 zł na stanowisku jako Pomocnik elektromontera obwodów wtórnych?
zdjecie uzytkownika
mira - 2016-02-06 18:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednak można mniej. Moja sąsiadka, pracowała tam kilka 5 miesięcy i uciekła. Całe 8 godzin ze śrubokrętem w ręce, często na leżąco pod szafą, którą skręcała i to wszystko za najniższą krajową.
zdjecie uzytkownika
crystal - 2016-02-07 11:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mira może powinna coś negocjować albo zostawać na nadgodziny bo tylko 8 h pracowała. Z tego co widzę to obowiązki pomocnika nie sa trudne więc nie mogą jakoś dużo płacić
zdjecie uzytkownika
mira - 2016-02-07 18:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No wybacz, ale podłączenia tysiąca kabli i bezpieczników i to pod presją czasu, leżąc, klęcząc i co tam jeszcze, dla kobiety nie jest wymarzona pracą.
A co do 8 godzin pracy, to uważam, że to jest normalny wymiar.
Dlatego, pisząc, że ktoś ma 2500 wypłaty, dodajcie proszę ile godzin ta osoba spędza w pracy.
zdjecie uzytkownika
gggg - 2016-02-08 08:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co wyposujecie o tej firmie to same bzdury wyssane z palca! Pracuje w tej firmie okolo 5 lat i jestem zadowolona pod kazdym wzdgledem. Nie musze zostawac nadgodziny zeby miec te 2500zl. Myslicie ze po jednym miesiacu pracy dostaniecie tyle?? Trzeba na to zapracowac ! Tylko te osoby wystawiaja zle opinie ktorym nie chce sie pracowac.... bo maja dwie lewe rece :-D
zdjecie uzytkownika
ela - 2016-02-08 14:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jasne, mam tam kilku znajomych i nie pisz bzdur.
2500 to ma kumpel, który siedzi tam 8 rok i siedzi więcej niż 40 godzin tygodniowo.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2016-02-08 14:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam tez pracowałem i mogę z pelna odpowiedzalnosc podkreslic tam jest porazka nie ma zadnej chemii wśród pracowników każdy kabluje na drugiego wszyscy się boja czy go niezwolnia za marna kase bo stres jaki wywoluja ala podwładni to niech napierw dadza przykla swojej pracy i ddanie w firmie bo jak widziałem to zadneo przykadu dobre nie daja tylku umia cwaniakowac i groic zwolnieniem i za tes smieszne pieniądze wrescie odetchnelem ze juztam nie pracuje
zdjecie uzytkownika
gggg - 2016-02-08 19:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za ludzie !!! hahaha chyba wiem ile zarabiam :D
zdjecie uzytkownika
wiki - 2016-02-09 07:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez miałem przyjemność pracować w tej firmie zarabiałem 2500 ale brutto to na reke ok 1800 zl i za taka odpowiedzialność i presje oraz ludzi którzy co chwile czekaja na twoje potkniecie aby mieć ubaw i gawedowac przy kawce o godz 9 rano w jadalni jak to się kumu noga powinela i plotkować zamiast robota się zajaca wielkie nieprozumienie a propo pracy tam caly czas szukają pracowników a w firmie np. BRENTAG TO CUDEM MOZNA ZNALEZC ODFETE PRACY DLATEGO ZE TAM JEST SUPER ATMOSERA I LUDZIE SIE NIE ZWALNIAJA PRZELOZENIE DBAJA PRACOWNIKA DOBREGO ANIE CHODZA PO HALI I CWANIAKUJA I SZUKAJA TYLKO JAK KOGOS ZDOLOWACAC SAM DOSWIADCZYELM TEGO
zdjecie uzytkownika
Bolusia - 2016-02-09 08:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gggggg, może ty zarabiasz te 2500 po tych 5 latach. Ale jesteś właśnie jedną z tych osób, o których tu piszemy?
Lizusem, wchodzącym w majty szefowi, donosicielem i wielka panią, która jest tam od dawna, przyjęta po znajomości?
Jest tam taka jedna mała, cwaniakowata, przyjęta dawno temu po znajomości :)może to właśnie ty?
Dodam tylko, że często spotykam się z piwku z kilkoma pracownikami, 3 z nich już uciekło, 1 szuka pilnie czegoś nowego, a 1 stwierdził, że nie ma odwagi się zwalniać, bo ma 3 dzieci i żonę bez pracy to tam posiedzi, ale nie wie ile jeszcze wytrzyma psychicznie.
zdjecie uzytkownika
gggg - 2016-02-09 10:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem z tych co sie podlizuja sumiennie pracuje i wykonuje swoje obowiazki a ludzią nigdy nie dogodzisz.
zdjecie uzytkownika
peter - 2016-02-09 17:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam nigdy nie będzie dobrze dopóki ludzie którzy zarzadaja pracownikami fizycznymi będą tam pracować to tak będzie wyglądala opinia o firmie bo ci ala umysłowi pracownicy wszyscy wiedza o kim pisze to potracili rozum bo brak im jakiekolwiek doświadczenie w kierowaniu zespolem ludzi
zdjecie uzytkownika
miki - 2016-02-09 18:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Troche ie chce mi sie wierzyc,ze pracujac tyle lat w takiej ogromnej firmie budowlanej, nikt nie ma podwyzek, przeciez to nie prawda, zawsze sa zlecenia, zawsze jest praca, nie ma postoju.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie TP-Elbud!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TP-Elbud

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert