Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TP-Elbud

Pracowałeś w firmie TP-Elbud i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
CoolER - 2010-03-12 11:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cool
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2010-08-21 16:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki kiepskie, słabo płacą. To "cool" to jakaś lipa.
zdjecie uzytkownika
toki - 2012-05-07 22:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam pracy w tej firmie
zdjecie uzytkownika
kosa - 2012-05-10 10:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
powinni wymienić całą prefabrykację ( usunięte przez administratora )nie rozumieją że poganianie ludzi i ich fochy nie pozwalają pracować a dorzucił bym jeszcze kilku brygadzistów pracowałem, wszyscy ( usunięte przez administratora ).kiedyś było lepiej.( usunięte przez administratora )..dbanie o pracownika-0.NIE DA SIĘ NORMALNIE PRACOWAĆ!
zdjecie uzytkownika
byly - 2012-09-13 16:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zarobki na okresie róbnym ok. 8.50 po pol roku na 9zl i tak przez caly czas wiec kokosow nie ma....warunki pracy? ciagle myslsiz czy cie nie zwolnia nie znasz dnia ani godziny....liczy sie $$$ nie czlowiek po co po 3 latach czy 4 czy 2 dac wiecej jak mozna zwolnic i dac 8.50 ;)
zdjecie uzytkownika
żona - 2013-05-07 10:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A teraz jak jest w TP-Elbud? kosa co masz na myśli pisząc nie da się normalnie pracować? Możesz napisać coś więcej na ten temat? Ile tam się teraz miesięcznie zarabia? Jaką dają umowę i jak jest z socjalem? Mąż idzie za pare dni za rozmowę dlatego chcemy dowiedzieć się trochę więcej na temat tej firmy i pracy tam.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-07-31 22:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarabia się beznadziejnie 8,50 z odtrąceniem to sobie policz...za granicą pracuję w firmie nasiennej i mam 8,50 na czysto ale euro, w dodatku s( usunięte przez administratora )...atmofera beznadziejna jak ktoś pisał czekasz aż cię zwolnią i pisze to ten który pracuje a nie się opieprza...beznadzieja i tyle dużo fałszywych ludzi
zdjecie uzytkownika
chyba wyjade - 2014-08-28 18:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
faktycznie andrzej masz racje, chyba nie ma co tutaj siedziec w tym kraju tylko trzeba uciekac jak najdalej bo przeciez nie wyrobi sie tutaj zeby zyc na jakims godziwym poziomie. pracuje juz tyle lat w polsce i niestety nigdy nie dostalem tyle ile bym chcial, a takie 8,5 euro za godzine to faktycznie... daje rade
zdjecie uzytkownika
Lidka - 2014-09-07 21:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam okazje dostać się tam, do pracy jako osoba, która zajmuje się zamawianiem ubrań roboczych, spisywaniem urlopów i zastanawiam się, czy zaczynać w tej firmie.
Może ktoś napisze jak tam jest teraz?
zdjecie uzytkownika
Lidka - 2014-09-09 13:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lidka - 2014-09-07 21:59:59]:
Nikt nie odpisze ? :(
zdjecie uzytkownika
koko - 2014-09-10 19:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahaha lidka że jak? zapomnij że to bedziesz robić! przerzucą cię na kablowanie i bedziesz mieć jak każdego...w tej firmie nie ma obiecanych stanowisk
zdjecie uzytkownika
Lidka - 2014-09-11 07:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koko - 2014-09-10 19:42:45]:
koko, napisz proszę coś więcej. Miałabym tam pracować w jakimś boksie obok hali i zajmować się tylko tym co napisałam.
Pracujesz tam? Jest tam w ogóle taki boks przy hali?
Bo sama, mam się tam pojawić dopiero po 20 i nie widziałam jeszcze tego miejsca.
zdjecie uzytkownika
stanowisko - 2014-09-14 20:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w takim wypadu KOKO jeśli wiesz lepiej jak to wygląa. Jak dostaje się konkretne stanowisko i jedzie do rpacy i pierwszego dnia co się okazuje? ze niby jest inne stanowisko jednka i inna kasa za to.. ? Nie wiem do konca co takiego jest w umowie, ale mysle ze to powinno byc wiazace. wazne dla mnie jest to czy od tegoco zaproponuja oprocz stanowiska roznia sie stawki
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-09-18 21:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszane ostatnio nowiny..... to najniższa krajowa dla nowo przyjętych.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-09-20 20:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to tak podpisana umowa na okres próbny 11,5 brutto (1300netto) potem pewnie dadzą 12, jeden popędza drugiego, o ile pracownicy pracujący tam ponad 2 lata od razu odradzają podpisywania umowy i wyemigrowanie za granice to jedynie gdzie można zarobić coś więcej to delegacja
zdjecie uzytkownika
oho - 2014-09-29 12:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto takie nowiny o najniższej krajownej dla nowo przyjętych głosi? to jakieś potwierdzone informacje? 1300 na rękę z tego co pisze nowy to nie jest majątek ale przecież gdzieś pracować trzeba, myślę, że to bedzie dla mnie ostateczność. a gdzie polecacie za granicę uciekać za pracą, bo pewnie nie jest wszędzie tak kolorowo.
zdjecie uzytkownika
jasiu - 2014-10-07 18:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2014-09-18 21:03:52]:
słyszałem że są tam przyjecia do pracy czy to prawda że pałaca za prace jest liczona w złotych polskich ??.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-10-20 20:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężka jest ta praca przy tych szafach i okablowaniu?
Bo słyszałam, że to koszmarna robota jest.
zdjecie uzytkownika
piszcie - 2014-10-20 23:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem szczerze, że ja już sam mam dosyć tego siedzenia w swojej mieścinie teraz czas się ruszyć i naprawdę zarobić jakieś pieniąze, warunków się nie boje nawet jakby to był jakieś syzofowe prace. czas coś zrobić dla rodziny i dla siebie i zaczac jakis powazny biznes do zobaczenia niedlugo ;) ktos jedzie ze mna ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TP-Elbud
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TP-Elbud?
Zadaj pytanie
x