brak logo

Gospodarstwo Ogrodnicze Łęgajny Sp. z o.o.

Łęgajny

Opinie o Gospodarstwo Ogrodnicze Łęgajny Sp. z o.o.

nowy 2012-03-01 08:55:46
Spoko firma mówisz? Dobre!!! Atmosfera rzeczywiście ciekawa tam panuje ;) Pracodawca...-który? Jest tam kilku i nie wiadomo, którego słuchać. Ogólnie-duży bałagan, brak szacunku dla pracownika niezależnie od szczebla zawodowego, okropne warunki pracy (brud, chłód-dosłownie!, nieergonomiczne stanowiska pracy, brak zaplecza socjanego), wymagania niewspółmierne do wynagrodzenia. Długo można by wymieniać, ale nie warto.
obserwator 2012-09-01 13:32:28
okropna kadra której woda sodowa uderzyła do głowy ,wprowadzają chaos i bałagan sami nie wiedzą czego chcą kierowniczka [usunięte przez moderatora] i brygadzistka [usunięte przez moderatora] to dwie największe porażki tej firmy
to dzięki nim nie da sie tam pracować
koza 2012-10-18 14:26:54
oj dzieje sie tam dzieje
1
my 2012-11-06 11:43:48
firma porażka kierownictwo do bani ODRADZAM pracę w tej firmie
kuc 2012-11-20 19:35:28
pewnie cie zwolnili i z tat ta opinia
PoMidoR ;) 2013-05-03 01:20:26
Pani [usunięte przez moderatora] i Pani [usunięte przez moderatora] porażki tego zakładu??? Ha, ha ha...., porażka to ten, który taki komentarz napisał/a. Pracuje tam rok i nigdy Pani [usunięte przez moderatora] źle nie oceniła mojej pracy, nawet jak nie zdążyłam z czymś na czas. To bardzo mądra Kobieta, zna się na ta swojej pracy.Rozumie że nie jest lekko i jest wyrozumiała , mimo że odpowiada za dużo odpowiedzialniejsze sprawy w tej firmie czasem przymyka oko i jest zawsze po "NASZEJ STRONIE". Szkoda tylko,że nie każdy rozumie jej funkcji w tej firmie i tak prostacko ocenia naszą Panią [usunięte przez moderatora]. Ciekawa jestem czy ta osoba tak łatwo oczerniająca pozycję Pani [usunięte przez moderatora] podołała by jej obowiązkom??? Nie sądzę... Tak też jest z Panią [usunięte przez moderatora]. Jest dobrą koleżanką swoich podwładnych, ale jak trzeba potrafi ukarać i nikt nie ma do niej pretensji, bo taka jest jej powinność. Tak więc osoby, które myślą że przyjdą do pracy w naszym zakładzie , że będą brać wynagrodzenie tak jak wszyscy a będą olewatorsko podchodzić do tego.... To nie miejsce dla was... Pani [usunięte przez moderatora] , tak bardzo krytykowane, dopilnują żeby wszyscy pracowali po równo i za takie same pieniążki. Nie ma tu miejsca dla nierobów i leserów. Pani [usunięte przez moderatora], Pani [usunięte przez moderatora] dla mnie to zaszczyt z Wami pracować, serdecznie Paniom dziękuje... ;)
PoMidoR ;) 2013-05-03 01:37:59
Jeszcze dodam, że obie Panie doceniają starania i rozumieją,że każdy ma gorszy dzień. Takich ludzi życzę sobie w pracy już zawsze. Z przyjemnością idę do tej pracy, bo jest dobra atmosfera a na ostre pouczenie trzeba sobie na prawdę nagrabić, i tylko przez własną głupotę...
kozik 2013-05-08 19:56:01
brawo pomidor tez jestem tego zdania pani [usunięte przez moderatora] jest dobra kobieta rozumie czlowieka tylko ten czlowiek nie zawsze odplaci tym samym masz racje tam nie ma miejsca dla nierobow
baca 2013-08-02 20:51:53
zawsze mozna wziasc radio pod pache i isc do domu
2013-09-20 18:22:42
Nie wieżę w to co czytam takiej [usunięte przez moderatora] jeszcze nie widziałam albo napisały to one same.
Nikt nie rozumie i nie jest wyrozumiały zapierdziela sie za najniższą stawke a oczekują pracy za dziesięciu
KANAŁ
odradzam prace w tej firmie nigdy bym wiecej nie przyszła do tej pracy.
1
2013-09-26 12:25:23
dlaczego atak na inne osoby od razu [usunięte przez moderatora] kazdy reaguje inaczej im sie podoba
pomidorr 2013-12-08 20:01:33
dzis uslyszalam ze w szklarniach jest bardzo ciezka praca(usunięte przez administratora) nasuwa sie pytanie ludzie boja sie ciezkiej pracy czy kamer mysle ze kamery graja pierwsze skrzypce
PRACOWNIK 2013-12-29 19:29:56
ta firma przyszlosc dla wielu osob wiec nie czytajcie tych bzdur
yeti 2014-05-12 11:45:57
jeśli ktoś wybiera się tu do pracy to odradzam, chcą żeby pracować jak na akord , a płacą jak w opiece zasiłek
PORAŻKA
YETTTI 2014-05-27 19:03:02
to taki zasilek chcialbym dostac
1
YETTTI 2014-10-26 19:30:21
hej zombie i jak dales rade
os 2016-02-19 18:00:47
Dno
mirek 2016-05-15 16:56:40
dokładnie, zgadzam się z tobą @stefan, poza tym wiem, że gospodarstwo wypłaca zawsze w terminie pensje
Zostaw swoją opinię o Gospodarstwo Ogrodnicze Łęgajny Sp. z o.o. - Łęgajny
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gospodarstwo Ogrodnicze Łęgajny Sp. z o.o.