brak logo

Gospodarstwo Ogrodnicze Łęgajny Sp. z o.o.

Łęgajny

Opinie o Gospodarstwo Ogrodnicze Łęgajny Sp. z o.o.

nowy 2012-03-01 08:55
Spoko firma mówisz? Dobre!!! Atmosfera rzeczywiście ciekawa tam panuje ;) Pracodawca...-który? Jest tam kilku i nie wiadomo, którego słuchać. Ogólnie-duży bałagan, brak szacunku dla pracownika niezależnie od szczebla zawodowego, okropne warunki pracy (brud, chłód-dosłownie!, nieergonomiczne stanowiska pracy, brak zaplecza socjanego), wymagania niewspółmierne do wynagrodzenia. Długo można by wymieniać, ale nie warto.
obserwator 2012-09-01 13:32
okropna kadra której woda sodowa uderzyła do głowy ,wprowadzają chaos i bałagan sami nie wiedzą czego chcą kierowniczka [usunięte przez moderatora] i brygadzistka [usunięte przez moderatora] to dwie największe porażki tej firmy
to dzięki nim nie da sie tam pracować
koza 2012-10-18 14:26
oj dzieje sie tam dzieje
2
my 2012-11-06 11:43
firma porażka kierownictwo do bani ODRADZAM pracę w tej firmie
kuc 2012-11-20 19:35
pewnie cie zwolnili i z tat ta opinia
PoMidoR ;) 2013-05-03 01:20
Pani [usunięte przez moderatora] i Pani [usunięte przez moderatora] porażki tego zakładu??? Ha, ha ha...., porażka to ten, który taki komentarz napisał/a. Pracuje tam rok i nigdy Pani [usunięte przez moderatora] źle nie oceniła mojej pracy, nawet jak nie zdążyłam z czymś na czas. To bardzo mądra Kobieta, zna się na ta swojej pracy.Rozumie że nie jest lekko i jest wyrozumiała , mimo że odpowiada za dużo odpowiedzialniejsze sprawy w tej firmie czasem przymyka oko i jest zawsze po "NASZEJ STRONIE". Szkoda tylko,że nie każdy rozumie jej funkcji w tej firmie i tak prostacko ocenia naszą Panią [usunięte przez moderatora]. Ciekawa jestem czy ta osoba tak łatwo oczerniająca pozycję Pani [usunięte przez moderatora] podołała by jej obowiązkom??? Nie sądzę... Tak też jest z Panią [usunięte przez moderatora]. Jest dobrą koleżanką swoich podwładnych, ale jak trzeba potrafi ukarać i nikt nie ma do niej pretensji, bo taka jest jej powinność. Tak więc osoby, które myślą że przyjdą do pracy w naszym zakładzie , że będą brać wynagrodzenie tak jak wszyscy a będą olewatorsko podchodzić do tego.... To nie miejsce dla was... Pani [usunięte przez moderatora] , tak bardzo krytykowane, dopilnują żeby wszyscy pracowali po równo i za takie same pieniążki. Nie ma tu miejsca dla nierobów i leserów. Pani [usunięte przez moderatora], Pani [usunięte przez moderatora] dla mnie to zaszczyt z Wami pracować, serdecznie Paniom dziękuje... ;)
PoMidoR ;) 2013-05-03 01:37
Jeszcze dodam, że obie Panie doceniają starania i rozumieją,że każdy ma gorszy dzień. Takich ludzi życzę sobie w pracy już zawsze. Z przyjemnością idę do tej pracy, bo jest dobra atmosfera a na ostre pouczenie trzeba sobie na prawdę nagrabić, i tylko przez własną głupotę...
kozik 2013-05-08 19:56
brawo pomidor tez jestem tego zdania pani [usunięte przez moderatora] jest dobra kobieta rozumie czlowieka tylko ten czlowiek nie zawsze odplaci tym samym masz racje tam nie ma miejsca dla nierobow
baca 2013-08-02 20:51
zawsze mozna wziasc radio pod pache i isc do domu
2013-09-20 18:22
Nie wieżę w to co czytam takiej [usunięte przez moderatora] jeszcze nie widziałam albo napisały to one same.
Nikt nie rozumie i nie jest wyrozumiały zapierdziela sie za najniższą stawke a oczekują pracy za dziesięciu
KANAŁ
odradzam prace w tej firmie nigdy bym wiecej nie przyszła do tej pracy.
1
2013-09-26 12:25
dlaczego atak na inne osoby od razu [usunięte przez moderatora] kazdy reaguje inaczej im sie podoba
pomidorr 2013-12-08 20:01
dzis uslyszalam ze w szklarniach jest bardzo ciezka praca(usunięte przez administratora) nasuwa sie pytanie ludzie boja sie ciezkiej pracy czy kamer mysle ze kamery graja pierwsze skrzypce
PRACOWNIK 2013-12-29 19:29
ta firma przyszlosc dla wielu osob wiec nie czytajcie tych bzdur
yeti 2014-05-12 11:45
jeśli ktoś wybiera się tu do pracy to odradzam, chcą żeby pracować jak na akord , a płacą jak w opiece zasiłek
PORAŻKA
1
YETTTI 2014-05-27 19:03
to taki zasilek chcialbym dostac
1
YETTTI 2014-10-26 19:30
hej zombie i jak dales rade
os 2016-02-19 18:00
Dno
mirek 2016-05-15 16:56
dokładnie, zgadzam się z tobą @stefan, poza tym wiem, że gospodarstwo wypłaca zawsze w terminie pensje
Marian 2017-01-31 16:30
Sami biedni pracownicy, pracujący ponad siły. Niema szatni stołówek i ludzie na umowach śmieciowych. Kto to pisał z konkurencji? Dla mnie to skandal co piszecie.
pawel 2017-02-12 17:57
Witam potrzebuja tam do pracy?
Natalia 2017-07-25 12:08
@paweł ze względu na czas czyli sezon pomidorowy na pewno możesz przesłać swoje zgłoszenie. Firma na aktualną stronę internetową więc wystarczy przesłać swoje zgłoszenie.
Zostaw swoją opinię o Gospodarstwo Ogrodnicze Łęgajny Sp. z o.o. - Łęgajny
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gospodarstwo Ogrodnicze Łęgajny Sp. z o.o.