brak logo

Drukarnia MATRIX

Warszawa

Opinie o Drukarnia MATRIX

gosc 2012-04-23 16:33:37
praca z panią [usunięte przez moderatora] nie należy do przyjemności. Nie płaci terminowo, wyzyskuje i źle traktuje pracowników. Stanowczo nie polecam!
1
123 2012-07-18 11:31:27
gosc - 2012-04-23 16:33:37

praca z panią patrycy nie należy do przyjemności. Nie płaci terminowo, wyzyskuje i źle traktuje pracowników. Stanowczo nie polecam!
Popieram w 100%. [usunięte przez moderatora]. mały wyzyskiwacz taniej siły roboczej..jak najwiecej wycisnąc z pracowników i jak najmiej zapłacić, do tego zero szacunku. BIG [usunięte przez moderatora] i ona i jej ten smieszny zakładzik co zwie sie drukarnią
1
OLA 2013-02-27 21:23:17
Byłam klientką tej drukarni. [usunięte przez moderatora] TOTALNA !!!!
1
banesto30 2013-06-07 15:14:19
świadczyłem usługi tej drukarni. za usługi nie płacą od września 2012 roku. pani [usunięte przez moderatora] nie odbiera telefonów. pan [usunięte przez moderatora]nic nie może ... zrobić.
zwykli o[usunięte przez moderatora]
1
lenoo 2014-02-03 21:21:37
Współpracowaliśmy z tą firmą. Współpraca szybko się zakończyła z powodu wielu wad produktów i niskiej jakości-- zawsze było coś źle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zdecydowanie nie polecam tej firmy
1
neo 2014-02-09 15:42:22
w drukarni matrix źle są traktowani zarówno klienci jak i pracownicy. (usunięte przez administratora)
1
banesto30 2014-03-25 11:59:39
możesz się ze mną skontaktować piotrk001 małpa wp.pl
1
lech 2014-07-11 19:27:05
Proszę trzymać się od nich z daleka nie polecam. Wadliwy druk i same problemy
1
karina 2016-08-09 12:28:32
raczej kiepskie opinie... ja moją poprzednią pracę w drukarni Ellert bardzo sobie chwalę. Aż strach pomyśleć co to się dzieje w innych miejscach.
Zostaw swoją opinię o Drukarnia MATRIX - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drukarnia MATRIX