brak logo

Montex Mateusz Grudziński

Warszawa

Opinie o Montex Mateusz Grudziński

seweryn74 2012-07-11 17:48:57
Bardzo dobra współpraca przy wielu projektach,wysoka jakość wykonywanych usług.Polecam
Gruby 2012-09-24 14:06:30
Słabo. To delikatne określenie. Bardzo długo robi swoją robotę niż w innych firmach. Facet robi sam i myśli że pozjadał rozumy. Gubi się, pląta..zapomina że czegoś nie kupił.Co chwilę przerwa na papieroska.. Wasze pieniądze ja nie polecam!
1
Miły 2013-01-24 16:47:10
seweryn74 - 2012-07-11 17:48:57

Bardzo dobra współpraca przy wielu projektach,wysoka jakość wykonywanych usług.Polecam
Pan chyba żartuje sobie z Polaków! W dobie kryzysu gdzie tą złotówkę ogląda się z 2 stron to polecam tańszych i lepszych.
1
Wiosło 2013-02-10 16:05:32
Szukajcie górali na portalach ogłoszeniowych. Są tańsi i skuteczniejsi.
Antoni53 2013-12-04 08:50:53
Te negatywy to chyba prosto od konkurencji.Ja osobiście jestem bardzo miło zaskoczony jakością wykonanej u mnie pracy zresztą kontakt z polecenia i z tego co wiem to Pan jest osobą nie palącą,a przynajmniej u mnie jak i zarówno u znajomych nie palił papierosów.Polecam
iks 2014-01-29 15:56:37
Panie o nicku ,,MIŁY" wiem kim Pan jest... Drodzy Państwo mam byłego pracownika który szarga moją opinie w internecie....ktoś powinien zrobić porządek z tymi serwisami bo ludzie wypisują tu cuda i psują ludziom dobre imię.
izabela 2015-07-20 19:19:13
No to teraz ja napiszę, zgodnie z doświadczeniem. Pan Mateusz jest ultrauczciwym człowiekiem, bardzo dokładnym i do tego słownym. Gorąco polecam!!!!
juro 2016-05-19 18:05:35
podejrzewam, ze jak zaprosza cie na rozmowe o wtedy sie czegos dowiesz, chyba ze chlopaki beda na tyle uprzejmi i podadza chociazby stawke za godzinę ile wynosi, bo ja rowniez bylbym zainteresowany mam dosiwadczenie jako monetr ale za 14 zl nie pojde pracowac
Zostaw swoją opinię o Montex Mateusz Grudziński - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Montex Mateusz Grudziński