brak logo

Dach-Kowalscy Elżbieta Jaszczuk

Garwolin

Opinie o Dach-Kowalscy Elżbieta Jaszczuk

oli 2012-10-23 18:23:51
Bardzo dobrze zaopatrzona firma, przystępne ceny, profesjonalne podejście do sprawy
6
kupujacy 2012-10-23 18:27:49
U mnie dach wykonany szybko i dokładnie -narazie jest wszystko ok:)
6
WIlga 2013-04-12 14:49:15
Tydzień temu został wykonany u mnie dach przez tą firmę. Nie żałuję swojego wyboru, firma konkretna, wszystko profesjonalnie i szybko wykonane. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam!
5
osieck 2013-07-22 17:12:54
Polecam. Wszytsko tak jak powinno być w kazdej normalnej firmie, Terminy dopięte, miła atmosfea, wszytsko jasne i przejrzyste, praca fachowa. Apropo płatności, to przy podpisaniu umowy została pobrana zaliczka którą ja ustaliłem, a resztę zapłaciłem przy dostawie całego materiału, czyli zadnego zaskoczenia nie ma :)
6
OTWOCK 2014-03-11 15:42:39
Jak najbardziej polecam! Do firmy Dach Kowalscy Garwolin trafiłem z polecenia jak i dobrych opinii ludzi, których dach był robiony właśnie przez tą firmę. Wszystko dopięte na ostatni guzik, ceny całkiem przystępne, a z płatnością nie było żadnych problemów. Dach miałem robiony w listopadzie zeszłego roku, do tej pory wszystko jest w jak najlepszym porządku. POLECAM!
7
ŁUKASZ Z. 2014-05-17 20:48:50
BARDZO DOBRZE ZAOPATRZONA FIRMA, RZECZY KTÓRYCH POTRZEBOWAŁEM OD ZARAZ DOSTAŁEM OD RĘKI. PLUS BARDZO MIŁA OBSŁUGA KTÓRĄ GORĄCO POZDRAWIAM:)
7
A 2014-05-25 13:00:41
Firma godna polecenia!
5
Przemek Wygoda 2015-03-04 14:08:34
Dach skończony miesiąc temu. Wszystko profesjonalnie wykonane, materiały z najwyższej półki. Cena nieznacznie wzrosła od początkowego kosztorysu, ale zostałem o tym wcześniej poinformowany że przy skomplikowanych dachach może się tak zdarzyć. Jestem zadowolony i polecam w 100%
1
M. GARWOLIN 2015-06-10 11:49:41
Firma godna zaufania, materiały sie zgadzają, wykonanie profesionalne. Wszystko na miejscu. Polecam!
1
HAha 2016-01-08 21:33:26
Bo to reklama a nie opinie.. takie coś powinno być wyczyszczone.
Kamil 2016-02-02 11:17:18
Firma może i dobrze zaopatrzona ,ale pracując w tej firmie to zarobki marne.nie polecam pozdrawiam
1
Karol 2016-02-03 09:30:06
Witam.Pracowałem u pod wykonawców Kowalscy,w zimę nie ma pracy przestoje po trzy miesiące zero urlopów,a umowy to tak zwane śmieciówki składki 1/2 etatu również nie polecam
meitek 2016-05-14 13:30:36
no oczywiście, ze płatny urlop opowienien od razu wchodzić w grę, bo na umowie o prace to jest jednak norma.
Zostaw swoją opinię o Dach-Kowalscy Elżbieta Jaszczuk - Garwolin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dach-Kowalscy Elżbieta Jaszczuk