brak logo

Pak-Gum FHP

Niegowonice

Opinie o Pak-Gum FHP

Pracownik 2012-12-22 16:20:00
Praca tam to najgorszy syf
pracownik 2 2013-01-13 16:43:00
totalne szambo(usunięte przez administratora)
der 2013-01-26 19:10:32
A możecie opisać coś więcej ?
Będe wdzięczny.
Ile zarabia tam zwykły pracownik ? spawacz itd???
pracownik2 2013-02-17 20:57:32
znajdź sobie lepszą robotę a pakgum omijaj szerokim łukiem
rozczarowany 2013-09-17 20:39:16
totalny syf
zadowolony pracownik 2013-09-25 23:17:13
Bardzo dużo tutaj negatywnych opini. Ja mam zupełnie inne odczucia wobec tej firmy. Przepracowałem tam kilka ładnych lat oczywiście jak w każdej firmie znajda sie plusy i minusy ale ja ta firmę oceniam zdecydowanie na plus pod jednym warunkiem ze pracuje sie uczciwie i w pełni wypełnia sie swoje obowiązki. Jeżeli chodzi o zarobki nie mam tutaj nic do zarzucenia wręcz przeciwnie mało w której firmie tak placa
1
zadowolony pracownik? 2013-12-02 08:17:46
"Jeżeli chodzi o zarobki nie mam tutaj nic do zarzucenia wręcz przeciwnie mało w której firmie tak płaca" oczywiście pod warunkiem że jesteś synem właściciela
zadowolony pracownik? 2013-12-02 14:41:27
"pod jednym warunkiem ze pracuje sie uczciwie" pojęcie uczciwości jest obce właścicielowi firmy
1
zadowolony pracownik? 2013-12-03 20:04:33
omijajcie szerokim łukiem tą firmę!
1
niezadowolony 2013-12-13 08:57:22
totalne bagno!
1
obecny pracownik 2014-01-28 12:46:00
Pak gum nadal poszukuje pracowników…
Firma z czołową pozycją na rynku produkcji maszyn i urządzeń górniczych poszukuje pracowników na stanowisko…
Oferujemy:
Pracę w stabilnej i rozwijającej się firmie
Umowę o pracę na pełny etat
Atrakcyjne wynagrodzenie oraz premie
Przyjazną atmosferę pracy
Możliwość rozwoju zawodowego
(usunięte przez administratora)
obecny pracownik 2014-01-31 18:54:44
Pragnę przestrzec potencjalnych kandydatów, że w/w informacje są nie prawdziwe. Nie znam żadnego pracownika (byłego lub obecnego) firmy Pak-Gum który byłby zadowolony z pracy. Pracownicy zmieniają się jak w kalejdoskopie. W ciągu kilku ostatnich lat dyrektorzy zmieniali się wielokrotnie – na przestrzeni roku kilku! To samo dotyczy konstruktorów.
4
byly pracownik 2014-03-23 12:29:47
Proponuję zmienić nazwę nowej firmy na (usunięte przez administratora) ta nazwa bardziej oddaje warunki pracy panujące w Firmie Pakgum 2. (usunięte przez administratora)
1
zainteresowany 2014-05-11 11:17:22
może ktoś podać jakieś konkrety, fakty ...? Dlaczego jesteście niezadowoleni ?
przyszły pracownik 2014-05-18 18:12:51
mam pytanie ile zarobi tokarz lub spawacz w 8h czy są nadgodziny i jak płatne ;dzieki za odpowiedz
tetete 2014-05-20 21:50:38
tokarz , spawacz maja okolo 11 12zl na godzine a nadgodziny to tyle ile za zwykla stawke .Premi tam jeszcze nigdy niedostalem a pracuje juz jakies 4 lata .
2
obiektywny 2014-06-26 10:00:44
Firma jak każda inna, kadra zarządzająca do bani to cały minus, gdyby robili co do nich należy to i kasa by była lepsza. Ogólnie warto spróbować.
nie obiektywny 2014-08-26 11:45:09
Ta firma to totalne bagno prześladowanie pracowników ciągle wyzwiska ubliżanie w najbardziej prymitywny sposób pośród pracowników płatni donosiciele to jest rzeczywistość w firmie Pak Gum ja nie spotkałem podobnej firmy totalne dno!
1
Pracownik 2014-09-14 09:50:16
pozytywne opinie to ŚCIEMA te bzdury wypisuje syn szefa firmy przed podjęciem pracy popytajcie pracowników to powiedzą prawdę syf i tyle
pracownik 2014-10-01 14:30:48
Dokładnie zgadzam się z ostatnią opinią, zawsze odradzają , a zwolnić się nie mają zamiaru, firma jak każda inna ,niech szukają miodu w korporacjach za najniższą krajową i umowa na miesiąc przez pośrednika.
lUTEK 2014-12-16 08:24:25
fIRMA porządna nie mam nic do zarzucenia płacą w terminie i dobrze a najlepiej na produkcji jeżeli się tylko chce to można zarobić
hahaha 2015-01-30 01:32:23
W pak gumie nigdy nie było i na pewno nie będzie na święta żadnych paczek czy też premiera (głupi jakiś bon do sklepu na 50zł mogli by dać chociaz, ale poco).Wogole to trudno tutaj dostać jakąś podwyzke, chyba że pupilki szefa to tak.Jak dla mnie to odradzam tam pracy .Odeszłem stamtąd i nie zaluje.Wiecej ludzi w bierze niż na produkcji.A oni tam nie robią za 200 zł tylko wiecej.Do biura to wam POLECAM się zatrudnić bo warto:)
hahaha 2015-01-30 01:35:22
2000zl a nie 200zl
szefu 2015-02-13 23:35:50
Jak odeszłeś a nie odszedłeś to się nie dziwię, że nadawałeś się tylko do pomiatania... Ale tacy też są potrzebni!
robol 2015-02-21 23:29:43
była by fajna firma gdyby nie sama czapa, a tak jest do D, wypłaty w terminie???
ropek 2015-02-26 11:35:48
jak nie masz roboty i masz nacisk, to się przyjmij, a jak masz to mijaj z dala
sernik 2015-03-30 20:38:11
kariery tam nie zrobisz, a życia od tej firmy też nie uzależniaj
sernik 2015-04-22 22:13:47
tak są podwyżki, ciśnienia tętniczego
1
pracownik1 2016-01-03 19:05:07
chyba w Polsce nie ma gorszej firmy niż ten syf
2
KRYCHU 2016-03-12 22:42:38
robota faja szczegolnie na wyjazdach mamy wszystkie posiłki i hotel ale jeszcze nigdy nie dostałem kasy za nadgodziny a o premii zapmnij liczy się tylko kierownictwo - oni mają kaszę a szczególnie Ci którzy są w łasce Najwyższego Bossa p,Wacława
KRYCHU 2016-03-12 22:43:56
robota faja szczegolnie na wyjazdach mamy wszystkie posiłki i hotel ale jeszcze nigdy nie dostałem kasy za nadgodziny a o premii zapmnij liczy się tylko kierownictwo - oni mają kaszę a szczególnie Ci którzy są w łasce Najwyższego Bossa p,Wacława
1
pracownik21 2016-03-24 20:00:13
Ta firma to totalne dno i tyle w ciągu ostatniego miesiąca zwolniło się pięć osób z biura zapytajcie dlaczego!
2
Olek 2016-07-05 12:05:53
a Ty jeszcze pracujesz???????????
1
Olek 2016-07-05 12:20:02
a skąd posiadasz takież informacje o zarobkach? proponuję Ci zatrudnienie w agencji pracy tymczasowej, tam zarobisz kokosy i zbijesz majdan, po co siedzieć w pakgum i narzekać na wszystko! Firma nie zatrudnia na czarno, każdy ma umowę o pracę, wypłaty są w terminie, ubezpieczenia też. Nadgodziny są płacone a poza tym płaci się za pracę a nie za włóczenie się po placu i wystawanie po kątach. Jak ktoś się stara i wykonuje pracę rzetelnie to premia też się znajdzie. Zapraszam do innego prywaciarza to zobaczysz jak płaci tygodniówki z łapy po 100 zł, żeby Cię trzymać, ma Twoją kasę i mu nie zwiejesz, o ubezpieczeniu zapomnij. A jak Ci nie pasuje, to nikt Cię na siłę tu trzymać nie będzie, powodzenia w szukaniu luksusów
3
Mycha 2016-09-13 21:30:32
Uwaga okręt tonie firma została wystawiona na sprzedaż! !!!!
2
Mycha 2016-09-13 21:31:13
Uwaga okręt tonie firma została wystawiona na sprzedaż! !!!!
2
Cześć 2016-09-25 16:58:24
Premia słowo nieznane przeź własciciela atmosfera dno
2
obibok 2016-10-11 13:44:53
Na razie tak ale jak długo? Zwalnia ludzi!!!!
2
derf 2016-10-11 13:59:00
W sumie taki dyspozytor w transporcie krajowym może liczyć na na prawdę wysokie zarobki, zwłaszcza, że i premie się trafiają do podstawy zarobków, więc nie jest tak źle.
Zostaw swoją opinię o Pak-Gum FHP - Niegowonice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pak-Gum FHP