brak logo

Pak-Gum FHP

Niegowonice

Opinie o Pak-Gum FHP

pracownik2 2013-02-17 20:57
znajdź sobie lepszą robotę a pakgum omijaj szerokim łukiem
2
rozczarowany 2013-09-17 20:39
totalny syf
zadowolony pracownik 2013-09-25 23:17
Bardzo dużo tutaj negatywnych opini. Ja mam zupełnie inne odczucia wobec tej firmy. Przepracowałem tam kilka ładnych lat oczywiście jak w każdej firmie znajda sie plusy i minusy ale ja ta firmę oceniam zdecydowanie na plus pod jednym warunkiem ze pracuje sie uczciwie i w pełni wypełnia sie swoje obowiązki. Jeżeli chodzi o zarobki nie mam tutaj nic do zarzucenia wręcz przeciwnie mało w której firmie tak placa
1
zadowolony pracownik? 2013-12-02 08:17
"Jeżeli chodzi o zarobki nie mam tutaj nic do zarzucenia wręcz przeciwnie mało w której firmie tak płaca" oczywiście pod warunkiem że jesteś synem właściciela
2
zadowolony pracownik? 2013-12-02 14:41
"pod jednym warunkiem ze pracuje sie uczciwie" pojęcie uczciwości jest obce właścicielowi firmy
5
zadowolony pracownik? 2013-12-03 20:04
omijajcie szerokim łukiem tą firmę!
1
niezadowolony 2013-12-13 08:57
totalne bagno!
4
obecny pracownik 2014-01-28 12:46
Pak gum nadal poszukuje pracowników…
Firma z czołową pozycją na rynku produkcji maszyn i urządzeń górniczych poszukuje pracowników na stanowisko…
Oferujemy:
Pracę w stabilnej i rozwijającej się firmie
Umowę o pracę na pełny etat
Atrakcyjne wynagrodzenie oraz premie
Przyjazną atmosferę pracy
Możliwość rozwoju zawodowego
(usunięte przez administratora)
obecny pracownik 2014-01-31 18:54
Pragnę przestrzec potencjalnych kandydatów, że w/w informacje są nie prawdziwe. Nie znam żadnego pracownika (byłego lub obecnego) firmy Pak-Gum który byłby zadowolony z pracy. Pracownicy zmieniają się jak w kalejdoskopie. W ciągu kilku ostatnich lat dyrektorzy zmieniali się wielokrotnie – na przestrzeni roku kilku! To samo dotyczy konstruktorów.
8
byly pracownik 2014-03-23 12:29
Proponuję zmienić nazwę nowej firmy na (usunięte przez administratora) ta nazwa bardziej oddaje warunki pracy panujące w Firmie Pakgum 2. (usunięte przez administratora)
4
zainteresowany 2014-05-11 11:17
może ktoś podać jakieś konkrety, fakty ...? Dlaczego jesteście niezadowoleni ?
1
przyszły pracownik 2014-05-18 18:12
mam pytanie ile zarobi tokarz lub spawacz w 8h czy są nadgodziny i jak płatne ;dzieki za odpowiedz
tetete 2014-05-20 21:50
tokarz , spawacz maja okolo 11 12zl na godzine a nadgodziny to tyle ile za zwykla stawke .Premi tam jeszcze nigdy niedostalem a pracuje juz jakies 4 lata .
2
obiektywny 2014-06-26 10:00
Firma jak każda inna, kadra zarządzająca do bani to cały minus, gdyby robili co do nich należy to i kasa by była lepsza. Ogólnie warto spróbować.
nie obiektywny 2014-08-26 11:45
Ta firma to totalne bagno prześladowanie pracowników ciągle wyzwiska ubliżanie w najbardziej prymitywny sposób pośród pracowników płatni donosiciele to jest rzeczywistość w firmie Pak Gum ja nie spotkałem podobnej firmy totalne dno!
7
Pracownik 2014-09-14 09:50
pozytywne opinie to ŚCIEMA te bzdury wypisuje syn szefa firmy przed podjęciem pracy popytajcie pracowników to powiedzą prawdę syf i tyle
7
pracownik 2014-10-01 14:30
Dokładnie zgadzam się z ostatnią opinią, zawsze odradzają , a zwolnić się nie mają zamiaru, firma jak każda inna ,niech szukają miodu w korporacjach za najniższą krajową i umowa na miesiąc przez pośrednika.
2
lUTEK 2014-12-16 08:24
fIRMA porządna nie mam nic do zarzucenia płacą w terminie i dobrze a najlepiej na produkcji jeżeli się tylko chce to można zarobić
1
hahaha 2015-01-30 01:32
W pak gumie nigdy nie było i na pewno nie będzie na święta żadnych paczek czy też premiera (głupi jakiś bon do sklepu na 50zł mogli by dać chociaz, ale poco).Wogole to trudno tutaj dostać jakąś podwyzke, chyba że pupilki szefa to tak.Jak dla mnie to odradzam tam pracy .Odeszłem stamtąd i nie zaluje.Wiecej ludzi w bierze niż na produkcji.A oni tam nie robią za 200 zł tylko wiecej.Do biura to wam POLECAM się zatrudnić bo warto:)
3
hahaha 2015-01-30 01:35
2000zl a nie 200zl
szefu 2015-02-13 23:35
Jak odeszłeś a nie odszedłeś to się nie dziwię, że nadawałeś się tylko do pomiatania... Ale tacy też są potrzebni!
robol 2015-02-21 23:29
była by fajna firma gdyby nie sama czapa, a tak jest do D, wypłaty w terminie???
1
ropek 2015-02-26 11:35
jak nie masz roboty i masz nacisk, to się przyjmij, a jak masz to mijaj z dala
7
sernik 2015-03-30 20:38
kariery tam nie zrobisz, a życia od tej firmy też nie uzależniaj
7
sernik 2015-04-22 22:13
tak są podwyżki, ciśnienia tętniczego
6
pracownik1 2016-01-03 19:05
chyba w Polsce nie ma gorszej firmy niż ten syf
7
KRYCHU 2016-03-12 22:42
robota faja szczegolnie na wyjazdach mamy wszystkie posiłki i hotel ale jeszcze nigdy nie dostałem kasy za nadgodziny a o premii zapmnij liczy się tylko kierownictwo - oni mają kaszę a szczególnie Ci którzy są w łasce Najwyższego Bossa p,Wacława
KRYCHU 2016-03-12 22:43
robota faja szczegolnie na wyjazdach mamy wszystkie posiłki i hotel ale jeszcze nigdy nie dostałem kasy za nadgodziny a o premii zapmnij liczy się tylko kierownictwo - oni mają kaszę a szczególnie Ci którzy są w łasce Najwyższego Bossa p,Wacława
2
pracownik21 2016-03-24 20:00
Ta firma to totalne dno i tyle w ciągu ostatniego miesiąca zwolniło się pięć osób z biura zapytajcie dlaczego!
14
Olek 2016-07-05 12:05
a Ty jeszcze pracujesz???????????
1
Olek 2016-07-05 12:20
a skąd posiadasz takież informacje o zarobkach? proponuję Ci zatrudnienie w agencji pracy tymczasowej, tam zarobisz kokosy i zbijesz majdan, po co siedzieć w pakgum i narzekać na wszystko! Firma nie zatrudnia na czarno, każdy ma umowę o pracę, wypłaty są w terminie, ubezpieczenia też. Nadgodziny są płacone a poza tym płaci się za pracę a nie za włóczenie się po placu i wystawanie po kątach. Jak ktoś się stara i wykonuje pracę rzetelnie to premia też się znajdzie. Zapraszam do innego prywaciarza to zobaczysz jak płaci tygodniówki z łapy po 100 zł, żeby Cię trzymać, ma Twoją kasę i mu nie zwiejesz, o ubezpieczeniu zapomnij. A jak Ci nie pasuje, to nikt Cię na siłę tu trzymać nie będzie, powodzenia w szukaniu luksusów
7
Mycha 2016-09-13 21:30
Uwaga okręt tonie firma została wystawiona na sprzedaż! !!!!
8
Mycha 2016-09-13 21:31
Uwaga okręt tonie firma została wystawiona na sprzedaż! !!!!
10
Cześć 2016-09-25 16:58
Premia słowo nieznane przeź własciciela atmosfera dno
8
obibok 2016-10-11 13:44
Na razie tak ale jak długo? Zwalnia ludzi!!!!
9
derf 2016-10-11 13:59
W sumie taki dyspozytor w transporcie krajowym może liczyć na na prawdę wysokie zarobki, zwłaszcza, że i premie się trafiają do podstawy zarobków, więc nie jest tak źle.
Pracownik 2016-12-09 19:39
Wydaje mi się, że negatywne opinie wychodzą głównie od osób, którym nie chce się lub nie chciało się pracować. Jeśli ktoś rzetelnie wykonuje swoją pracę to nie ma powodu do narzekań. Zarobki w porządku, atmosfera też ok, a z szefem można się bez problemu dogadać. Dla chcącego nic trudnego, niestety mentalności niektórych ludzi nie jest w stanie nic zmienić. Nie dochodzi się każdemu, jeśli ktoś myśli, że w jakiekolwiek pracy będą go na rękach nosić to się myli.
4
pracownik25 2016-12-18 19:07
Ta firma to totalne dno wstyd tam pracować opinie wszystkich byłych pracowników są negatywne! nikt nie ma dobrego zdania o tej firmie
10
Pracownik firmy 2017-01-06 20:08
Praca w tej firmie to prawdziwy survival wchodzisz na swoją odpowiedzialność tam tylko można stracić życie i zdrowie prawdziwa szkoła przetrwania tylko dla odważnych
6
Pracownik firmy45 2017-01-06 20:18
Praca w tej firmie to prawdziwy survival wchodzisz na swoją odpowiedzialność tam tylko można stracić życie i zdrowie prawdziwa szkoła przetrwania tylko dla odważnych nikt tam nie chce pracować! !!!!!!
6
Były pracownik 2017-01-06 20:48
...każdy pracownik jest jak taki... słoń. Długo pamięta, jak został potraktowany i tę wiedzę o firmie niesie ze sobą przekazująć ją innym. Gdziekolwiek pójdzie. ...
11
Talib 2017-03-15 21:04
Pozdrawiam cały pak-gum
Iza 2017-08-11 09:31
@Były pracownik, każda praca na swój sposób jest ciężka, jednak coś decyduje o tym by ją wykonywać? Czy w firmie panują dobre warunki zatrudnienia? Wynagrodzenie jest adekwatne do wykonywanych obowiązków? Obecnie firma prowadzi rekrutację na stanowisko Operator Dźwigu, Opalarki , ktoś aplikował?
tymek 2017-08-21 12:03
Jeśli uczciwie się pracuje to właściciel potrafi docenić.
Niestety obserwuje, że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i syf tworzą sami pracownicy. Zastanawiające w jakim celu przychodzą do pracy - robić zamęt i nisczyć wszystko na swojej drodze... Najwięcej mają do powiedzenia ci co niewiele potrafią a mniemanie o sobie mają wysokie.

Dużo beznadziejnych pracowników działających na szkodę firmy się przewija sama firma nie jest zła.
Tomasz 2017-08-25 17:57
Z przykrością muszę przyznać, ze w/w negatywne opinie są prawdziwe - każdy się o tym przekona podejmując pracę ale może być już za późno inna lepsza oferta pracy już wygasła
3
@BYŁEM-WIDZIAŁEM@ 2017-08-31 14:27
Ta firma to dno !!!! Syf, brud, kiła i mogiła. Boss tylko narzeka, że wszyscy wszystko robią źle, a sam najbardziej miesza. Jednego dnia mówi jedno, a na drugi dzień w żywe oczy się tego wypiera. Nie ma odwagi się później do tego przyznać. Każdy nowy pracownik najpierw jest SUPER ! HIPER! THE BEST ! Ale do czasu, gdy pojawi się kolejny "nowy". Na poprzednim wiesza się psy i szuka "haków", w końcu się go zwalnia. Jak ma być dobrze w takiej firmie, skoro bardzo częste zatrudnianie i zwalnianie pracowników jest tam na porządku dziennym. Zwalnia się tych "nowych", którzy są pełni energii, chcą coś zmienić, poprawić, usprawnić, a zostawia się tych, którzy czują się tam jak u Pana Boga za piecem. Fajna posadka, zero odpowiedzialności ( niech odpowiada kolejny nowy Kierownik, bo i tak on wcześniej czy później poleci, a oni zostaną). SZKODA CZASU, ŻYCIA I ZDROWIA DLA TAKIEJ FIRMY I TAKIEGO SZEFA!!!! NIKOMU NIE POLECAM ! ATMOSFERA DO BANI, DONOSICIELSTWO, PLOTKI ORAZ WZAJEMNE OBRABIANIE TYŁKÓW !!!! BRRRRRRRRRR !!!
3
Bezrobotny 2017-09-05 21:09
W 100 % zgadzam się z byłem-widzialem. Tej firmie już nic nie pomoże. Kto mądrzejszy odchodzi. Prócz starych wyjadaczy nikt dłużej niż rok nie zagrzal tam miejsca. Dzień zależy od tego która noga wstanie szef????ludzi traktuje się jak śmieci, wyzwiska , poniżanie i donosicielstwo na każdym kroku. Szkoda nerwów i czasu!
3
JUŻ NIE BEZROBOTNY 2017-09-06 16:18
Cieszy mnie, że jest nas więcej, którzy jak "Bezrobotny" mają takie samo zdanie. Więc nie jestem jedynym, który ma takie same spostrzeżenia i nikt mi z tej Firmy nie zarzuci, że skargi tutaj i takie opinie piszą tylko ci, którym nie chciało się pracować, a w zamian chcieli nie wiadomo ile i nie wiadomo co dla siebie.
Ja też tam pracowałem przez jakiś czas i w porę uciekłem. ! Szef bez względu na to, którą nogą wstał, to zawsze znalazł sobie kogoś, na kim się mógł wyładować. Jak wszyscy pracowaliby po 10-14 godzin bez zapłaty za nadgodziny (jak Pan Bóg przykazał), oddawaliby swój urlop wypoczynkowy Firmie (szef gdyby mógł, to nikomu nie udzieliłby urlopu, bo uważał, że skoro On z niego nie korzysta, to inni też nie muszą), oraz nie chcieli podwyżek ............TO WTEDY BYŁOBY SUUUUPERRR !!!! CHOCIAŻ W TYM PRZYPADKU TEŻ NIE WIADOMO . ZAWSZE COŚ BY SIĘ ZNALAZŁO NA "NIE".
3
BYŁY 2017-09-12 13:00
ZGADZAM SIĘ ZE ZŁYMI OPINIAMI W 100%!!!!!!!!!!!!!!!, TEŻ BYŁEM OFIARĄ TEGO PODŁEGO CZŁOWIEKA WACŁAWA, OSTRZEGAM PRZED PRACĄ TAM! KADRA KIEROWNICZA, KSIĘGOWE, KADROWE ZMIENIA ŚREDNIO CO 3 MIESIĄCE. ZWOLNIJ SIĘ Z INNEJ FIRMY I IDŹ TAM PRACOWAĆ TO STRACISZ ZDROWIE I NERWY DO DOMU BĘDZIESZ WRACAŁ WIECZOREM JAK ZBITY PIES I ZERO ŻYCIA RODZINNEGO KAMERY, PODSŁUCHY, TOTALNA INWIGILACJA TO STANDARD TEGO NIEBEZPIECZNEGO CZŁOWIEKA!!!!!!!!!!!
3
NIE WARTO 2017-09-12 22:22
Tak, tak całkowita prawda !!! Zgadzam się z tym całkowicie. Bo na pierwszy rzut oka sprawia wrażenie człowieka mającego "serce na dłoni", ale później powoli wychodzi prawdziwe oblicze człowieka, który gdyby mógł, to każdemu udowodniłby, że nic nie robi, tylko okrada go z kasy, bo ta nie należy się nikomu, bo wszyscy pracują źle, a tylko On jeden wie co i jak należy prawidłowo zrobić. Potrafi na okrągło gadać jedno i to samo, jak to BYLI pracownicy nadużyli jego zaufanie, że obiecywali ile to Oni nie zrobią, a nie zrobili dla Firmy nic, że On taki biedny, wykorzystywany przez wszystkich. Tymi swoimi ciągłymi "naradami" okrada pracowników z ich czasu prywatnego, który powinni spędzać po pracy ze swoimi rodzinami. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że wszyscy narzekają po cichu na Właściciela Firmy, a jak przychodzi co do czego, to nabierają wody w usta i nie mówią nic. Do niedawna była jedna osoba, świetna babka, która miała bardzo dobry kontakt z nami "szarymi pracownikami" - nowa Kadrowa, szczera , życzliwa, jedyna z którą normalnie można było w tej firmie porozmawiać, ale nie wiadomo dlaczego tak szybko odeszła, może po prostu ktoś" podłożył jej świnię" ( to jest w tej firmie na porządku dziennym niestety) i wyszło, że nie podoła i wg. Właściciela i innych (już "mocno zakotwiczonych" korzeniami w Pak-Gumie) się nie nadaje. TO BYŁA ODPOWIEDNIA OSOBA NA ODPOWIEDNIM STANOWISKU....NIESTETY TERAZ JEST TA POPRZEDNIA...SZKODA GADAĆ !!!! Dlatego też się zastanawiam, czy warto tam nadal pracować. Na to "zad....pie" nikt nie przyjedzie pracować, kto przeczyta jak tu naprawdę jest...i dobrze...niech ludzie wiedzą co się tutaj dzieje !!!!
3
Zostaw swoją opinię o Pak-Gum FHP - Niegowonice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pak-Gum FHP