brak logo

P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKI

Sokołów Podlaski

Opinie o P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKI

migotka 2010-07-28 11:32:31
Witam wszystkich.
Nie jestem pracownicą Topazu ale z ciekawości przeczytałam te wszystkie "fajne"opinie. Myślę że w każdej jest ziarnko prawdy. Najgorzej ma zawsze ten ostatni szary pracownik. Ten kto siedzi odrobinę wyżej uważa się za Cara i Boga i za wszelką cenę pokazuje swoją wyższość. Pracować trzeba bo manna z nieba nie leci a jeść się chce. Wszyscy jesteśmy ludźmi i nawzajem powinniśmy się szanować bo w życiu jest różnie raz na wozie raz pod wozem. Nie ważne czy kierownik, dyrektor czy kasjerka- wszyscy są ludźmi!!!To że np. ja czy ktoś inny ma mgr. nie upoważnia mnie do pomiatania ludźmi- z tytułem czy bez - na litość szanujmy się bo życie i tak jest ciężkie! Moja rada trzeba iść do szefa i szczerze porozmawiać i przedstawić problem (np. w 4-5 osób) z danego sklepu. Będę obserwować dalsze komentarze. Pozdrawiam.
4
Włodek 2013-01-21 12:41:41
Tak to prawda najniższa krajowa dla nowo zatrudnionych jak i dla innych "starych" pracowników to SKANDAL. Państwo polskie prześcigneło tę firmę w płacach.Ludzie będą masowo odchodzić bo tu niema ani rozwoju ani przyszłości.
3
biurowy 2013-02-08 17:56:59
Pracownicy przestaną szanować pracę bo jak mnie wywalą to i tak w każdej innej pracy dostanę więcej. Tylko ci z biura i kierownicy srają sie o posady bo mają dużo więcej i zastraszają zwykłych szarych pracowników, ale to sie może kiedyś odwrócić .
2
www 2013-03-09 19:49:18
biurowy - 2013-02-08 17:56:59

Pracownicy przestaną szanować pracę bo jak mnie wywalą to i tak w każdej innej pracy dostanę więcej. Tylko ci z biura i kierownicy srają sie o posady bo mają dużo więcej i zastraszają zwykłych szarych pracowników, ale to sie może kiedyś odwrócić .
w każdej innej dostaniesz wiecej? to po cholere pracujesz w topazie? znajdz sobie inna prace jak jestes taki cwany
radek 2013-10-10 09:34:31
chciał bym zapytac jak to jest z wypłatą wynagrodzenia.....jak to jest ze jest 10 a na koncie pieniedzy nie ma? bardzo mi przykro ale nie wytłumacze dziecku ze dzisiaj na obiad nie pójdzie bo nie ma wypłaty albo nie zapłace rachunku z tegoż samego powodu. wszystkie płatności są do 10, więc mam prawo iść do bankomatu o godz. 7 i pieniadze na koncie miec skoro jest juz dziesiąty.skoro jest z tym taki problem to wpłaty powinny byc przekazywane juz dnia 7 czy 8 po to by na czas sie pojawiły. to jakaś farsa,niech moze szanowny własciciel sklepów otworzy jeszcze z 8 sklepów to jeszcze bardziej sie zapetli.smiech i wstyd dla ,,wielkich biznesmenów,,
2
marek 2013-10-13 09:25:37
Ale przeciez pieniadze były w tym miesiacu do 10 wiec o co ci chodzi??

Bylo sobie odlozyc z poprzedniego miesiaca to bys mial pieniadze o 7 rano...
1
MESAA 2013-12-10 22:02:58
(usunięte przez administratora)
Robiłem w magazynie w Wężach. Szkoda gadać. Najniższa krajowa a natyrać się trzeba na tych paleciakach bez łożysk o zgrozo. Niby są paleciaki elektryczne ale oczywiście za mało i aby na nim robić trzeba godzine wcześniej do pracy przyjść.
A kradną tam.Zostawiłem polar na palecie,miałem tam 20 zł, po pracy oczywiście kasy nie miałem.Na szczęście już tam nie robię i odradzam wszystkim.
1
wms 2013-12-26 18:55:07
Prawdę pisze.Ja tam nadal pracuję, mam nadzieję,że już niedługo. Omijać szerokim łukiem to miejsce, wroga bym nie polecił tam do pracy.
sokolowp 2014-02-21 10:47:43
Mesaa gamon jestes to narzekasz,u mnie na zmianie kazdy zadowolony ekipa zgrana i nie ma zadnych zlodziejstw i tym podobnych zajść.(usunięte przez administratora)
1
MESAA 2014-02-23 10:33:36
Sam jesteś gamoń. Nie powiesz, że pracując na trzy zmiany i zarabiając 1680 brutto każdy jest szczęśliwy? Pamiętaj,że nie ma podwyżek, ani stażowego. Ale to już twoja sprawa. Pozdrawiam.
1
wms 2014-05-01 18:28:56
Coś cisza, jakieś zmiany na Wężach?
Leszczyk 2014-06-24 23:04:38
Zmian nie oczekuj. Ogólnie zauważyłem, że już nie pierwszy raz osoba która donosi dostaje awans. Była taka jedna podobno i pracowała na kilku sklepach na każdym około miesiąca a później zdawała relacje... śmieszne. Kolejna sprawa... wyżej postawiona kobieta Pani (usunięte przez administratora). kryje kierowniczkę sklepu która kradnie w biały dzień poprostu towar. Mimo zgłoszeń tego faktu "Pani" (usunięte przez administratora)nie zaregowała. Teraz pracownicy muszą płacić potężne manko. Takich rzetelnych pracowników firma trzyma, podpierdalaczy i kombinatorów. A tam gdzie ludzie się staraja są tak traktowani jak murzyni. Dobrze, że ludzie uciekają z tej firmy bo w niej się pracowników na sklepie nie szanuje a to oni sprzedają ten towar... Pozdrawiam.
1
kotek 2014-06-26 21:28:42
To już takie rzeczy się dzieją, dziwne,że ta firma jeszcze funkcjonuje.
1
pracownik_topaz 2014-08-31 22:38:24
Pani (usunięte przez administratora). zwalnia najbardziej odpowiedzialne osoby, a zostawia falszywa aferzystke, ktora idzie po trupach do celu, a nie potrafi nawet dopilnowac zamowienia na pieczywo. Hanba i wstyd, co sie dzieje
1
pracownik_topaz 2014-09-02 22:58:27
Mowie oczywoscie o Topazie 57 w Elku. Zwolniona zostala przez Pania (usunięte przez administratora) kierowniczka ktora byla szanowana przez pracownikow i robila wszystko zeby sklep dobrze funkcjonowal, a(usunięte przez administratora) Osobe ktora caly czas mieszala tylko miedzy pracownikami. Osobe ktora ma zerowe doswiadczenie w prowadzeniu sklepu i tylko mocna jest w gebie
2
kabanos 2014-09-17 18:37:03
Czy zadowoleni jesteście z nowego limitu punktów? Teraz trzeba ostro naginać, aby zarobić tyle co wcześniej.
2
Pedro 2014-11-11 16:35:43
Nie polecam w żadnym wypadku. Dojazd fatalny, warunki(usunięte przez administratora)kierownictwo bezmózgi. Nie ma co się kryć że pracują tam tylko ludzie zdesperowani i bojący się życiowych zmian.(usunięte przez administratora) Mowa oczywiście o Wężach.
1
Emu 2014-12-10 16:24:45
Na zmiany się nie zanosi, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie się godził na takie warunki i pracował. Kierownictwo tym nauczone, nie szanuje pracownika. Po co mu podwyżka, jak zaraz się zwolni. A każdy pracownik jest leniem i złodziejem. Jest oczywiście grupa uprzywilejowana pracowników, której można więcej. Natomiast górze to "wisi' jak tam jest, liczą się obroty i zysk.Pedro dobrze napisał, tylko ludzie zdesperowani i bojący się życiowych zmian tam pracują.
1
RYŚ 2014-12-15 08:24:57
masz racie wikens. Pracowałem tam to porażka nigdy tam nie wruce . A co do kierownictwa do szkoda gadać, skąd się urwali ? niech biorą się za palec... i do roboty!!!!
1
Emu 2015-01-11 20:34:23
to kiedy przeprowadzka pod siedlce ?
pracownik 2015-04-12 14:23:51
DO PRACY W TOPAZIE MAM NADZIEJE ŻE NIGDY NIE WRÓCĘ TAM JEST WYZYSK PRACOWNICY WALCZA MIĘDZY SOBĄ DONOSZA NA INNYCH ZAROBKI MARNE A PRZEDE WSZYSTKIM MOŻNA SIE WYKOŃCZYĆ PSYCHICZNIE
2
gango 2016-05-14 22:31:27
Nic w firmie @fogo nie dzieje się przypadkowo. To jest pewno, bo dosyć dobrze im idzie, nawet pracownicy zatrudnieni w tej firmie na produkcji mają atrakcyjne warunki, w tym przypadku mam na myśli fakt, że są oni zatrudnieni na umowę o pracę w tej firmie
Zostaw swoją opinię o P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKI - Sokołów Podlaski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKI