brak logo

Biuro Plus

Kraków

Opinie o Biuro Plus

2013-09-13 01:57:09
A chciało ci się pracować ? Jako kierowca miałeś posiłek regeneracyjny.Też nie pasi ? Zmywak w Angli czeka. Tam pokażesz power.Takich miśków z dwiema lewymi rękami jest na pęczki.
4
kafar 2014-01-08 16:11:07
racja nie polecam
1
grzechotnik 2014-07-25 14:38:53
Biuro plus to niestety zgniłe jabłko od srodka na zewnątrz pięknie ładnie obnoszenie się przez szefów z profesjonalizmem , w srodku zaś marne zarobki ,(usunięte przez administratora),a wystarczyło by zmienić tylko kierowników i lepiej by się pracowało w tej firmie ogółem nawet nowy magazyn i flota nie nadgoni stresu
1
Kobra 2014-11-01 00:24:02
Cześć , słuchaj Marcin czy rzeczywiście oszukujesz na nadgodzinach ? Jeśli tak , to po prostu jeste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jak dostajesz wolne dni za nadgodziny to chyba ok?
3
anonim 2014-11-30 17:26:00
Najelpsze jest to, że na rozmowie kwalifikacyjenj zapewniają, że opinie o firmie nie dotyczą Krakowa.. Jak w mordkę strzelił wszystkie opinie tutaj to Kraków...
4
anonimka 2014-12-01 19:48:00
To dotyczy kierowców za co bardzo im współczułam.. Handlowcy mają dokładnie tak samo w kwestii zarobków. Im więcej wyrabiasz planów itp. tym mniej zarabiasz - plany rosną niemiłosiernie szybko, (usunięte przez administratora)Dodatkowo jest limit paliwowy, który nie jest adekwatny do wielkości zajmowanego terenu więc jak masz farta i mały teren, to do paliwa dokładać nie musisz. Auto myjesz za własne z zewnątrz jak i wewnątrz, i zawsze ma być czyste niezależnie od pogody. Nie masz dodatku żywieniowego ani na ubrania.. Porażka.. Polecam już jakieś call center
2
dylemacik 2014-12-05 14:38:57
Czy ktoś może mi napisać coś o oddziale z Katowic? Widziałem ogłoszenie i zastanawiam się czy warto, bo opinie ogólnie widzę nie szczególne...:/
2
Mama prawie idealna 2015-01-09 14:41:31
To ciekawe, co piszecie, bo pracuję tu ponad cztery lata i Wasze komentarze mają mało wspólnego z rzeczywistością. Tak się tu zastanawiamy, kto wypisuje te bzdury, bo widać, że na przestrzeni miesiąca pojawiło się kilka opinii pisanych przez tę samą osobę. Tak czy siak życzymy mniej goryczy i powodzenia! :D
8
bolo 2015-01-27 16:58:31
tomek powinnieneś podpisać sie hejterek.obrazasz nas obsikałeś nogawkę prezesa i myslisz że jesteś lepszy.idż do konkurencji gdzie znajomi pracuja
1
Marek 2015-02-04 10:46:39
Pracowałem w firmie Biuro Plus Kraków ok 4 lat i mogę stwierdzić że da się pracować ,nie zarobi się nie wiadomo ile ,ale tyle samo co u konkurencji w tej samej branży czyli ok 2000 tyś ,odporność na stres trzeba mieć ogromną ,na pochwałę zasługują współpracownicy z którymi bardzo fajnie się pracowało,i tylko jestem niemile zaskoczony postawą PRACODAWCY ( usunięte przez administratora )
1
Marek 2015-03-02 11:21:04
UWAGA SERWIS POZOSTAWIA TYLKO TO CO PASUJE PRACODAWCY CO NIE PASUJE KREŚLI ZAPRASZAM NA INNE FORA GDZIE PISZĄ PRAWDE I NIE KREŚLĄ
1
gucio 2015-04-11 12:45:23
Z firmy coraz czesciej odchodza najlepsi pracownicy kazdego dzialu wiecdrogi przyszly praconiku b plus zastanow sie dwa razy czy chcesz pracowac w wiekszej mierze wsrod desperatow niz fachowcow a po drugie panie wl mamy2015rok!!!!!a wyplaty pan funduje z 1995r ot to cala firma
Kitek 2015-11-24 22:29:46
Polecam krakowski oddział (nie wiem, jak jest w pozostałych) ze względu na uczciwość właściciela, który pomaga nawet, gdy nie musi i można z nim rozmawiać, jak cos potrzeba. Od lat mam płacone zawsze regularnie. Z pracy wyniosłam wiele przyjaźni, bo atmosfera bardzo ciepła i pracuje się spokojnie w porównaniu z tym, co opowiadają znajomi ze swoich firm.
1
ktoś 2015-11-27 00:17:11
Widzę, że propaganda ruszyła na całego, bo brakuje przedstawicieli handlowych.
Chcesz zostać reprezentantem firmy? To wiedz, że zostaniesz łosiem pracującym za minimalną krajową i pożal się Boże premię, którą trafniej nazwać JAŁMUŻNĄ od Prezesa. Będziesz też regularnie świecić oczami za lenistwo nieudolnego kierownika, za notoryczne błędy w dostawach i głupotę kilku osób pracujących w biurze obsługi...
Firma jest super dla klientów, ale dla pracowników jest łagrem, bo trzeba się pogodzić z zarobkami mniejszymi niż w popularnym markecie z logiem owada minimum przez rok pracy.
90% firm na rynku docenia przedstawicieli handlowych, bo to oni budują wizerunek i zarabiają na resztę całą resztę. Biuro Plus Kraków traktuje Młodszych przedstawicieli handlowych jak niewolników, którym wystarczy rzucić na chleb.
Pewnie jakieś multikonto Pani od szkoleń lub Pana dowodzącego mnie wyśmieje - proszę bardzo. Ja wtedy przedstawie czyste fakty o pracy w tej frmie.
3
marcin r 2016-02-15 18:45:55
Bylem na rozmowie i stawki sa ok nawet trojke sie da wyciagnac.podobno daja umowe normalna wiec w porzadku.
WIemcojak 2016-05-06 10:37:33
No myślę, że reprezentant zajmuje się ogólnym reprezentowaniem firmy @Randek i nie jest to chyba taka łatwa praca jak to brzmi. Jak ci nie pasuje to możesz próbować jako przedstawiciel handlowy. Dobre zarobki tam będą, bo podstawa i prowizja, a do tego dostaniesz służbowy samochód.
Zostaw swoją opinię o Biuro Plus - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Plus