brak logo

Biuro Plus

Kraków

Opinie o Biuro Plus

2013-09-13 01:57
A chciało ci się pracować ? Jako kierowca miałeś posiłek regeneracyjny.Też nie pasi ? Zmywak w Angli czeka. Tam pokażesz power.Takich miśków z dwiema lewymi rękami jest na pęczki.
5
kafar 2014-01-08 16:11
racja nie polecam
2
grzechotnik 2014-07-25 14:38
Biuro plus to niestety zgniłe jabłko od srodka na zewnątrz pięknie ładnie obnoszenie się przez szefów z profesjonalizmem , w srodku zaś marne zarobki ,(usunięte przez administratora),a wystarczyło by zmienić tylko kierowników i lepiej by się pracowało w tej firmie ogółem nawet nowy magazyn i flota nie nadgoni stresu
4
Kobra 2014-11-01 00:24
Cześć , słuchaj Marcin czy rzeczywiście oszukujesz na nadgodzinach ? Jeśli tak , to po prostu jeste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jak dostajesz wolne dni za nadgodziny to chyba ok?
5
anonim 2014-11-30 17:26
Najelpsze jest to, że na rozmowie kwalifikacyjenj zapewniają, że opinie o firmie nie dotyczą Krakowa.. Jak w mordkę strzelił wszystkie opinie tutaj to Kraków...
4
anonimka 2014-12-01 19:48
To dotyczy kierowców za co bardzo im współczułam.. Handlowcy mają dokładnie tak samo w kwestii zarobków. Im więcej wyrabiasz planów itp. tym mniej zarabiasz - plany rosną niemiłosiernie szybko, (usunięte przez administratora)Dodatkowo jest limit paliwowy, który nie jest adekwatny do wielkości zajmowanego terenu więc jak masz farta i mały teren, to do paliwa dokładać nie musisz. Auto myjesz za własne z zewnątrz jak i wewnątrz, i zawsze ma być czyste niezależnie od pogody. Nie masz dodatku żywieniowego ani na ubrania.. Porażka.. Polecam już jakieś call center
4
dylemacik 2014-12-05 14:38
Czy ktoś może mi napisać coś o oddziale z Katowic? Widziałem ogłoszenie i zastanawiam się czy warto, bo opinie ogólnie widzę nie szczególne...:/
2
Mama prawie idealna 2015-01-09 14:41
To ciekawe, co piszecie, bo pracuję tu ponad cztery lata i Wasze komentarze mają mało wspólnego z rzeczywistością. Tak się tu zastanawiamy, kto wypisuje te bzdury, bo widać, że na przestrzeni miesiąca pojawiło się kilka opinii pisanych przez tę samą osobę. Tak czy siak życzymy mniej goryczy i powodzenia! :D
9
bolo 2015-01-27 16:58
tomek powinnieneś podpisać sie hejterek.obrazasz nas obsikałeś nogawkę prezesa i myslisz że jesteś lepszy.idż do konkurencji gdzie znajomi pracuja
1
Marek 2015-02-04 10:46
Pracowałem w firmie Biuro Plus Kraków ok 4 lat i mogę stwierdzić że da się pracować ,nie zarobi się nie wiadomo ile ,ale tyle samo co u konkurencji w tej samej branży czyli ok 2000 tyś ,odporność na stres trzeba mieć ogromną ,na pochwałę zasługują współpracownicy z którymi bardzo fajnie się pracowało,i tylko jestem niemile zaskoczony postawą PRACODAWCY ( usunięte przez administratora )
1
Marek 2015-03-02 11:21
UWAGA SERWIS POZOSTAWIA TYLKO TO CO PASUJE PRACODAWCY CO NIE PASUJE KREŚLI ZAPRASZAM NA INNE FORA GDZIE PISZĄ PRAWDE I NIE KREŚLĄ
1
gucio 2015-04-11 12:45
Z firmy coraz czesciej odchodza najlepsi pracownicy kazdego dzialu wiecdrogi przyszly praconiku b plus zastanow sie dwa razy czy chcesz pracowac w wiekszej mierze wsrod desperatow niz fachowcow a po drugie panie wl mamy2015rok!!!!!a wyplaty pan funduje z 1995r ot to cala firma
1
Kitek 2015-11-24 22:29
Polecam krakowski oddział (nie wiem, jak jest w pozostałych) ze względu na uczciwość właściciela, który pomaga nawet, gdy nie musi i można z nim rozmawiać, jak cos potrzeba. Od lat mam płacone zawsze regularnie. Z pracy wyniosłam wiele przyjaźni, bo atmosfera bardzo ciepła i pracuje się spokojnie w porównaniu z tym, co opowiadają znajomi ze swoich firm.
1
ktoś 2015-11-27 00:17
Widzę, że propaganda ruszyła na całego, bo brakuje przedstawicieli handlowych.
Chcesz zostać reprezentantem firmy? To wiedz, że zostaniesz łosiem pracującym za minimalną krajową i pożal się Boże premię, którą trafniej nazwać JAŁMUŻNĄ od Prezesa. Będziesz też regularnie świecić oczami za lenistwo nieudolnego kierownika, za notoryczne błędy w dostawach i głupotę kilku osób pracujących w biurze obsługi...
Firma jest super dla klientów, ale dla pracowników jest łagrem, bo trzeba się pogodzić z zarobkami mniejszymi niż w popularnym markecie z logiem owada minimum przez rok pracy.
90% firm na rynku docenia przedstawicieli handlowych, bo to oni budują wizerunek i zarabiają na resztę całą resztę. Biuro Plus Kraków traktuje Młodszych przedstawicieli handlowych jak niewolników, którym wystarczy rzucić na chleb.
Pewnie jakieś multikonto Pani od szkoleń lub Pana dowodzącego mnie wyśmieje - proszę bardzo. Ja wtedy przedstawie czyste fakty o pracy w tej frmie.
7
marcin r 2016-02-15 18:45
Bylem na rozmowie i stawki sa ok nawet trojke sie da wyciagnac.podobno daja umowe normalna wiec w porzadku.
WIemcojak 2016-05-06 10:37
No myślę, że reprezentant zajmuje się ogólnym reprezentowaniem firmy @Randek i nie jest to chyba taka łatwa praca jak to brzmi. Jak ci nie pasuje to możesz próbować jako przedstawiciel handlowy. Dobre zarobki tam będą, bo podstawa i prowizja, a do tego dostaniesz służbowy samochód.
młody 2017-03-26 17:02
Ja tam chwilke pracowałem i powiem że nowi pracownicy magazynu są rzucani na głęboką wodę,często z brakiem szacunku ze strony zastępców kierownika.Sam kierownik całkiem ok ale jego zastępcy to są...Jeżeli chodzi o pracę to jak masz odporność na stres i lubisz harować przez 8h praktycznie non stop za nie wiele ponad minimalną krajową(wliczam premię motywacyjną) to polecam.A jak nie to szukaj dalej.
kowalski 2017-05-10 12:28
własnie wróciłem z rozmowy mogę powiedzieć jedynie o zaproponowanych stawkach, a wiec:

umowa o prace, system 2 zmianowy I - 6 - 14, II - 12 - 20 plus ewentualne nadgodziny
okres próbny:
(najniższa) 1459 + 130 "dodatek motywacyjny" + 300 premii + ew. nadgodziny

kolejna umowa warunki jak wyżej z tym ze premia rośnie z 300 na 500 czyli po okresie próbnym można liczyć na jakieś 2100 + ewentualne nadgodziny
kowalski 2017-05-10 12:29
własnie wróciłem z rozmowy mogę powiedzieć jedynie o zaproponowanych stawkach, a wiec:

umowa o prace, system 2 zmianowy I - 6 - 14, II - 12 - 20 plus ewentualne nadgodziny
okres próbny:
(najniższa) 1459 + 130 "dodatek motywacyjny" + 300 premii + ew. nadgodziny

kolejna umowa warunki jak wyżej z tym ze premia rośnie z 300 na 500 czyli po okresie próbnym można liczyć na jakieś 2100 + ewentualne nadgodziny
Karolina 2017-07-25 21:33
@kowalki a są to warunki proponowane dla osoby pracującej na jakim stanowisku? Zdecydowałeś się na zatrudnienie? Jeżeli tak, to opisz wrażenia z pierwszych miesięcy pracy. To jedne z najważniejszych informacji, jakie nurtują przyszłych pracowników każdej firmy.
Majki 2017-09-14 10:06
Boże, kto takich głupot ci nagadał?
pracowałem 2 miesiące i opuściłem to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> max 2,5 z premią i to podobno ,mnie nawet oszukano obiecując 2,2 na ręke na okresie próbnym.
W rezultacie wziąłęm przez dwa miesiące prawie 2 tyś.
Nie polecam.
Kierownik humorzasty , któremu jak coś nie pasuje to masz przechlapane.
Większość starych kierowców więcej zarabia, bo sztucznie biją godziny.
Nie ważne, że ty miałeś więcej do zrobienia , wywiązałeś się na( 5 z + )ze swojej roboty,
jak nie masz nadgodzin to ciula zarobisz.
Bałagan straszny na magazynie!
Zamiast się spokojnie załadować , to musisz latać z dokumentami do góry i z powrotem na magazyn, bo czegoś brakuje w zamówieniu .
Na strefe A i B którą trzeba zrobić do 10 rano , wyjeżdżałem z magazynu po 9 i to bardzo często.
Jak ktoś już pisał , z zewnątrz dla klienta jest git, ale w środku na pracownika żenada.
Karolina 2017-09-15 07:50
@Majki czyli, jeżeli dobrze zrozumiałam - nie możesz w Biuro Plus liczyć na dodatkowe wynagrodzenie, jeżeli wyrabiasz się w czasie ze swoją pracą i nadgodziny nie są Ci potrzebne? Czy ta praca jest w jakikolwiek inny sposób do zweryfikowania? Mam na myśli jej ilość i jakość? Może warto zwrócić na to kierownictwu firmy uwagę?
Zostaw swoją opinię o Biuro Plus - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Plus