brak logo

Imperial Tobacco Polska S.A.

Jankowice

Opinie o Imperial Tobacco Polska S.A.

nowy 2015-11-12 12:29
Witam. Jakie są zarobki jako operator przez agencje pracy???
stary wyjadacz 2015-11-16 13:31
ok. 1800 netto, praca na 3 zmiany, w hałasie rzędu 86db, w brudzie i pyle, w wiecznym ciśnieniu na tempo, gdzie zarząd ma cie za nic, bardziej dbają o maszyny bo to koszt nieraz setek tysięcy, a ciebie można wymienić na innego za darmo, za darmo są też weekendy pracujące -dostaniesz za nie wolne kiedy firmie będzie pasowało, za 3 miesiące, za pół roku, czasem wcale bo nagle znikną ci nadgodziny. taka prawda niestety. właśnie trwają nabory świeżej krwi bo sporo ludzi uciekło i nie ma kto pracować
9
stary wyjadacz 2015-11-16 13:41
zapomniałbym, do pracy w weekendy są wyznaczani "ochotnicy", obwieszczają listę najczęściej w czwartek lub piątek i nie ma żadnej wymówki i nie ważne czy idziesz na ślub kuzynki czy pogrzeb kogoś z rodziny, jak nie przyjdziesz -masz NN, ostatnio jednemu kazali wybierać praca albo studia zaoczne. wybrał studia, a w nagrodę wpisali mu do świadectwa porzucenie pracy.
10
Yapko 2015-12-26 16:06
odradzam zatrudniania się na produkcji, jest mega wyzysk i nieszanowanie człowieka, ja rozumiem że w okolicach kościana nie ma zbyt dużo ofert pracy, ale firma to wykorzystuje i traktuje pracowników jak śmieci bo wiedzą że ludzie stamtąd nie mają innej opcji. puszczają autobus do kościana i myślą że zwabią świeżą krew bo sporo zwolnień było. jeśli chcecie się upokarzać to zapraszam.
6
XXX 2016-02-21 12:46
Firma Imperial Tobacco Polska S.A. Jankowice Klony rodzinne Ludzie nie szanuja nowych pracownikow te stare baby wciaż obgaduja nowych zycia nie masz w tej atmosferze .Praca ogolnie fajna ale atmosfera miedzy ludzmi szczegolnie te stare wyjadaczki spokoju nie masz nawet na przerwie a szczegolnie w palarni .To sa wiedzmy chodzace a jak im dzien dobry powiesz to ani ci nie odpowiedza Takich ludzi trzeba tępići na bróg ...
7
p 2016-03-12 10:55
jak wygląda sprawa z autobusem zakładowym? Chodzi mi skąd odjeżdża i gdzie się zatrzymuje
4
Masterwork 2016-04-03 14:09
Pytanko mam czy ktoś wie jak dostać się z jankowic do poznania głownego ??Jakiś autobus odjeżdża spod imperiala czy jest tam jakiś przystanek ?
automatyk 2016-04-07 19:39
witam, czy ktoś może wypowiedzieć się na temat działu utrzymania ruchu? jaki przedział zarobków, jaki system pracy?
2
adam 2016-05-09 19:31
zarobki ok. 2500 przy czterobrygadówce w świątki piątki i niedziele na 3 zmiany, także szału nie ma
2
harnasiowa 2016-05-12 16:03
krótko, ja to widze tak: jeśli nie pracujesz na zachodzie lub na zachodnim pomorzu to targety sa na takim poziomie ze nie ma opcji zeby je zrealizowac poza jakimis wyjatkami kiedy doradca ma rzeczywiście dobrze wyselekcjonowana baze. zostają więc dwa wyjścia, oba to cieżki stres na codzień, albo bajkopisarstwo w mniejszym lub wiekszym stopniu albo raportowanie stanu faktycznego i liczenie sie z tym ze mds i asm nie majac zadnego pomyslu zacznie stosowac jakies plany naprawcze, notatki itd, Mam tylko nadzieje, ze przeczyta to ktos na gorze i obudzi sie bo pisze to w trosce o ta firme do ktorej mam sentyment i zalezy mi na niej. POZDRO dla wszystkich ph i dh bo to jedyna mocna sila tej firmy
5
xxxxxx 2016-05-20 22:13
Dla wszystkich szukających pracy zdecydowanie nie polecam tej firmy,chyba że ktoś ma tam znajomości.Nię jest to praca stabilna,rotacja jest bardzo duza,wymagania olbrzymie nawet jesli sprosta się temu to i tak jak już nie jest się potrzebnym wypad na bruk jesli chodzi o zarobki szału nie ma tak jak wszędzie. Tak więc zdecydowanie nie polecam tej firmy,poniewaz im wydaje się ze robią łaskę tylko nie wiem czy sa swiadomi tego że 80%ludzi ma niewiele do emerytury i za chwile nie bedzie miał kto tam pracować.Imperial Tobacco Jankowice zdecydowanie nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6
jojo 2016-05-28 07:40
A co to jest ten BRÓG ?????
1
ja 2016-06-01 13:12
nie polecam, wręcz odradzam pracy na produkcji, z początku słodko pierdzą żebyś się nie zwolnił, a później śrubka się dokręca, występują groźby że jak nie przyjdziesz w niedzielę dobrowolnie to i tak ci zmienią harmonogram w taki sposób żebyś przyszedł, później jest problem z zapłaceniem za te nadgodziny, bo trafiają do banku godzin z którego później znikają, kierownictwo nieprofesjonalne, wiecznie nikt nic nie wie, dostać urlop jest ciężko, itp itd, ja to wszystko przechodziłem dlatego odradzam pracy w tej firmie, na szczęście się zwolniłem i nie żałuję
16
Grzesiek 2016-06-29 16:48
Witam, chcę wziąć udział w rekrutacji, ale nie nie wiem czy warto, są jakieś benefity ? Multisporty ubezpieczenia medyczne ?
madzia 2016-07-13 19:22
SŁYSZAŁAM O TEJ FIRMIE ZE DOBRZE PŁACA STAŁYM PRACOWNIKOM NA PRODUKCJI DZIEWCZYNA PEWNIE KOŁO 3 TYS ZŁ NA REKE BADZ WIECEJ NA 3 ZM SZKODA ZE FIRMA NIE MIESCI SIE W POZNANIU TYLKO W JANKOWICACH A TARNOWO PODGÓRNE WIEC BEZ AUTA TO MASAKRA.
brawo ja! 2016-07-14 20:33
kobiety (maszynistki) ok.2200, mężczyźni (mechanicy) 2400-2500, także szału nie ma, jeśli nie masz ambicji na większe zarobki to śmiało
5
madzia 2016-07-15 20:38
A ja myślałam ze stażem babki koło 3 tys zł maja na reke myślałam ze nowe osoby maja 22oozł dziewczyny bo ja pracuje w unileverze i mam 2600zł na reke a wydawało mi się ze w tytonowych zarabia się więcej jeśli chodzi o dziewczyny.
madzia 2016-07-18 20:16
A to sa zarobki na początek dla nowej osoby czy ogolnie tak dziewczyny zarabiają co umowę maja na stałe itp.
brawo ja! 2016-07-19 08:38
firma obecnie nie zatrudnia kobiet na stałe, ani bezpośrednio, zatrudnienie jest w oparciu o śmieciówkę przez pośredniaka, w firmie jest wąskie grono kobiet (na każdej zmianie można zliczyć na palcach jednej ręki) pracujących bezpośrednio i w/w stawki obowiązują właśnie dla nich, druga rzecz że pracownicy tymczasowi zawsze są traktowani po macoszemu, a obiecanki zatrudnienia bezpośrednio na stałe po przepracowaniu roku/dwóch nie mają miejsca w rzeczywistości- jest to typowy chwyt wabienny, osobiście trudno było mi uwierzyć że niektóre z pań pracują na śmieciówce od 20-25lat, a co niektóre zdążyły przejść na emeryturę co miesiąc podpisując nową umowę, podobno mają w domach ich pełne segregatory
10
Zxy 2016-09-02 20:53
Więc tak jak przyjdziesz na produkcję na maszynę nie ważne czy jesteś kobieta czy meszczyzna dostajesz stawkę 2300 brutto + premia + dodatek za nocki praca na 3 zmiany. Jeśli będziesz się starał dostaniesz podwyżkę do 2500 a potem możesz dostać do 2850 i to jest umowa przez agencję umowy różne miesięczne tygodniowe lub dłuższe. Dodatkowo dostajesz 117 zł na wykorzystanie w stołówce pracowniczej na obiad śniadanie praca ogólnie do lekkich nie należy ale firma Stara się robić wszytko by pracownik się nie narobił. Wynagrodzenie zawsze na czas. Można sobie wykupić ubezpieczenie 35 na miesiąc i Multi sport. Dla mężczyzn możliwość zatrudnienia bezpośrednio przez imperial kobiet nie przyjmują. Ja pracuje 1,5 roku bardzo mi się podoba po pół roku dostałem 1 podwyżkę. Ogólnie wisi nas tobą duża odpowiedzialność za która czasem trzeba ponieść konsekwencje. Jak dla mnie praca stresująca ale mi się to podoba bo lubię adrenalinę. W czasie pracy masz 2 przerwy po 20 min oczywiście zależy z kim pracujesz to wyskoczyła sobie na kawę albo papierosa.
3
Pracownik 2016-09-04 19:41
I po co piszesz takie głupoty?? Pracuje na produkcji już 8 lat przez ten czas przeszedłem wiele w tej firmie... Jeżeli chodzi o wypłatę nadgodzin chodziłem często i gęsto i zawsze wszystko było wypłacone na czas i w odpowiedniej ilości!!! Co do tego nie mam żadnych zastrzeżeń. Żeby wszyscy dostawali kasę od swojego pracodawcy 1 każdego miesiąca...
2
Gig 2016-09-09 19:23
Ty mądrala @Pracownik, czym się chwalisz? ze ci ktoś za twoje nadgodziny wypłacił? Tak sie składa, że taki pracodawca jak Tobacco nie ma wyboru i za nadgodziny musi płacić żeby nie wylądować w sądzie i nie zepsuć sobie reputacji. Ale takie pacany jak ty tego nie rozumieją i cieszą się z byle czego.
4
wit 2016-09-10 15:33
To prawda jest stabilnie, ale wypłaty to niestety wypłacane są różnie, raz spóźnione innym razem wogóle. Ale co tam, najważniejsze ze jest stabilnie.
2
Tim 2016-10-01 07:55
IT Jankowice
Zaczynasz od pracy przez Randstad - jak zostaniesz zauważony i koordynator cię polubi, to masz szanse w wewnętrznej rekrutacji. Możesz mieć duże umiejętności mechaniczne, ale jeżeli przełożonemu nie podpasujesz, to nie masz na co liczyć. Twoje pomysły - jeżeli będą b.dobre, to zostaną wykorzystane przez koordynatora.
Czuć różnicę pomiędzy pracownikiem IT, a pracownikiem Randstad zatrudnionym dla IT.
Pracowałem na PP - największym dziale. Co z tego, że firma jest fajna, ale jest beznadziejnie zarządzana - mam głównie na myśli koordynatorów, którzy nigdy nie pracowali przy maszynie, a dyrygują innymi.
Zwalniali dużą ilość osób zatrudnionych przez Randstad w połowie roku - niektórym powiedzieli "ty już nie przychodź" ( pozdrowienia dla zm. A ).
W IT panie eleganckie na wszystko mają czas, a w agencji żal Dziewczyn, ale to już inny pracodawca.
IT Jankowice jest otwarty głównie na ludzi z Kościana - Kościan górą i rodzina również, bo w IT pracuje się rodzinnie - nie tylko na produkcji. Może warto byłoby zainwestować w empatię i szanować ludzi nie tylko z Kościana?
9
sss 2016-10-03 15:59
Ja tam natomiast słyszałem, ze to opinie pozytywne są mocno przesadzone. Pisaniem ich zajmują sie wyznaczeni pracownicy HR i maja na celu podkolorować żeczywistość by przyciagnać nowych ludzi do pracy. Bo niestety dla nich, w Radomiu jest coraz wiecej firm ktore pod każdym względem przebijają ofertę dla szukających, tak pod względem finansowym jak i traktowania pracownikow.
10
Be 2016-10-05 14:12
Ale co napsuła-to jej i nikt jej tego nie odbierze. Tyle było lansu i piaru i wszystko na nic. Miała byc wizjonerem wielkopolskiego biznesu a okazała sie tylko grabarzem polskiegoimperiala.
4
GajowyGugała 2016-10-11 10:39
niestety dla dziewczyn i w ogóle pracowników agencji pracy nie istnieje coś takiego jak umowa na stałe, są umowy jedno dniowe, tygodniowe lub miesięczne. Inaczej sytuacja wygląda jeśli taki pracownik chodzi na cztery brygady to jedyna opcja na dłuższą umowę w agencji.
3
GajowyGugała 2016-10-11 10:39
niestety dla dziewczyn i w ogóle pracowników agencji pracy nie istnieje coś takiego jak umowa na stałe, są umowy jedno dniowe, tygodniowe lub miesięczne. Inaczej sytuacja wygląda jeśli taki pracownik chodzi na cztery brygady to jedyna opcja na dłuższą umowę w agencji.
1
x1234 2016-10-14 21:10
Jeśli chodzi o pracę w Imperial Tobacco za pośrednictwem Randstad stanowczo nie polecam jest to firma w której pracujesz jak jesteś potrzebny jeśli nie to lądujesz na bruk -nikt się z Toba nie liczy wyjazd i nara. Podwyzki dostają tylko Ci co dupe liżą przełożonym-zero sprawiedliwości. Pracownicy staży imperialowce znęcają się nad nowo przyjetymi osobami psychicznie na palarni notorycznie są obgadywani i między sobą wyśmiewaja się z nich nikt się nie nadaje tylko one są idealne i niezastąpione tylko "zapomniał wół jak cielęciem był"-one też kiedyś były nowe a jak nie masz znajomości mamusi tatusia cioci wujka między nimi nie utrzymasz się tam bo Cię zniszczą możesz się starać i tak to nic nie da bo się nie nadajesz.Te stare raszple jak sobie kogos upatrzą jest koniec. Wymagaja od osób pracujących kilka miesiecy umiejetności takich samych jak one mają (20 paro letnie doświadczenie).Zapomniałam dodać ze jeżeli zdarzy Ci sie jakiś wypadek w pracy i zgłosisz to lub pojdziesz na L4 automatycznie w momencie gdy konczy się umowa lądujesz za bramą nawet były przypadki że podrzucali papierosy do szafek w szatni by mieć pretekst do zwolnienia . Tak więc na prawdę zastanówcie się bo slynny monopol nie jest już nr 1 jeśli chodzi o zarobki,atmosfere i traktowanie pracownika(imperialowi należy się wszystko,natomiast Randstadt nie ma prawa do niczego to gorszy sort,tylko najlepsze jest to że zapierdzielasz tak samo jak imperial albo nawet bardziej bo w kazdej chwili możesz wylecieć). Nie polecam zdecydowanie-zastanowcie się zanim zaaplikujecie
14
Done 2016-10-14 21:48
W tym momencie jest masa przyjęć do Radomia, całkiem spoko
Fgh 2016-11-02 07:39
Skad ty masz takie informacje? Na najwyzszym szczeblu obslugi maszyn nawet 2400 nie masz na reke wiec te 3 tys z nieba chyba jej leca.
4
MADZIA 2016-12-11 12:19
Ktos mi kiedyś powiedział ze u was dziewczyny maja 3 tys zł na reke dlatego się tak spytałam na produkcji sama pracuje na produkcji tylko ze w Poznaniu i mam 2500zł na reke w systemie 4 bryg bez zadnych nadgodzin plus fajny socjal .
ANKA 2017-03-11 20:55
Witam, mam pytanko- czy u was można pracować tylko w weekendy?
hauni-mycyna 2017-03-14 13:16
tutaj pracuje sie glownie w weekendy, ale nie jest to wyplacane ani wydawane w formie wolnego, z banku godzin znikaja co miesiac wypracowane weekendy, ci mniej zwiazani z ta robota po prostu sie zwalniaja. odpowiadajac na pytanie: nie, gdyz panuje niewolnictwo i chodzi sie tylko na okraglo
6
DJ POZNAŃ 2017-05-10 06:43
Witam czy orientuje sie ktoś jaka jest cała trasa autokaru firmowego jadącego z Poznania ?? Gdzie się zatrzymuje ??? Z góry dzięki za pomoc .
1
Afrodyta 2017-06-08 08:32
Powiem tak pracowalam tam i jest coraz gorzej. Pracownik Randstadu się nie liczy-kompletnie nic mu się nie należy nawet urlop w skali rocznej nie ma się 26 dni tylko 24. 4 i 6brygad to masakra ogólnie ma się dodatek 500zl brutto za każdy dzień urlopu czy l4 ma się z tego odciagane 25zl. Nadgodziny są wypłacane tylko za niedzielę za sobotę do odbioru czyli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na okrągło
Zero motywacji i zachęty do pracy. Podobno młodzi ludzie są przyszłością tej firmy to dlaczego firma nie robi nic by ich zatrzymać by osoby przeszkolone się nie zwalnialy czy nikt tego nie widzi że to firma na tym traci najbardziej??????? Pracownik agencyjny (maszynista) pracuje tak samo jak maszynista zatrudniony przez imperial z dwudziestoparoletnim doświadczeniem to dlaczego wynagrodzenie tak się różni chyba coś jest nie tak. Zastanówcie się na prawdę czasy się zmieniają teraz już nie ma hasła na twoje miejsce za bramą jest 10 chętnych. A to nie koniec zwolnień pracownicy agencyjni usilnie szukają pracy mam na myśli młodzież i jak widać udaje im się.... dlatego ktoś może się ocknie ale będzie za późno. Pozdrawiam wszystkich czytających i szukających pracy
8
1234 2017-06-09 09:35
Patrząc na to co się dzieje firma ta nie przywiązuje wagi do młodych pracowników którzy radzą sobie na różnych typach maszyn najwyraźniej nie zależy im na ludziach skoro pozwalają odejść osoba na prawde zdolnym A co gorsza przeszkolonym. Nie ma selekcji nie biorą pod uwagę umiejętności na ta chwilę liczy się sztuka nieważne że jeśli dostanie się taką osobę na maszyne to ta druga osoba ma przerabane i nie wie w co ręce włożyć.
Wynagrodzenie przeciętne szalu nie ma natomiast odpowiedzialność olbrzymia. Podsumowując :praca nie jest stabilna wynagrodzenie przecietne tak więc brak motywacji tyle w temacie i nikt w tym kierunku nic nie robi-dlaczego?????
4
Maciej 2017-06-19 14:33
witam, w jakich godzinach pracujecie? zastanawiam sie, czy skladać do nich CV
Onak 2017-06-19 22:48
Pracuję w tej firmie od wielu lat, jestem zadowolona,doceniana, kasa jest naprawdę spoko!!! Super socjal, nagrody, grusza !! Ludzie co Wy tu piszecie??!! Kasa zawsze na czas, dowożą mi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za darmo. Produkcja czysta ,dbają o BHP !! Chyba nie byliście w innych firmach, ja byłam i mam porównanie!!! Polecam z czystym sumieniem produkcję Imperiala w Jankowicach!!!
4
321 2017-06-26 19:36
Do komentarza "onak" gratuluję czytania że zrozumieniem! W komentarzach jest mowa o zatrudnieniu przez Randstad więc nie wiem o jakich wczasach pod gruszą i trzynastkach mówisz. To o czym mówisz nie dotyczy pracowników agencyjnych tylko zatrudnionych przez Imperial.
Lemur 2017-06-27 16:22
Oooo... jak miło czytać takie rzeczy :) pracowałem w Jankowicach ponad 7lat na PP, zwolniłem się w styczniu 2015, widzę że niewiele zmieniło się od tego czasu czyli sianie propagandy przez kolesiostwo i poplecznictwo rodzinne, hehe... ogólnie poza imperialem też istnieje świat, w innych firmach ludzi szanują, doceniają, nawet socjal lepszy i stawki wyższe, nie to co w Jankowicach się wyprawia, wszystkim pracującym w imperialu życzę odwagi w spróbowaniu czegoś innego, ja nie żałuję i nie wrócę do tej kopalni
4
beng87 2017-07-03 19:31
Laborant ds analiz chemicznych. Jak wygląda taka praca? Ktoś pracował na tym stanowisku? Ile na tym stanowisku się zarabia?
pozdro
Lidia 2017-07-25 12:05
Czy zatem @Lemur firma w ogóle prowadzi rekrutację bezpośrednią? Dajcie znać jak to wygląda i na jakie warunki wtedy można liczyć bo wiele osób interesuje się pracą tutaj ale przez nieporozumienie na temat zatrudniania przez agencję można się zniechęcić.
pracownik bardzo tymczasowy 2017-07-27 09:55
nie prowadza rekrutacji bezposredniej, przyjmuja tylko przez agencje, nawet jesli mowia inaczej to nie ma innej mozliwosci niz tylko przez agencje tymczasowa, system 6-scio brygadowy, na dzien dobry 2300 netto, umowa miesieczna przedluzana co miesiac, nie naleza sie swiadczenia socjalne jak trzynastka czy dofinansowanie wczasow, robota dosyc smierdzaca podobnie jak przemysl rybny, duza presja na tempo, problemy z uzyskaniem urlopu - nie chca dawac bo brak ludzi, szefostwo dosyc aroganckie nastawione raczej na zyski niz na czlowieka, rozliczanie sie z kazdej minuty pracy (nie przesadzam, doslownie do 1 min.) takze albo zaakceptujesz powyzsze albo nie aplikuj
1
Tymczasowa 2017-07-28 19:40
Bzdury! Na dzień dobry masz 2600 plus dodatki za nocki i inne na rękę masz tyle samo. Idąc w dwie niedziele na nadgodziny, za które zawsze płacą (!) Masz ponad 3 tysie na rękę. Nie ma trzynastka ale są inne dodatki. Po awansach masz 2850 i 3000 brutto z dodatkami, premia i ndg możesz nawet mieć 4 tys na rękę. ..a robota jak wszędzie. .z resztą tutaj sporo frustratow pisze ..wielu innym się nie chce w takie miejsca zaglądać .
Tymczasowa 2017-07-28 19:41
Bzdury! Na dzień dobry masz 2600 plus dodatki za nocki i inne na rękę masz tyle samo. Idąc w dwie niedziele na nadgodziny, za które zawsze płacą (!) Masz ponad 3 tysie na rękę. Nie ma trzynastka ale są inne dodatki. Po awansach masz 2850 i 3000 brutto z dodatkami, premia i ndg możesz nawet mieć 4 tys na rękę. ..a robota jak wszędzie. .z resztą tutaj sporo frustratow pisze ..wielu innym się nie chce w takie miejsca zaglądać .
al-bano 2017-08-01 10:09
post powyzej zostal napisany przez propagandową jednostke imperiala i nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia, jest to idealny przyklad na to jak zaklamuje sie sytuacje w firmie, wszak inaczej nie zwolniloby sie tylu (dobrych) pracownikow na przestrzeni chociazby ostatniego roku, ale o tym nie wspomna ze poszukuja ludzi nie ze wzgledu na rozbudowe czy zwiekszenie parku maszynowego tylko ze pozwalnialo sie duzo osob m.in. ze wzgledu na sposob traktowania przez koordynatorow nie majacych zielonego pojecia o branzy
Lidia 2017-08-14 13:43
@al-bano to w takim razie możesz napisać, jak twoim zdaniem wygląda praca i jej warunki w przypadku tej konkretnej firmy? Każdy głos w dyskusji jest ważny, o ile jest merytoryczny i może przynieść wymierne korzyści osobom, której aktualnie poszukują pracy w tych okolicach.
xxx 2017-08-18 17:13
Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej w imperial tobacco i otrzymałem informację że max w ciągu 2 tyg otrzymam ostateczną decyzję. Mija 3 tydzień i cisza żadnej informacji zwrotnej. Jak wygląda ich informacja zwrotna o nieprzyjęciu???
StarWars 2017-08-19 22:58
Nie polecam dla osób z doświadczeniem, kiedyś może były bardzo dobre warunki. Kto może i potrafi coś więcej zmienia pracę albo realizuje się w inny sposób. Warunki zbliżyły się do warunków mniejszych i mniej prestiżowych firm. Dla osób zaczynających dobra firma na 2-3 lata i uciekaj. Ogólnie panuje zasada pracy w weekend do wybrania w ciągu tygodnia bez zapłaty za nadgodziny. Niewolnictwo weekendowe , pracujesz po to aby żyć a nie pracować w weekendy.
1
Zostaw swoją opinię o Imperial Tobacco Polska S.A. - Jankowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Imperial Tobacco Polska S.A.