Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Imperial Tobacco Polska S.A.

Pracowałeś w firmie Imperial Tobacco Polska S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
robol - 2014-01-05 13:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) kiepscy pracownicy dostają nagrody, a dobrych zwalniają. jest to efektem wieloletniego kolesiostwa niestety i klanów rodzinnych. wielu poległo próbując z tym walczyć. ci którzy nie mają pleców szukają nowej pracy.
zdjecie uzytkownika
bez plecow - 2014-02-06 19:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty koles gadasz o plecach i klanach rodzinnych? Ja tu robie 5 lat bez plecow i ukladow rodzinnych. Jak ci zle, to możesz się zwolnić. Furę masz nową również do prywatnego wykorzystania, pensję płaconą na czas, gruchę raz w roku, paczkę na święta więc nie narzekaj.
zdjecie uzytkownika
kozi - 2014-02-28 13:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa jakies wolne miejsca na produkcji uwas szukam pracy a podobno jakies autokary z kosciana jezdza tam jak to wyglada.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
====================== - 2014-06-17 19:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niestety robol ma rację.......kazali tak ci napisć????
zdjecie uzytkownika
Papużka - 2014-11-07 16:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, dostałem dziś telefon z działu marketingu że zapraszają mnie na rozmowe kwalifikacyjną. Pracował ktoś w tym dziale firmy ? Jaka tam panuje atmosfera, jakie zarobki ? Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna ? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-06-28 14:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli chodzi o produkcję to jeśli nie masz tam kogoś z rodziny na wyższym szczeblu, albo twój ojciec nie był w wojsku z którymś z decydentów, albo po prostu nie masz odpowiedniego nazwiska to możesz sobie darować składanie papierów. w innym przypadku czeka cię tu szybki awans na ciepły stołek i dobra stawka
zdjecie uzytkownika
w3rr - 2015-09-08 17:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o prace w firmie Imperial Tobacco Polska S.A. to widziałam że poszukują osób do pracy na stanowisku przedstawiciela do spraw sprzedaży i dystrybucji w Kielcach, mechanika maszyn w Radomiu, poszukują pracowników o zdolnościach technicznych, pragnących stale doskonalić swoje umiejętności i wiedzę, otwartych na nowe wyzwania, pomysłowych i zorientowanych na wyniki i cele..
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-11-12 12:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jakie są zarobki jako operator przez agencje pracy???
zdjecie uzytkownika
stary wyjadacz - 2015-11-16 13:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-11-12 12:29:42]:
ok. 1800 netto, praca na 3 zmiany, w hałasie rzędu 86db, w brudzie i pyle, w wiecznym ciśnieniu na tempo, gdzie zarząd ma cie za nic, bardziej dbają o maszyny bo to koszt nieraz setek tysięcy, a ciebie można wymienić na innego za darmo, za darmo są też weekendy pracujące -dostaniesz za nie wolne kiedy firmie będzie pasowało, za 3 miesiące, za pół roku, czasem wcale bo nagle znikną ci nadgodziny. taka prawda niestety. właśnie trwają nabory świeżej krwi bo sporo ludzi uciekło i nie ma kto pracować
zdjecie uzytkownika
stary wyjadacz - 2015-11-16 13:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zapomniałbym, do pracy w weekendy są wyznaczani "ochotnicy", obwieszczają listę najczęściej w czwartek lub piątek i nie ma żadnej wymówki i nie ważne czy idziesz na ślub kuzynki czy pogrzeb kogoś z rodziny, jak nie przyjdziesz -masz NN, ostatnio jednemu kazali wybierać praca albo studia zaoczne. wybrał studia, a w nagrodę wpisali mu do świadectwa porzucenie pracy.
zdjecie uzytkownika
Florek - 2015-11-17 22:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wejdę w dyskusję bo średnio w temacie jestem, ale znalazłem ogłoszenie z ITP na przedstawiciela. Domyślam się na czym praca w Tobacco polega i chciałbym to robić. Firma oczekuje tylko średniego wykształcenia i roku doświadczenia + prawko i samochód, więc wymagania są całkiem konkretne i można im sprostać.
zdjecie uzytkownika
poak - 2015-11-20 03:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie @Florek dają tutaj konkrety, a rok doświadczenia to już naparwde jest najmniej jak mogli dac.
zdjecie uzytkownika
kifi - 2015-11-22 06:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@poak, bez przesady, czasem nie wymaga się w ogóle doświadczenia, widac nie sa jeszcze tak zdesperowani.
zdjecie uzytkownika
PAblpo - 2015-11-24 11:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to nie są duże wymagania. Rok doświadczenia to jeszcze brzmi sensownie. Ja bym startował ale nie mam tego wymaganego samochodu.
zdjecie uzytkownika
Yapko - 2015-12-26 16:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
odradzam zatrudniania się na produkcji, jest mega wyzysk i nieszanowanie człowieka, ja rozumiem że w okolicach kościana nie ma zbyt dużo ofert pracy, ale firma to wykorzystuje i traktuje pracowników jak śmieci bo wiedzą że ludzie stamtąd nie mają innej opcji. puszczają autobus do kościana i myślą że zwabią świeżą krew bo sporo zwolnień było. jeśli chcecie się upokarzać to zapraszam.
zdjecie uzytkownika
w3rr - 2015-12-30 16:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, widze ze nadal firma Imperial Tobacco Polska S.A. szuka przedstawiceila do spraw sprzedazy i dystrybucji i to w Gdansku, Bełchatowie i Limanowej..
zdjecie uzytkownika
2345 - 2016-01-11 13:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc wszystkim a no ja wlasnie ciekaw jestem na jakie zarobki mozna liczyc na takim stanowisko jak przedstawiciel handlowy ds sprzedazy i dystrybucji..
zdjecie uzytkownika
multio - 2016-01-17 16:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm to trochę dziwne, że ktoś wprowadził takie zasady, ale pytanie czy na pewno to jest prawda. teraz szukają w bełchatowie przedstawiciela ds. sprzedaży i dystrybucji, jestem z bełchatowa i wiem, że dobrze się tam pracuje i zarabia, koło 3 tys.
zdjecie uzytkownika
want you - 2016-01-21 16:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@multio już tej oferty pracy, a szkoda, bo sam chętnie załapałbym się na to stanowisko. Skoro przecietne zarobki dla takiego przedstawiciela to 3 tys, to się nie dziwię, że ich ogłoszenie było popularne.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Imperial Tobacco Polska S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Imperial Tobacco Polska S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert