Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Imperial Tobacco Polska S.A.

Pracowałeś w firmie Imperial Tobacco Polska S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-01-05 13:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-01-05 13:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) kiepscy pracownicy dostają nagrody, a dobrych zwalniają. jest to efektem wieloletniego kolesiostwa niestety i klanów rodzinnych. wielu poległo próbując z tym walczyć. ci którzy nie mają pleców szukają nowej pracy.
zdjecie uzytkownika
bez plecow - 2014-02-06 19:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty koles gadasz o plecach i klanach rodzinnych? Ja tu robie 5 lat bez plecow i ukladow rodzinnych. Jak ci zle, to możesz się zwolnić. Furę masz nową również do prywatnego wykorzystania, pensję płaconą na czas, gruchę raz w roku, paczkę na święta więc nie narzekaj.
zdjecie uzytkownika
kozi - 2014-02-28 13:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa jakies wolne miejsca na produkcji uwas szukam pracy a podobno jakies autokary z kosciana jezdza tam jak to wyglada.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
====================== - 2014-06-17 19:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety robol ma rację.......kazali tak ci napisć????
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-11-07 16:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Papużka - 2014-11-07 16:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, dostałem dziś telefon z działu marketingu że zapraszają mnie na rozmowe kwalifikacyjną. Pracował ktoś w tym dziale firmy ? Jaka tam panuje atmosfera, jakie zarobki ? Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna ? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-06-28 14:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o produkcję to jeśli nie masz tam kogoś z rodziny na wyższym szczeblu, albo twój ojciec nie był w wojsku z którymś z decydentów, albo po prostu nie masz odpowiedniego nazwiska to możesz sobie darować składanie papierów. w innym przypadku czeka cię tu szybki awans na ciepły stołek i dobra stawka
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Imperial Tobacco Polska S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Imperial Tobacco Polska S.A.?
Zadaj pytanie
alert