Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Imperial Tobacco Polska S.A.

Pracowałeś w firmie Imperial Tobacco Polska S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
robol - 2014-01-05 13:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) kiepscy pracownicy dostają nagrody, a dobrych zwalniają. jest to efektem wieloletniego kolesiostwa niestety i klanów rodzinnych. wielu poległo próbując z tym walczyć. ci którzy nie mają pleców szukają nowej pracy.
zdjecie uzytkownika
bez plecow - 2014-02-06 19:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty koles gadasz o plecach i klanach rodzinnych? Ja tu robie 5 lat bez plecow i ukladow rodzinnych. Jak ci zle, to możesz się zwolnić. Furę masz nową również do prywatnego wykorzystania, pensję płaconą na czas, gruchę raz w roku, paczkę na święta więc nie narzekaj.
zdjecie uzytkownika
kozi - 2014-02-28 13:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa jakies wolne miejsca na produkcji uwas szukam pracy a podobno jakies autokary z kosciana jezdza tam jak to wyglada.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
====================== - 2014-06-17 19:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niestety robol ma rację.......kazali tak ci napisć????
zdjecie uzytkownika
Papużka - 2014-11-07 16:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, dostałem dziś telefon z działu marketingu że zapraszają mnie na rozmowe kwalifikacyjną. Pracował ktoś w tym dziale firmy ? Jaka tam panuje atmosfera, jakie zarobki ? Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna ? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-06-28 14:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli chodzi o produkcję to jeśli nie masz tam kogoś z rodziny na wyższym szczeblu, albo twój ojciec nie był w wojsku z którymś z decydentów, albo po prostu nie masz odpowiedniego nazwiska to możesz sobie darować składanie papierów. w innym przypadku czeka cię tu szybki awans na ciepły stołek i dobra stawka
zdjecie uzytkownika
w3rr - 2015-09-08 17:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o prace w firmie Imperial Tobacco Polska S.A. to widziałam że poszukują osób do pracy na stanowisku przedstawiciela do spraw sprzedaży i dystrybucji w Kielcach, mechanika maszyn w Radomiu, poszukują pracowników o zdolnościach technicznych, pragnących stale doskonalić swoje umiejętności i wiedzę, otwartych na nowe wyzwania, pomysłowych i zorientowanych na wyniki i cele..
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-11-12 12:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jakie są zarobki jako operator przez agencje pracy???
zdjecie uzytkownika
stary wyjadacz - 2015-11-16 13:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-11-12 12:29:42]:
ok. 1800 netto, praca na 3 zmiany, w hałasie rzędu 86db, w brudzie i pyle, w wiecznym ciśnieniu na tempo, gdzie zarząd ma cie za nic, bardziej dbają o maszyny bo to koszt nieraz setek tysięcy, a ciebie można wymienić na innego za darmo, za darmo są też weekendy pracujące -dostaniesz za nie wolne kiedy firmie będzie pasowało, za 3 miesiące, za pół roku, czasem wcale bo nagle znikną ci nadgodziny. taka prawda niestety. właśnie trwają nabory świeżej krwi bo sporo ludzi uciekło i nie ma kto pracować
zdjecie uzytkownika
stary wyjadacz - 2015-11-16 13:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zapomniałbym, do pracy w weekendy są wyznaczani "ochotnicy", obwieszczają listę najczęściej w czwartek lub piątek i nie ma żadnej wymówki i nie ważne czy idziesz na ślub kuzynki czy pogrzeb kogoś z rodziny, jak nie przyjdziesz -masz NN, ostatnio jednemu kazali wybierać praca albo studia zaoczne. wybrał studia, a w nagrodę wpisali mu do świadectwa porzucenie pracy.
zdjecie uzytkownika
Florek - 2015-11-17 22:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wejdę w dyskusję bo średnio w temacie jestem, ale znalazłem ogłoszenie z ITP na przedstawiciela. Domyślam się na czym praca w Tobacco polega i chciałbym to robić. Firma oczekuje tylko średniego wykształcenia i roku doświadczenia + prawko i samochód, więc wymagania są całkiem konkretne i można im sprostać.
zdjecie uzytkownika
poak - 2015-11-20 03:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie @Florek dają tutaj konkrety, a rok doświadczenia to już naparwde jest najmniej jak mogli dac.
zdjecie uzytkownika
kifi - 2015-11-22 06:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@poak, bez przesady, czasem nie wymaga się w ogóle doświadczenia, widac nie sa jeszcze tak zdesperowani.
zdjecie uzytkownika
PAblpo - 2015-11-24 11:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to nie są duże wymagania. Rok doświadczenia to jeszcze brzmi sensownie. Ja bym startował ale nie mam tego wymaganego samochodu.
zdjecie uzytkownika
Yapko - 2015-12-26 16:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
odradzam zatrudniania się na produkcji, jest mega wyzysk i nieszanowanie człowieka, ja rozumiem że w okolicach kościana nie ma zbyt dużo ofert pracy, ale firma to wykorzystuje i traktuje pracowników jak śmieci bo wiedzą że ludzie stamtąd nie mają innej opcji. puszczają autobus do kościana i myślą że zwabią świeżą krew bo sporo zwolnień było. jeśli chcecie się upokarzać to zapraszam.
zdjecie uzytkownika
w3rr - 2015-12-30 16:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, widze ze nadal firma Imperial Tobacco Polska S.A. szuka przedstawiceila do spraw sprzedazy i dystrybucji i to w Gdansku, Bełchatowie i Limanowej..
zdjecie uzytkownika
2345 - 2016-01-11 13:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc wszystkim a no ja wlasnie ciekaw jestem na jakie zarobki mozna liczyc na takim stanowisko jak przedstawiciel handlowy ds sprzedazy i dystrybucji..
zdjecie uzytkownika
multio - 2016-01-17 16:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm to trochę dziwne, że ktoś wprowadził takie zasady, ale pytanie czy na pewno to jest prawda. teraz szukają w bełchatowie przedstawiciela ds. sprzedaży i dystrybucji, jestem z bełchatowa i wiem, że dobrze się tam pracuje i zarabia, koło 3 tys.
zdjecie uzytkownika
want you - 2016-01-21 16:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@multio już tej oferty pracy, a szkoda, bo sam chętnie załapałbym się na to stanowisko. Skoro przecietne zarobki dla takiego przedstawiciela to 3 tys, to się nie dziwię, że ich ogłoszenie było popularne.
zdjecie uzytkownika
green - 2016-02-18 21:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@want you parę dni temu szukali też przedstawiciela ds sprzedaży w Łodzi i okolicach i też już nie ma tej oferty. Szybko znajdują nowych pracowników. Trzeba być czujnym i szybko aplikować
zdjecie uzytkownika
XXX - 2016-02-21 12:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Imperial Tobacco Polska S.A. Jankowice Klony rodzinne Ludzie nie szanuja nowych pracownikow te stare baby wciaż obgaduja nowych zycia nie masz w tej atmosferze .Praca ogolnie fajna ale atmosfera miedzy ludzmi szczegolnie te stare wyjadaczki spokoju nie masz nawet na przerwie a szczegolnie w palarni .To sa wiedzmy chodzace a jak im dzien dobry powiesz to ani ci nie odpowiedza Takich ludzi trzeba tępići na bróg ...
zdjecie uzytkownika
pawel - 2016-02-21 17:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
atmosfera jest w pracy ważna wiadomo @XXX ale co Cię obchodzą jakieś "baby" nie lepiej stwarzać dobrej atmosfery z tym z kim się ma do czynienia na co dzień? ciekawe czy będą teraz kogoś szukać
zdjecie uzytkownika
pahon - 2016-03-10 18:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że nie ma powodów do takich narzekań, szału nie ma no ale sama praca w tej firmie już jest ciekawa, mimo iż bardzo wymagająca, no ale zarobki za to dobre na poziomie 3000 - 4000 pln
zdjecie uzytkownika
p - 2016-03-12 10:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wygląda sprawa z autobusem zakładowym? Chodzi mi skąd odjeżdża i gdzie się zatrzymuje
zdjecie uzytkownika
Masterwork - 2016-04-03 14:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanko mam czy ktoś wie jak dostać się z jankowic do poznania głownego ??Jakiś autobus odjeżdża spod imperiala czy jest tam jakiś przystanek ?
zdjecie uzytkownika
automatyk - 2016-04-07 19:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, czy ktoś może wypowiedzieć się na temat działu utrzymania ruchu? jaki przedział zarobków, jaki system pracy?
zdjecie uzytkownika
szes - 2016-04-09 19:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobki pewnie coś koło 2500 złotych, ale to na rozmowie się bardziej dowiesz
zdjecie uzytkownika
adam - 2016-05-09 19:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [automatyk - 2016-04-07 19:39:05]:
zarobki ok. 2500 przy czterobrygadówce w świątki piątki i niedziele na 3 zmiany, także szału nie ma
zdjecie uzytkownika
jajco - 2016-05-10 17:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
adam' aż tak trzeba tam harować? By dostać zaledwie tyle czy to jest podstawa plus jakies dodatki, benefity i inne? Ciekawi mnie to bo widziałem,że szukają przedtswicieli ds, sprzedaży oraz dystrybucji
zdjecie uzytkownika
harnasiowa - 2016-05-12 16:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
krótko, ja to widze tak: jeśli nie pracujesz na zachodzie lub na zachodnim pomorzu to targety sa na takim poziomie ze nie ma opcji zeby je zrealizowac poza jakimis wyjatkami kiedy doradca ma rzeczywiście dobrze wyselekcjonowana baze. zostają więc dwa wyjścia, oba to cieżki stres na codzień, albo bajkopisarstwo w mniejszym lub wiekszym stopniu albo raportowanie stanu faktycznego i liczenie sie z tym ze mds i asm nie majac zadnego pomyslu zacznie stosowac jakies plany naprawcze, notatki itd, Mam tylko nadzieje, ze przeczyta to ktos na gorze i obudzi sie bo pisze to w trosce o ta firme do ktorej mam sentyment i zalezy mi na niej. POZDRO dla wszystkich ph i dh bo to jedyna mocna sila tej firmy
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2016-05-20 22:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla wszystkich szukających pracy zdecydowanie nie polecam tej firmy,chyba że ktoś ma tam znajomości.Nię jest to praca stabilna,rotacja jest bardzo duza,wymagania olbrzymie nawet jesli sprosta się temu to i tak jak już nie jest się potrzebnym wypad na bruk jesli chodzi o zarobki szału nie ma tak jak wszędzie. Tak więc zdecydowanie nie polecam tej firmy,poniewaz im wydaje się ze robią łaskę tylko nie wiem czy sa swiadomi tego że 80%ludzi ma niewiele do emerytury i za chwile nie bedzie miał kto tam pracować.Imperial Tobacco Jankowice zdecydowanie nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Imperial Tobacco Polska S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Imperial Tobacco Polska S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert