logo Acenti Personalservice GmbH

Acenti Personalservice GmbH

Warszawa

Opinie o Acenti Personalservice GmbH

grzechol 2015-02-03 10:13
Pracowalem w tamtym roku bylo wszystko ok. W tym roku poszlem do innej za lepsze pieniadze i przeciagali mnie z tygodnia na tydzien. Wrocilem do Acenti tu przynajmniej jest robota i placa regularnie.
Wiesiek 2015-04-16 13:43
To kiepska firma za wszystkie godziny płacą jednakowo bez żadnych dodatków.
Pierwsze was zatrudnią a pracy i tak nie mają z tą firmą wyjedziesz ale na tydzień może dwa maks miesiąc a później miesiąc wolnego.Stawka dla fachowców 8 euro netto opłacona chata bon na paliwo 44 euro to wszystko było by piękne gdyby nie brak zainteresowania szefostwa tej firmy .Liczy sie tylko godzina zaliczona na agencje.Potrafią wysłać do pracy kilkunastu pracowników na jeden miesiąc a na drugi mówić im zeby moze sobie coś narazie znaleźli.Jeszcze jedno siedząc w domu pełny miesiąc w oczekiwaniu na prace nawed jeśli masz umowe pewnie nawed nie wiesz ale oficjalnie jesteś zwolniony a jak nagle się coś trafi nagle dostajesz nową umowe prubną.NIE POLECAM FACHOWCĄ
1
adasik 2015-04-17 09:00
A dlaczego tak anonimowo? Moze poda Pan nazwisko. Jesli juz Pan chce swoje zdanie wyglosic to moze z nazwiskiem? Bylo by milo. Moze i nie wszystko jest u nas perfekcyjne aller sie staramy.
pracujacy 2015-04-20 11:56
Chcialem nawiazac do poprzednika. Nie wiem jakim fachowcem jestes ale ja np. pracuje tam od sierpnia 14 i dla mnie wszystko ok. Widocznie Maja swoich ulubionych pracownikow bo ja nigdy nie mialem przerwy odkad jestem zatrudniony to pracuje. Nigdy nie mialem problemu ani z noclegiem ani z niczym. Wszystko ta polska co tam siedzi ogarnie tylko trzeba z nia szczerze gadac zawsze znajdzie sie rozwiazanie. Stawki faktycznie slabe ale mam prace i dopoki bedzie dzialalo tak jak dziala nie zwolnie sie.
Wiesiek 2015-04-20 13:26
Nic dodać nic ująć widać ze na forum broni się sama firma;)Potwierdza to w 100 % moją opinie.Powodzenia pracującym hahahhaha
maly 2015-05-05 10:38
nie nazekam robic trzeba to wiadomo ale poza tym jest ok od lutego pracuje i nie mialem przestojow
Intos 2015-05-13 19:58
Ja pracowalem kilka tygodni w malym pokoju 4 osobowym, z kuchnia bez garnkow i sztuccow dla 8 osob. potem kazali jechac na 2 koniec niemiec na caly tydzien. Nie zarobilem na paliwo, nie polecam.
oszukany 2015-06-03 15:17
Uwaga, oszusci!! Obiecuja zwrot za paliwo, ktorego nigdy nie realizuja.
Po tygodniu pracy, przy przejezdzie z poludnia Niemiec na budowe na polnocy, obiecali nam extra 100E, a teraz tlumacza, ze to przywilej zalezacy od ich dobrej woli, ktory moga, ale nie musza spelnic.
Pracowalem na nastepnej budowie 2 tygodnie, po czym czekajac kolejne bite 2 tygodnie na postoju w domu, w koncu znalazlem sobie inna prace.
Obiecuja rowniez bon za paliwo, ktory defacto daja po 2 miesiacach, nie po obiecanym 1. Zwazywszy na znikome prawdopodobienstwo ciaglosci prac, w praktyce konczy sie prawie zawsze jego brakiem.
Pensja tez rewelacyjna, zamiast obiecanych 9,5Eur/h, 7,5Eur/h przy 1 klasie podatkowej!? CHORE!! Odjac od tego koszty za benzyne i zostaje moze 6eur? Pani Alicjo, dla mnie nie przekonuja wytlumaczenia typu "co ja mam teraz zrobic, z szefem sie klocic?" czy "nic juz nie poradze, to szef tak zadecydowal" i zbywanie ludzi "mam duzo pracy, nie mam czasu na ta dyskusje, prosze udac sie do prawnika".
To pani jest koordynatorem prac i jako reprezentant tej firmy pilnuje Pani interesow szefa.
Bardzo sie ciesze, ze ma Pani ciepla, dobrze platna posade pozwalajaca utrzymac rodzine....
Przed zatrudnieniem sie w tej firmie radze wziac ubezpiecznie prawnicze, zalozyc wlasna dzialalnosc i kazac sobie wszystkie ustalenia potwierdzac droga pisemna!
Adasik 2015-06-18 19:04
Panie Arturze. Dlaczego mija sie Pan z prawda? Nie rozumiem dlaczego nie chce Pan sie podpisac swoim nazwiskiem? Czyzby Pan troszke koloryzowal? Czy moze obawia sie Pan, ze gdy sie Pan podpisze to podamy Pana do sadu o znieslawienie? Wydaje mi sie, ze opinia Panska jest co najmniej krzywdzaca jesli chodzi o Pana. Jesli zostal Pan tak bardzo oszukany to dlaczego nie poda nas Pan do sadu? Sa odpowiednie instytucje ktore sie tym zajmuja i jesli okaze sie, ze Pan ma racje to ma Pan sprawe wygrana. Dlaczego Pan klamie, ze musial Pan 2 tyg. na prace czekac? Czy to nie Pan sam zjechal do polski z powodu awarii samochodu? Gdy Pan napisal, ze jest gotowy do pracy wyslalam Panu adres i Pan odmowil, wiec nie wiem gdzie Pan widzi problem. 100e ktore bylo obiecane, nie zostalo wysane bo Pan nigdzie nie przejechal, zostaliscie w Berlinie do konca a z Berlina pojechal Pan do domu z awaria samochodu wiec nie wiem o co Panu chodzi. Pieniadze byly obiecane na przejazd, przejazdu nie bylo wiec za co mial je Pan dostac? A wracajac do mojej osoby, prosze mi wierzyc, ze mialabym duzo latwiejsza i milsza prace gdyby trafiali mi sie ludzie konkretni a nie tacy " fachowcy" ktorzy duzo krzycza a nic nie robia. Dziwnym zbiegiem okolicznosci pisza tutaj ludzie ktorzy chyba malo sie na pracy znaja bo fachowiec zawsze sie obroni i tacy maja u nas zajecie. Mial Pan okazje poznac kilku Panow od nas zatrudnionych juz dlugo, gdyby bylo tak zle dalej by pracowali? Pozdrawiam Pana serdecznie i zycze pomimo wszystko dalszych sukcesow na drodze zawodowej.
4
janusz13w 2015-06-18 20:45
No jezeli tym "oszukanym" jest Artur to raczej nie powinien narzekać. Zatrudnil sie jako elektryk a pracy nie ma zielonego pojecia- to raczej firmy trzeba ostrzegac przed takim "fachowcem". Faktycznie hotel w Berlinie byl bez żadnego standardu, ale traktuje to jako jednorazową wpadkę. A bon za paliwo jest po przepracowaniu jednego pelnego miesiąca, czyli w drugim miesiącu pracy, pracuje od stycznia, wyplata jest zawsze na czas, żadnych przerw, najkrotsze zlecenie miesiąc. A oszukanemu Arturowi proponuje zeby sie zatrudnił w AMI z Lipska to zobaczy jak pracuje "agencja pracy"
3
oszukany 2015-06-22 13:27
Sekretarka i rzekomo jakis pracownik napisali z rozbieznoscia 2h.. domyslam sie, ze zamiesczone tu wszystkie pozytywne o was opinie sa wystawiane przez was samych. Czekalem dokladnie 14 dni na oferte pracy od was!
Pracowalem do konca kontraktu i do domu zjechalem dopiero na swieta razem ze wszystkimi pracownikami, a nie dlatego, ze mialem problemy z samochodem! Jezeli takowe byly, prosze powiedziec mi, jakie i w jaki sposob udalo mi sie dojechac tyle km do domu? Te 100e bylo za wczesniejszy przejazd, nie bylo zadnego uwarunkowania innymi kontraktami, a na potwierdzenie jakos Pan Lukasz otrzymal ta kwote i to podwojona o moja. Klamie Pani, zadni fachowcy u was nie pracuja dluzej, niz miesiac, rekord moze 2 (Przemek), wszyscy uciekaja do innych firm! Okradacie ludzi na wszystkim, na nadgodzinach, paliwie i dodatkowo nie potraficie prawidlowo ubezpieczyc waszych pracownikow i w rezultacie ludzie zarabiaja u was po ok 7euro na godzine!
Co do tych 100euro, prosze sie nie martwic, sprawa trafila juz do niemieckiego sadu pracy, poczekamy na final.
oszukany 2015-06-22 13:33
Co do pracy, jakos wczesniej bylem chwalony i wysylany na kolejne kontrakty, czym dowodem byla pani nastepna propozycja wyjazdu. Dodam jeszcze, ze kiedy konczy sie u nich 1 budowa, na informacje odnosnie 2 budowy trzeba czekac do niedzieli i modlic sie, zeby bylo jakies lokum do tego czasu. My w ostatni dzien pracy nie wiedzielismy, czy mamy jechac do domu myjac sie na stacji benzynowej czy jechac dalej. W ramach zadoscuczynienia i mobilizacji do jazdy na 2 koniec Niemiec po tygodniu pracy, obiecuja 100euro na paliwo, zlodzieje i oszusci z pania alicja adasik na czele!
Adasik 2015-06-22 18:12
Panie Arturze, opisuje Pan kompletne bzdury, tak jak Panu napisalam sms-em podaje sprawe na policje. To, ze Pan zadzwonil i sie tlumaczyl, ze to nie Pan nie interesuje ani nie przekonuje mnie. Cala rozmowe mam nagrana. Nie wiem jak szef zareaguje na Pana wypociny ale ja juz Panu napisalam, ze w sieci nikt nie jest anonimowy. Ciesze sie, ze Pan podal wkoncu firme do sadu, wkleimy tu wyrok. Ja osobiscie kieruje sprawe na policje za pomowienia. To co Pan tu bazgrze moze sie odbije na firmie- ja nie wiem. A Pana sms-ze to nie Pan ale Pan wie kto i moze poprosic zeby ten ktos przestal- po prostu mnie rozsmieszyl. Panie Arturze spotkamy sie w sadzie.Ja zawsze podpisuje sie swoim nazwiskiem, wiec moje posty sa czytelne nie mam nic do ukrycia.
1
gall anonim 2015-07-01 22:30
Witam Wszystkich
1
andi 2015-07-01 22:41
Nie polecam tych kłamczuchów. Kroją ile mogą i mydlą oczy, zwłaszcza ta koordynatorka. Dziwie sie tym co jeszcze tam pracują
Sławek 2015-09-06 22:37
Firma Acenti , tak jak większość firm Pośrednictwa pracy nie jest zainteresowana pracownikiem , który nie przynosi zysku.normalne. Szczególnie zaś takim, który chce się zwolnic.Napisałem wypowiedzenie w tygodniu ,by zachować wszelkie procedury,pracowałem do piątku. jakież było moje zdziwienie jak wracając na kwaterę zastałem poddenderwowanego niemca , który kazał mi się pakowac bo Firma Acenti wymówiła już nocleg z piątku na sobotę ,ale to jeszcze nie koniec , rozliczenie ostatniego miesiąca pracy otrzymałem po usilnych prośbach po 2 miesiącach (zwyczajnie Pani zapomniała...)I co się okazało.
1. Zostałem obciążony kosztem noclegu, dlaczego? nikt nie potrafił mi tego wyjasnic(chociaz w umowie było napisane ,że nocleg pokrywa pracodawca)
2 Naliczyli mi 4 zaliczki , a wysłali 3 monitowałem , pisałem maile... niemieckie księgowe się nie mylą!!!!
P. Alicja jeśli coś potrzebuje jest do rany przyłóż,zresztą jak każdy ...
było jeszcze parę sytuacji innych związanych z noclegami ale nie chce już się denerwować , bo dyskutowałem o tym parę godzin .Pozdrawiam chętnych do Acenti Zatrudnić się jest łatwo ,odchodząc licz się ze stratą finansową ...
1
slawek 2015-09-14 19:52
Chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem ,nie narzekam na brak pracy tylko na podejście agencji do ludzi....2 miesiące czekałem na rozliczenie , a jak w końcu przyszło to dopiero dowiedziałem się za co zabrali mi pieniądze , u pracodawcy wyjaśniałem ,grochem o ścianę
Wkurzony na maxa 2015-10-29 06:19
Uciekać jak najdalej! Jeden wielki przekręt. Z pracą, zaliczkami, wypłatą. Nie rozmawiać z Adasik. Masz za dużo pieniędzy? Wyrzuć je przez z okno. Z Adasik stracisz podwójnie. Uciekać!
Adasik 2015-10-29 07:26
Oczywiście anonimowo można napisać wszystko. Nie omieszkam również zgłosić na policje bo to jest nie zgodnie z prawem. Jeden Pan się już o tym przekonal. Zawsze mnie zastanawia dlaczego nikt nie poda do sądu jeśli jesteśmy tak kiepska firmą? Żaden z Panów który tu tak straszy i odradza nie założył sprawy. Ciekawe dlaczego? Czyżby się bał, że przegra? Oczywiście każdy pokrzywdzony Zenek , Tadek, Grzesiek itp.może wylać anonimowo swoje frustracje. Przedstaw się czlowieku wtedy opiszemy prawde. Pozdrawiam.
2
Wkurzony na maxa. 2015-10-29 10:22
Uwaga! Pani (usunięte przez administratora)postraszy was tajemniczym szefem :) Proszę nie prowokować bo zostawi was tysiące kilometrów od domu bez pieniędzy i dachu nad głową. A jak pięknie i z gracją olewa telefony. Mistrzyni.
Adasik 2015-10-29 11:56
Kompletna bzdura, trzeba liczyc sily na zamiary, jesli Pan sie nie nadaje zeby pracowac na stanowisku elektryka to ja juz nic na to nie poradze.
2
Peter0705 2015-11-23 18:53
Pracuje obecnie dla tej agencji. Nie ma,żadnych problemów. I jeszcze co ciekawe nie jako elektryk ani monter. A jeśli ,któryś z podobno pokrzywdzonych chcę więcej informacji to podaję swój numer. Nie będę anonimowy, żeby, któryś nie napisał, że to sama agencja pisze pozytywy.(usunięte przez administratora) A jeszcze jedno. Talon na paliwo regularnie,mieszkanie normalne ,a nie pension,do pracy 7 km. Wypłata przed terminem. Pozdrawiam Piotr
1
Grzegorz K-ce 2015-11-30 11:36
Najgorsza firma z jaką pracowałem. Cokolwiek nie będziecie robić z tą ....hmmm firmą żądajcie potwierdzenia na papierze. Przedmówcy mają rację. A wy za wasze pieniądze zwiedzicie Niemcy. Porobicie za darmo (koszty przejazdu przekroczą zysk) a p. kłamczuszce co widać na zdjęciach tyłek rośnie. Zapomnieć!
1
Adasik 2015-11-30 13:29
Następny bajkopisarz. Wypłata wypłacona jak się należy. Przykro mi bardzo, że ktoś kto nie ma pojęcia o pracy się wogole wybiera. Słownictwo i ublizania nic więcej po tym Panu nie można się spodziewać.
2
Michał 2015-12-17 21:49
współpracowałem z firmą acenti przez 4 miesiące. pzdr Panią A:)
napisze + - a ocenę pozostawie Wam:
+- pensja tydzień przed terminem naliczana prawidłowo, ale oglądajcie paski. mi sie zdażyło, że firma zapomniała zapłacić dodatku za godziny przepracowane w nocy, po moim zapytaniu ZAPŁACIŁA,
+ zaliczki są, nawet bez proszenia, a pani A. sama pyta czy nie potrzeba.
+ kontakt telefoniczny po polsku co dla mnie miało spore znaczenie,
- niestety zwiedzamy całe Niemcy. mozna zajechać samochód, bo firma nie duża i łyka wszystko,
- dodatek poliwowy 44ejro/mc po przepracowanym pełnym miesiącu.
niesttety do tej pory nie otrzymałem za pierwszy miesiąc, a moje pytania ida w kosmos, ponieważ firma rozwiązała ze mną stosunek pracy.
- werbują cie, maniąc dobrą stawką, a po miesiącu dzwonią, że jest kryzys i muszą obniżyć o 2E.
- brak nadgodzin, chyba, że dogadasz się z firmą w której jesteś i robisz poza cetlem, czyli kasa do reki:)
- przy 150 godzinach, diecie 2E/h, klasie podatkowej 1, wypłata nędza, około 1500, ale zawsze dobre to na początek i można w międzyczasie szukać czegoś lepszego.
Poza tym bardzo dziękuję firmie za kundigunga. nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :):)
Michał 2015-12-18 10:31
Kolego Janie, dodatek 44E to na kawę i hot doga na stacji. wyobraź sobie, że jesteś w Bremie, a zaraz rzucą cię pod Frankfurt nad Menem. sam oblicz ile taka podróż kosztuje, nie mówiąc o zyżywaniu auta. zdarzało się, że w miesiącu robiłem po 2000 km.
Adasik 2015-12-18 11:21
Panie Michale dlaczego Pan pisze ze robił Pan po 2000 km miesięcznie? Pan jeździł do domu co tydzień i dlatego tak Panu wyszlo. Wdzięczna Panu jestem za prawdę ale taka szczera a nie pod siebie. Pan zjezdzal co tydzień bo mieszka Pan w niemczech a my jesteśmy agencją pracy tymczasowej i jak sama nazwa wskazuje tymczasowe prace mamy raz tu raz tam. I Panie Michale czy Panu ktoś obciąl wypłatę? Jeśli już Pan pisze to cała prawdę proszę a nie tylko pół.
2
hhs 2016-05-07 16:00
rozmowa podobno jest w miarę krótka i rzeczowa. Zarobki moim zdaniem super nie są, ale to kwestia subiektywna. Mój znajomy tam kiedyś, ale to naprawde bardzo dawno temu pracował i był całkiem zadowolony, mówił ,że atmosfera panuje całkiem spoko :-)
Paweł Jędrzejewski 2016-11-24 14:53
Witam , pracowałem w tej firmie 3 miesiące. Naprawdę polecam tą firmę , wszystko wypłacane na czas i kontakt z panią Alicją uważam za bardzo dobry. Kiedy były jakiekolwiek problemy , bardzo szybko zostały załatwione. To solidna firma polecam.
2
Weronika 2017-03-10 12:19
@Paweł Jędrzejewski dziękuję za opinię. Nie chciałeś zostać w firmie dłużej?
Grzegorz 2017-03-27 12:26
Witajcie,

Mam dość świeże doświadczenia z tą firmą, i dziwią mnie niektóre wpisy tutaj. Ludzie nikt tu na kasie was nie kantuje, od razu wiecie za ile pracujecie więc nie oczekujcie cudów. W końcu agencja też musi zarobić ;) Grunt że pieniądze na koncie się zgadzają a to podstawowa sprawa, poczytajcie o ludziach którzy dla innych firm za darmo pracowali. Minusem są zmiany lokalizacji pracy no ale coś za coś. No i pamiętajcie że to nie jest firma która zajmuje się elektryką tylko agencja pracy. Więc w samej pracy różnie może być wszystko zależy z kim i dla kogo w danej chwili robicie. Ja nie narzekam źle nie trafiłem i z fajnymi ludźmi pracowałem a to już ogromny sukces.
Weronika 2017-03-27 13:12
@Grzegorz, zamierzasz jeszcze współpracować z Acenti Personalservice GmbH?
Grzegorz 2017-03-27 17:00
@Weronika, tak mam jeszcze zamiar wrócić do współpracy z firmą, głównie ze względu na to że wiem już jak firma funkcjonuje.
Weronika 2017-03-28 10:44
@Grzegorz, rozumiem. W takim razie trzymam za Ciebie kciuki. Kto ma jeszcze jakieś doświadczenia z Acenti Personalservice GmbH?
Remigiusz 2017-03-29 21:52
Ilu jest pracowników którzy pracują ponad 1 lub 2 lata lub więcej......???najdłużej pewnie 4 miesiące...?
1
Weronika 2017-03-30 10:19
@Remigiusz, dlaczego tak uważasz?
m.j 2017-04-13 15:01
Witam , pracowałem w firmie Acentii 2 miesiące. Takie zlecenie się akurat trafiło. Wypłaty na koncie przed czasem, z zaliczkami nie ma problemu. Stawiki zgodne z tym co podpisane. Mieszkanie w porządku. W razie pytań nie było problemu z skontaktowaniem się.
Weronika 2017-04-13 15:21
@m.j, to bardzo dobrze! Czyli polecasz współpracę z Acenti Personalservice GmbH?
remigiusz 2017-04-20 08:12
witam pracowalem dlugo w accenti do puki pracujesz i dajesz godziny wszystko ok ale jak zepsuje sie tobie samochod i wracasz do polski od razu firma jest inna nie rozlicza sie z toba ..mi przeciagaja bony paliwowe ze jezdzilem ponad dwa miesiace do pracy i nie dostalem zadnego bonu paliwowego ...choc w umowie mialem zagwarantowany firma oszukuje za dni urlopowe nie wyplaca ..juz prosze od 3miesieczy i nie odzywaja sie nie mam od dwuch miesiacy rozliczenia za prace i caly czas pisze e-meila ktore sa bez odpowiedzi...moge podziekowac za hostel mieszkalem z rumunem i albancem bylo nas 75osob do dwoch toalet dwuch pisuarow i 4prysnicow..i trzy kuchenki indukcyjne ...
nic chyba dam sprawe do sadu nie odpuszcze moich nadgodzin i 6dni urlopowych araz dwuch kart paliwowych
1
Marek 2017-04-23 17:50
To widać ze firma jest nie w porządku dziękuję za informacje.Dobra przestroga dla innych!!!
2
Michał 2017-04-29 13:49
Remigiusz z tej strony Michał ja własnie szukam z kolegą pracy ale widzę ze firma ma negatywne opinie zastanawia mnie jeszcze dlaczego taka firma istnieje i oszukują Polaków???Czyli Kolego nie dostałeś bonów paliwowych to tez jest nie w porządku skoro w umowie miałeś napisane jak również dni urlopowe nie czekaj sprawę masz wygraną do Sądu!Trzymam kciuki!
2
ronin 2017-05-11 12:24
A ja przed wyjazdem proponuje poprosić najbliższy w miejscu zamieszkania wojewódzki urząd pracy o sprawdzenie firmy.takim sposobem odszczelilem kilka firm.zrobia to bez problemu
Po co wypisywać cos co może nie polegać na fakcie.pozdrawiam
A stawkę ktora proponują juz są nie modne ze tak to ujmę...prosze zatrudnić Ukraińca lub ciapatego
Normalnie jest 13-17 na rękę..
1
mirko 2017-05-19 14:51
Pracowałem w tej firmie bezproblemowo ponad rok,do momentu, aż zwolnili mnie bez przyczyny z dnia na dzień. Ściągneli mnie do pracy odległej ok.1000km i po dwóch dniach poinformowali mnie,że jestem zwolniony. Nie interesowało ich,czy mam za co wrócić do Polski. Bonu paliwowego oczywiście też nie dali. Najgorsze jest to,że nawet nie chcą ze mną gadać. Stanowczo odradzam.
1
Weronika 2017-05-19 15:05
@mirko, a jaki firma podała powód Twojego zwolnienia? Czy naprawdę nie było żadnej przyczyny?
Marek 2017-05-20 05:05
Witam i jak złozyłeś papiery juz do sądu???
1
Polak 2017-05-29 21:45
Nie polecam!!! znikają godziny z zeitkonta!!!
1
Weronika 2017-05-30 09:55
@Polak dlaczego nie polecasz Acenti Personalservice GmbH? Piszesz o znikaniu godzin. Co masz konkretnie na myśli? Co to oznacza? Napisz nam więcej na ten temat.
Leszek 2017-06-10 18:57
Witam.masz rację ogłaszają ze płacą 1700 euro przy godzinach 151.60 a płacą 1400 to chyba coś nie w porządku wielka ściema [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dobrze ze juz w tej firmie nie pracuje.Ostrzegam i więcej info udzielę prywatnie.
1
Krakowiak 2017-06-26 22:31
Odradzam firme, właściciel złodziej i oszust, liczy sie tylko twoja godzina, nie szanuje człowieka, gdyż zachorujesz to 100%dostajesz wypowiedzenie, gdy pracujesz mniej niż pół roku i jesteś na okresie próbnym na św Bożego Narodzenia Dostajesz wypowiedzenie, Niby dostajesz Bon na Paliwo ale to dopiero gdy jest pewne że zostajesz na kolejny miesiąc, inaczej już nie dostaniesz,firma mala to łyka wszystko co się da, najgorsze roboty, i po całych Niemczech, Wszystko zależy od umiejętności i języka, Jezeli nie znasz języka i słabo na robocie to będą obiecywac ci cuda, a tak naprawde Bedziesz co tydzień zmieniał budowę, ale będą Mieli z ciebie kasę, widziałem takie przypadki, 1700e mozna zapomnieć, nie w tej firmie, wiecej Informationen jakby ktoś chciał proszę priv, pozdr
1
Jery 2017-09-12 14:30
Witam.
Mam zamiar podpisac umowę z ta firmą. Ale po tych wpisach się zastanawiam. Co Radzicie ?
Zostaw swoją opinię o Acenti Personalservice GmbH - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Acenti Personalservice GmbH