brak logo

Pc-Net Rafał Latacz

Częstochowa

Opinie o Pc-Net Rafał Latacz

Rafał 2013-07-16 21:23:10
Jeśli te opinie są prawdziwe to proszę nie być anonimowym :) Konkurencja robi takie kawały też. Myślę że chodzi o tego dzieciaka bogatych rodziców , który chciał nam podkraść klientów i podziękowaliśmy mu jeszcze zanim wszedł do firmy pierwszego dnia - Częstochowa jest mała i na szczęście w porę dowiedzieliśmy się o nim prawdy.
Pracodawca 2013-07-17 08:02:49
nick i alenumer to ta sama osoba widzę, po tym jak się wypowiadasz dzieciaku to zamiast do pracy powinieneś iść do psychiatry
2
ktos 2014-01-03 11:43:33
Widac wypowiedzi własciciela na wysokim poziomie, zenada, jak ktos kto ma firme moze wyzywac bylych pracownikow i pisac takie teksty, wlasnie widac jaka kultura panuje w tej malutkiej firemce...
pracownik 2014-01-24 20:52:32
Nie widzę żadnych wyzwisk a u siebie w pracy też widze małolatów co im się wydaje że rozumy pozjadali a są głupiutkie dzieciaki
Do pracy nie ma chętnych tylko do wypłaty, fury i komóry :)
1
Klient Tomek W. 2014-10-21 16:30:12
Musze przyznać,że dowiadywałem się w Częstochowie o naprawę urządzeń drukarek i laptopów i jeszcze nie usłyszałem dobrego słowa o tym Panie Rafale. Dużo osób jest nie zadowolonych wręcz naciągniętych. Teraz jest bardzo ciężko o pracę w Częstochowie ale nie popadajmy też w skrajność i nie pracujmy dla takich ludzi.
Może kiedyś się nauczą szacunku do ludzi.
byly pracownik 2014-10-21 21:28:18
Najgorszemu wrogowi nie życzę pracy u tych ludzi i nie wiadomo kto gorszy bo szpilke to chyba pani szefowa nakreca. Naprawde trzeba miec wyjatkowy dar zeby potrafic tak ludzi do siebie zrazić. Zero szacunku do pracownika to mało powiedziane. Zero zaufania, zero samodzielności,oddech wscipskiej ..czujesz na plecach, prawde mówiąc zanim kawe sobie zrobisz czy skorzystasz z toalety to głąboko sie zastanowisz czy wypada. Jeżeli to ma byc kołchoz to doskonale udaje sie wprowadzic taka własnie atmosfere. A nie sa jacys wybitnie wielcy, pomimo uważania sie za alfe i omege, niech dziekuja bogu ze mieli troche wiecej szczescia i moze wypadaloby to teraz docenic, a nie wyżywać sie na pracownikach.
3
anonim 2014-11-04 08:35:12
i znowu konkurencja nabija negatywy, szkoda że administracja strony tym się nie zajmuje.
To jest karane !
1
Bloger 2014-12-08 17:46:49
Internet jest po to aby wolni ludzie mogli wyrażać swoje zdanie. Z tego co widać ponad 10 osób negatywnie wypowiada się o Rafale oznacza to tylko jedno. Najbardziej podoba mi się wypowiedz Kolegi ,,byly pracownik - 2014-10-21 21:28:18 '' :)
były 2014-12-28 22:41:24
Tak sie składa, że to nie konkurencja tylko szczera prawda, każdy ma prawo sie bronic, ale jest też wolność słowa jeżeli komuś działa sie krzywda to ma prawo o tym napisać bo w naszym mieście przy 20 % bezrobociu znajdzie sie jakiś "nieszczęsnik", który trafi na ta firmę, a nikomu tego nie życzę. I jak mówią wszystkie statystyki nie wynagrodzenie, a atmosfera w firmie jest najważniejsza, dlatego odkąd pamiętam ta firma szuka pracownika i nie dziwie się że go nie może znaleźć, choćby mi zapłacili 10 tyś miesięcznie to bym nie wrócił do pani A.
antyRafał 2016-06-16 12:14:44
rafałku pdokrasc to sobie mozesz ciasteczko ; p ze spizarki jestes bardzo smutnym chłopaszkiem :P z kompleksami :) moze nie jest ci dane prowadzic dużą firme :) ??? czy cos : D
anty 2016-06-21 22:05:00
AntyRafał a z czego tu sie cieszyc z garnuszka u zony, trzeba sie wyżyc na pracownikach, odradzam!! każdemu kto chce spac spokojnie.
1
roberto 2016-07-07 12:18:55
ja będę natomiast spała spokojnie jak uda mi się u was zdobyć zatrudnienie - poza tym czytałam ostatnio że wynajem kserokopiarek staje się powoli hitem an polskim rynku, liczę na związane z tym możliwośco
Zostaw swoją opinię o Pc-Net Rafał Latacz - Częstochowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pc-Net Rafał Latacz