logo Global Operative

Global Operative

Wrocław

Opinie o Global Operative

Global Operative 2014-11-16 15:49
Panie Michale, mamy bardzo duże zapotrzebowanie na spawaczy,tak więc nie za bardzo rozumiem Pański wpis. Możemy Pana zapewnić,że to ogłoszenie będzie pojawiało się wielokrotnie, ponieważ mamy zapotrzebowanie na ok 60-70 osób z uprawnieniami.
Welder 2015-01-20 09:27
Witam czy moge dostać maila bezpośrednio do kogoś w sprawie rekrutacji jako spawacz tig
1
Global Operative 2015-01-20 22:58
Witam, proszę o maila na office@globaloperative.pl oraz j.jakubiak@globaloperative.pl
Global Operative 2015-01-21 08:43
Szanowny Panie, jeżeli chodzi o nadgodziny to zależy od zakładu,w którym prowadzone są prace, oczywiście są opcjie nadgodzin,praca zazwyczaj jest w trybie 3 zmianowym.Dodatkowo pomagamy w uzyskaniu dodatkowych umiejętności tj. certyfikat na obsługę suwnicy, certyfikat na palnik etc.
juhas 2015-03-04 12:55
Pracuję w tej firmie od zeszłego roku i jestem zadowolony na stanowisku spawacz i jestem zadowolony poczywiscie próbkę trzeba zrobić praca 3 zmiany po 8 godzin soboty nie wszystkie ale nadgodziny można zrobić, pieniążki zawsze na czas
Matt 2015-03-08 18:47
Pracuję w tej firmie od prawie pół roku na stanowisku spawacz MAG-135. Jestem zadowolony z warunków pracy, sprzętu i ogólnej atmosfery. Porządne wynagrodzenie zawsze wypłacane na czas. Firma organizuje kursy na np. suwnicę czy palnik. Dodatkowo GO dodaje mi 200 zł z tytułu zamieszkania na terenie Wrocławia, gdyż mieszkam daleko. Super szef, bardzo wyrozumiały i w porządku, zawsze można się z nim dogadać. 3 zmianowy tryb pracy po 8h, możliwość zostawania po godzinach oraz praca w soboty. Dobra fucha w dobrej firmie, aż chce się pracować. Polecam
spoko 2015-05-06 12:01
Global operative to to samo co Budweld- ten sam właściciel. Ogólnie firma w porządku. Kasa zawsze na czas. A z nadgodzinami to różnie jak w firmie są to ok,a jak nie ma to i mniejsza kasa. A jak gość mieszka daleko to mu potrącają 200 zł za mieszkanie które wynajmują. A minus to masa swoł.... z Ukrainy, g...no potrafią,a stawki mają takie same jak Polacy.
2
szary 2016-02-14 18:57
Witam.Czy ktos pracowal na slowacij jako spawacz bo jest oferta wyjazdu na slowacje z Global Operative.Prosze o ew.informacje na temat pracy na slowacij warunki,kwatery itd.(jestem zainteresowany oferta).Dzieki z gory za odpowiedz.
szary 2016-02-14 21:27
Witam czy jako spawacz pracowal ktos z tej firmy na slowacij.Prosze o opinie.Dzieki i pozdrawiam
Gość 2016-07-19 13:00
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jakie tam są warunki pracy itp.
Czy jest ktoś kto pracował tam a mieszka daleko od Wrocławia?
Gość 2016-07-19 15:10
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jakie tam są warunki pracy itp.
Czy jest ktoś kto pracował tam a mieszka daleko od Wrocławia?
Jakie są tam warunki pracy dla spawaczy malarzy za granicą bo jest teraz np oferta do Czech.
Global Operative 2016-07-20 17:26
Tak, jesteśmy na etapie poszukiwania lakierników do Czech. CV proszę podsyłać na adres praca@globaloperative.pl
wladek 2016-10-08 09:46
Witam serdecznie dajcie sobie spokoj ztom firmom jadom na czyjes konto umowy zlecenie i jak mowi dziendobry to tez klamie,nie polecam
1
4rt5y67u 2016-10-08 14:20
@wladek no a może jednak sa ososby które po prostu chciałby mieć taka umowę zlecenie i nie będzie im to przeszkadzało wiesz różnie to przecież bywa ..
Edek 2017-01-10 20:08
Ta firma to jakaś porażka . Nie polecam
2
gość 2017-04-06 20:18
jako spawacz mig mag ile mozna zarobić na słowacji w firmie Global Operative
Jurek 2017-04-08 11:00
Chyba jedyni teraz maja dobra prace zwolniłem się z Niemiec pracowałem w Holandii wcześniej i jest duzo lepiej a kasa ta sama zostaje jak na Zachodzie siedzę na Słowacji i nawet byle komu nie daje namiarow bo porządna firma po co maja zwalić się jacyś co opinie psują i zmieniają prace co 2 tygodnie
Jurek 2017-04-08 11:01
Chyba jedyni teraz maja dobra prace zwolniłem się z Niemiec pracowałem w Holandii wcześniej i jest duzo lepiej a kasa ta sama zostaje jak na Zachodzie siedzę na Słowacji i nawet byle komu nie daje namiarow bo porządna firma po co maja zwalić się jacyś co opinie psują i zmieniają prace co 2 tygodnie
Lidia 2017-07-21 08:52
@Jurek rozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w Global Operative. Co mógłbyś powiedzieć osobom, które zastanawiają się czy warto wybrać właśnie tę firmę? Co sprawia, że według Ciebie jest ona porządną firmą? Takie dodatkowe informacje mogą być bardzo cenne dla osób, które wahają się nad aplikacją.
Zostaw swoją opinię o Global Operative - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Global Operative