logo Global Operative

Global Operative

Wrocław

Opinie o Global Operative

Global Operative 2014-11-16 15:49:12
Panie Michale, mamy bardzo duże zapotrzebowanie na spawaczy,tak więc nie za bardzo rozumiem Pański wpis. Możemy Pana zapewnić,że to ogłoszenie będzie pojawiało się wielokrotnie, ponieważ mamy zapotrzebowanie na ok 60-70 osób z uprawnieniami.
Welder 2015-01-20 09:27:43
Witam czy moge dostać maila bezpośrednio do kogoś w sprawie rekrutacji jako spawacz tig
1
Global Operative 2015-01-20 22:58:34
Witam, proszę o maila na office@globaloperative.pl oraz j.jakubiak@globaloperative.pl
Global Operative 2015-01-21 08:43:13
Szanowny Panie, jeżeli chodzi o nadgodziny to zależy od zakładu,w którym prowadzone są prace, oczywiście są opcjie nadgodzin,praca zazwyczaj jest w trybie 3 zmianowym.Dodatkowo pomagamy w uzyskaniu dodatkowych umiejętności tj. certyfikat na obsługę suwnicy, certyfikat na palnik etc.
juhas 2015-03-04 12:55:07
Pracuję w tej firmie od zeszłego roku i jestem zadowolony na stanowisku spawacz i jestem zadowolony poczywiscie próbkę trzeba zrobić praca 3 zmiany po 8 godzin soboty nie wszystkie ale nadgodziny można zrobić, pieniążki zawsze na czas
Matt 2015-03-08 18:47:53
Pracuję w tej firmie od prawie pół roku na stanowisku spawacz MAG-135. Jestem zadowolony z warunków pracy, sprzętu i ogólnej atmosfery. Porządne wynagrodzenie zawsze wypłacane na czas. Firma organizuje kursy na np. suwnicę czy palnik. Dodatkowo GO dodaje mi 200 zł z tytułu zamieszkania na terenie Wrocławia, gdyż mieszkam daleko. Super szef, bardzo wyrozumiały i w porządku, zawsze można się z nim dogadać. 3 zmianowy tryb pracy po 8h, możliwość zostawania po godzinach oraz praca w soboty. Dobra fucha w dobrej firmie, aż chce się pracować. Polecam
spoko 2015-05-06 12:01:31
Global operative to to samo co Budweld- ten sam właściciel. Ogólnie firma w porządku. Kasa zawsze na czas. A z nadgodzinami to różnie jak w firmie są to ok,a jak nie ma to i mniejsza kasa. A jak gość mieszka daleko to mu potrącają 200 zł za mieszkanie które wynajmują. A minus to masa swoł.... z Ukrainy, g...no potrafią,a stawki mają takie same jak Polacy.
szary 2016-02-14 18:57:24
Witam.Czy ktos pracowal na slowacij jako spawacz bo jest oferta wyjazdu na slowacje z Global Operative.Prosze o ew.informacje na temat pracy na slowacij warunki,kwatery itd.(jestem zainteresowany oferta).Dzieki z gory za odpowiedz.
szary 2016-02-14 21:27:50
Witam czy jako spawacz pracowal ktos z tej firmy na slowacij.Prosze o opinie.Dzieki i pozdrawiam
Gość 2016-07-19 13:00:51
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jakie tam są warunki pracy itp.
Czy jest ktoś kto pracował tam a mieszka daleko od Wrocławia?
Gość 2016-07-19 15:10:49
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jakie tam są warunki pracy itp.
Czy jest ktoś kto pracował tam a mieszka daleko od Wrocławia?
Jakie są tam warunki pracy dla spawaczy malarzy za granicą bo jest teraz np oferta do Czech.
Global Operative 2016-07-20 17:26:53
Tak, jesteśmy na etapie poszukiwania lakierników do Czech. CV proszę podsyłać na adres praca@globaloperative.pl
wladek 2016-10-08 09:46:12
Witam serdecznie dajcie sobie spokoj ztom firmom jadom na czyjes konto umowy zlecenie i jak mowi dziendobry to tez klamie,nie polecam
4rt5y67u 2016-10-08 14:20:42
@wladek no a może jednak sa ososby które po prostu chciałby mieć taka umowę zlecenie i nie będzie im to przeszkadzało wiesz różnie to przecież bywa ..
Zostaw swoją opinię o Global Operative - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Global Operative