brak logo

SANPRO APT

Wrocław

Opinie o SANPRO APT

nikt 2010-05-24 11:18:46
nie placą na czas za ubrania
Pracownik 2011-01-13 15:37:44
za nic nie płacą !! wypłata miała być 10. a przyszła 15. do tego obcinają stawkę transportową i starszą prawnikami. Tragedia
anonim 2011-07-21 13:40:43
nigdy nie wypłacają kasy na czas. w sensie prowizji. podstawa owszem zawsze przychodzi najpozniej 10, ale jesli chodzi o zaplate za prowizje to zawsze sie opozniaja...jakies 3 miesiace.
kolo 2012-09-04 22:26:02
Żenujący poziom współpracy. Osoby wyznaczone do kontaktu z pracownikami prawie nigdy nie odbierają telefonu (dzwoniłem nie raz w godzinach ich pracy). Upodlenie pracownika sięga zenitu. Nie proponują nic poza umowami śmieciowymi. Ja pracowałem na umowach tygodniowych, z czego pierwszą otrzymałem po pięciu (!!!) dniach pracy. Kłopotem jest także otrzymanie wynagrodzenia na czas. NIE POLECAM !!!
boszko 2012-09-04 22:35:15
Dobrze, że chociaż miałeś umowę w miarę normalną. Ja [usunięte przez moderatora].. 3 lata na zleceniu chociaż umowa ta miała wszelkie przesłanki by być umową o pracę (praca pod nadzorem, w wyznaczone godziny itp.). Zero urlopu, nadgodzin, zero chorobowego (gdy zachorowałem na zapalnie płuc i zadzwoniłem do pracownika Impela z informacją, że nie dam rady przyjść groził mi zwolnieniem przy użyciu niewyszukanych słów). Teraz będę walczył w sądzie o ustanowienie stosunku pracy, co i wszystkim oszukanym przez Impel w ten sposób (czy też Sanpro - bo firma ciągle dla niepoznaki zmienia nazwę) polecam.
szparkajamka 2013-03-05 18:34:05

nikomu nie polecam !!!!!!
ZERo współpracy tarktują człowieka jak śmiecia, koszmar pieniądze porażka, jak chcesz być mięsem armatnim to sie zatrudnij!
[usunięte przez moderatora] i nic nie miej pamietaj robisz na agencje jak zwykła [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
janusz 2014-10-04 22:26:58
Mam umowę z sanpro i jasno jest wpisane ze wypłata jest na 15 umowa zlecenie. Pytalem o umowę o prace ale agencja ma podpisana umowę z firmau której pracuje tylko na umowę zlecenie i noc nie da się zrobić. Byłem wczesniej w gi Work i interkadra i nie jest źle. Dużo zależy od koordynatora z którym ma się kontakt
Sanpro Job Service 2015-07-22 10:34:12
Sanpro Job Service - Agencja Zatrudnienia (nr wpisu do KRAZ 2360) - dla swojego Klienta poszukuje osób do wykonywania czynności operatora wózka widłowego- Runowo, k. Kórnika
Wykonywane czynności:
- obsługa wózka widłowego- gazowego (niski skład),
- rozładunek/ załadunek,
- transport towaru,
- prace ręczne, np. foliowanie palet.
Wymagania:
- uprawnienia do kierowania wózkami widłowymi + zaświadczenie o bezpiecznej wymianie butli gazowej,
- dyspozycyjność.
Oferujemy:
- umowę zlecenie
- możliwość pracy w pełnym wymiarze godzin bądź dorywczo
- II zmianowy system pracy (12-godzinny)
- bezpłatny posiłek regeneracyjny

Osoby zainteresowane, prosimy o kontakt telefoniczny: 510 012 145 bądź mailowy: a.skrzypczak@impel.pl
maciek 2016-06-09 07:51:15
ktos pracowal ostatnio przez agencje sanpro na ruskiej we wrocławiu jesli tak to do ktorego placa wynagrodzenie i czy płaca w terminie co najwazniejsze?
efrgh 2016-06-19 21:35:21
oj @symi nie wiem bo wiesz co mozliwe ze to ejst tak ze na kazdym stanowisku jest to jakos inaczej np. nie wszedzie moze byc oferowana opieka medyczna czy te karty multisport..teraz nie ma zadnych ogloszen z ofertami wiec na prawde ciezko cos powiedziec
GOŚĆ 2016-11-18 10:57:43
NIE POLECAM!
KILKAKROTNIE WYSŁANE CV I BEZ ECHA, A JAK JUŻ TO PREFERUJĄ STUDENTÓW!
POZA TYM NIEUPRZEJME PANIE TAM PRACUJĄ ,MAJĄ SIĘ ZA NIE WIADOMO KOGO ,
SIEDZĄ I NIC NIE ROBIĄ I JESZCZE IM ŹLE!
1
Zostaw swoją opinię o SANPRO APT - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SANPRO APT