brak logo

Alfa-Med Anna Jurasz

Sosnowiec

Opinie o Alfa-Med Anna Jurasz

Renata 2011-03-01 12:52:48
A mnie obiło się o uszy ,że to banda [usunięte przez moderatora] .... (serdecznie polecam lekturę dotyczącą [usunięte przez moderatora] tej "FIREMKI" dostępną w internecie!)
anonim 2011-03-24 12:30:54
z doświadczenia wiem że ta firma to banda [usunięte przez moderatora] zarabiająca na ludzkiej naiwności
2
OSZUKANY 2011-04-14 11:49:15
UWAGA !!!! [usunięte przez moderatora] Z ALFA-MED ZMIENILI NAZWĘ FIRMY GRASUJĄ AKTUALNIE POD NOWĄ NAZWĄ ALFA. PROPONUJE OSTROŻNOŚĆ MNIE JUŻ PRÓBOWALI WROBIĆ.
anonim 2011-04-16 04:07:02
Ja rowniez mialam telefoniczny kontakt z ta firma, ale nie odnosze wrazenia ze to oszusci. Zapoznalam sie z opinia o firmie bezposrednio w placowce, ktorej mialam pomagac i sa wdzieczni za zainteresowanie ich sytuacja, za pomoc. Weszlam tez na strone internetowa www.alfa-med.sosnowiec.pl i tez jestem mile zaskoczona. i juz wiem ze przez posrednictwo tej firmy moge pomagac chorym, potrzebujacym.
1
anonim 2011-07-21 13:50:14
hehehe ale sie usmiałam czytajac pierwszy wpis ...
anonim 2011-11-22 11:18:37
TA FIRMA NIEWIELE MNIE OBCHODZI NIECH SE ROBIA CO CHCA JEDNO WIEM NAPEWNO PRACUJĄ TAM SAME[usunięte przez admina] BABY ! KAZDA ATRAKCYJNA MUSI ODEJSC...
1
sasiad z biurowca 2011-11-22 11:25:44
do piotra jak jestes facetem to ci wspolczuje W gerjamedzie brakuje ładnych pań i niezaładnie czuć potwierdzam
anonim 2012-01-31 15:18:41
Czy widział już ktoś jakieś wydanie tego poradnika usług medycznych Almanach firmy Alfa? Zadzwoniono do mnie że teraz akcja jest na dolnymśląsku, zgodziłam się lecz faktury pro-forma jeszcze nie zapłaciłam. Co o tym sądzicie?
anonim 2012-01-31 15:59:40
odpowiedź
Wydania Poradnika Almanach Usług Medycznych można dostać w księgarniach jak i kioskach RUCH-u w całym woj śląskim a w lutym już będą w woj. małopolskim również w aptekach.
1
xxxx 2012-02-01 10:36:53
Proszę zadzwonić do Firmy ma Pani Nr telefonu na fakturze, przyślemy Pani egzemplarze okazowe,które już wyszły na rynek
wlasc.gab.lekarskiego 2012-02-01 13:32:46
Ludzie!!! Dlaczego jesteście tak nienawistni? Jestem osobą, która ma już wpis do Poradnika i jestem bardzo zadowolona. Zyskałam wielu pacjentów. Na pewno powtórzę wpisy w następnych wydaniach, ponieważ tanio i rzetelnie.
agnieszka 2012-02-15 18:51:10
Chyba wszystkie opinie pozytywne pisze wlascicielka owej firmy i jej "załoga"
ane 2012-07-29 14:44:52
witam, ja zapłaciłam niestety za fakture, którą miałam sobie opłacić wpis do broszury reklamowej, broszury do tej pory nie otrzymałąm - czekam pól roku, ale coż, widzę, że trzeba się kiedyś nabrać pierwszy raz na [usunięte przez admina].:)
obserwator 2012-09-17 09:34:21
P.Piotrze czy pracowałby p.za 200zł miesiecznie?
bezrobotna 2012-09-17 09:41:52
Tak to prawda ze kobiety zarabiaja 200 zł miesiecznie pracujac po 8 goz. dziennie.A jak chce wolne to jakiś procent ma potracone z zarobionego miesiaca, czyli jeszcze mniej do wyplaty .
Zosia 2012-11-17 17:22:02
Czy ktoś wie coś na temat wpisów reklamowych do Poradnika Dla Pacjenta-Almanach Usług Medycznych na województwo mazowieckie-dopiero drukowane.Otrzymałam propozycję umieszczenia reklamy i chciałam sprawdzić wiarygodność proponowanej oferty.
Jolanta 2012-11-21 13:56:17
Przepraszam za błąd,ale szybko dokonywałam wpisu i nie nadmieniłam,że ja miałam Poradnik Remontowo- Budowlany na woj.małopolskie.
2
dr qwerty 2013-09-16 14:43:35
tez do mnie dzwonili z almanach poradnik medyczny
i twierdzili ze sie unich oglaszlem rok tem co jest wieruta bzdura
wedlug mnie to sa [usunięte przez admina]
1
mis koala 2014-02-12 20:21:14
PRACUJE W FIRMIE ALFA OD KILKU LADNYCH LAT ,MATERIALY MEDYCZNE DOSTARCZANE SA SOLIDNIE DO PLACOWEK MEDYCZNYCH A WPISOW DO PORADNIKA MEDYCZNEGO NIKT SOBIE SAM NIE WPISUJE WIEC NIE OBRZUCAJCIE MIESEM FIRMY KTOREJ NIE ZNACIE,MOZE PODEJMIECIE PRACE W FIRMIE A WTEDY ZOBACZYCIE JAKI TO CIEZKI KAWALEK CHLEBA POZDRAWIAM.
4
Oszukana 2014-07-01 19:07:15
Pracowałam tam ciężko przez miesiąc,urągano mi,straszono mnie (karami za zwolnienie, spóżnienie itp zapłacono 150 zł bo podobno nie płacono mi za moją sprzedaż)(usunięte przez administratora) wszystkie osoby ,które dadzą się namówić na rozmowę kwalifikacyjną ostrzegam.
1
Ela 2014-09-14 17:24:50
Niestety miałam wątpliwa przyjemność pracy w tej firmie w bierzacym roku po prostu po koldra dobroczynności sprzedają swoje artykuły medyczne z własnej hurtowni większość pracownikow to kobiety na emeryturach zebrajace o pieniądze przez telefon żeby dorobić kilka groszy dosłownie ktoś wymyślił taki to biznes ! Szkoda ze ludzie godzą się na taka prace bo dzięki tym dzwoniacym to wogole funkcjonuje taki handel
1
Maria 2014-09-28 19:08:34
Zdecydowanie odradzam tam pracować cały dzień dzwonienie za psie pieniądze bilet autobusowy kosztował mię więcej niż zarobek wstydziliby sie
1
NIE JELEN 2014-09-28 19:18:39
Dzwonili do mnie żeby wpisać mnie do jakiś firm budowlanych za wpis chcieli pieniądze odmowilem zdecydowanie i znów telefon musialbym użyć tutaj niestety zwrotów naszych podsluchanych parlamentarzystow
1
BOGUSIA 2014-10-07 17:16:56
To wspaniała firma kto w niej zarabia to zarabia ........och jak się cieszę ze tam pracuje taki dar losu
eliza 2014-11-02 10:22:53
Zadzwonilam do nich zapytać co to za praca i kogo poszukują nie dowiedziałam się żadnej rzeczy tylko ze osobiście byc pojechalam i co telemarketing stracilam czas bilet i nerwy
damian 2015-01-20 10:49:43
prowadzę usługi hotelowe i właśnie otrzymałem telefon od pani z firmy Alfa o wsparcie, a ze mam głupi zwyczaj sprawdzania wszystkiego w internecie wiec poczytałem sobie trochę o systemie czosnkowego pejsa na zarabianie i wyciąganie kasy od nierozgarniętych polakach, Pani zaoferowała mi że wyśle f-ka proforma na dom pomocy społecznej w Mielnie, odmówiłem bo znam zasady funkcjonowania domu pomocy, a z racji wykonywanej funkcji znam tam wszystkich, wykonałem telefon z którego dowiedziałem się że nie mają nawiązanej współpracy, pozwoliłem sobie nawet zadzwonić do poprzedniego dyrektora który również oświadczył że pierwsze słyszy o tej firmie.
1
Bogusia55 2015-01-27 21:41:50
W tej firmie można zrobić "karierę" zarabiając 150 zł które na dojazdy nie wystarczają,a śmietankę spijają trzy pseudo "Redaktorki Naczelne" po zasadniczej szkole zawodowej,którym pieniądze zarobione na niewinnych i ludziach,odbiły niczym bąbelki w wodzie sodowej.
1
Bogusia55 2015-01-27 22:06:38
DO BOGUSIA - 2014-10-07 17:16:56
PANI JEST TĄ BOGUSIĄ ? PSEUDO REDAKTORKĄ NACZELNĄ? ZŁODZIEJKĄ? KTÓRA KRZYCZY NA PRACOWNIKÓW I ROBI ZA KAPO?
JAK PANI TAM TAK BOSKO SIĘ PRACUJE TO NIECH SOBIE PANI W DOMU ZBUDUJE OŁTARZYK PANI ANI I W GODZINACH POPOŁUDNIOWYCH ORAZ NOCNYCH WALI POKŁONY NA TURECKIM DYWANIKU BY WYWDZIĘCZYĆ SIĘ ZA TO BŁOGOSŁAWIEŃSTWO JAKIEGO PANI DOZNAJE DZIĘKI DOBRODZIEJCE JURASZ.
1
DORKA 2015-02-05 20:04:41
KRYTYKOWAĆ KAŻDY POTRAFI !!! A PRACOWAĆ UCZCIWIE NIE KAŻDEMU SIĘ CHCE.
FIRMA ALFA DZIAŁA OD 15 LAT. JA OSOBIŚCIE PRACUJĘ W NIEJ 8 LAT. WIEM, ŻE SZEFOWA ZA UCZCIWĄ PRACĘ UCZCIWIE PŁACI !!!
ANETKA 2015-02-09 16:23:34
JA MAM ZDROWE ZMYSŁY I PRACUJE ZA DUUZO WIECEJ TAM DOSTAJE NA REKE 247 ZL MIESIECZNIE I CO DA SIE JESLI TYLKO SIE CHCE PRACOWAC ALE TO CZEBA CHCIEC
Nini 2015-04-01 20:01:30
Witam , ludzie spokojnie ...nazywajmy rzeczy po imieniu ...Ta firma owszem wprowadza ludzi w błąd gdyż nie powinni szukać ludzi " do biura" gdyż to zdecydowanie mija się z prawdą tylko szukać ludzi do " telefoniady " ...praca ta polega na tym , że przez 8 godzin z paroma 15-to minutowymi przerwami obdzwania się Bogu winnych ludzi i wkręca promowanie swojej np. przychodni w ich poradniku .... także może i wizytówki się pojawiają ale to jest praca dla emerytek i rencistek co zresztą ujrzałam na załączonym obrazku wchodząć do tzw pokoju zwierzeń .... ;) a dlaczego dla emerytek ? dlatego że to praca za 200 msc ;)
1
lucyna 2015-04-15 14:50:57
Managerki tej firmy nie potrafią obsługiwać komputerow ba nawet ich wlaczyc przecież to jest wstyd ci ludzie i ich wybory świadczą o was właściciele wstyd nic więcej
1
JOOLA 2015-05-15 18:55:10
Potwierdzam wszystko złe co tu piszą , Pracowałam u Pani Anny Jurasz , to porażka !Teraz Pracuje w Wydawnictwie Piętka i jestem bardzo zadowolona . Płacą podstawę i prowizje za każde zamówienie , wreszcie jestem szanowana i doceniana .
3
andrzej 2015-06-03 09:12:12
Gratuluje zmiany pracy,pani Jolant windykacja to szczyt pani mozliwosci tylko pajece i tempe szczały nadaja sie do tego mysle że przy pierwszej lepszej okazji wychyta pani po ryju od zadowolonego klijeta
agula 1212 2015-11-16 15:53:28
dobrze ze troszke poczytałam bo się aż włos jeży na głowie.U nas n w pawilonie ulotki leżą "przyjmę panią w każdym wieku,gwarantujemy przyuczenie do zawodu"...Dzwoniłam jutro kazali mi przyjść pytałam czy są jakieś wymagania ale niestety nic się nie dowiedziałam ...dam sobie spokój bo 200 zł to nie jest szczyt moich możliwości tym bardziej przy trójce dzieci.Wolałabym właśnie pracować w biedronce ...niestetynie ma przyjęć...
1
agula1212 2015-11-16 15:56:43
zapomniałam dodać że ogłoszenie dotyczyło pracy w redakcji...żenada
2
ksiegowa 2015-12-02 14:59:01
dobrze pisze pan Damian, nie pomylił żadnych firm
owa firma Alfa Med, namówiła mojego męża telefonicznie , żeby zakupił środki medyczne dla ZOZu w Rzeszowie i przysłali FV pro forma w październiku. Kiedy mąż w grudniu po kolejnych tel mi zlecił zapłacenie kwoty 200 zł, zaczęłam sie wczytywać i okazało sie że to wyciaganie kasy, ponieważ w Rzeszowie jest 2 ZOZy: nr 1 i nr.2. Wysłałam do Alfy zapytanie o kopie upoważnienia dyrektora ZOZ do przeprowadzenia takich akcji, narazie cisza. Mysle że to jest mocno naciągane.
1
Sponsor 2016-01-26 14:47:47
Nasza firma otrzymała prośbę o wsparcie Domu Dziecka na Mazowszu, niewielką kwotą 200 zł (wystawiona przez Alfa Anna Jurasz F-ra ProForma) tytułem zakupu pakietu materiałów medyczno-rehabilitacyjnych Ja z kolei polecenie od szefa aby sprawdzić wiarygodność tego wsparcia. Powiem, że wyszło nieprzekonywująco (uwaga eufemizm!). Z jednej strony "sponsorowana" placówka istnieje, nawet Pan który odbiera tel. potwierdza taką współpracę, ale żadnych oficjalnych potwierdzeń nie przesyła. Tłumaczy że współpraca trwa dopiero od 2-3 miesięcy. Z jednej strony bariery biurokratyczne, z drugiej dylematy działania zgodnie z prawem?
W najlepszym razie to mam wrażenie że falandyzacja, ale z dużym ryzykiem nierzetelności - o czym świadczą inne materiały publikowane w sieci nt. Alfa Anna Jurasz vel. Alfa-Med (z Sosnowca) Nie wiem, ale to chyba za mało aby realnie pomagać, ponieważ pojawia się domniemanie pewnej nierzetelności. Każda placówka przyjmie datki i podarunki, ale czy Alfa nie balansuje na granicy prawa i przyzwoitości. Co najmniej dyskusyjne. Etyka w każdym biznesie obowiązuje (lub powinna obowiązywać)
Link do artykułu, który daje do myślenia w tej sprawie: https://terazgostynin.pl/informacje/4241-jak-robic-interesy-w-naszym-miescie
1
Dran 2016-05-18 20:29:08
Mam nadzieję, że wszystko tutaj w porządku, zarobki faktycznie są różne i faktycznie zależne od doświadczenia, im większe tym lepsza kasa, wiadomo, polecam
Zostaw swoją opinię o Alfa-Med Anna Jurasz - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alfa-Med Anna Jurasz