brak logo

Sawex Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o Sawex Sp. z o.o.

SZu........... 2011-02-03 04:14:27
Na jakiej podstawie ta ocena.Miałem okazję rozmawiać z prezesem który na początek zaproponował mi 1 tydzień szkolenia nie płatnego a później w zależności od opinii ph tej firmy ewentualnie pracę na umowę zlecenie za 1200 złotych netto.I to się nazywa fachowy opis kolegi "BARTKA"który jest.................?................no właśnie kim?
1
anonimn 2011-06-13 01:32:07
Firma -koszmar!!! w firmie na wysokich stanowiskach są ludzie z wykształceniem rolniczym, nie znaja sie na pracy np. dr. handlowego i tym samym nie maja pojecia o sprzedazy o kierowaniu ludzmi, ogólnie atmosfera jest fatalna kazdy patrzy na siebie bykiem! nigdy nikogo nie doceniają , zawsze jest źle !!!!!!!! najlepsz jest tylko pan rolnik który nie wie nic o sprzedazy i kierowaniu zespołem, powinien zarządzać bydłem według swojej profesji . NIE POLECAM BO SZKODA SWOICH NERW NA TAK MAŁO PROFESJONALNĄ FIRMĘ.
mikha'el 2014-04-28 22:54:44
Pracowałem prawie 3 miechy. zarobki 1300netto na umowę zlecenie. Bez szans na większy pieniądz dla nowego. Była zabawa w zbieranie punktów dla ph a potem przeliczanie na bony... pół roku po zakończeniu pracy dowiedziałem się, że bony za punkty (około 50 zł) nie przysługują mi, bo zrezygnowałem. Klimat między pracownikami ok, kierownik - nie znam wykształcenia i nie obchodzi mnie to(usunięte przez administratora)
Filemon 2014-08-26 16:42:25
Porażka!,jednym słowem. 1300 do łapki i się bujaj po świecie,praca dla desperatów!!!!!
Adam 2015-11-14 10:22:56
NIE POLECAM 1200 zł do ręki samochód 10 letni i szukaj nowych sklepów, jak wam się znaleźć sklep i Klient zainteresowany to po chwili czar pryska "Sawex aha ta najdroższa hurtownia, z której towar przyjeżdża z krótkim terminem ......" to tak wygląda, a szkolenia zapomnijcie, NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ.
bartek 2015-11-20 13:33:27
FIRMA DLA DESPERATÓW SZUKAJĄCYCH PRACY OKRES PRÓBNY NA UMOWA ZLECENIE , ODPOWIEDZIALNOŚĆ MATERIALNA , WYMAGANIA Z KOSMOSU , KRÓTKIE TERMINY WAŻNOŚCI A JAK ZGŁASZASZ TO DO PRZEŁOŻONYCH TO SŁYSZYSZ ŻE TO NIE ICH TOWAR WJECHAŁ Z KRÓTKĄ DATĄ TYLKO Z INNEJ HURTOWNI I NIE ICH PROBLEM MIMO ŻE NA INNYCH SKLEPACH PO DOSTAWIE Z TEJ HURTOWNI SĄ TE SAME DATY I TE SAME PROBLEMY !!! JEDNYM SŁOWEM HURTOWNIA KRÓTKIE DATY WYSOKIE CENY I ZERO SZACUNKU WOBEC SKLEPÓW JAKI I PH !!!
bartek 2015-11-20 22:58:16
o ile dostaniesz tą umowę o prace bo w tej firmie nie liczył bym na to !!!
Artur 2015-12-05 19:18:30
Nie ciekawie z nimi współpraca wygląda popracuj tam parę tygodni a nawet po paru dniach dojdziesz do wniosku że nie warto tam pracować ,
44 2016-03-19 15:18:12
teraz kami- wcześniej inne niki napisz "czym" jesteś w tej miernej firmie zeby tylko ludzi nakrecać aby złożyli cv chyba że nie masz odwagi!!!
LUDZIE!!! NIE NABIERAJCIE SIĘ NA OPISY TO POSTY PISANIE PRZEZ JEDNĄ I TĄ SAMĄ OSOBĘ - CO WIDAĆ JAK WSZYSTKO ZACHWALA
44 2016-04-15 19:37:15
Trochę z tego pośpiechu to ci klawiatura poprzestawiała bo nawet nicka swojego nie umiesz poprawnie napisać, a co dopiero komentarz, który jest z błędami np. "skorbnąć" i jeszcze inne. A leniuchem to jest "ty"....
A JEŚLI CHODZI O OPINIE TEJ MIERNEJ FIRMIE TO POD TYM LINKIEM JEST WIĘCEJ PRAWDZIWYCH:
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,450017,0,0,2
1
z 2016-05-12 18:49:42
Pracowałem to się wypowiem. Jak w każdej firmie, są plusy i minusy. Plusy: umowa o pracę po okresie próbnym, wypłata zawsze terminowa, współpracownicy OK, samochód do dyspozycji. Minusy: niskie zarobki.
Denzel 2016-06-18 18:42:27
No umowa o prace moim zdaniem jest dość wazna i potrzebna
Zostaw swoją opinię o Sawex Sp. z o.o. - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sawex Sp. z o.o.