Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Almar Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Almar Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2012-11-22 20:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam nikt nic tam niezrobi bo najwyższy na nic nikomu niepozwoli przewineło się tam w ostatnim czasie dwóch dyrektorów i mieli dość po miesiącu, już tam niewielu zostało normalnych ludzi którzy znają się na pracy a zarząd to ?
zdjecie uzytkownika
ZŁOŚLIWIEC - 2013-02-25 21:10:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i co poprawiło się z nowym, świeżym kierownictwem? Starej ekipy nie ma, to powinno być rewelacyjnie. Chyba retoryczne pytanie... Almar LIDEREM na rynku- tylko jakim!!
zdjecie uzytkownika
SEREK - 2013-05-27 21:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie odnosnie wrunków dla PH, czyli jakie pieniądze (podstawa i premia) i jakie auto, czy sa gpsy i limity na kilometry i na telefon ?
No i ogólnie czy warto zmieniać pracę na nich.
zdjecie uzytkownika
omo - 2013-07-17 19:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też jestem byłym pracownikiem tej firmy i niestety muszę przyznać ża niektóre opinie nie są prawdziwe piszą je ludzie którzy zostali zwolnieni z różnych powodów a wiadomo że taka osoba nie napisze o pracodawcy nic dobrego ja się zwolniłem sam i znając trochę tą firmę mogę powiedzieć np. że nie ma pensji 1200 zł że handlowcy nie jeżdżą seicento tylko Pandami oczywiście Prezes ma swoje jak każdy prezes.
zdjecie uzytkownika
omo - 2013-07-22 22:22:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie byłem bardziej zaradny niż Ty a Ty zamiast szukać pracy wyżywsz się o 7:40 na byłych pracodawcach czyżby nikt Cię jeszcze nie zatrudnił może jesteś taki kiepski i Almar też się na Tobie poznał
zdjecie uzytkownika
Inny - 2013-07-28 19:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dyrektor "M" czy jego podnóżek "T"? ;->
zdjecie uzytkownika
geisha - 2013-08-29 19:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci to przede wszystkim, a i kilka jeszcze innych "malućkich" ;-)
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-03-17 20:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. Czy może ktoś opisać jak wygląda praca kierowcy? tzn. od której do której, wynagrodzenie. itp?
zdjecie uzytkownika
Kick ASS - 2014-03-28 09:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ALMAR - raczej powinna się nazwać ŻENADA , rotacja pracowników większa niż swego czasu w Biedronce, o kadrze zarządzającej lepiej nie wspominać (usunięte przez administratora) Szczerze odradzam tam pracę :(
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-04-01 20:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie się podziała opinia "Dziurawca"?????? - długa, wyczerpująca, trafiona w 100!!! Jest opinia "Brawo dla Dziurawca", a Dziurawca nie ma  i wielka szkoda - usunięto - chyba było napisane za dobrze i za mądrze hahaha !! Dziurawiec napisz opinię!! Stara była świetna, na wysokim poziomie merytorycznym i stylistycznym, co się bardzo rzadko zdarza. Niech ludzie, którzy starają się o pracę w tej firmie, wiedza czego się mogą spodziewać, niech unikną rozczarowań.
zdjecie uzytkownika
set - 2014-04-05 23:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O pracy w Almarze wiele można powiedzieć. Kiedyś pracowało się tak całkiem nieźle, ale wszystko do czasu. Kadra się zmieniła i to niestety na gorsze.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
set - 2014-04-05 23:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O pracy w Almarze wiele można powiedzieć. Kiedyś pracowało się tak całkiem nieźle, ale wszystko do czasu.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
złośliwiec - 2014-04-06 00:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj z tymi fakturami to się działo(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
złośliwiec - 2014-04-06 00:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ps. za takie numery kodeks pracy przewiduje zwolnienie dyscyplinarne więc nie wiem co ona tu jeszcze robi.
zdjecie uzytkownika
żmijka - 2014-04-11 21:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, tak o fakturach wiedzą prawie wszyscy pracownicy, kto co i jak. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Klaps - 2014-08-19 19:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie, jak to teraz wygląda w Almarze, bo powiem szczerze, że ostatnie wpisy juz były dosyć dawno temu, a mnie interesuje informacja jak teraz atmosfera w firmie. Może brak komentarzy znaczy, że wszystko się ustabilizowało i da się przyjemnie pracować ? bo strona internetowa działa i nie sądzę, żeby firma miała jakieś problemy czy np upadła. co do tych faktur to nie nzam sprawy, ale nie wiem czy jeszcze jest czasżeby ktoś o tym pisał. jak ktoś ma ochotę to chętnie o tym przeczytam. Zalezy mi na opiniach i na tym co mnie może spotkac w podczas pracy w Almarze , potrzebuję informacji od kuchnii najlpiej od pracowników.
zdjecie uzytkownika
jaja - 2014-08-20 00:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nic dobrego Cie nie spotka. nie ma nowych rzeczy bo wszystko już zostało napisane. właśnie nam kolejny informatyk uciekł bo pani wiceprezes go zajechała.
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-08-25 16:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaja - 2014-08-20 00:20:44]:
a cos konkretniej na ten temat ?
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-09-03 02:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co znaczy, że zajechała - co konkretnie ? ;> na pewno nie zostało wszystko napisane i jeszcze coś można napisać. @jaja a ty na jakim stanowisku pracujesz bo z tego co widzę to jesteś pracownikiem i wiesz dokładnie co tam się dzieje na prawdę , teraz będą szukali informatyka?może ja spróbuje się załapać...
zdjecie uzytkownika
Franko - 2014-10-12 11:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może coś o oddziałach, wiadomo np że w zakopcu i n targu nie za dobrze się dzieje .Zakopane próbuje ratować nowy handlowiec ale w n targu dorwał się do władzy wieloletni zastępca i robi wszystko żeby pognębić ludzi-chyba zależy mu na tym żeby poodchodzili z pracy a n targ podzielił losy zakopanego
zdjecie uzytkownika
fugas - 2014-10-29 02:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Franko - 2014-10-12 11:06:44]:
żeby tylko jeszcze było co tu ratować. Szczerze mówiąc to nie wiem czy zbyt późno za ta odratowywanie Almara się nie wzięli. Wystarczy spojrzeć na pracowników i ich miny , aby zauwazyć, że już od dawna w firmie jest coś nie tak. Ale co nam teraz pozostaje? zacisnąć zęby i wierzyć , że jednak będzie lepiej
zdjecie uzytkownika
Franko - 2014-11-06 10:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fugas - 2014-10-29 02:02:59]:
Ciekawe czy "NAJWYŻSI"to czytają gdyby rozmawiali trochę z najniższymi szarakami to mogli by się dowiedzieć o ciekawych sytuacjach
zdjecie uzytkownika
weronika - 2014-11-20 14:09:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam nadzieje, że czytają jednak, bo to jest bardzo dobre źródło wiedzy tam naprawdę i to nie tylko o tym co się dzieje w firmie, jakie ma problemy, ale przede wszystkim fajna kopalnia wiedzy na kandydatów czy osób, które chcą poznac firmę po prostu, ja właśnie dlatego na to forum trafiłem na przykład.
zdjecie uzytkownika
bz - 2014-11-21 11:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fugas - 2014-10-29 02:02:59]:
Jak chcecie szybko wylecieć z pracy to upomnijcie się o pieniądze działa błyskawicznie szczególnie w oddziałach....
zdjecie uzytkownika
dziurawiec - 2014-12-04 14:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu rekrutują... Lider w rotacji pracowników! Nawet desperaci będą żałować, że tam aplikowali!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Almar Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Almar Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x