Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Almar Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Almar Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-10-30 12:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poleciłbyś pozostałym pracownikom własnego pracodawcę? Co myślisz o pracy w Almar Sp. z o.o.? Zostaw własną opinię, Kraków jest niemałą miejscowością ze 100% pewnością ktoś skorzysta. Opinia normalnego pracownika o spółce to swego rodzaju dźwignia na obecnym rynku pracy. Wszystkie sugestie będą bardzo przydatną informacją dla przyszłych pracowników.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-17 09:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba jakiś inny Almar?!!! płace dobre chyba dla wybranych! może kiedyś tak było.. ale to już przeszłość.
zdjecie uzytkownika
Anymous - 2012-08-29 09:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo \"Dziurawiec\"! Sytuacja opisana przez Ciebie to strzał w 10. Cała prawda o tej firmie.
zdjecie uzytkownika
ha ha - 2012-08-30 22:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo brawo - wreszcie trochę prawdy o firmie Almar
zdjecie uzytkownika
wędzarek - 2012-09-20 19:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to wewnętrzne zarządzenia a nie ludzie, największym bólem tej firmy to faktycznie ludzie którzy drżą o swoje posady zamiast pracować, najważniejsze żeby się nienarazić się najwyższemu ludzie ocknijcie się
zdjecie uzytkownika
Zygfryd - 2012-11-10 00:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A teraz szukaja kogos kto to pouklada: pracuj.pl/praca/dyrektor-handlowy-krakow,oferta,2701866

Myslicie, ze warto? Moze jednak probuja cos poprawic i sa swiadomi bledow, ktore im tutaj wytykacie?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2012-11-22 20:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam nikt nic tam niezrobi bo najwyższy na nic nikomu niepozwoli przewineło się tam w ostatnim czasie dwóch dyrektorów i mieli dość po miesiącu, już tam niewielu zostało normalnych ludzi którzy znają się na pracy a zarząd to ?
zdjecie uzytkownika
ZŁOŚLIWIEC - 2013-02-25 21:10:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i co poprawiło się z nowym, świeżym kierownictwem? Starej ekipy nie ma, to powinno być rewelacyjnie. Chyba retoryczne pytanie... Almar LIDEREM na rynku- tylko jakim!!
zdjecie uzytkownika
SEREK - 2013-05-27 21:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie odnosnie wrunków dla PH, czyli jakie pieniądze (podstawa i premia) i jakie auto, czy sa gpsy i limity na kilometry i na telefon ?
No i ogólnie czy warto zmieniać pracę na nich.
zdjecie uzytkownika
omo - 2013-07-17 19:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też jestem byłym pracownikiem tej firmy i niestety muszę przyznać ża niektóre opinie nie są prawdziwe piszą je ludzie którzy zostali zwolnieni z różnych powodów a wiadomo że taka osoba nie napisze o pracodawcy nic dobrego ja się zwolniłem sam i znając trochę tą firmę mogę powiedzieć np. że nie ma pensji 1200 zł że handlowcy nie jeżdżą seicento tylko Pandami oczywiście Prezes ma swoje jak każdy prezes.
zdjecie uzytkownika
omo - 2013-07-22 22:22:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie byłem bardziej zaradny niż Ty a Ty zamiast szukać pracy wyżywsz się o 7:40 na byłych pracodawcach czyżby nikt Cię jeszcze nie zatrudnił może jesteś taki kiepski i Almar też się na Tobie poznał
zdjecie uzytkownika
Inny - 2013-07-28 19:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dyrektor "M" czy jego podnóżek "T"? ;->
zdjecie uzytkownika
geisha - 2013-08-29 19:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci to przede wszystkim, a i kilka jeszcze innych "malućkich" ;-)
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-03-17 20:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. Czy może ktoś opisać jak wygląda praca kierowcy? tzn. od której do której, wynagrodzenie. itp?
zdjecie uzytkownika
Kick ASS - 2014-03-28 09:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ALMAR - raczej powinna się nazwać ŻENADA , rotacja pracowników większa niż swego czasu w Biedronce, o kadrze zarządzającej lepiej nie wspominać (usunięte przez administratora) Szczerze odradzam tam pracę :(
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-04-01 20:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie się podziała opinia "Dziurawca"?????? - długa, wyczerpująca, trafiona w 100!!! Jest opinia "Brawo dla Dziurawca", a Dziurawca nie ma  i wielka szkoda - usunięto - chyba było napisane za dobrze i za mądrze hahaha !! Dziurawiec napisz opinię!! Stara była świetna, na wysokim poziomie merytorycznym i stylistycznym, co się bardzo rzadko zdarza. Niech ludzie, którzy starają się o pracę w tej firmie, wiedza czego się mogą spodziewać, niech unikną rozczarowań.
zdjecie uzytkownika
set - 2014-04-05 23:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O pracy w Almarze wiele można powiedzieć. Kiedyś pracowało się tak całkiem nieźle, ale wszystko do czasu. Kadra się zmieniła i to niestety na gorsze.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
set - 2014-04-05 23:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O pracy w Almarze wiele można powiedzieć. Kiedyś pracowało się tak całkiem nieźle, ale wszystko do czasu.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
złośliwiec - 2014-04-06 00:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj z tymi fakturami to się działo(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
złośliwiec - 2014-04-06 00:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ps. za takie numery kodeks pracy przewiduje zwolnienie dyscyplinarne więc nie wiem co ona tu jeszcze robi.
zdjecie uzytkownika
żmijka - 2014-04-11 21:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, tak o fakturach wiedzą prawie wszyscy pracownicy, kto co i jak. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Klaps - 2014-08-19 19:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie, jak to teraz wygląda w Almarze, bo powiem szczerze, że ostatnie wpisy juz były dosyć dawno temu, a mnie interesuje informacja jak teraz atmosfera w firmie. Może brak komentarzy znaczy, że wszystko się ustabilizowało i da się przyjemnie pracować ? bo strona internetowa działa i nie sądzę, żeby firma miała jakieś problemy czy np upadła. co do tych faktur to nie nzam sprawy, ale nie wiem czy jeszcze jest czasżeby ktoś o tym pisał. jak ktoś ma ochotę to chętnie o tym przeczytam. Zalezy mi na opiniach i na tym co mnie może spotkac w podczas pracy w Almarze , potrzebuję informacji od kuchnii najlpiej od pracowników.
zdjecie uzytkownika
jaja - 2014-08-20 00:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nic dobrego Cie nie spotka. nie ma nowych rzeczy bo wszystko już zostało napisane. właśnie nam kolejny informatyk uciekł bo pani wiceprezes go zajechała.
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-08-25 16:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaja - 2014-08-20 00:20:44]:
a cos konkretniej na ten temat ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Almar Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski