brak logo

Prefabet-Łagisza Sp. z o.o.

Będzin

Opinie o Prefabet-Łagisza Sp. z o.o.

xyz 2012-01-01 18:02:23
Praca w tej firmie to porażka z tego co słyszałem z pewnych zródeł,ludzi pozwalniali i palety robi 3 ludzi na każdej zmianie,za marne 1300zł w deszczu,wietrze i mrozie ,ale kogo to interesuje ważne że się robi:( Najważniejsze jest to że produkcja idzie.Problem to pieniądze których nawet niema na wypłaty,i ludzie są traktowani jak śmiecie i gorzej niż zwierzęta będące non stop pod kamerami,może kiedyś było dobrze za moich czasów ale teraz to obóz pracy,jak najbardziej z dala od tego zakładu!!!!!!!!!!!!!
piękny lolo 2012-01-01 18:14:13
potwierdzam opinie kolegi wyzej .....wypłata w granicach 1300-1400 zl i jeszcze niekiedy w ratach....Bardzo złe warunki pracy, normy coraz wyzsze a zarobki coraz nizsze omijac szerokim łukiem ten "Zakład"..
xd 2012-01-01 18:58:13
Zgadzam się z wszystkimi że Prefabet- Łagisza to najgorszy syf nie dość że wypłaty marne to jeszcze wypłacane w ratach a szczególnie chodzi o ludzi którzy robią przy paletyzacji dostają młotki,siekiery i rozbijają pustaki żeby były rozdzielone. Od lat mają umowy zlecenie i co dziennie wymyślają coś nowego. To jest po prostu kpina bo zamiast dać tym ludziom normalne umowy o prace i większe zarobki to oni wolą kupować kamery żeby wszystkich obserwować jak w więzieniu jeszcze niech dadzą strażnika z giwerą.Tą firmą powinni się naprawdę zainteresować jakaś inspekcja pracy czy jakieś inne organy bo to co tam się dzieje to jest nie do pomyślenia co oni wyczyniają z tymi biednymi paleciarzami. Nie polecam tej pracy nikomu do puki się nie zmienią warunki pracy
radek ł. 2012-01-02 19:34:33
Niestety ale muszę się zgodzić z moimi przedmówcami na temat Prefabetu-Łagisza. Fatalne warunki pracy, zwłaszcza na magazynie w okresie gdy pada deszcz ludzie muszą zmagać się z błotem i lejącą się na głowę wodą. Brak odzieży ochronnej i posiłków regeneracyjnych które to gwarantuję nam kodeks pracy. W okresie zimowym pracownicy zmagają się z ze śniegiem, mrozem i wiatrem. Pensje w granicach 1200-1400zł max. nie wystarczaja na normalne funkcjonowanie. Zerowy socjal i zatrudnianie pracowników na umowe zlecenie, chociaż Ci wykonują tą samą pracę co zatrudnieni na umowe o pracę. Dużo by pisać o nieprawidłowościach występujących w tej firmie. Jednym słowem mówiąc kategorycznie NIE POLECAM!
Andrzej K 2012-01-17 15:14:44
W [usunięte przez moderatora] Z TA ROBOTĄ
POZWALNIALI EMERYTÓW KASY NIE MA DALEJ DLA PRACOWNIKA NA NIC NIE MA NAWET WZIĘLI ŚWIADCZENIA SOCJALNE I MYŚLĄ ŻE SĄ FAJNI. CZŁOWIEK MA ŻYĆ ZA 1400ZŁ A ONI CHAPIĄ PO 5000 JESZCZE POWIE JEDEN Z DRUGIM DURNIEM ŻE KRYZYS JEST, TYLKO SZKODA ŻE NIE U NICH W DOMU.
SAM BYM SIĘ Z TAKIM DEBILEM ZAMIENIŁ NA WYPŁATY I KAZAŁ MU ŻYĆ ZA TAKIE PIENIĄDZE.
BANDA ZŁODZIEI I POCIOTÓW.
paleciarz 2012-03-08 21:22:33
W 100% popieram te negatywne opinie, banda cwaniakow i wyzyskiwaczy dla ktorych pracownik ma wartość równą zeru. Pan [usunięte przez moderatora] ktory ciagle ma wymowki ze jest kryzys i to wszystko wina Tuska i rządu a Tiry po materiał czekaja w długich kolejkach, bo wózkowi nie nadanzaja z ładunkiem, to jest kryzys pana prezesa. a najfajniejszy jest pan kierownik [usunięte przez moderatora] wtajemniczeni wiedza o kim mowa, któremu to mamunia załatwiła stanowisko a gość sie teraz wykazuje wspaniałymi pomysłami hyhy, okamerował zakład i lipi się całe 8 godzin węsząc spiski. Jego najnowszy pomysł to schodzenie ze stanowisk pracowników gęsiego przed kamerami zeby czasem ktoś nie zszedł 15 min. za wcześnie. Omijajcie szerokim łukiem to bagienko bo jak wdepniecie to Was wciągnie ;) pozdro
archiwum 2012-03-24 19:19:27
ja również popieram te opinie! [usunięte przez moderatora]
zarobki marne, za które bieda wyżyć, a prezes jeden z drugim tylko patrzą jak człowieka dobić. zastawiają się kryzysem, roboty coraz więcej, a kasy mniej.najlepiej mają ci którzy wchodzą przełożonym w ... bez mydła. NIE POLECAM!!!
Laborant 2012-03-28 09:08:18
Zgadzam się z kolegami wyżej. Te kamery wstawione na siłę aby się pokazać przed p. [usunięte przez moderatora], i teraz ten co mu mamunia załatwiła robotę ten Ukasiksik siedzi sobie z [usunięte przez moderatora] i oglądają, kto wie co oni tam jeszcze robią (onaniści).
Pracowałem w tym zakładzie 15 lat i przez tyle lat miałem podwyżkę zarobków, całe 5zł dla porównania koledzy w brembo taką podwyżkę mają w ciągu roku.
Pracowałem na każdej zmianie, porobili brygadzistów z najlepiej liżących kierownikowi. Jedyne czego się tam dorobiłem to bólu pleców i długów w zimę które w lato musiałem nadganiać dodatkową pracą. Oni już mają po 3 domy wybudowane, [usunięte przez moderatora] ma jacuzzi i śmieje się z pracowników.
Trzeba uciekać od tej bandy do normalnych zakładów a nie siedzieć, tam wiecznie będzie kryzys, mimo że aut po ulice to i tak wciskają kit że stare zamówienia.
Czesław śpiewa 2012-03-28 11:14:04
Niestety musze się zgodzić z poprzednikami. To jest burdel a nie zakład pracy. Może troche im serduszka zmiękły po przeczytaniu niektórych opisów ale cóż z tego ze nagle zimą pojawiła sie na magazynie Kaszanka Bigos Leczo Golona Gróchówa itp... Myślą że to pomoże i że już wszystko będzie dobrze a to bzdura. Żeby naprawić dobre imie tego zakładu potrzeba na to wielu lat bo niestety jego "właściciele" zdązyli już prawie go sprzedać razem z [usunięte przez moderatora]... KATEGORYCZNIE NIE POLECAM!!
Don Juan 2012-03-28 11:28:29
Co Ci wszyscy ludzie pieprzą to nieporozumienie. Jak Kocham ten zakład i wszystkich ludzi a w szczególności Kocham Laborantke Blondine Magister i nie przeszkadza mi że ma prawie 3000zł a ja 1.400zł :) Zawsze jest szansa że też mnie pokocha i będziemy mieć razem 4.400zł :) Pozdrawiam cały zakład
niezłe ziółko 2012-03-28 12:48:14
Człowieku co ty bredzisz :P
Ona na farbki wydaje to co zarobi, a Ty te swoje 1400 to byś Jej dał na papier toaletowy od Regina.
Zakład totalne dno i nawet grochówka nie pomoże, jedynie co to można srać po tym i na to.
Żenada jak ci udziałowcy dają się nabierać takim łachom.
Komornik 2012-03-28 22:44:36
A zamknąć ten gmach w [usunięte przez moderatora] chętnie na niego wejde i pościągam co trzeba :)
udziałowiec 2012-03-29 08:27:49
Emeryci tacy jak p. [usunięte przez moderatora] i p. [usunięte przez moderatora] a także masa innych brali pieniądze pod stołem aby ich dochód nie przekroczył pewnej kwoty bo wtedy musieli by oddać emerytury. A i dla nich na rączke bo nie odprowadzali składek.
Szkodliwe które było przez dłuższy okres nagle znikło i zakład zrobił się czystszy a kurz lata po całej hali i człowiek wdycha, pozatykali kominy aby ciepło nie uciekało i trują ludzi, zapraszam do zakładu komisje która mogła by to zbadać ale zapomniałem że została opłacona żeby nic nie wiedzieć.
Może po przeczytaniu w/w otworzą oczy w innym mieście i złapią łapówkarzy. Od lat widziałem jak ten zakład upada poprzez błędne decyzje rządzących i z roku na rok jest coraz gorzej i mniej dla pracownika, Fundusz Socjalny z roku na rok maleje, w ubiegłym roku było już tylko 400zł przy 1000zł który jest nasz!!! Jestem udziałowcem i nie mam płaconych żadnych zysków!!! Mam już dość tej biedy, oni jakby mieli trochę honoru sami by zrezygnowali z funkcji ale to przeci
Władysław Jagiełlo 2012-04-04 17:17:26
Kiedy ta mafia zrozumie że wszystko wokół drożeje, a my mamy coraz mniej !!!
Po co tam jest prezes, kierownik, pracownicy odbytu skoro nie umieją uruchamiać nowych rynków, co załatwili ostatnimi czasy ? nigdzie nie jeżdżą nic nie załatwiają, pieniądze biorą za nic i to nie małe!!!
Wywieźć to taczkami !!!
Lord Vader 2012-04-12 00:14:22
Zamiast wypisywać słabe bzdury, poczytajmy o tym, co to jest umowa zlecenie, bo po co mieć pretensje do całego świata, gdy takową podpiszemy. Oczywiście wziąwszy uprzednio przykład z blondiny, skończmy studia, by nie zarabiać 1400... Nie pozdrawiam Lord Vader
Lord Vader 2012-04-12 00:21:08
Mój drogi... aby coś zamknąć, trzeba najpierw otworzyć. Otwórz własną firmę, a będziesz mógł zamknąć. Bez poważania Lord Vader
kakadu 2012-04-17 10:52:00
Mądrala się znalazł bedzie tu wykłady robił na temat umowy zlecenie,w domu se takie kity ciśnij.Od kilku lat cały czs słysze że ten zakład to SYF !!!
Don Juan 2012-05-07 19:19:08
Witam kolejny raz :) Ależ ten świat jest piękny :) Wiecie co ja usłyszałem... różne są rzeczy ale ludzie klekoczą ze Moja Blondine nie lubi i nie ma kolegów którzy zarabiają 1500 :( Totalnie się załamałem...
Depresja te sprawy sami wiecie. No bo jak to tak... ale zaraz zaraz myśle sobie... Zapala się lampka w mojej lewej półkuli :) i co mi sygnalizuje?? otóż to że jednak to jest miłość!! Hurraaa jakżeżby inaczej
przecież ja mam 1400 :D Jupiiiii Ona mnie Lubi i to napewno :)
Kocham ten zakład nad życie!!! Kocham Brygadzistów Kierowników
Prezesów Dozowaczy Magazynierów Całą Produkcję i Laboranty.
No i rzecz jasna Blondine :) Cuda się zdarzają :) Pozdrawiam!!
KokoDżambo 2012-05-07 19:54:26
Ja wam powiem może ona i fajna jest :), ale chodzą plotki że pryska się szprajem z biedronki ??? Odpuszczam se to skompiradło...
Jakby tego było mało opowiada na [usunięte przez administratora] niestworzone rzeczy (że leserki, że nic nie robią, mają lewe ręce do roboty, i ogólnie dziwna sprawa, mało tego obgaduje każdego z każdym zaczynając od prezesów a kończąc na fizycznych).
A zakład i praca w nim to czysta przyjemność.
NadchodziOstateczneRozwiazanie 2012-09-13 13:34:50
Co to za smieszny zarzad ktory nie potrafi wyplacic ludziom ich ciezko zarobionych pieniedzy na czas, ja sie[usunięte przez administratora] pytam? I tylko kiedy nadchodzi 10 to słyszy sie ze \"zbieraja\" na wypłaty dla ludzi, to [usunięte przez administratora] pod koscioł zbierac, traktuja ludzi jak jakis szmaciarzy co im sie nic nie nalezy. Synusiami i córuniami sie poobstawiali dookoła tak ze wiecej juz ludzi w tym jeba..ym gmachu pracuje niz na hali i magazynie razem wzieci. Kochany zarzadzie, nie dajecie rady? yyy zle napisalem, nie potraficie zarzadzac firmą? To [usunięte przez administratora] z tego kraju jezeli nie traktujecie swoich rodaków z nalezytym szacunkiem. Albo lepiej bedzie jezeli wywiozą Was na taczkach za brame i [usunięte przez administratora] po kopie w dupe, tak abyscie joz nie wrocili. Duzo by pisac o tej nikczemnej patologii uprawianej przez tych zakłamancow. Omijac ten syf z daleka, nie pozdrawiam i mam was w \"głebokim\" powazaniu.
Wróbelek 2012-10-12 11:57:34
Dejcie spokój. Jestem znajomym [usunięte przez administratora]. Co ten chłopina wyprawia to szok.[usunięte przez administratora] go Prezesi od góry do dołu to zeby jakoś temu zaradzić na ludziach sie wyzywa i traktuje jak maszyny!!!. Wiecej roboty i wiecej i jeszcze wiecej a [usunięte przez administratora] ztego ze budowlaniec wczasy pod gruszą i socjalne jakoś nas nie lubią. Niedługo dzień Nauczyciela i Ci pewnie dostaną odpowiednie premie nie wątpie. Ale jakżesz budowlańcom nic sie nie nalezy to typowe pryki stworzone ino do roboty i do narzekania traktowane jak szmaty do podłogi. Jednym słowem pięknie sie dzieje i tylko sie cieszyc!!!!
ocokoman 2012-11-02 21:28:00
Szkoda czasu na pisemne rozegrania. Trzeba im sie postawic albo my albo nic. Robia pseudo wciagarki aby niby to ulatwic zycie dozowacza ale sa w bledzie i to wielkim.
Czas by mieszarki stawaly z odlewami.
Chca odebrac dozowacza kase za srodek ktorego oficjalnie nie wrzucamy jak kontrol przyjdzie.
Grzyb w lazni, pizga w szatni bo kaloryfery na godziny sa i nawet znaku o parkingu nie potrafia dobrze opisac bo polskiego nie znaja.
pancio 2012-11-05 19:48:47
Super firma nie ma to tamto, wszyscy którzy tu narzekają są debilami i głąbami skoro zamiast zmienić prace siedzą w niej dalej i jedyne co potrafią to pierdzielić jak im źle...
Żałośni Jesteście degeneraci, starym komuchom się nie dziwię ale młodym kretynom bardzo.
Także debile puknijcie się w łeb zanim coś naskrobiecie że wam źle bo tak robią małe dzieci w piaskownicy...
Jesteście dorośli, macie rodziny, zmieńcie pracę bo sama się nie zmieni a wy dalej będziecie sobie brać 1300zł i narzekać na tym forum dla dzieci...
ps. jak takie cwaniaczki Jesteście powiedzcie ludziom w oczy co sądzicie a nie na forum beczycie...
bezdomny 2012-12-05 09:32:07
Dajcie odprawy i [usunięte przez administratora] my zarobimy po 1400 wszędzie!!! A p. elektryk z bożej łaski gdzie będzie prezesował???a jego synalek???itp najlepsi pracownicy???? Kryzys jest był i będzie tutaj póki tacy degeneraci żądzą - sami ich wybraliśmy(sami ich wywieziemy). Jeszcze jest co sprzedać by przeżyć proponuję autka panów prezesów
Przyjaciel Prezesów 2012-12-21 12:30:03
Z F. Socjalnym jest różnie wg. przepisów.Jeżeli firma zatrudnia ponad 20 osob tworzy tzw Fundusz socjalny.Są to pieniądze zgromadzone na oddzielnym koncie bankowym w wysokości =ilość osób w firmie x coroczny odpis na daną osobę.W tym roku odpis wynosi 906,61 zł.Dla zatrudnionego w szczególnych warunkach 1208,82 zł.Pieniądze te nie mogą być wydane na żadne inne cele jak socjalne,a nie wykorzystane przechodzą do wykorzystania na rok następny.Firma ma obowiązek utworzyć regulamin podziału F.S. w którym określa na co i jakie kwoty może przeznaczyć.Przeważnie firmy wykorzystują fundusz na:dofinansowanie do wczasów,kolonii,wypoczynku świątecznego,zakup paczek,bonów świątecznych,dofinansowanie złej sytuacji życiowej pracownika,leczenia,itd.Kryterium są warunki finansowe uprawnionego.Nie ma równości dla wszystkich,jedni mogą dostać 500 zł a inni 1500.Zatwierdza kierownik zakładu z przedst. załogi lub komisja jeśli taka jest.Z funduszu nie można finansować nadgodzin, premii itd te składniki nie mieszczą się w katalogu możliwych wydatkow.
Jeżeli firma zatrudnia do 20 osób może ale nie musi wypłacać tzw świadczenie urlopowe w wysokości odpisu podstawowego na każdego po 906,61 zł i wypłaca pracownikowi idącemu na urlop /też decyduje kryterium dochodowe/To tak w największym skrocie, warto iść do sądu pracy.Sąd przetrzepie całą dokumentację i ręczę że zasądzi należne plus odsetki .

Pewnie się przyda po nowym roku...
Zwalniający się 2012-12-21 12:39:57
Tak więc skoro pieniądze wyfruwają z konta socjalnego od kilku lat a pracownikiem odpowiedzialnym za ów fundusz na 95% jest przewodnicząca związków i ona wspólnie z prezesinami wydaje naszą kaskę nie informując nas o tym wystarczy napisać pismo do inspekcji pracy koniecznie się podpisać/nie anonim/ przyjdzie kontrol nie poinformują pracodawcy kto złożył zawiadomienie ,więc się nie obawiaj.Sprawdzą ponieważ mają taki obowiązek.Pracodawca będzie musiał dostosować się do przepisów, zapłaci karę i dostanie termin do naprawienia niedociągnięć a następnie będzie miał rekontrol.
irokez 2013-01-09 16:33:26
kryzys a czy oni maja kryzys wezmy taczki i za brame z prezesami wraz z ich rodzinka tak dalej byc nie moze albo pip albo prokuratura 30% przez caly rok premia smieszne to jest a aut ile bylo w [usunięte przez administratora]zabiermy im wladze przeciez to spolka nie prywata robia co chca a my im na to pozwalamy powiedzmy dosc koniec
rock 2013-01-12 13:38:43
a prezes z bozej laski elektryk ja pamietam jak on pracowal na bloki chodzil po elektryka za flache i co on teraz odwala ludzie o wybrali i tez maga odwolac to nie prywatny zaklad moze sie tym zainteresuje tvn to sa poprostu jaja gdzie pieniadze za ziemie czas sie wytlumaczyc wy prezesi przeciez jestescie naszymi marionetkami tylko za duzo wam pozwolilismy a meska sprzedamy juz niedlugo
robol 2013-01-26 23:09:33
Prezesi wg mnie nie są zainteresowani działaniami restrukturyzacji zakładu w celach oszczędnościowych - ja mimo to wskażę,gdzie należy ich szukać - energia elektryczna - produkcja w tańszym systemie taryfowym ,likwidacja stanowisk nieprodukcyjnych - m.in.kierownik magazynu,kierownik zbytu,dział mechaniczny-mistrz-dla zakładu to tylko obciążenie - ich role mogą z łatwością przejąć pracujący brygadziści,zwiększyć sprzedaż bezpośrednią,renegocjować umowy dostawy surowców potrzebnych do produkcji,rozszerzyć asortyment wyrobów gotowych,poprawić jakość wyrobów,dział marketingu i sprzedaży - rozliczać ich wg efektów,i tak dalej.,dalej.A przede wszystkim Prezesi - rozmawiać z załogą - bo oni najlepiej wiedzą,gdzie jeszcze można coś zaoszczędzić, a nie instalować kolejne kamery - pamiętajcie,że to pracownicy Was utrzymują.
bunkier 2013-01-27 00:14:35
Panowie Prezesi.
Na pewno czytacie,jakie opinie o Was mają pracownicy - jak widać nie bardzo to Was interesuje - w związku z powyższym załoga prosi o ogólnozakładowe spotkanie z Zarządem w terminie do 10.02.2013. i przedstawienie ogólnej sytuacji zakładu.
Z poważaniem - załoga
Bąbel 2013-02-13 11:47:50
[usunięte przez administratora] PIP jest na zakładzie i nic nie ugra, i tak się nie dowiedzą że nie było posiłków regeneracyjnych bo odwilż przyszła pajace.
Robić i nie stękać, zwalniać się sami bo nie mamy na odprawy, zakład będzie się teraz opierał na emerytach oni nie płaczą że im mało.
A pipe i tak wydymamy bo są przekupni.
wader 2013-02-16 05:43:48
[usunięte przez administratora] PIP jest na zakładzie i nic nie ugra, i tak się nie dowiedzą że nie było posiłków regeneracyjnych bo odwilż przyszła pajace.

Robić i nie stękać, zwalniać się sami bo nie mamy na odprawy, zakład będzie się teraz opierał na emerytach oni nie płaczą że im mało.

A pipe i tak wydymamy bo są przekupni.
PIP nic nie zrobi, mam przykład w moim zakładzie (wcześniej robiłem 10 lat na Prefabecie) pip nakazał płacić wszystkim dodatek zmianowy (mieli tylko starzy robole), ale ci dalej nie płacą już ponad rok i co! i nic, dalej to samo, albo z szkodliwym, robią na tym samym stanowisku stary i młody robol i stary ma, a młodemu nie przysługuje, bo robi w lepszych warunkach (chodź robią razem)! Paranoja za tych rządów, ta PO to chyba tylko dla bogatych! A takie sprawy to do sądu pracy, bo nie wiem po co ten PIP u nas jest wcale, chyba dla prania kasy tylko!!!
bunkier 2013-02-16 22:51:44
Mam złudną nadzieję,że Panowie Prezesi mają dużo odłożone na kontach ,gdyż ich czas już się kończy i czekają ich duże wydatki - w przełomie roku stan załogi dramatycznie się skurczy - emeryci nie dadzą rady - praca na jedną zmianę nie wchodzi w rachubę - pracownicy nie dadzą już się wyruchać za taką kasę - wkrótce zawita do Państwa prawdziwa PIP-a i urząd skarbowy - zapyta o sprzedaż gruntów ( sprawa przetargu ),sprzedaż samochodów służbowych [usunięte przez administratora] ponownie wróci sprawa socjalnego - prokurator - za działanie na szkodę zakładu - o śmieciach wywożonych na stare mieszkanie -[usunięte przez administratora] - jak Ci nie wstyd
Anonim 2013-08-03 22:31:07
motto na sierpien: szanuj pracownika swego bo możesz miec gorszego!!!
Lubrykant 2013-09-01 19:07:50
Panowie po co te nerwy, mamy piękno panią technolog, oddamy wam za te długi, bierzcie i korzystajcie z niej wszyscy...(tyle że korzysta z nieprzyjemnych perfum z Bidronki ale to nie nasza wina, my jej dajemy dobrze zarobić)
Cwaniak z Delegacji 2013-09-01 20:55:27
Witam. Byłem ostatnio w delegacji na tym całym Prefabecie. Czytam wasze postu i dużo sie zgadza to o czym piszecie... Zakład ogólnie wyglada bardzo biednie prezesi z którymi sie przechadzałem robią pokazówke tymi garniturami od Armaniego i litrami wylanych na siebie perfum gucci a w rzeczywistosci to typowe pionki.[usunięte przez administratora] Dziwne to wszystko ogólnie nędza
Wkuurzony 2013-09-11 10:59:00
Dawać wypłaty a nie kupować sobie nowe auta.
Na balangi z delegacjami to macie a na wypłate skrobiecie tak jak budowlańcy Wasz wyrób aby się dom nie zawalił.
Idziecie na ilość oszczędzając co się da tylko nie ludzi. Ich nie szczędzicie . Ten zakład to typowy przykład jak można nie mieć kontroli nad tym co się dzieje. Kierownik dowiaduje się że coś zostało zdemontowane po 3 latach. Komunikacja jest na poziomie kuriera w starożytnym Rzymie mimo telefonów wewnętrznych.
Ogólnie to masakra. Grzyb pożera szatnie, na wodę ciepłą czeka się 30 minut, między latem a zimą temperatura na hali waha się nawet 50 stopni. No gdzie tu technologia, chyba tylko w tym zakątku prawie sterowni gdzie nie ma nawet na długopisy że o klimie nie wspomnę Nie ma gdzie zjeść bo syf jest na wszystkim Po przetarciu wystarczy 5-10 minut by ujrzeć pokrywę z pyłów. Czekają na barana który da grube miliony na rewitalizacje, może niech lepiej się znajdzie . Wtedy te całe biuro pójdzie w niepamięć szczególnie jedna Pani z kadr która zaświadczenia o zarobkach nie potrafi wypisać ale jej ego sięga jakby w wielkim koncernie pracowała. My pracownicy musimy iść i po prostu wpie.... tym dwóm co okradli zakład, tan trzeci to ma taką władze że żadną.
2013-09-28 22:50:56
hejka,dziwie sie ze narzekacie na prace a nadal tam pracujecie!!!!wystarczy zaryzykowac i podjac inna prace a nie narzekac,bo mlody bubel na pewno nie narzeka biorąc ok 6,000 za delegacje i smieje sie z was.to jest końcówka zakładu kto mądrzejszy odejdzie a reszta zostanie bo im pasuje (wtajemniczeni wiedzą o czym mowa)
1
bezdomny 2014-11-18 19:01:00
Szanuje siebie więc się zwolniłem choć żal mi tylko jednego --- nie widzę tej fałszywej mordy kierownika Radosława , a to ból . Może choć fotkę gdzieś zobaczę tego wielkoluda????
1
nikt 2014-11-20 20:29:29
a ja pamietam jak przyszli tacy dwaj mlodzi co chcieli zaklad zmienic w prawdziwe przedsiebiorstowo. na poczontku widac bylo pozondek na halach i magazynie ale jak juz chcieli za bardzo zmieniac wyglad i pozondek to chyba byli niewygodni bo ich pozwalniali. tak to juz bywa z dobrymi ludzmi i pamienatam jak jeden z nich powiedzial ze jest ostatnim derektorem ktory moze wyciagnac to na prostom ale odszedl albo dostal wilczy bilet. SZKODA
witek 2014-12-17 18:32:03
czy zmieniło się coś w Prefabecie po przejęciu przez nowego właściciela?
są przyjęcia do Prefabetu?
A może Prefabet został zlikwidowany ?
Frannek 2015-03-22 02:04:07
Pregabet-Łagisza Sp. z o.o. zajmują się produkcją betonu komórkowego. Jest to materiał eksplaotawany od lat 30stych gdyby kogoś interesowało :) Ten z Prefabety jest pordukowany wg zmodyfikowanej technologii dzięki czemu dobrze akumuluje ciepło i tworzy doskonałą ochronę zimą przed zimnem a latem przed gorącem.
siema 2016-05-11 13:02:42
No pracują, pracują @jorel. Nie tak łatwo się do nich dostać nawet, trzeba mieć spore doświadczenie i wiedzę.
Zostaw swoją opinię o Prefabet-Łagisza Sp. z o.o. - Będzin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prefabet-Łagisza Sp. z o.o.