brak logo

Usługi Transportowe Teresa Hieronim Kałek

Biernatki

Opinie o Usługi Transportowe Teresa Hieronim Kałek

x 2014-02-21 22:54:06
tylko w takiej firmie mogłeś się znaleść
x 2014-02-21 23:04:43
zostawiłeś towar o 21 w Zabrzu i uciekłeś sam sobie podpisałeś rano ten towar był do wyrzucenia tylko szkodził było minus 12 (usunięte przez administratora)
x 2014-02-22 07:11:24
modlić się tylko żeby takich już w życiu nie spotkać
x 2014-02-22 10:52:32
a jak ty na komputerze(usunięte przez administratora)ty nawet nie wiesz ile jest dwa + dwa
x 2014-02-22 12:06:09
dzisiaj czasy się zmieniły to nie komuna w żadnej firmie juz nie ma bandytow
x 2014-02-23 10:50:35
to ilu ludzą jeszcze zniszczecie życie i zdrowie ???
x 2014-02-23 11:18:09
Pozdrowienia (usunięte przez administratora), bo kierowca mi mówił, że Ciebie zwolnili ( to przykre bo jedynie Ciebie widziałem tam pracującego) (usunięte przez administratora)ozdrowienia dla Ciebie
kierowca 2014-05-07 14:34:27
jakie nazwisko taka robota nie polecam
xxx 2014-05-09 21:19:21
Tyle lat nie spotkałe takich bez HONORU nie dziwie się ,że takich zatrudniają (usunięte przez administratora)
xxx 2014-05-23 14:25:14
Pajace !! jak można żyć jak wszyscy mają was za śmieci DNO!!! DNO i JESZCZE DNO a poziom rozmowy jest dla was i tak za wysoki i jeszcze dno dno dno a atmosfera była od początku fatalna . szkoda .że dyrekcja nie zauważała tego od 1991 roku ````błazenada
xxx 2014-05-25 20:15:06
dawaj może prokurator się zainteresuje ???
xxx 2014-09-02 16:03:05
prześpij się z hirkiem ,to on ci powie o atmosferze w tej firmie, bo to on bierze pieniądze ,żeby wiedzieć co się dzieje !!! DWA słowa prawdy .............reszta to mydlenie oczu . A polak to najlepszy pracownik fizyczny , pod warunkiem mądrych pracowników umysłowych !!!
xxx 2014-09-02 16:21:09
no i czekaj na pozytywne opinie a nie paplanine DEBILIZM
rudy 2014-09-03 19:08:50
A ja słyszałem , że ta firma to GRANDA, SKANDAL,SITWA i tyle...a zespół jest tylko jeden , ten sam od początku tej patologii A szkoda , że ten znajomy się zwolnił z tak dobrej firmy jak nie narzekał , bo tak dobrej pracy nie dostanie w takim kolektywie i takiej dyrekcji .Leć jasiu po fasole a nie pisz tu bzdur!!!
rudy 2014-09-09 11:52:54
A zespół jest super, pełnomocnik podrzucający zamrożone płyny innemu przewożnikowi, gdy ktoś zamrozi płyny szkodzące na otrzewną A ludzie mają o was opinię ,,,, nie ma co się łudzić DNO DNO DNO Totalny brak kontroli liczą się tylko ludzie ,którym się bezgranicznie wierzy a to NAJGORSZE PENERY PRZYJĘTE PO ZNAJOMOŚCI Atmosfera ( ludze ,ktorzy nawet w pracy się do siebie nie odzywaą) OTRZEŻWIEJ BO nie widzisz prawdy !!!! DNO
rudy 2014-09-09 12:10:26
wstyd zarządzać taką firemką bez żadnej dobrej opinii !!! z naszych podatników pieniędzy !!!
rudy 2014-09-09 12:25:48
a sciemniaj teraz sobie swojego ( usunięte przez administratora )pełnomocnika ,który przez przeszło 10 lat śmiał ci się w gębe !!! ale znalazłaś sobie innych winnych Ale mimo ,że brak ci honoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cieszę się ,że ludzie wiedzą o co chodzi!!!
rudy 2014-09-19 15:38:02
nie weiem o co chodzi z tymi nockami i stanowiskiem ??? moja Zona pracuje na dwa etaty, jeden to dzień albo popołudniu po 8h a drugi etat to przeważnie nocki po 12 h bo niestety ja pracuje dzisaj w jednoosobowej firmie a i nawet w trochę wiekszych firmach jest ciężko (mało zleceń albo psie pieniądze ) a , że mamy jeszcze uczącego a niepracującego syna to przy tych opłatach trzeba tak pracować Tak ,że zastanawiam się czy ukradła z pracy ołówek ,że ją tak pokarano A może ktoś stracił zdrowie przez Nią Czy z tym stanowiskiem i nockami to jakiś ŻART ???
rudy 2014-09-25 20:06:37
no i bądż pewien,ze smiecu i gnoju nie zapomne ci podziekowac i bedzie ciezko ale wladuje cie w wiekszych bandytoow niz ty mnie
rudy 2014-10-04 20:21:41
najlepiej zniszczyc wszystko uczciwym ludziom i rozczulać się nad dwoma etatami i na koniec położyć pieniądze na trumnie i udawać dobrodzieja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się ty mento i siedż w tej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firmie !!! daniel ty jeleniu
nabrany 2014-11-02 16:40:24
będziesz dobry tak długo jak będziesz zapi..ć z 32 10kg kartonami na 4piętro w kamienicy, jak zechcesz odejść, zaczną się schody i za kasą sobie poczekasz, może dostaniesz może nie, napewno nie to co ci się należy
aj 2014-11-02 17:40:32
KIEROWCO ! - Zgodnie z prawem należą Ci się: Diety Noclegowe, Diety Żywieniowe, Płatne Nadgodziny.
Czy wiesz, że pracodawca ma obowiązek zapewnić ci godne warunki noclegowe - poza ciężarówką?.
Jeżeli obecny lub były pracodawca nie stosuje się lub nie stosował do obowiązującego prawa? Masz prawo do odszkodowania!!!. Pomożemy wywalczyć najwyższe odszkodowanie wahające się od 30 000 do 100 000 PLN !!!.
NAWET DO TRZECH LAT WSTECZ !!!, NIE POBIERAMY OPŁAT WSTĘPNYCH !!!.Prowizja, tylko za wygraną sprawę !!!.
(usunięte przez administratora)
hirek 2014-11-11 19:53:40
prokurator to mało. może dopalacze???
bog 2014-11-11 20:08:14
tego można się bac...
o 2014-11-11 20:11:25
w twoim przypadku (Tak)
o 2014-11-15 21:16:58
policją strasz sobie tego swojego idiotę co cię wziął do tej firmy, który namawia cię do dzwonienia ty łysa pało i głupku
slim 2014-11-18 21:47:52
NIESAMOWITE KAŁEK CZYLI MAŁE GÓWIENKO TO TRAGEGIA !!!!!!!!!!!!!!!!!
kierowca 2014-11-23 11:15:50
małe to delikatnie powiedziane, ten czlowiek (przepraszam ludzi za porównanie)nawet nie potrafi z tobą rozmawiać przez telefon, powie swoje i sie rozłącza, zero kultury, zero szacunku dla ludzi, zapomniał że SB to już historia
o 2014-11-23 12:56:06
a jak nie to zobaczy...... nie tylko ON ,bo żle trafił !!!! ŚMIECIE
1
o 2014-11-23 13:00:56
może co na to PIS. pewnie wyp....
o 2014-11-23 13:05:44
banda SB_eków wreszcie ktoś napisał prawdę
o 2014-11-23 13:21:20
nie rób mnie ...powiedz ,że nie wiesz... to ja zrobię swoje WITAJ KR miej JAJA
o 2014-11-23 13:47:04
SB dawaj to nie te czasy ty tchórzu po tym awansujesz !!!! chyba , że chcesz stać po drugiej stronie barykady nowaczyk dzisiaj jest tylko BANDYTOM dalej
o 2014-11-23 14:05:49
i napewno będe skarżył tą niby FIRMĘ o grube pieniądze bandziorstwa koniec!!! ci chorzy nie żyją ale ich dzieci napewno a ja tam trafie choć nie pamiętam adresow ale wiem gdzie jezdziłem i oni poswiadczą jak i oddziałowe z >>>>>??? młode dziewczyny
o 2014-11-23 15:09:55
zalatwie to jak ja chce.......... nie mam nic do Ciebie
o 2014-11-23 15:25:16
moze pani (usunięte przez administratora)opowie o walkach w tej firmie i wytruwaniu masowym ludzi ??? mam dowody
o 2014-11-23 15:29:25
sam ode mnie w lep dostaniesz SB (usunięte przez administratora)
o 2014-11-23 15:38:58
to ty do tego SB ka poszłaś ni ma litosci
o 2014-11-23 15:54:12
nowaczyk ten sb tylko dzieki ciebie tam jest
o 2014-11-23 18:22:48
nerwy nie wytrzymają i zniżam się do poziomu kałka... przepraszam tych mądrych ludzi ..a w tej firmie jest ich napewno dużo ! oczywiscie nie w firmie kałka (oprócz kierowców) są granice debilizmu i zwykłego bandziorstwa
ko... 2014-11-28 13:38:59
panie hieronimie .przykro mi,że panski syn i kolesie roznoszą po całym Poznaniu o wożeniu nieprzystosowanymi autami leków i zamrażanu ich .synek i kolesie mają ubaw bo mówią ,że jezdzi pan w tej firmie jednym autem i zmienia pan tylko kontenery z agregatami a prace pan dostaje za polerowanie laski (nie wiedziałem ,że tam tylu kulawych) ciekawe czy to prawda ???
o 2014-11-28 18:43:31
dowody są niezbite , kałek to IDIOTA
o 2014-11-28 19:21:00
normalni ludzie potrafią się dogadać , chyba że rozwiązują problemy jak kałek i trudno mieć do nich szacunek, a błędy popełniamy wszyscy
y 2014-12-04 21:11:12
dowody są właściwie tylko na ciebie
Y 2014-12-04 21:25:09
NO I NIE ZAPOMNIJ NAPISAC O PRACOWNIKACH ZARZĄDU (SZCZYCISZ SIĘ NAJLEPSZĄ FIRMĄ SWIADCZĄCĄ USŁUGI DIALIZACYJNE} I O KAŁKU
Y 2014-12-04 22:06:59
i skończ ludzi mieć za głupków
y 2014-12-05 05:59:07
i na koniec ocena... zwyle bandziorstwo
y 2014-12-31 12:24:38
słyszałem ,że taki specjalista jak ty zatrudnia takich kierowców , że tylko stoisz po renomowanych warsztatach i ciąle naprawiasz , masz poobijane auta jak na nauce jazdy ty smierdzielu z gornej wildy
y 2014-12-31 12:52:32
dokup 2 nowe iveco i wygryż irka !!!
Mnich 2016-05-13 14:49:10
Usługi Transportowe Teresa Hieronim Kałek są spoko, mają fajną flotę, nie mogę powiedzieć złego słowa w żadnym aspekcie, kiedyś ta firma naprawdę uratowała mnie od biedy, szanuję to co sobą reprezentują
Zostaw swoją opinię o Usługi Transportowe Teresa Hieronim Kałek - Biernatki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Usługi Transportowe Teresa Hieronim Kałek