brak logo

Abpol Company Polska Sp. z o.o.

Zielonka

Opinie o Abpol Company Polska Sp. z o.o.

do marcinka 2011-02-24 13:05:49
Człowieku!! co ty tu wypisujesz!! Nie oszukuj ludzi! Nie płacą nikomu w terminie, ani innym firmom ani własnym pracownikom
anonim 2011-03-26 11:19:22
Ja jestem pracownikiem.Abpol to firma z klasą. Panuje w niej rodzinna atmosfera. Zarobki są ok.
anonim 2011-11-09 02:09:32
Nie polecam tej firmy. Pracowałem tam dość długo, nie płacą w terminie. Firma strasznie nie solidna . Zero prowizji o pensje się prosisz co miesiąc. Firma dąży ku upadkowi. Handlują bublami z chin za grosze a żądają od ciebie abyś sprzedawał za miliony.NIE POLECAM TEGO GÓ.NA
Basia 2012-03-30 13:38:55
Firma to nie firma to jakiś szczep kilku. Atmosfera tam panuje ale podpierdalająca. jak chcesz awansować musisz z prezesem iść do .....
Nie mają do Ciebie szacunku. Kierownicy jak i ludzie w siedzibie patrzą na Ciebie jak na wroga.
Ania 2012-05-18 20:23:23
Do Basi- piszesz głupoty.Jesli ktoś jest dobrym pracownikiem to awansuje.Prezes to człowiek dla którego należy się wielki szacunek.
Tylko osoby które zostały zwolnione mogą wypisywać takie głupoty jak \"Basia\",.Firma nie jest koncernem ale panuje w niej rodzinna atmosfera.Oczywiscie ma problemy z wypłatami i pare innych niedociągnięćale-wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.SZACUNEK
krzysiek 2012-05-18 20:31:54
Zgadzam się z Anią.Pozdrawiam pracowników
anonim 2012-06-13 21:22:28
Co to za atut rodzinna atmosfera. Pracujemy dla pieniędzy po to by utrzymać siebie i swoje rodziny. To ze firma nie wypłaca uczciwie zarobionych pieniędzy pracownikom dyskwalifikuje ja. Firma dziwna, dziwne zasady tam panują. [usunięte przez admina]
e 2012-06-25 13:15:21
Uważam,że opinie o płatnościach , wypłatach i innych rozliczeniach mówią dużo o firmie!!! Do Abpolu wiecznie napływają wezwania do zapłaty . Jak im króryś dostawca ukróci to szukają jak go wykiwać , zrobić swoje , podrobić . Przez telefon cudo a będąc w biurze uszy więdną . Brak zasad, kultury , KLASY !!!!
@ 2012-08-07 13:13:21
Zainteresowała mnie ostatnia wypowiedź. To znaczy, jak ktoś sie upomina o kasę zbyt uporczywie, to próbują wykiwać? Może jakieś przykłady. A coś o Panu O. Jakieś opinie.
O panu O ??? 2012-09-12 09:54:57
O panu O... nie warto strzępić języka. Pierwsze wrażenie może być , ale dalej ... szkoda gadać . Nie lubię z nim pracować ! ale cóż...
anonim 2012-09-12 22:01:08
Jacy zarządzający taka firma... Pan O. podejmuje same \"trafione\" decyzje, przez co firma z prężnie działającej spółki stała się jakimś garażowym tworem z pseudo-produktami. A co do ostatniej wypowiedzi - skoro nie lubisz z nim pracować to przecież nie musisz...
@ 2012-09-26 15:55:33
Podstawą w związku pracownik pracodawca to wzajemny szacunek. Ale jeżeli pracodawca to ..., cóż można powiedzieć ... Szef powinien przekazywać wzorce, jeżeli mamy zdrowe podejście to szanujemy sie na wzajem.
do@ 2012-11-07 11:43:41
Boże o jakim my tu szacunku mówimy??? Ludzie kierujący tą powiedzmy firmą nie wiedzą co to znaczy!!! ani w stosunku do swoich pracowników ani nikogo innego.FIRMY NIGDY NIE POLECĘ NIKOMU
mam dość 2014-05-22 11:56:06
Ludzie . Co to za firma ? (usunięte przez administratora). Uważajcie
ert 2016-05-14 22:30:10
@tapek no byc moze wszystkim tutaj sie dobrze pracuje i oby tak bylo tylko faktycznie szkoda ze opinii nie ma
Zostaw swoją opinię o Abpol Company Polska Sp. z o.o. - Zielonka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Abpol Company Polska Sp. z o.o.